Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 779
  • 780
  • 781
  • 782
  • 783
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15601 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 March 2012 - 10:19 AM

Vezi postareastella, la 13 March 2012 - 08:35 AM, a spus:

Daniella, barbatzii "e" cârcotasi...cu atat mai mult cu cat nu intra la cratitze , cu atat sunt mai mari critici gastronomici :wacko:.

Sunt perfect de acord! Asa de gustoasa ni se pare mancarea preparata de noi, cu cele mai bune ingrediente in care punem toata pasiunea ... Ce stie ei ...
deci trebe wodoo sa-l vedem cu coif de chef, in final? :rolleyes: Pana vineri trebuie sa vedem imaginea, ca sa putem mentaliza. Deci cum, pana la urma? Sa ne gateasca el ar fi cel mai bine, nu-i asa?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#15602 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 13 March 2012 - 10:23 AM

Buna dimineata!

De la mine un ghiocel, primul din gradinita mea:

Fisier atasat  IMG_1466.JPG (150.91K)
Number of downloads: 0

M-am saturat admirand bunatatile voastre. Noi am terminat mucenicii si astazi am primit comanda de o alta serie de mucenici cu zeama , de data asta cu covrigei vanilati.
Sanatate la bolnaviori si bolnavioare!
Pupici pe nasuc lui BEA!

Si o zi frumoasa, scaldata de razele blande si calde ale soarelui si cernand din norii pufosi petale de flori primavaratice si inmiresmate!
GEORGIA

#15603 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 10:25 AM

Vezi postareaGeany, la 13 March 2012 - 08:39 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 13 March 2012 - 08:06 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 12 March 2012 - 10:32 PM, a spus:

13. Foxyy, e teroare cu butoanele ... si mai ales cu NU E VOIE ... :rolleyes:

Da' nu stii tactica normala de lucru cu copiii???? Trebuie sa le explici negatia, fara sa folosesti NU. Ei aud orice altceva, in afara de NU!!
Bea, la butonul ala umbla doar mami si tati. Tu umbli la alalalt.... (presupunand ca are vreo jucarie cu butoane). Si tot asa....

Ha ha ! Asta ma duce cu gandul la bancul ala cu barbatii: Auzul selectiv este un sindrom auditiv foarte raspandit la barbati, dar, de cele mai multe ori acest sindrom este necunoscut de femei.De exemplu cand o femeie spune: - Asculta, nu se mai poate cu dezordinea asta. Tu si eu o sa facem curatenie impreuna. Uite, toate hainele tale sunt aruncate pe jos, daca nu le bagam la spalat imediat o sa trebuiasca sa umbli in pielea goala. O sa ma ajuti ACUM si cand zic ACUM, inseamna imediat….Barbatul intelege:* Asculta*…….Blablablablabla….*tu si eu* …..Blablablablabla…..*[b[b]]impreuna[/b][/b]*…..Blablablablabla……*pe jos* …….Blablablablabla…..*.in pielea goala*…..Blablablablabla…….*ACUM*…….Blablablablabla….* imediat.!Pana in ziua de astazi nici o terapie nu a reusit sa vindece aceasta slabiciune auditiva. Evident, barbatii nu se concentreaza decat pe lucrurile esentiale ! =)) =))

=)) hahaha! eu am bagat de seama ca nu prea aude ... , cand e de facut ceva ..., chiar nu aude deloc! =)) si ce ma mai enervez! deci as putea sa ii comunic simplu: asculta, acum, pe jos, impreuna, in pielea goala, imediat! probabil asa ii captez atentia. Aseara< a dat cu aspiratorul in toata casa =)) L-am pacalit ... sa ii arate jucaria lui Beutza :D

Azi dimi a plans/urlat cand a lasat-o la gradi :wacko:

#15604 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 March 2012 - 10:28 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 March 2012 - 10:16 AM, a spus:

Dau, mai, dau! Stai sa vad de care sa ma despart: de asta nu, de asta nu, poate ..d.ar nici de asta ...
Si marmotaaaaaaa........

Nu cumparai mai, e de cand eram burticoasa si nu-mi pasa de ingrasat ... ! Am mancat de nuci tot cand eram mica si mi-e dor de aia, dar cum spuneam nu am voie dulceturi! Nu-nu-nu ... nu le vad =))
Aha. Am pricipit! :rolleyes:

Tat'so nici atunci! Daca nu il dau acum pe brazda, ca a aparut picea si trebuie sa manance mancare normala si nu fara morcovi, fara legume, fara marar, fara cimbru, fara, fara, fara, fara ... apai nici ca il mai dau! Ori acu', ori niciodata. Nu stii ca metehnele se dexbara si mai greu la batranete!
Nu stiu cum sta treaba la batraneturi, unii sustin ca mai am ceva-ceva pana atunci! :wacko:

#15605 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 10:39 AM

Vezi postareaCami, la 13 March 2012 - 09:08 AM, a spus:

Buna dimineata, fetele. Sper ca a voastra e buna, a mea e de cacao.
Azi aveam programat un interviu intre 2.30 si 5.30, pentru un post de receptionera la o universitate de prestigiu de aici. Asta insemna sa plec de la lucru la 2, ceea ce n-ar fi fost o problema in mod normal, cu o scuza credibila. Numa' ca dimineata, pe cand ma gandeam ce scuza credibila sa inventez (ca nu vreau sa se afle in firma ca-mi caut alta slujba), primesc un mesaj de la o colega ca are vizita medicala azi si s-ar putea sa nu vina la birou. Si cum, daca ea nu e, eu nu pot sa plec, s-a cam dus interviul meu. Am sunat sa vad daca se poate reprograma si mi s-a spus sec: nu.
Si tot azi, ca sa-mi arate ca e marti 13, s-a gasit sefa sa ma caute cand ma dusesem la magazinul de la colt sa-mi iau paine. Si-a inceput sa urle la mine cand m-am intors, ca de ce la ora 10 nu era nimeni la post (nici o secretara din doua, nici un IT din doi etc), cand noi incepem la 9. In mod normal sefa mea nu vine la birou inainte de 10.30 si niciodata nu ma cauta la prima ora.
Asa ca va urez voua o zi mai buna decat a mea.

gandeste pozitiv: fie intr-un fel se va rezolva (vine colega) pana la 14, fie nu era postul ala pentru tine si nu avea rost sa te mai invoiesti. O sa vezi ca toate vor fi bune! Succes!

#15606 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2012 - 10:40 AM

Vezi postareaFoxyy, la 13 March 2012 - 07:48 AM, a spus:

Vezi postareacerra, la 12 March 2012 - 10:09 PM, a spus:

va servesc si eu cu ceva simplu dar foarte gustos.

Lipie libaneza umpluta si prajita
si ceva de baut

Mai ai???? :rolleyes: Mi-e o foameeeeeee, inca n-am mancat nimic pe ziua de azi. :wacko:

Ati terminat tot?! Vreau si eu! ma duc sa ingurgitez niste tarate ... k voi nici gand ...

#15607 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 13 March 2012 - 10:42 AM

Buna dimineata, am reusit sa ajung la zi, asa mai pe sarite un pic, dar sper ca n-am ratat nimic important.
Daniella, cea mica a mea a inceput cu schiul la 4 ani si a fost ok, dar a avut si momente cand i-a fost greu sau era super obosita.
Any, Oana, chiar am schiat ceva anul asta, am reusit si noi sa progresam un pic fata de anul trecut, ca suntem incepatori toti.
Adriana, poza aia cu profiterolul cu crema de vanilie m-a terminat pur si simplu...iui, ce pofta mi s-a facut (asa il tin minte si eu, cu crema de vanilei, iam-iam).
Geany, mi-e asa un dor de cas cu ceapa si ridichi, imi miroase a primavara.
Sa aveti o zi frumoasa-frumoasa!

#15608 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,583
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 13 March 2012 - 10:45 AM

Vezi postarea2ut, la 13 March 2012 - 10:42 AM, a spus:

Adriana, poza aia cu profiterolul cu crema de vanilie m-a terminat pur si simplu...iui, ce pofta mi s-a facut (asa il tin minte si eu, cu crema de vanilei, iam-iam).

Pai de-ai am facut-o, sa va fac pofta :wacko:
ca prea mi-a facut si mie Any pina ce n-am rezistat si l-am facut :rolleyes:

#15609 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 13 March 2012 - 11:12 AM

Buna dimineata
Vai,vai ce dezmat culinar e aici?
As manca din toate ,dar pana una alta ma duc sa beau o gura de apa si sa fumez o tigara poate imi trece pofta de bunatati :D
Adriana ,m-ai omorat cu profiterolul , cred ca imi iau inima in dinti si sambata profiterol scrie pe mine ,trebuie neaparat sa il fac,Doamne cum poate sa arate :cheers:
La noi aici se gaseste profiterol la cupe ,are gogosica de aia cu vanilie si frisca si deasupra are o crema mai tare de ciocolata si are si ciocolata alba rasa.Eu ii cumpar destul de des lui fiica-mea ca e innebunita dupa el.
Daniella sa stii ca biscuitii ciocolatosi sunt super,super buni ,si eu ma cam abtin sa mananc, acum cand i-am facut am mancat doar 2 :(
O zi buna sa aveti si sper sa imi mearga si mie bine :D
Ignor faptul ca azi e si marti si 13 :D

#15610 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 13 March 2012 - 11:13 AM

Vezi postareaFoxyy, la 13 March 2012 - 10:09 AM, a spus:

Azi aveam programat un interviu intre 2.30 si 5.30, pentru un post de receptionera la o universitate de prestigiu de aici. Asta insemna sa plec de la lucru la 2, ceea ce n-ar fi fost o problema in mod normal, cu o scuza credibila. Numa' ca dimineata, pe cand ma gandeam ce scuza credibila sa inventez (ca nu vreau sa se afle in firma ca-mi caut alta slujba), primesc un mesaj de la o colega ca are vizita medicala azi si s-ar putea sa nu vina la birou. Si cum, daca ea nu e, eu nu pot sa plec, s-a cam dus interviul meu. Am sunat sa vad daca se poate reprograma si mi s-a spus sec: nu.
Si tot azi, ca sa-mi arate ca e marti 13, s-a gasit sefa sa ma caute cand ma dusesem la magazinul de la colt sa-mi iau paine. Si-a inceput sa urle la mine cand m-am intors, ca de ce la ora 10 nu era nimeni la post (nici o secretara din doua, nici un IT din doi etc), cand noi incepem la 9. In mod normal sefa mea nu vine la birou inainte de 10.30 si niciodata nu ma cauta la prima ora.

Imi pare rau sa aud ca ai probleme. Sa speram ca ziua ta va fi mai buna de acum incolo! :cheers:

Mersi, Foxule. Da' se pare ca ziua mea e tot aiurea :D

#15611 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 13 March 2012 - 11:17 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 March 2012 - 10:39 AM, a spus:

gandeste pozitiv: fie intr-un fel se va rezolva (vine colega) pana la 14, fie nu era postul ala pentru tine si nu avea rost sa te mai invoiesti. O sa vezi ca toate vor fi bune! Succes!

Multumesc, Dani. Sper sa fie toate bune la un moment dat, candva, in viata asta.

#15612 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 13 March 2012 - 11:21 AM

Vezi postareaCami, la 13 March 2012 - 11:13 AM, a spus:

Mersi, Foxule. Da' se pare ca ziua mea e tot aiurea :D

Pupam :D si imbratisam cu drag :D un omulet ce are nevoie de ceva raze de soare! :cheers:

#15613 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 March 2012 - 11:23 AM

Vezi postarealili, la 13 March 2012 - 11:12 AM, a spus:

Adriana ,m-ai omorat cu profiterolul , cred ca imi iau inima in dinti si sambata profiterol scrie pe mine ,trebuie neaparat sa il fac,Doamne cum poate sa arate :cheers:
La noi aici se gaseste profiterol la cupe ,are gogosica de aia cu vanilie si frisca si deasupra are o crema mai tare de ciocolata si are si ciocolata alba rasa.Eu ii cumpar destul de des lui fiica-mea ca e innebunita dupa el.

Incearca sa-l faci asa cum zice Any, ai sa vezi ce bunatate. Si daca vrei faci si cu frisca si cu crema de vanilie :D

#15614 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 March 2012 - 11:24 AM

Vezi postareaCami, la 13 March 2012 - 11:17 AM, a spus:

Multumesc, Dani. Sper sa fie toate bune la un moment dat, candva, in viata asta.

Cami, doar nu vrei sa pierzi speranta acum :cheers:

#15615 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 March 2012 - 11:38 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 March 2012 - 01:50 AM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 13 March 2012 - 12:53 AM, a spus:

Aici la mine daca te duci la patiserie si comanzi profiterol, automat il primesti umplut cu frisca si cu o crema pufoasa de ciocolata.
Doar daca vrei tu special cu alte creme, ii zici cum si-ti face.
Iar crema pentru papila mea trebuie sa se simta.

Adica fix asa cum le-ai facut tu, nu? Eu am luat doar la restaurant, erau intr-adevar divine. Nu mi-am dat seama ca umplutura e de frisca, am crezut ca e crema de vanilie, cum se face la noi.

Da, numai ca al meu e mai bun :( .
De fapt in crema de frisca se pune esenta de vanilie si devine crema chantilly. Probabil de aia simteai gust de vanilie.

Vezi postareaAdriana, la 13 March 2012 - 09:07 AM, a spus:

Vezi postareaUma, la 13 March 2012 - 12:10 AM, a spus:

Bine, eu zic de varianta romaneasca, ca vad ca in Italia nu le mai pui frisca si inghetata..dar pentru mine asa sunt bune :D

Aici in putinele dati in care l-am mincat la restaurant e cum zice Any cu frisca si crema de ciocolata doar ca crema de ciocolata mie nu-mi place si e si enorm de multa.
Asa ca am inceput eu sa mi-l fac acasa cu crema de vanilie.

Vezi postareaMaya, la 13 March 2012 - 12:07 AM, a spus:

Banez poza! :(

Sorella mea, cum vrei tu, pun alta apoi :D
Ieri l-am facut in varianta rapidulescu adica cu coji cumparate si crema la fel, este o crema de la Parmalat pe care nu o gasesc peste tot excelenta, cu un lejer gust de lamiie. Pe mine ma interesa mai mult sa incerc crema de ciocolata a lui Any si oricum n-as fi reusit sa fac eu gogosile ca a trebuit sa fac 5 ore exercitii de mate si geometrie :(
Dar acum le fac ca aici
http://artaculinara....dpost__p__73616

Cojile sunt foarte simplu de facut, mai ales cand le face termomixul :cheers: . Si de data asta mi-au iesit chiar mai faine, le-am facut oleaca mai mari.
Si doar nu trebuie sa iasa toate la fel ca forma. E normal una sa se duca intr-o parte si alta in alta parte.

Pai daca nu-ti place crema de ciocolata, ti-a iesit cum iti place tie, cu ciocolata mai putina.
La noi exact contrariul, ciocolata trebuie sa se simta, adica sa nu amagesc coaja :D !
Gusturi, domle, de ciocolatosi!

#15616 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 13 March 2012 - 12:25 PM

Nu-mi place crema de ciocolata care e in restaurantele in care am mincat-o, ei au profiterolul ala gata facut de Bindi mi se pare, si alea sunt innecate intr-o crema de ciocolata exagerata, parerea mea, de aceea vroiam sa o incerc pe a ta. Imi place ceva la mijloc nici prea prea nici foarte foarte :cheers: Sunt curioasa sa vad daca s-a intarit ce a ramas.

#15617 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 13 March 2012 - 01:39 PM

Buna , fetelor.

Socru'miu e bine , operatzia a durat aproape 7 ore...3 by-pass-uri. Aseara pe la 9 s-a trezit si l-au detubat. Azi deja poate sa vorbeasca.

Am sunat aseara la clinica ,am gasit niste doamne dragutze care ne-au tot spus ce face.

#15618 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 March 2012 - 01:49 PM

Vezi postareaMutti, la 13 March 2012 - 01:39 PM, a spus:

Buna , fetelor.

Socru'miu e bine , operatzia a durat aproape 7 ore...3 by-pass-uri. Aseara pe la 9 s-a trezit si l-au detubat. Azi deja poate sa vorbeasca.

Am sunat aseara la clinica ,am gasit niste doamne dragutze care ne-au tot spus ce face.

Cat ma bucur draga Simo' sa aud asa vesti bune :D Multa sanatate socrului tau :cheers:

Iti transmit ganduri bune si energie pozitiva :D

#15619 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 13 March 2012 - 01:51 PM

Mutti , ma bucur pentru socrul tau . Recuperare rapida si usoara ii doresc .

#15620 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 13 March 2012 - 02:07 PM

Mutti ce ma bucur ca a mers totul bine! Sa fie intr-un ceas bun!
Any si acum Adriana, nu va lasati pana nu ma vedeti ca fac si eu profiterolul lui monti... urat din partea voastra! Relelor!
Cami te imbratisez si te pupacesc poate trece supararea. Aiurea ca nu poti sa te duci la interviu... chiar nu te poate inlocui nimeni pt o jumatate de ora?!

Eu sunt bucuroasa ca am reusit sa schimbam doctorul de familie: eu, soata si Mara... yupiiiii. La Giulia inca nu pot face nimic pana cand implineste 6 ani. Asta e, macar am reusit sa o trec pe Mara cu noi. E o doctorita tare de treaba chiar langa casa, care a acceptat-o si pe ea. Multe mamici ca sa scape de cretinul de pediatru care inca-l am pt Giulia au vorbit cu dr-ita asta si s-au trecut la ea.
Ce ma bucur! Mai avem de asteptat alti doi ani si scapa si Giulia de el... yupiiii...
Va doresc o zi buna!
Sorina

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 779
  • 780
  • 781
  • 782
  • 783
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou