Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 794
  • 795
  • 796
  • 797
  • 798
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#15901 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2012 - 10:07 AM

Buna dimineata si de la mine!

Sorina, vino aici si zi cum se simte Mara, ce ati facut la doctor?!?!

Stella, sa-ti traiasca stranepotul, ca asa iti vine, si cred ca bunicul cel harnic care face mancare buna, este ultra fericit!

Any, acum am frunzarit blogul tau si iti urez mult succes si la cat mai multe retete postate! Ce am vazut mi-a placut mult!

Pentru Geany o cafea:

Fisier atasat  work_705314_4_flat550x550075f_a-cup-of-strong-greek-coffee.jpg (42.9K)
Number of downloads: 0

Eu m-am servit de la Foxxy, care mi-a lasat si cheia de la camera si bonul de plata! :tongue3:

Asa ca va servesc si eu la randul meu cu micul dejun!

Fisier atasat  15_breakfast_shutterstock09_ce1ebb2f73.jpg (255.22K)
Fisier atasat  breakfast21.jpg (173.51K)
Fisier atasat  dejun.jpg (18.85K)
Fisier atasat  mic-dejun1.jpg (26.44K)
Fisier atasat  prajitura_25384800.jpg (92.75K)
GEORGIA

#15902 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 16 March 2012 - 10:44 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 March 2012 - 10:17 PM, a spus:

Vezi postarealili, la 15 March 2012 - 11:20 AM, a spus:

Oau Daniella, vii la Brasov. La Paradisul Acvatic e super , merg si copii mei destul de des.
La noi bate un vant de numa ,numa
Era soare de dimineata dar acum s-a innorat

daaaa, maine dimi plecam, dupa mic dejun si facut bagajele. Stii cat e intrarea? e pe ora, pe jum de zi? / zi? Avem cazare la hotelul de alaturi la ALINALEX. Prima oara ca mergem la Paradisul Acvatic, tati ma batea la cap de nu stiu cand. Din pacate eu nu am noroc ... :71: nu stiu ce o sa fac ... nu pot intra la paradis ... :tongue3: ... stiam ca ..., dar mi-a iesit din cap ieri cand am facut rezervarile ..., m-am gandit doar la serviciu, sa nu fie in saptamana cand imi vin delegatii... Ei m-oi descurca eu ca fotograf macar ...

Stiu ca era 50 lei/persoana pe zi intrarea pentru adulti dar pentru copii mici nu stiu cat costa intrarea
Eu nu am fost niciodata , doar copii mei merg

#15903 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 16 March 2012 - 10:52 AM

'neata la han Imagine postata
la noi iar erau baltile inghetate, dar e soare si frumos si am asa o senzatie de bineImagine postata
o impart cu voi cu tot dragul
Fisier atasat  sunny-daisy-field.jpg (47.16K)

alimocanu, multa sanatate si tie si micutului tau.

stelluto, pumnii stransi pentru azi si felicitari pentru noul membru al familiei.

foxule, fii barbata! :tongue3: sa treaca usor zilele grele si sa ai un drum bun.

Geany, lasa ca durerea de cap trece. raman amintirile frumoase :D

Any, am tot vrut sa te felicit pentru blog si tot am uita. sa-ti traiasca blogul si sa nu ma astepti pe acolo ca ma "destabilizeaza" :71:

sorina, multa sanatate Marei si tie multa putere Imagine postata

pupaturi la toata gasca, chiar daca nu v-am pomenit pe fiecare pe rand. Imagine postata

#15904 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 16 March 2012 - 10:53 AM

Sarna' si de cafea! Hai ca ma simt mai bine :D

mnem,mneam (proba de miclofon'..assttaa microfon :71: )ai ca parca nu se mai limba plimba-n gura chiar ashea :P

Sa va bobestesc',am iesit cu sotosenia in oras ,si cheaddoo de ziua mea am platit la facturi de m-a naucit :tongue3: (impozitul anual pe casa 4 persoane 284 de roni cu tot cu reducerea de nush' cat la suta),lumina pe 2 luni 220 roni :P rds (cablu internet telefonie)aproape 100 de roni,intretinerea 4 persoane 100 de roni :D ,am mers cu sotul la un local si ne-am cinstit cu ocazia zilei lu je' :P pe seara au venit parintii ,da' nu se mai ocupa nimeni de poze :D asa ca aperitive varii salata de vinete ,salata de icre,mezelicuri branzuri salata ridichi destia ,nepoznate,tuica si cognac,care ce a vrut ...

Tochitura (poza urata ca de')...

Fisier atasat  SAM_2764.JPG (85.95K)

Cu mamaliga..

Fisier atasat  SAM_2765.JPG (52.44K)

Branza

Fisier atasat  SAM_2766.JPG (46.6K)

Pepenasi murat si gogonele....

Fisier atasat  SAM_2763.JPG (70.97K)

De baut vin,suc ,bere.

Prajiturele cumparate si un tortulet mic (oribile la gust dar s-au mancat ) cu vin spumat...

Muzica la maxim la dulapu' de casetofon (asta-i meteahna sotului)o mie de telefoane ,ca m-au inebunit de creierii capului.

Culcat...

Dimineata capu' cat CHINA'' ...Cam asta fu aventura aventuroasa ...

#15905 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 16 March 2012 - 11:03 AM

Geany , lasa ca trece durerea de cap.Bine ca te-ai distrat ca doar o data faci 27 de ani :tongue3:
Si la noi e frigut ,off nu vine primavara aia odata
Fetelor sanatate la bolnaviori ,si spor la treaba si drum bun celor care au drumuri si treburi urgente de facut
Any ,felicitari pentru blog :D
Stella , sanatate si multe bucurii noului membru al familiei voastre
:P
Sper ca nu am uitat pe nimeni
Va pup :71: :D

#15906 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2012 - 11:11 AM

Stelino felicitari! :71: Anutza sa-ti traiasca blogul :D

Sau le-am incurcat?! :tongue3: Ma rog las' ca intelegeti voi :P

#15907 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 16 March 2012 - 11:11 AM

Buna ziua la hangite!
Va multumim pt gandurile bune! A fost cu peripetii aseara mersul la doctor... Pe internet era scris ca provizoriu consulta in incinta Politiei. Au fost ceva probleme cu inundatiile in zona noastra in trecut, asa ca m-am gandit ca a avut probleme femeia.
Cum Politia nu e nici prea departe, dar nici prea aproape de noi, am decis sa facem o plimbare pe jos. Pe Giulia nu aveam cu cine sa o las, asa ca am luat-o si pe ea cu noi. Si uite asa ne-am tras o plimbare de vreo jumate de ora.
Doar ca odata ajunse la Politie au cascat aia niste ochi la noi mari de tot, ca nu intelegeau despre ce e vorba. Si uite asa mai aveam 5 minute pana la programarea noastra si eram in mijlocul strazii si nu stiam unde sa ne ducem... ca alde nenea si tantile politai habar nu aveau unde era cabinetul doctoritei. Si uite asa ca 3 nebune, am luat-o in jos pe strada si intreband pe unul si pe altul am dat si de cabinetul doctoritei. Am ajuns un pic in intarziere, dar am avut noroc ca inca mai era lume in sala de asteptare.
Tare de treaba si tanara, mi-a facut o superimpresie.
A consultat-o pe Mara si bine-inteles ca avem otita, chiar una urata. Avem antibiotic 8 zile cu o doza substantiala... nu prea place la mine, da' alta solutie nu avem. Asta e! Macar sa se faca bine!
Azi e acasa. Iar trebuie sa o las singura acasa sa ma duc sa-i iau caietele/temele de la scoala. Cam urat obicei am apucat in ultimele saptamani... nu e vinere sa nu fie bolnava acasa.
Asa de mult a lipsit... bine ca-i merge testolina si recupereaza repede.
Va pupacesc dulce!
Sorina

#15908 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2012 - 11:39 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 16 March 2012 - 11:11 AM, a spus:

Buna ziua la hangite!
Va multumim pt gandurile bune! A fost cu peripetii aseara mersul la doctor... Pe internet era scris ca provizoriu consulta in incinta Politiei. Au fost ceva probleme cu inundatiile in zona noastra in trecut, asa ca m-am gandit ca a avut probleme femeia.
Cum Politia nu e nici prea departe, dar nici prea aproape de noi, am decis sa facem o plimbare pe jos. Pe Giulia nu aveam cu cine sa o las, asa ca am luat-o si pe ea cu noi. Si uite asa ne-am tras o plimbare de vreo jumate de ora.
Doar ca odata ajunse la Politie au cascat aia niste ochi la noi mari de tot, ca nu intelegeau despre ce e vorba. Si uite asa mai aveam 5 minute pana la programarea noastra si eram in mijlocul strazii si nu stiam unde sa ne ducem... ca alde nenea si tantile politai habar nu aveau unde era cabinetul doctoritei. Si uite asa ca 3 nebune, am luat-o in jos pe strada si intreband pe unul si pe altul am dat si de cabinetul doctoritei. Am ajuns un pic in intarziere, dar am avut noroc ca inca mai era lume in sala de asteptare.
Tare de treaba si tanara, mi-a facut o superimpresie.
A consultat-o pe Mara si bine-inteles ca avem otita, chiar una urata. Avem antibiotic 8 zile cu o doza substantiala... nu prea place la mine, da' alta solutie nu avem. Asta e! Macar sa se faca bine!
Azi e acasa. Iar trebuie sa o las singura acasa sa ma duc sa-i iau caietele/temele de la scoala. Cam urat obicei am apucat in ultimele saptamani... nu e vinere sa nu fie bolnava acasa.
Asa de mult a lipsit... bine ca-i merge testolina si recupereaza repede.
Va pupacesc dulce!

Of, imi pare tare rau ca iar sunteti bolnavioare, dar o sa treaca si asta! Sanatate multa si pupici!
Al meu cupil facea otita in fiecare vara, dupa ce veneam de la mare de obicei, asa ca stiu cum este.
Uite aici niste informatii interesante despre otita: http://www.desprecop...ta-la-copil.htm
GEORGIA

#15909 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 March 2012 - 11:40 AM

Carmen si Sorina, multa sanatate!
2UT, Boni, Georgi, Lili. Geany, fetelor multumesc mult de urari!
Stella stramatuso!!! Felicitari, deci fratello a devenit bunic!

#15910 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 16 March 2012 - 11:49 AM

Sorina, multa sanatate fetitei tale
Eu cu otita am avut o experienta urata cand era Andreea mica.O durea urechea rau de tot si ne-am dus la doctorita de familie si dupa ce a consultat-o mi-a zis ca are otita si ne-a dat tratament cu antibiotice si sa stea in casa la caldura, doar ca dupa vreo 2 zile de tratament durerea de ureche nu ii trecea si ii tot puroia .Am hotarat sa mergem la spitalul de copii si dupa o lunga asteptatre la urgente cand am intrat si a consultat-o alta doctorita a descoperit ca de fapt avea un furung in ureche deci nici vorba de otita.Alt chin indurat de Andreea ca ne-a trimis la ORL si i-a curatat furungul ,ma rog norocul nostru ca s-a spart .Si dupa vreo doua zile i-a trecut complet.
Dar imi aduc aminte cat am mai tras si ce dureri cumplite de ureche avea saracuta .

#15911 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 16 March 2012 - 12:15 PM

Am avut si noi o experienta groazanica cu otita, la Ioana (cea mica a mea), cand avea doar 8 luni. A inceput cu febra mare, plans, nu manca, ne-am dus la doctor si ne-a zis ca e ceva viroza, s-a mai linistit, apoi dupa cateva zile iarasi si tot asa. Gocorita insista ba ca-i viroza, ba ca-i infectie urinara, desi nu-i iesea nimic in urina, in timpul asta copilul meu slabea vazand cu ochii.
Noroc ca am ajuns la o doctorita super, la Cluj, ne-a facut o gramada de analize, ne-a trimis la ORl si surpriza...o infectie la amandoua urechile urata de tot, ca a trebuit efectiv sa-i faca un fel de punctie si sa-i dreneze tot puroul ala si a luat 2 antibiotice foarte tari, intravenos, 10 zile. Stiu ca ne-a zis atunci ca daca a facut otota la varsta asa mica sa ne asteptam sa se repete, dar Slava Domnului, n-am mai avut probleme cu ea de atunci. Tare mult conteaza sa ajungi la doctorul potrivit...

#15912 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 March 2012 - 12:18 PM

hello, hello!
Sanatate tuturor bolnaviorilor! Giani, tu nu intri aici! Sper ca n-ai facut nimic compromitator aseara/az'noapte, ca te vad cam pierduta :occasion14:

Stella, sa-ti traiasca familia largita!

Dani@co, spor la inotat!

In rest, nush ce-ati mai zis, da' v-am citit pe toate.

A, drum bun lu' Foxulina!
Si tre sa studiez si eu blogul lu' Any, da' nu pot de la munca. Si iar Any, bravo ptr 2kg pierdute. reactionezi super!

#15913 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2012 - 12:47 PM

Vezi postareamoatza, la 16 March 2012 - 12:18 PM, a spus:

hello, hello!
Sanatate tuturor bolnaviorilor! Giani, tu nu intri aici! Sper ca n-ai facut nimic compromitator aseara/az'noapte, ca te vad cam pierduta :D

Hi hi! :D Nu!!...Cred :occasion14:

#15914 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 16 March 2012 - 01:39 PM

Geanino , LA MULTZI ANI !!!! cu intarziere , 1000000000000000 de scuze!!!

Multa sanatate si bucurie alaturi de familia ta minunata!

#15915 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2012 - 01:46 PM

Vezi postareaMutti, la 16 March 2012 - 01:39 PM, a spus:

Geanino , LA MULTZI ANI !!!! cu intarziere , 1000000000000000 de scuze!!!

Multa sanatate si bucurie alaturi de familia ta minunata!

Sarumana! :D :D

Ce mai face Elenuta?! :occasion14:

#15916 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 March 2012 - 01:48 PM

Mnee!! Hai ca incet ,incet imi revin (cel putin devin coerenta :D )

Am fost cu bub' la cumparaturi si vad ca desi e gri' afara si inorat s-a incalzit binisor !

Normal ca am uitat sa cumpar jumate din chestiile ce-mi trebuiau asa ca l-am trimis pe maroiu' :occasion14:

#15917 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 March 2012 - 01:50 PM

Mai fetelor,

Poate sunt eu mai tonto dar nu pricep ceva:

Fica `mea a terminat facultatea in 2010 si binenteles ca a primit adeverinta care se da ptr ca diplomele le elibereaza Bucurestiul. De cate ori a venit acasa sa dus sa intrebe de diploma : ba nu este venita, ba este vacanta etc. Acum a venit din nou acasa si normal sa dus fata sa`si scoata diploma la Politehica poi d`na secretara ia zis ca diplomele sunt venite dar a depasit nustiu ce timp si acum tre sa plateasca sa scoata diploma. Serios asta nu inteleg. Poi dc sa palteasca? na dat examen ptr ca sa primeasca acea diploma? poi tot copila este de vina ca nua re diploma nici in 2012? si ia zis fata ca ea saptamana viitoare pleaca iarasi din tara ptr ca asa este jobul si are nevoie de diploma. Secretara ia zis ca termenul este de 10 zile ptr eliberare (adica ii este lene sa bage mana in sertarul ala si sa dea diploma? iar daca face la urgenta plateste mai mult adica 140 ron si o primeste in 3 zile. Nu sunt de acod cu marsaviile astea si o sa merg eu la rectorat miiercuri si o sa ii zic la rector ca paltesc banii astia dar o sa fac scrisoare la minister. NU pot concepe asa ceva. normal cand termini facultatea primesti adeverinta aia si pina in toamna tre sa iti primesti diploma . Toate astea nu s eintampla si atunci tot eu pe dreptul meu tre sa platesc?

Poate voi stiti mai bine

ce`i asta? hotie pe fatza? sunt un car de nervi

#15918 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 16 March 2012 - 01:50 PM

nustiu dc imi pune cate doua mesaje

#15919 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 16 March 2012 - 02:02 PM

Salut tuturor. Azi am fost cu matusa operata de umar rupt la pansat. Ma felicit calduros cata rabdare am avut cu fata de la receptie. A fost de cascadorii rasului, ii spunea CNP-ul si cica n-o gasea, pe urma o intreaba daca s-a operat la ei la clinica, Doamne Sfinte numai 77 de milioane a fost operatia, la ei, acolo, e drept ca a iesit doctorul sa se intereseze ce se intampla, dar e culmea!! Deci visa cu ochii deschisi fata aia! daca nu era matusa-mea tare putea sa-i lesine pe receptie, ca are 48 de ore de la operatie!
Asa ca nu te mai enerva cerra dar fa-i reclamatie!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#15920 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 16 March 2012 - 02:03 PM

Cerra , e prima data cand aud asa ceva , chiar ca e hotie . Ce "pretentii" mai poti avea de la privati , daca cei de la stat fac asa ceva?

Arata acest topic

• 2400 Pagini +
  • « Prima
  • 794
  • 795
  • 796
  • 797
  • 798
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul