Giorgiana, la 16 March 2012 - 02:28 PM, a spus:
Cerra, din pacate traim intr-o tara in care respectul din partea autoritatilor fata de noi toti a disparut cu desavarsire.
Dar sa nu te lasi, fa reclamatie la Minister si va tin pumnii sa rezolvati situatia cu diploma si fara bani daca se poate!
Stiu ca se plateste o taxa mica asa cum platesti la orice act . Dar eu zic ca sa ceara 140de roni chiar este nesimtire. Adica tii diploma in sertar, in 10 zile platesti o taxa (nici aia prea micutza)ca cica a expirat timpul cu taxa mai mica si in trei zile 140 roni? dc? ca o scoti mai repede din sertar? nesimtire totala.
Timpul a expirat tot din cauza lor ptr ca asa si`au dat interesul sa ceara sau sa vada ce se`ntampla la bucuresti cu diplomele.
Nu ma deranjeaza atat suma, cat nesimtirea si vad ca nimeni nu zice nimik. Ca doar toti au de scos diplome. Aici termini facultatea si mergi sa lucrezi la omv daca prinzi loc ca fi sigura ca nu gasesti in domeniul tau. Asta valabil ptr toata suflarea din RO.
Isi bat astia joc de noi si noi fraierii acceptam tot.
Ma scuzati da sunt tare suparata acum. Ma mai mir dc nu mai vrea copila mea sa se intoarca acasa. Din cauza sistemului din tara. Nici unde nu este asa ca si la noi.Chiar ca la noi la nimeni.