lili, la 16 March 2012 - 03:15 PM, a spus:
Cerra, eu am terminat facultatea anul trecut aici in Brasov ,am dat si licenta si ne-au spus ca diploma o putem lua abia anul asta in august sau septembrie.In schimb ni s-a eliberat ca si fiicei tale o adeverinta care tine locul diplomei .
Si stiu ca atunci cand mergem sa ne ridicam diploma ca cica trebuie sa mergem personal la Bucuresti sa ne ridicam diplomele trebuie sa platim o taxa .Acum nu stiu cat o sa fie taxa aia.Si nu am inteles de ce trebuie sa mergem la Bucuresti sa ne ridicam personal diplomele ,probabil sa mai cheltuim niste bani , ca n-am cheltuit destul in 3 ani de facultate......,mama lor de hoti
Cica asa e procedura
Da, si la fica`mea ia zis asa in 2010 ca diplomele se vor elibera in 2011 pe vremea asta adica vara. Si sa lungit treaba si acum ia zis ca a depasit timpul cand era fara bani si in 10 zile lucratoare tre s aplateasca 70 de roni iar regim de urgenta 140 de roni.Ea numai poate sa astepte inca 10 zile lucratoare ptr ca tre s ase intoarca la job.
Miercuri merg cu ea la rectorat, platesc o pun pe aia sa`mi treaca pe chitanta scris frumos taxa de urgenta ptr eliberare diploma(daca nu scrie asa nu ii dau nici un ban)merg si fac o copie xerox, apoi merg la rector sa il intreb frumos dc? cum? ptr? banii astia? in ce articol, lege este scris.
Si il instiintez ca fac adresa scrisa la ministerul invatamintului.
Nu ma pot impaca cu nerusinarea lor: avem diplomele, in 10 zile tre sa platiti 70 roni (iar daca bag mana in sertar in 3 zile platesti dublu.

Ajutor