Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28041 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 03:06 PM

sa nu credeti ca plec cu gazul aprins acasa, pur si simplu o castrasem pe Sq fusesem cu ea la control, pusesem fasolea si se facuse tarziu, am plecat in tromba, naiba si-a adus aminte de fasole!! Noroc ca in trei ore pana m-am intors abia disparuse toata zeama, nu apucasera vecinii sa cheme pompierii!

Dar mama a chemat o data pompierii la vecinii ei de jos si dupa aia a primit telefon de la vecina ca domnul facea gratar, ieseau valatuci de fum gri grosi ca vata! Cred ca ala era un talent autentic!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28042 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 March 2013 - 03:21 PM

Mnee!! Fasolili' meli' =))

Fisier atasat  SAM_7023.JPG (68.35K)
Number of downloads: 0

Salata de gogosari copti de la congi'

Fisier atasat  SAM_7018.JPG (54.1K)

Domnu' Geany; a zis ca el nu vrea de aia...Mvaii!! ce mai plang :lol:

Sa manance cu pepenas murat :D

Fisier atasat  SAM_7020.JPG (51.53K)

Fisier atasat  SAM_7022.JPG (59.08K)

#28043 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 04 March 2013 - 03:35 PM

Buna ziua si de la mine
Geany,m-ai omorat cu fasolea ta =)) .Imi lasa gura apa.
La Suleyman ma uit si eu ,dar episodul din seara asta il vad doar maine ca nu il posteaza asa repede online si eu nu am rabdare sa ma uit la film netradus ,am incercat da nu am rabdare.Cica Nigar devine amanta lui Ibrahim.

Alina,ma bucur mult ca ti-ai gasit de munca in sfarsit , sanatate blondului tau frumos si iti tin pumnii sa iasa bine operatia

Azi e o zi splendida aici, soare,cald dar de miercuri am inteles ca se intorc ploile, bleah.

Va pup pe toate si numai bine. :lol: =))

Stella ,La multi ani soacrei.Sa fie sanatoasa :D

#28044 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 03:47 PM

Bine ai venit Lili pe la Han! =))

Uitasem ca si tu te-ai "imbolnavit" de sultan! :lol: Da, Nigar devine amanta lui Ibrahim, dar sa vedem pana cand!?!?

Si eu te pup dulce! :D
GEORGIA

#28045 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 03:51 PM

Vezi postareaGeany, la 04 March 2013 - 03:21 PM, a spus:

Mnee!! Fasolili' meli' :lol:

Eu nu ma omor dupa fasole, dar a ta arata bine!

Ai mei sunt disperati dupa muraturi si le place tare si salata de gogosari copti. Al meu a zis odata ca ar manca muraturi si langa tortul de ciocolata, ca si dupa ala este mort! :D
GEORGIA

#28046 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 04:28 PM

Dac-o vedeti pe Zozo inaintea mea sa-i spuneti ca m-am dus dupa oua de unde stie ea!! Nu au incaput in casoleta de la ouale BIO!!!! :D
Mi le-a priponit cu doua elastice sa nu o tuleasca afara! deci imense!!Or fi din alea duble??? :lol:

Ceapa verde un leu peste tot, ceapa de apa 4 lei, ridichile 1,5 lei.

#28047 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 March 2013 - 04:45 PM

ouale cat is? mi-a luat omu' de la Focsani, de-alea duble, cu 0.9lei.
salata verde 3 lei, marisoara.

ala-i sultanul? si-aia-i fetita lui?

#28048 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 04 March 2013 - 04:55 PM

0.7 lei, am martori de incredere ca sunt bune! Dar poate samabata erau mai scumpe azi e liber prin piata!

moatza, poate ma lamuresti tu cum e cu ceapa de apa versus ceapa de Buzau!
Singura mea sursa, nu a cumparat o singura ceapa in urbea lui natala!!

Mie ceapa de apa imi suna mai mult a echalote, si ceapa de Buzau este cam la jumatea drumului catre ceapa rosie rotunda. Dar omul le ia pe amandoua la gramada!!
Asta aici in piata Salajean, nu face diferenta, desi eu fac, cum se taie, cat e de iute, dar sincer nu stiu care e una si care e alta!

Edit, bunicul meu cand eram eu mica ne aducea ceapa de apa alba de la Braila! Era dulce, e prima ceapa pe care am mancat-o eu!

#28049 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 04 March 2013 - 05:36 PM

inseamna ca pe asta l-am confundat si cand au zis fetele de la birou.
ce-nseamna pargalez?
cumnatul sultanului traieste cu alta? pai si nu-i ia asta motzu'?
las' ca poate vad si io ceva-ceva deseara :lol:

Ioana, nu stiu care-i diferenta. aia de apa este rosie si mai lunga, da' nu asa mica ca salotele.
iar aia asa-zisa de buzau ar tb sa fie cea galbena si mai plata.
dar acuma nu-i decat diamant peste tot, ca-i mai frumoasa la aspect, mai productiva si-i mai grea, mai apoasa.
da' nu ma pricep, asta-i constatare personala.

#28050 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 04 March 2013 - 06:29 PM

Breeeeee, m-ati inebunit cu sultanul...nu mai pove ca va pun si eu povestea nibelunjilor ( aka wagner piaza mea rea...Ibrahimul meu :D ) si va zid pe sleau ca nemtzalaii au povesti mult mai infioratoare ca a turcaletilor :D
deci salutari la tulemond, Sani sa-ti fie de bine Baba frumoasa.
Sanatate lui Alex si Ioaneil si sanatate la toti mari si mici, ca e pretioasa.
Gianino, eu fasole, doar in salata cand si cand...nu-s *fasolara* de fel, da ardei copti oricand..si muraturi la fel
O seara frumoasa tuturor.nu va zic la ce serial ma *uit* eu =))diseara...mai bine zis sunt in direct :D

ediztez...v-am "zbart"

http://ro.wikipedia....ul_Nibelungilor

Suleiman&Ibrahim sunt novici bre, cum spusei ...:)

#28051 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 07:44 PM

Vezi postareastella, la 04 March 2013 - 06:29 PM, a spus:

Breeeeee, m-ati inebunit cu sultanul...nu mai pove ca va pun si eu povestea nibelunjilor ( aka wagner piaza mea rea...Ibrahimul meu :D ) si va zid pe sleau ca nemtzalaii au povesti mult mai infioratoare ca a turcaletilor :D
deci salutari la tulemond, Sani sa-ti fie de bine Baba frumoasa.
Sanatate lui Alex si Ioaneil si sanatate la toti mari si mici, ca e pretioasa.
Gianino, eu fasole, doar in salata cand si cand...nu-s *fasolara* de fel, da ardei copti oricand..si muraturi la fel
O seara frumoasa tuturor.nu va zic la ce serial ma *uit* eu =))diseara...mai bine zis sunt in direct :)

ediztez...v-am "zbart"

http://ro.wikipedia....ul_Nibelungilor

Suleiman&Ibrahim sunt novici bre, cum spusei ...:D

Steluto :D :D
Hi hi! nu pot decat sa spun ca ma bucur ca m-am nascut in aceasta vreme si nu pe atunci ca tare oropsite mai erau,mai ales femeile,cu firea mea,eu nu m-asi vedea bine deloc,in acele vremi' :D :D cred ca mi-o luam nasol :D

#28052 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 07:46 PM

Gata,mac' sa termin salata de vanatai' sa-i dau sotului ca e tarliu' incepe serialul! :D

#28053 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 04 March 2013 - 09:00 PM

Stellin, succes cu sultanul tau!
feteel vizionare placuta cu sultanii vostri ... noi avem program de desene ... daca dam pe altceva e jale... ! eu ma supun cu placere, ca eu nu ma uit la nimic pe tv! tat-so bombane intr-una si pleaca la sufragerie ca e news/sport addicted, pe care, personal, I hate them both! deci toata lumea multumita :):D

PS: vineri, la ziua nepoatei, eu si Bea am dat gata un castron de salata de vinete, amandoua mancam cu lingura, fara paine!!! deci pazea ca venim !!! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28054 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 10:42 PM

:D Gata se fini'!

Am aruncat si o geana inainte :D (ca nu pot ca sa ma abtinez),nu inteleg o boaba',da va spun doar atat,cine e fan sa nu piarda episodul de maine ca e de cotitura'',apar personaje noi :D ,atat va spun ca ma bate Pisco' :D :)

Dani' eu salata de vinete fara paine nu mananc nici daca mor de foame :D ,sincer te invidiez :D

#28055 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 10:50 PM

Geany, la inceputuri, acu' un sfert de secol aproape :D, am inceput catinel, cu salata de vinete pe o felie de crackers/rosie/ardei/cascaval, apoi ... mi-a placut sa simt gustul mai intens si incetul, cu incetul m-am putut lipsi si de acest suport. Mie imi place sa simt gustul mancarii, nu al painii ..., dar respect pe fiecare asa cum e obisnuit/ii place...! ce treaba am eu?! Eu mananc orice fara paine, de la ciorbe, pana la salata de vinete/zacusca/salati/felul 2/orice! Painea e caz exceptional la mine ... , nu-mi trebuie pt ca prefer sa incapa o felie de friptura sau 2 rosii in plus. :)

#28056 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 11:01 PM

Ha ha! Vezi?! Ete' daia sunt eu ''pufoasa'' :D ,nu pot bre' nu pot si pace :) ce ma nerveaza' :D
Ori fac fuoamea',ori mananc altceva decat asa :D

Pe principiul:''poti sa-mi iei tot ce-i mai scump pe lume....dar sa nu-mi iei niciodata...''

http://www.youtube.c...h?v=Q4fsTPit9z8

Mda' sunt fara speranta,nu va bateti capul cu mine ca nu merit :D

#28057 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 11:23 PM

Vezi postareaGeany, la 04 March 2013 - 11:01 PM, a spus:

Ha ha! Vezi?! Ete' daia sunt eu ''pufoasa'' :D ,nu pot bre' nu pot si pace :D ce ma nerveaza' :D
Ori fac fuoamea',ori mananc altceva decat asa :D

Pe principiul:''poti sa-mi iei tot ce-i mai scump pe lume....dar sa nu-mi iei niciodata...''

Mda' sunt fara speranta,nu va bateti capul cu mine ca nu merit :)

Nu mai spune prostiile astea! Asa esti tu si asa esti obisnuita/te simti bine! Crezi ca eu nu am "irezistibilele" mele pacate de la care nu ma pot abtine!? nu ma inteba care, ca am... , dar nu spui care estem! :D toti avem! absconse sau la vezeala ! ;) ... nici unii nu suntem sfinti, ca aceia sunt doar in icoane!

si eu as zice sa va faceti topic separat cu turcaletzul! ..., daca vreti ... , daca nu, nu :D

Stellin, merci de urare! nu'sh daca mi-a fost de bine Baba, ca azi cam toate mi-au mers cel putin pe dos! am facut vreo 2 nefacute la munci! am avut vesti destul de nashpa, tot la munci! am culminat cu a cadea pe scarile spre curatatorie de unde trebuia sa iau gecile de iarna (da, deja le-am curatat si le pun la pastrare! am trecut la cele de primavara iolararihuuuu!) , mai sa-mi invinetesc o unghie ... vad eu maine! de rupt o rupsai sigur ... unghia ! :D eh alasa fie baiul! sa dea Doamne Doamne o saptamana mai domoala, fie ele si babe din categoria "urat dar bun" :D

#28058 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 11:31 PM

Eu te admir sincer pt. rezultate si pe fetele de la detox,poate nu v-am spus pana acum :floare: ..,dar eu nu pot,nu functionez asa :sad3:
Uff!! mi-e ciuda si mie ca sunt facuta asa de stramba .

Eu topic cu sultanul nu deschid dar daca deschide cineva asi urmari cu maxim interes :toothy9; ce nerusinata sunt :sm2:

Azi s-au implinit 36 de ani de la cutremurul din 77 ,eu aveam aproape 2 ani sor-mea nu era :unsure: sa dea bunul d-zeu copii nostri sa nu treaca prin asa ceva!

#28059 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 11:44 PM

multumim, dar terminate cu melodrama! esti suf de ambitioasa daca VREI, doar ca nu ai tu chef acum! crezi ca eu am chef oricand? oricine are nevoie de chef, motivatie, determinare, pregatire psihica etc ... nu asa ...tamnnesam!

si al meu si-a adus aminte de cutremurul din '77! eu nu! uit repede amintirile de care vreau sa ma dezbar! noi aveam apoape 5 ani! ce v-a apucat cu 36 ani? nici nu-i cifra rotunda! Doamne fereste! cred ca e bine, ca au mai fost ceva activitati seismice! ai mei in zona in care sunt, au fost extrem de afectati anul trecut in Italia, peste 2000 de replici in 2-3 saptamani. Seful meu pe financiar, care e o persoana extrem de calma si echilibrata (eu am ramas cu el fara frane in panta, pe podul de la Baneasa si nu s-a impacientat deloc!) mi-a povestit o faza, care semana leit cu filmul 2012! horrror! si nu mai fusesera in zona Modena cutremure de peste 500 ani! imobilele nici nu erau construite cu grade e seismicitate 6! urat! Doamne fereste!

#28060 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2013 - 11:53 PM

Nu e melodrama,dar eu nu asi putea sa mananc salata de vinete cu lingura fara paine ,tot respectul pt. cei care pot,eu mai degraba cad in cealalta extreme foamea'' si organismul se blocheaza'' daca pot sa ma exprim asa si nu fac nici o branza :unsure: si mi-e tare tare ciuda ca sunt asa..

Despre cutremur ,mie imi e f.f.f. frica de cutremur,tocmai ca e prea linistita,Vrancea,ma nelinisteste,cred ca se incarca,mult! :toothy9;

Nici eu la aproape 2 ani nu-mi amintesc,mama mi-a spus ca ma jucam cu o cutie cu nasturi ea si tata la film (bulgaresc cred ca era)si eu am zis ca obida''(oglinda) se misca ciudat,a stat oglinda aia fisurata mult timp eram eu mare ..

Eii!! gata,ca nu vreau sa fac a rau,nu ma luati in ''seaman'' :floare:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic