Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1406
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28061 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 12:29 AM

Ia te uita ce preocupari aveti voi!!!
Eu imi aduc aminte cutremurul, ca eram la o matusa de-a tatei debarcati si eu si frati-miu si ne-am trezit eu cu matusa si verisoara invadate in dormitorul " nostru" de cei 4 baieti- verii si frati-miu, fiecare cu minim 3 ani mai mare ca noi doua( 5 la mine)tremurind de le auzeai dintii din gura! Am dormit toti gramada in doua paturi, dar eram la casa, asa ca nu s-a intamplat nimic deosebit!
Pana a murit a povestit matusa ca m-a simtit cum ma agit inainte de cutremur.
Mi-a trecut in timp, in 1986 m-am trezit la tata in brate sub pragul de la usa eu urlind la el sa ma lase sa DOOOOOORM!
Iar in 1990 am fost si mai calma, la a doua replica nici nu m-am trezit, a doua zi imi ziceau colegii ca au dormit in masina, pe strada( era 31 mai) si eu senina, dar de ce??
La fazele astea sunt fatalista, nu pot face nimic, am lucrat pana acum in 3 cladiri cu bulina rosie, ce naiba sa fac daca ma prinde acolo??
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28062 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 05 March 2013 - 12:37 AM

parca Dulce si Amar se numea filmul ala Geany
Eu aveam 8 ani si imi aduc aminte perfect de cutremur.Tin minte ca am iesit in gradina .Dar la noi la Crizbav nu au fost stricaciuni mari.

#28063 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 05 March 2013 - 07:57 AM

Hello, hello!
Soare cu dinti la mine, sper macar sa nu mai bata vantul ca ieri, frig mi s-a parut.

Gorgona, merci de explicatii, am citit de doua ori ca sa inteleg.

Giani, ce frumusel e actorul ala tanar, io nu stiu daca l-am vazut in serial. Am mai vazut aseara ceva, de la 10 fara 20. Pacat ca nu vrea Pisco, ca io as fi vrut sa stiu si ce-a fost si ce-o sa fie. He, he, glumesc!

Hai, o zi buna!

#28064 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 05 March 2013 - 08:26 AM

Deci ieri a fost o zi minunata!!!!!
Pe bune,am fost la OSTANDE minunat port....ca a venit cumnatzica...aopi am fost in OLANDA la SLUIS....soare integral 14 grade...m am simtit minunat....am fost la cumparaturi pt IEPURILA.....PUSAtu ai ceva cu mine....de Daniella saraca nu mai indraznesc sa zic nimic...
Ai mei s au repezit in 2 tablete si un pull eu doar un creion pt a mea...
Deci o cafenea....si un restaurant...la soare...pt 16.50 e am avut parte cam de un metru de costita de porc unsa cu nu stiu ce sos si preparata la gratar....crocanta dar nu uscata,salata din germeni de diverse cartofi prajiti....nu am putut minca tot si mi le a pus la pachet
Un metru in lungime si costite pline dae carne asa os cam de 12 cm nu mai mult
Si cine spunea....ca olandejii sunt strinsi la punga
Apoi ne am plimbat pe dig in ZUT Belgique...si am lins vitrinele cu toale in culori pline de ...primavara...verde,somon rosu,lila,albstru...nuante vesele
Binenteles ca am ...vizionat si poseta mea cea rosie care v a ramine in magazin....prea scumpe dom le trebuie sa fi nerusinat de bogat sa traiesti aici
Apoi am scapat de invitata....si ne am reintors fericiti si incintati de ziua petrecuta
Ps vad ca vorbiti de cutremur....eu si artista Bonicelli...am trait din plin cosmarul de la SALA Palatului..eu in blocum Muzica ea in blocul turn.....da sa nu mai vorbim de tristeturi...deci care e lista cu babele de AZI?????
PUP :toothy9;

#28065 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 09:19 AM

Neatza

Iar e soare! :toothy9; Am astenie de primavara, nu suport sa fie soare afara cand eu ma simt obosita! Parca ma obliga sa ma agit, desi nu am chef de asta!Cand ai de 3 ori pe zi carcei si iti zvacneste cate un muschi pe brat sau picior , nu-ti prea arde de topait de bucurie!
Da stiu, iau calciu si magneziu de doua ori pe zi, o sa-mi iau si niste multivitamine efervescente, ca de ani buni nu mai pot sa le inghit, cine naiba le face asa de mari??

#28066 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 09:42 AM

Buna dimineata!!!!

Nu stiu a carui baba este astazi, insa se prevede o zi insorita si frumoasa!

Sa vedem maine cat de frumoasa o fi ziua ! :toothy9;

Dar ce "discutii" ati avut voi de discutat pe aici! Cutremur, sultan......

Da, filmul acela era bulgaresc si se numea "Dulce si amar", cred ca asta nu o sa uit niciodata, pentru ca ma uitam cu mama la televizor.
Geany, ce mica esti, aveai pe atunci 2 ani si ai baiet atat de mare! :floare:
Si eu il simpatizez pe Bali bey! :sad3:
Deci mai avem un membru in Clubul sultanului, pe Pisco.

Zerda!!!! :sm2: :unsure:

Fisier atasat  2rwyfb4v7k9.jpg (26.14K)
Number of downloads: 1
Fisier atasat  8wef5z_jpg.gif (71.13K)
Number of downloads: 1
Fisier atasat  331010-mic_dejun.jpg (99.57K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  203022001354714024.jpg (86.04K)
Fisier atasat  breakfast3.jpg (50.78K)
Fisier atasat  mic_dejun_modif.jpg (153.5K)
Fisier atasat  mic_dejun_sanatos.jpg (212.49K)
Fisier atasat  nutella-e1297985136404.jpg (36.42K)
GEORGIA

#28067 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 05 March 2013 - 09:52 AM

Da paii eu implinesc 38 de ani :toothy9;

Bub' a adormit acum ,saracutul e obosit :floare:

#28068 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 March 2013 - 10:04 AM

Giani, am sa ma uit mai atenta, aseara nu era cu una in pantaloni, frumuselul asta? Io cred ca asta-i inventie, turcoaica cu pantaloni pana pe vremea aia! Daca ar fi fost salvari, mai inteleg.
Sanatate Bubuletzului, viroze de sezon, toata lumea-i bolnava.
Verb, nu am nimic cu tine, si chiar ma straduiesc. Dar de cele mai multe ori nu prea inteleg ce vrei sa spui, nu-ti inteleg coerenta si nu mai zic nimic ca sa nu te superi, cum s-a mai intamplat.
Giorgi, si eu am emotii ptr maine, sa vezi ce babe catranite o sa fim! Io ma antrenez de pe-acum :toothy9; Culmea, multa lume zice ca-mi iese, ce-mi place!
Ioana, tu mai ai putin si-ajungi ca mine, o sa te indispuna atata soare :floare:

#28069 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 10:14 AM

Vezi postareaGeany, la 05 March 2013 - 09:52 AM, a spus:

Da paii eu implinesc 38 de ani :toothy9;

Bub' a adormit acum ,saracutul e obosit :floare:

Sanatate lui Bub, sper sa va zica doctoroiul ca totul este bine!
GEORGIA

#28070 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 10:20 AM

Vezi postareamoatza, la 05 March 2013 - 10:04 AM, a spus:

Giani, am sa ma uit mai atenta, aseara nu era cu una in pantaloni, frumuselul asta? Io cred ca asta-i inventie, turcoaica cu pantaloni pana pe vremea aia! Daca ar fi fost salvari, mai inteleg.
Sanatate Bubuletzului, viroze de sezon, toata lumea-i bolnava.
Verb, nu am nimic cu tine, si chiar ma straduiesc. Dar de cele mai multe ori nu prea inteleg ce vrei sa spui, nu-ti inteleg coerenta si nu mai zic nimic ca sa nu te superi, cum s-a mai intamplat.
Giorgi, si eu am emotii ptr maine, sa vezi ce babe catranite o sa fim! Io ma antrenez de pe-acum :floare: Culmea, multa lume zice ca-mi iese, ce-mi place!
Ioana, tu mai ai putin si-ajungi ca mine, o sa te indispuna atata soare :unsure:

Hai, hai, te rog frumos, cum sa fim babe catranite! Vrei sa ti-o iei?!?!? :toothy9;

Da, da, cu ea era si chestia cu turcoaica cu pantaloni si mie mi s-a parut cam aiurea, dar...asa a vrut regizorul!
GEORGIA

#28071 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 March 2013 - 10:22 AM

Neata si de la mine! La noi e o zi superba, soare, dar frigut (dimineata erau -3 grade), sper sa fie si maine senin, nu conteaza daca e frig, dar sa fie soare...
Geany, sanatate bubuletului!
Ioana mea a ramas azi acasa cu mama, inca o doare gatul si tuseste, dar n-are febra, asa ca nu i-am dat antibiotic, doar aerosoli si nurofen, de-astea.
Na, ca m-am uitat la prognoza de maine si arata noros...

#28072 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 March 2013 - 10:27 AM

Vezi postarea2ut, la 05 March 2013 - 10:22 AM, a spus:

Neata si de la mine! La noi e o zi superba, soare, dar frigut (dimineata erau -3 grade), sper sa fie si maine senin, nu conteaza daca e frig, dar sa fie soare...
Ioana mea a ramas azi acasa cu mama, inca o doare gatul si tuseste, dar n-are febra, asa ca nu i-am dat antibiotic, doar aerosoli si nurofen, de-astea.

Merci' 2' la fel insanatosire grabnica si puiului tau!

Am auzit ca se mai incalzeste dar se anunta ploi la sf. saptamanii!

#28073 Useril este offline   Miti 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 90
  • Inregistrat: 10-March 10

Postat 05 March 2013 - 10:33 AM

Buna Dimineata
Va urez o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor, in special lui Bub, Ioanei si lui Alex.
Si Diana acum 2 saptamani a avut o racela la plamani,i-am dat antibiotic si aseara am vazut a inceput sa ii curga nasucul, i-am dat un siropel din muguri de pin si propolis si picaturi de nasuc.
Pentru fetele care si-au ales "baba" maine, va urez o zi insorita. Baba mea este azi.
Cu toate ca nu scriu foarte des, va citesc zilnic cu mult drag.

O zi buna!

#28074 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 10:34 AM

Vezi postarea2ut, la 05 March 2013 - 10:22 AM, a spus:

Astazi Alex se duce la scoala, dar ieri a stat toata ziua in pat fara sa poata sa faca ceva, a avut o migrena nasoala. Dupa-amiaza mergem pana la medicul de familie sa vedem ce ne zice sa facem.
Asa ca, sanatate multa lui Ioana!!!

Nu incepe si tu, ca maine ar fi o zi noroasa! :toothy9;
GEORGIA

#28075 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 10:37 AM

Vezi postareaMiti, la 05 March 2013 - 10:33 AM, a spus:

Buna Dimineata
Va urez o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor, in special lui Bub, Ioanei si lui Alex.
Si Diana acum 2 saptamani a avut o racela la plamani,i-am dat antibiotic si aseara am vazut a inceput sa ii curga nasucul, i-am dat un siropel din muguri de pin si propolis si picaturi de nasuc.
Pentru fetele care si-au ales "baba" maine, va urez o zi insorita. Baba mea este azi.
Cu toate ca nu scriu foarte des, va citesc zilnic cu mult drag.

O zi buna!

Sanatate si lui Diana!

Si esti o "baba" frumoasa!
GEORGIA

#28076 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 March 2013 - 10:38 AM

Merci la fel Miti!

Tocmai ma uitam la meteo,spune acum la Bacau -1 grad...bbrr!! si ce soare e! :toothy9;

#28077 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 10:45 AM

Sanatate multa la copii!!
Giorgi, ai grija ca deja ma ingrijoreaza migrenele" nepotului"!!

Moatza, cam ma indispune in momentul asta soarele. Am citit ce scriai la Lole ca nu ai forta in maini, eram cat pe ce sa zic ca nici eu, ca nu pot face flotari, pana mi-am adus aminte cum vin eu de la piata cu ditamai plasa de la Mega plina ochi si in cealalata mana sa ma echilibrez cu un sac de nisip de pisici, 5 kg! Se pare ca am forta la carat, tras, impins( mult mobile de una singura) cu flotarile n-am texte insa!

#28078 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 05 March 2013 - 11:04 AM

Vezi postareazerda, la 05 March 2013 - 10:45 AM, a spus:

Sanatate multa la copii!!
Giorgi, ai grija ca deja ma ingrijoreaza migrenele" nepotului"!!

Moatza, cam ma indispune in momentul asta soarele. Am citit ce scriai la Lole ca nu ai forta in maini, eram cat pe ce sa zic ca nici eu, ca nu pot face flotari, pana mi-am adus aminte cum vin eu de la piata cu ditamai plasa de la Mega plina ochi si in cealalata mana sa ma echilibrez cu un sac de nisip de pisici, 5 kg! Se pare ca am forta la carat, tras, impins( mult mobile de una singura) cu flotarile n-am texte insa!

Si pe mine ma ingrijoreaza durerile lui de cap, asa ca vreau sa vorbim serios cu doctora!
Pupam dulce "matusa"! :toothy9;
GEORGIA

#28079 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,781
  • LocationSibiu

Postat 05 March 2013 - 11:05 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 05 March 2013 - 09:42 AM, a spus:

Nu stiu a carui baba este astazi, insa se prevede o zi insorita si frumoasa!
io, io, io am baba azi!
E frumos la noi, soare, senin, dar un friiig nefiresc la soarele de afară. Da' nu mă deranjează prea tare atâta timp cât văd soarele.

Iar e lume bolnavă, of :floare: Multă sănătate tuturor şi o zi frumoasă :toothy9;

EDIT: că uitasem s-o felicit pe Koral. Un mare BRAVO pentru Cătălin Imagine postata

#28080 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 05 March 2013 - 11:08 AM

Georgi, am uitat sa-ti zic ca noi am fost saptamana trecuta cu Ioana la oftalmolog, ca se plange des ca o dor ochii, dar doctorita (care e una foarte-foarte buna), dupa ce i-a facut controlul ne-a zis ca nu are nimic la ochi si ca foarte des durerile oculare sunt de fapt migrene provocate frecvent de colecist (bine, la Ioana nu stiu daca e cazul, ca n-am avut probleme de genul asta, dar la Alex al tau ar fi posibil).
Boni, ma bucur ca ai o baba frumoasa, uite, si la noi e frumos de baba ta.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1402
  • 1403
  • 1404
  • 1405
  • 1406
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul