In primul rand va imbratisez cu drag si va doresc o primavara solara (mi-e si frica de moatza sa mai doresc la gramada soare asa ca o schimbai cu solara) si sper ca ati petrecut fain de 8 martie.
Noi, asa cum am anticipat vineri dimineata, am dat start sezonului estival (adicatelea, in acceptiunea mea: sezon de soare si de mare), cu primul weekend petrecut la mare pe acest an ... , dupa cum deja stiti noi suntem iubitori de mare, si picea la fel! nu are alte dorinte decat: "vreau la mare", "vreau la inot", "vreau sa mergem sa vedem mireasa (femei imbracate in rochii lungi/printese toate-s mirese la ea)", "si eu ma imbac in mireasa" (rochie lunguta). Zis si facut! Pun poze, mai acusi, ca vad ca mi-e blocata optiunea.
moatza, la 05 March 2013 - 10:04 AM, a spus:
Giorgi, si eu am emotii ptr maine, sa vezi ce babe catranite o sa fim! Io ma antrenez de pe-acum

Culmea, multa lume zice ca-mi iese, ce-mi place!
Ioana, tu mai ai putin si-ajungi ca mine, o sa te indispuna atata soare

Prietenii cu care am fost la mare sunt din Buzau si le-am prezentat compasiune pt vremea din Buzau. Ei, care sunt destul de frecvent prezenti in Bucuresti (ea lucreaza in Bucuresti luni-vineri, el vine macar de 2 x / sapt in Bucuresti) sunt de parere, ca in afara unor curenti de aer, nu ar fi mare diferenta intre vremea de la Bucuresti si cea de la Buzau. Deci, nu e perceptie de vreme de Buzau la tine, e perceptie referitoare la caldura/soare/arsita/vara in general.
aura, la 07 March 2013 - 02:27 PM, a spus:
Ieri Stefania facea repetitii

Si ca sa reproduca atmosfera de la coafor, palavragea cu papusa, se invartea in jurul ei, cum a vazut ea ca se face
Stef tuns.jpg
vai Aura! cat de bine a reprodus atmosfera! scaun de coafor, pelerina, tot tacamul!
sa-ti fie de bine tunsoarea ! iti sade bine!
si eu m-am tuns si voxit miercuri, ca nu o facusem de dinainte de sinuzitele acute, adica de pe la inceput de decembrie! Ma simt mai binisor!

mi-am gasit pe gajixon noua care imi place de numai! ma asculta, dar nu face ce porcarii ii cer eu, imi zice in prealabil si ce se alege de parul meu daca mai fac scamatorii

In geenral, stilistele experimentate, nu prea mai asculta clientul daca nu e macar Bianca Dragusanu, asta imi place ca e fara fitze-n cap ...si-mi explica tot procesul tehnologic! pana acum toate doar ziceau ce vopseluri bune au si apoi eu cu calti la ceafa dupa 1-2 ani de suvitat, care mai ieseau doar la foarfeca!
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor, sper ca va simtit mai bine!
Boni, sa va fie de bine intalneala! De aia Foxyy era lipsa la apel de luni de zile, ca se plimbariseste in sejur culinar