La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 12 March 2013 - 10:03 AM
Am primit o alta convocare la spital....acus sa vedem cu casa...eu oricum fac liste IKEA...am o ocupatie
Ne vom imparti acum in 3...sau 4 daca omu isi aduce aminte ce nationalitate e.....
O sa mi scriu memoriile....:-)
Postat 12 March 2013 - 01:45 PM
Dani, cred ca prietenii tai sunt buzoieni congenitali
Bia,felicitari fetei,ce copil bun!
Io am ras 2 mucenici -cand le-a fost timpul- de-aia cumparati. I-am incalzit la mo,cu miere si nuca...au fost bunisori. Cocaleala de-asta nu fac, mi se pare greu!
Postat 12 March 2013 - 02:01 PM
Multa sanatate bolnaviorilor!
La multi ani, sanatate, viata lunga, fericire, noroc si multa iubire tuturor sarbatoritilor acestor ultime doua saptamini!
Nu facui macinici din motiv de silueta, ma chinui sa mai slabesc si daca faceam ii si mincam deci PAS.
La mine e vreme urita, umeda, intunecata si rece, cihhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Postat 12 March 2013 - 02:42 PM
Postat 12 March 2013 - 02:44 PM
Eu n-am facut sfinti (mucenici) anul asta, deh, am scuza ca-s la dieta. Dar nici nu mi-a fost pofta, nu m-am gandit prea mult. Bravo fetelor care-au facut
Verb, iti doresc multa multa sanatate!
Bia, felicitari lui Ale, fata frumoasa si desteapta!
Postat 12 March 2013 - 03:26 PM
Mucenicii mei, asa fara gauri, s-au mancat toti, iar din aceea fierti..sa mai fi fost! Precis ca ma pune cupilul sa mai fac o tura!
Am fost cu Alex la neurolog, de acolo ne-a trimis la oftalmolog, cu ochii sta foarte bine, tot nu am lamurit cu durerile de cap. Ne-a mai chemat si vineri...
Va spuneam de mutarea mea cu serviciul, astazi am primit confirmarea, sper sa nu o dau din lac in put, sper!
Si ma sacaie o masea!
Si cam atat, ca am mult de lucru, o zi frumoasa in continuare sa aveti!
Postat 12 March 2013 - 05:01 PM
moatza, la 12 March 2013 - 01:45 PM, a spus:
Dani, cred ca prietenii tai sunt buzoieni congenitali
asa e, sunt nascuti si crescuti acolo de generatii
eu nu am facut si nu fac mucenici ca nu imi plac. Nici al meu nu si-a exprimat vreo dorinta (asta nu e o noutate), oricum au fost la MD, la hotel si sambata si duminica,d e aia moldovenesti.
2ut am uitat sa-ti spun ca imi plac mult lalelele si culoarea peretelui
Giorgi, felicitari! sa fie intr-un ceas bun si sa ai zile usoare si cu bucurii la noul job, precum si un colectiv /sef faini!
Am uitat sa te intreb daca ai fost cu Alex si la stomatolog, parca ti-am zis ca si eu am avut dureri atroce de cap de la o masea cariata, de mi-au dat fortral si mi-au trimis si pe mine la psihopupu' ...pt ca madam dentista nu vazuse caria! am vazut-o eu in final (pe muchie intre 2 masele) ... cum mi-a spart-o am scapat de orice durere!
Gorgona, wellcome in club si spor la dat jos kg! sanatate!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 12 March 2013 - 06:43 PM
Sanatate tuturor.
eu imi petrec seara cu ...richard ...ovcors
Postat 12 March 2013 - 07:00 PM
Mine omu se intilneste singur cu fisu numaru 2 ala dragutu si cu prea multi bani...joi cu alalaltu...vineri ..relache...simbata mergemi n F pt intilniri locative...ca si marti...mai avem diverse in programe....acus ma uit la cit costa televizoare si masini de spalat d alea mici...
Ca sa ma uit la televizor trebuie platit 131 e pt anul asta
Si FREEpt gratis totul pe mobil cu internet,teveul si internetul din casa costa 29.99
O sa vorbesc pe fix in ro....MULT...bagati mi telefoanele fixe:-):-):-)
Postat 13 March 2013 - 08:26 AM
am dat drumul martzanului sa haladuie oleaca.
va doresc o zi faina si insorita
Fisiere atasate
-
pt-déj2.jpg (128.32K)
Number of downloads: 0 -
pt déj 6.jpg (11.41K)
Number of downloads: 0 -
pt-déj6.jpg (28.83K)
Number of downloads: 0
Postat 13 March 2013 - 09:12 AM
Pusa, Any, multumim de felicitari, o sa-i spun lui Ale ca toate prietenele de pe forum au felicitat-o, se va bucura.
Dani, e cam tare culoarea, dar si mie-mi place portocaliul ala (e in living).
Georgi, ma bucur tare pentru tine, Doamne-ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa-ti fie mai bine!
Zi faina!
Postat 13 March 2013 - 10:42 AM
Si la noi este o zi urata astazi!
Multumesc frumos, fetelor!!!! Sper sa fie bine la noul job sau...trebuie sa fie bine!
Dany, la stomatolog nu m-am gandit, deoarece Alex nu a avut pana acum nici o durere de dinti sau masele si nu a avut nici carii. Lasa ca am eu si pentru el!
O zi frumoasa sa aveti dupa sufletul vostru!
Postat 13 March 2013 - 11:43 AM
La noi e soare acum, dar văd că se adună norii...
Multă sănătate tuturor. Pe mine mă cam doare capul
Giorgi, să-ţi fie bine la noul loc de muncă.
Eu m-am tot gândit la Alex şi durerea lui de cap, da' nu mi-a venit să scriu până acum. Ţin minte că ai povestit odată o întâmplare urâtă de la şcoală, unde l-au prins în uşă nişte băieţi. Nu mai ţin minte atunci ce investigaţii aţi făcut...
Tuturor o zi frumoasă vă doresc
Postat 13 March 2013 - 11:56 AM
Giorgiana, la 13 March 2013 - 10:42 AM, a spus:
Giorgi, am mai spus parca aici cuiva, eu am avut niste dureri decap infernale de la o carie ascunsa (intre doua masele pe imbinare -asa s-au nascut la minte toate). Du-l degraba la dentist (poate au chiar la cabinetul scolii), poate fi o carie si ati scapat!
2ut, nu e tare, orange e o culoare calda si e la putere pentru livinguri! Am ales si eu in living cateva pete de culoarea asta, pe un fond galben. Mie imi plac culorile calde in casa, sa fie un ambient cat mai primitor si prietenos... ! Iti transforma caminul intr-un spatiu minunat!
zile urate de luni incoace si la noi! ufff! unde esti tu Primavara?!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 13 March 2013 - 07:38 PM
Pot sa spun ca azi ziua de 13 mie din nou mi-a purtat noroc (pe 13lica' e nascut si bub' ,cum altfel,se putea?!
Pe principiul,ce-am avut si ce-am pierdut,cum ii iau asa ii dau...
Va pup!
Postat 13 March 2013 - 08:07 PM
Altceva....azi o mamica si a gasit baietelul mort....m a amarit tare vestea...cum se poate asa ceva....dar viata uneori e asa de...crunta.
Geanny bravos pt recuperarea de banuti.!!
Postat 13 March 2013 - 09:06 PM
Si multa sanatate tuturor!la bub' in clasa copii cat sa-i numeri pe degete ca e un virus,toti sunt cu febra si dureri de burtica

Ajutor