salutare la han si multa sanatate tuturor! voie buna si numai bine!
2ut ai primit cadouri minunate, altceva nici nu-ti mai trebuie, decat sanatate ... in rest le ducem pe toate! 40 am implinit si eu, nu-i un capat de tara... , e drept ca nu mai spui, am treizecisi... de ani. Mie nu mi se dau de fel 40, toata lumea se mira cand aude, asa ca ma lasa rece ce scrie in buletin, eu tot ca o fetiscana imi place sa "ma port". Eu doar la 25 am suferit.
Ai mei nu au dat cadouri niciodata la profesori (fondul clasei, 1 martisor, 1 buchet de flori la inceput si la sfarsitul scolii doar cand eram micuti) si in general au urat spaga (la scoala, doctor etc), mai ales tata! Acum sunt alte vremuri, e greu de pastrat un echilibru, discrepantele intre veniturile parintilor, dar si versus veniturile profesorilor sunt enorme, fata de platitudinea care era pe vremea noastra.
Sa ti se ceara/propuna 700 lei pentru "saptamana alba" sau cum s-o numi, mi se pare aberant! Parerea mea sincera e, Giorgi, pt ca Alex e doar in anul intai de liceu, sa mergi pana la scoala si sa ai o discutie cu diriginta, in care sa ii spui ca exista foarte multi parinti carora nu le ajung banii de la un salariu la altul pentru cheltuielile normale de trai, iar copiii sunt sensibili si ar fi bine si corect sa ia asta in calcul inainte de a face astfel de propuneri si mai onest ar fi sa se limiteze la vizite la muzee, planetariu si pe unde mai au copiii intrari gratuite si este EDUCATIV! Daca venea propunerea din partea parintilor "cu fitze" ... poate mai "intelegeam" ..., dar din partea unui profesor care traieste dintr-o leafa din invatamantul romanesc si ar trebui sa cunoasca valoarea banului mi se pare extrem de deplasat.
Am nevoie de un sfat/idee: am primit duminica un kg de cas proaspat bio, complet nesarat. Nu se inghesuie nimeni pe el. Eu pt moment am 3 sapt in care nu voi servi branzeturi. Cum il pot pastra? se poate congela? si la ce il pot folosi? Merci
In rest nu mai stiu care ce ..., dar va pup pe toate la gramada!
Sa vina primavara, soarele si caldura!