Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1440
  • 1441
  • 1442
  • 1443
  • 1444
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#28821 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 April 2013 - 09:48 AM

Pai Motzulino, esti juna rau di tat. deci odorul nu a fost o pacaleala de 1 :rolleyes:.
Cine doreste racorel bine, il poftesc la mine-n sat =)) ca e frig nenica de-a dreptul =))

#28822 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 April 2013 - 09:50 AM

Intr-un fel a fost, ca io-l asteptam c-o luna mai devreme. Dar se pare ca pierdusem sirul, deh! Tineri si nelinistiti! 23 de ani, valeu!

#28823 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 April 2013 - 10:02 AM

o saptamana frumoasa de tot pt tot hanul!!! Si sa vina primavara peste tot: si la Stella/Fiocco!

Vezi postareaMiti, la 01 April 2013 - 08:44 AM, a spus:

Dany, multa sanatate! Si eu am fost de miercuri cu nas infundat, nu aveam miros, gust si simteam tot timpul ceva rece in spate.
Mi-a zis doctora ca infectia de la gat a coborat la plamani, asa ca m-a bagat pe antibiotic 7 zile.
Diana e mai bine, azi a mers la gradi si e fericita ca trebuie sa facem o casuta pentru pasarele si sa o ducem miercuri!

multumesc. Tot nu am miros, parca parca abia abia simt ceva subtil daca imi bag nasul aproape de tot intr-o sticla cu miros tare ... Gust la fel, simt amar, acru si sarat, atat ... arome fine ioc!
in rest tusesc si am porcarie in gat. Am inceput si eu de sambata pe antibiotic, analgezic, antialergic ...tot tacamul. Numai bine,c a ieri dimi am uitat sa iau antibioticul! varza-s!

Vezi postareastella, la 01 April 2013 - 08:50 AM, a spus:

Oups, stiam eu ca am uitat sa intreb ceva ...cum te mai simti Daniella ?

multumesc, acum ca la noi e soare si cald si in we a fost cat de cat binisor, ma simt mai bine, mai vesela, mai optimista ...

Maia, spor la pacaleli!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28824 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 10:09 AM

Eu am avut un nou si proaspat we agitat, asa ca azi sunt obosita crunt!, Daca-mi face cineva vreo gluma de 1 Aprilie mi-e ca-si ia o smetie!

Deci daca deschideti vreun post cu un catel care trebuie eutanasiat...nu stiu ce sunt capabila!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#28825 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 April 2013 - 10:19 AM

Cafelutzo, eu mi-s tare nestiutoare la glume de 1 aprilie, si oricum, o gluma e ceva ce ma face sa izbucnesc in hohote de ras,
deci.... de la mine nu vei primi.
Eu ma felicit la cat de vrenica am fost ( dami-as palme) ca am calcat un Ceahlau jumate intre aseara si azi dimineata...basca scos toate sticlele de uleiuri, otet variate si multiple, plus mirodenii, si curatat dulapiorul sertar =))....cre'ca m-a lovit shlogul din plin :rolleyes:
va doresc numai bine, si felicitari Kiken pentru bebe Mihnea ( superb nume)

#28826 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 12:24 PM

Sarbatori fericite celor ce sarbatoresc Pastele :thumleft:

Moato sa-ti traiasca baiatul sanatos si fericit!

Geany, sa-ti traiasca tatal sanatos si voios!

Stella harnicuto eu raportez o lene mare, dar musai sa pun mana pe fierul de
calcat azi, caci am si eu un munte.

Daniella ce mai tragi in ultima vreme, vino sa te pup :rolleyes: Sa te faci bine sa scapi
de antibiotice.

Pupaturi tuturor fetelor.
Imagine postata

#28827 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 12:54 PM

Eu nu mai am munti de calcat de ani de zile! De cand am divortat mai precis!
singurele lucruri pe care le calc sunt fetele de masa si bluzele mele, ca doar n-o sa umblu cu ele sifonate!
Omul umbla in casual sport,ca este IT-ist blugi, tricou, camasa sport( care daca se usuca pe umeras nu trebuie calcata), ca doar nu-s defecta sa iau bumbac 100%, prosoapele si cearceafurile nu le calcam nici atunci, cand ma mai apuca mai calc prosoapele de bucatarie care toate sunt vreo 15, asa ca n-am ce face in cateva minute!

Deci practic eu nu calc decat pentru mine o fusta, o bluza sau un pantalon mai delicat. Si oricum le calc cand le scot din dulap, ca s-au mai sifonat pe acolo, la inghesuiala! Deci dureaza 10 minute nu 3 ore!

Fosta soacra calca si ciorapii si chilotii, mai mult le si fierbea, ma lua cu lesin cand intram acolo, deci nununu!

#28828 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 April 2013 - 01:12 PM

:thumleft: cafe, eu am munti, pen'ca am oroare de calcat, n-am avut nici chef nici timp...asa ca la un moment dat a trebuit sa iau decizia capitala...
in rest, nu calc prosoapele ( cateva de bucatarie din in din alea tesute la razboi =)) fac exceptie) chiloti alea , alea veci...deci raportez sotz purtator de camasi doar de bumbac sau amestec cu in :rolleyes: ; plus copila cu diverse, si moa.
cearceafurile, le calc asa la hectar si de ochii soacrei, sa nu fie chiar sifonate :D.
dar cum am doi navetisti care aduc saptamanal la wend multe...si masinile de spalat se succedeaza ....iaca si muntele cum se cladeste :D

#28829 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 01:41 PM

Maaaaaaaiiii! cand a primit omul o camasa de bumbac suta la suta si-a tras geaca peste si s-a dus la munca. Numai bine cand a ajuns era ca scos din masina de spalat!
I-am explicat ca la ingineri cum este cu 60%/40% i-am aratat celelalte camasi, bref, pe aia n-a mai purtat-o din ziua aia! Sta prin dulap cred ca o iau eu s-o port prin casa!

Eu sunt traumatizata ca fostul sotz purta in fiecare zi a saptamanii cate o camasa si alta cravata, ma stiau alea de la curatatorie ca pe un cal breaz cu cate cravate am dat la curatat, ca la matase nu ma bag si si le pata cu toate cernelurile si pastele gasite in zona!
Atunci da, trebuia sa calc, ca doar nu avea 50 de camasi, maxim vreo 10, le bagam la spalat, se uscau, le calcam. Mai groaznic, le si apretam pe alea de bumbac 100%, deci stiu ce vorbesc!

cat despre copila ta.... stii ca eu nu-mi permit sa te critic, dar pe bune, eu imi castigam suportul lui frati-miu cand aveam 12 ani la temele de la mate si fizica, calcandu-i camasile ca aveam uniforma pe vremea aia!! Nu trebuie sa i le calci tu !

#28830 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 02:04 PM

Ei eu am munti de calcat pentru ca am trei baieti cu sotul cu tot si se aduna.
Sotul e la costum mereu si am o gramada de camasi, baietii camasi si bluze, plus
ale mele bluze, camasi fusta mai rar.

Prosoape de bucatarie nu calc, cearceafuri am cumparat mai mult flausate care nu se
mai calca ca m-am saturat, chiloti si sosete nu am calcat niciodata si nici prin cap nu mi-a trecut sa o fac.
Dar na desi odata imi placea sa calc de cativa ani merge mai greu, poate imi reintru odata in ritm.
Imagine postata

#28831 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 April 2013 - 02:11 PM

Merci' Carmen! :D

Azi am umblat numa' brambura ,ca un catel scapat din lesa :D asa ca gateala cangi' :rolleyes: i-am dat la hunul cel mare salata de icre de la mama,si am facut rapid un sote de mazare cu ouri' de tzaran' ochi ,tot de la mama =)) si o salata mare mare cu de toate pt. je',desert tort si biscuiti cu dulceata de portocale(am facut eu pt. tort si a ramas)asa ca m-am scos,pe seara ii ametesc eu iar cu vreo 2 spaghete ceva ca am treaba(sultanul :thumleft: )sa-mi fie rusine,voi sa nu faceti ca mine :D

Sunt multumita ca bub' a fost cu clasa la biserica unde i-a impartasit,le-a dat o carticica de rugaciuni din care el citeste acum pe pat (bodogane numa de doamne-doamne si doamne mileshte' si deshtia :D )iconita si un buzunar de nafura pe care a crantzanit-o pe toata,si i-a dus si in parc ,apoi ne-am zbenguit la utza' la topogane,maine ii duce la vivariu :D

Vaii!! ce bine ar fi daca ar mai tine vremea asta frumoasa! B)

#28832 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 03:15 PM

Pe ce punem pariu ca in maximum 3 zile daca tine vremea frumoasa, predau stafeta la bombanit vremea catre moatza?? :thumleft:

#28833 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 April 2013 - 03:27 PM

=)...pai daca citisi, deja era 'nervata disdemorgen de soare si vant :thumleft:

http://artaculinara....post__p__192138

#28834 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 01 April 2013 - 03:38 PM

Va salut, si va multumesc de uraturi :rolleyes:
Celor care sarbatoresc, le doresc si eu sa o faca fericiti si sanatosi, daca e posibil afara la soare si nu la gura cuptorului, asa ca noi =))

Ieri, a nins! Mos Iepurila totusi a gasit drumul spre catolica mea :D
Am vazut poze cu copilasi, care cu toate ca afara era alb si frig, au continuat traditia de a cauta oua colorate prin parc. Nu le pasa deloc ca trebuie sa scormone prin zapada dupa ele :thumleft:

Se pare ca vreme de asta vom avea pîna de rusaliile catolice :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#28835 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 April 2013 - 03:47 PM

Vezi postareaMaya, la 01 April 2013 - 03:38 PM, a spus:

Se pare ca vreme de asta vom avea pîna de rusaliile catolice :rolleyes:

...pana in 20 mai ??? :thumleft:

#28836 Useril este offline   cerra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,936
  • Inregistrat: 08-October 11
  • LocationTimisoara

Postat 01 April 2013 - 04:02 PM

Vezi postareamoatza, la 01 April 2013 - 09:38 AM, a spus:

Hello, hello!

Moatzo,

Chiar daca mai tarziu zic si eu urarea mea acum.

La multi ani Ovidiu !

Sanatate , fericire si doar zile senine!

#28837 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 April 2013 - 04:52 PM

Vezi postareaMaya, la 01 April 2013 - 03:38 PM, a spus:

Va salut, si va multumesc de uraturi :D
Celor care sarbatoresc, le doresc si eu sa o faca fericiti si sanatosi, daca e posibil afara la soare si nu la gura cuptorului, asa ca noi =))

Ieri, a nins! Mos Iepurila totusi a gasit drumul spre catolica mea :D
Am vazut poze cu copilasi, care cu toate ca afara era alb si frig, au continuat traditia de a cauta oua colorate prin parc. Nu le pasa deloc ca trebuie sa scormone prin zapada dupa ele :D

Se pare ca vreme de asta vom avea pîna de rusaliile catolice :D

petrecere frumoasa in continuare si sa va bucurati (Denise) de darurile aduse de iepuras! Te rog, spune-mi si mie care e traditia cu cautatul oualor in parc, ca eu habar nu am ce-i ? :thumleft: la mine in copilarie nu am auzit de iepuras, doar dupa "revolutie", de cand ne-am "democratizat"

Doamne da sa tina vremea calda si frumoasa, cu soare bland de acum si pana la sfarsitul lui octombrie ... ca sa nu zic noiembrie :rolleyes: ... la cine doreste, si sa fie ploaie si umbra la ai de asa o doresc!
vreau la mare in chiloti de soare :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#28838 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 05:15 PM

Pentru ca am citit intrebarea ta inaintea Mayei iti spun cum e la noi in Sibiu,
apoi Maya povesteste cum e la ea ( maya nu te superi ca raspund inainte da :thumleft:?)

Se asund oua colorate, cosulete sau pungute cu ciocolata, eventual daca e cald si uscat
se pot pune si mici cadouri, in iarba din gradina in cazul meu. Era o mare placere sa cauti prin tufe
sa gasesti micile surprize.
Imagine postata

#28839 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 01 April 2013 - 05:17 PM

Stateam eu si contemplam crunt albastrul cerului! De ce? ca e cald, si au iesit toti cateii si toti puradeii si toti pensionarii pe bancuta si e kiloman pe strada!

Cand, imi zice cu repros o amica care sta la o statie jumate de mine, ca daca veneai si tu la Mega mergeam si eu la Plafar ca am nevoie de nu stiu ce vital!
Zic eu, inima de mama: gata vin,in 10 minute sunt acolo!

acum din cauza ca mergeam ca simplonul printre carucioare, triciclete si catei liliputani am ajuns prima, ce sa stau eu in soare , m-am bagat la adapost inauntru si am inceput sa execut lista . Suna telefonul, pai unde esti?? Pai, tu unde esti??Aici cu Zozo la mezeluri, pai eu m-am dus trei pasi mai incolo!

Deci la fixul fixului ne-am nimerit toate trei,Zozo se uita derutata cand ne-a vazut pe amandoua, ne-am executat lista, daca ne vedea un barbat, isi inghitea palaria de nervi cu toate ifosele lor ca voi va lungiti la cumparaturi,ordin de imprastiere: du-te tu acolo, ca ma duc eu dincolo, etc. am terminat totul in 15 minute cu tot cu stat la casa! Asta se cheama profesionalism!

#28840 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 April 2013 - 08:49 PM

Zozo se uita derutata = ba nu, fata! Asa paream? Derutata? Daca ne-am fi dat intalnire si nu ne adunam asa repede! M-a bucurat tare intalnirea asta, asa, neprogramata.Si, DA, doar c-a durat mai putin de 15 min. Eficiente suntem, pupa-ne-am!:D Mie-mi sticleau ochii de foame, d-aia eram "derutata":-*
Si io-s fericita c-a venit primavara.Cat de cat, ca cica de joi iar ploua!=))

Danny, sanatate.Fa si tu inhalatii cu ulei de menta.Sau, fara gluma, rade putin hrean.Te desfunda de numa!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1440
  • 1441
  • 1442
  • 1443
  • 1444
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul