La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 10 April 2013 - 10:28 PM
Mor de somn, dar am intrat sa va aduc la cunostinta ca la mine (sau mai bine zis, la noi) a ajuns Iepurila.
Maine revin cu poze. Multumesc, din nou, Iepurila!
Postat 10 April 2013 - 10:42 PM
O sa pun la activitati cu copiii, una cate una, ca sa nu acaparez pe aici si ma duc si la bubuleti sa pun poze cu balerina
Fisiere atasate
-
IMG_0479.JPG (74.06K)
Number of downloads: 2 -
IMG_0476.JPG (70.22K)
Number of downloads: 2
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 10 April 2013 - 11:28 PM
Daniella, la 10 April 2013 - 10:42 PM, a spus:
O sa pun la activitati cu copiii, una cate una, ca sa nu acaparez pe aici si ma duc si la bubuleti sa pun poze cu balerina
Foarte frumos!
Postat 10 April 2013 - 11:39 PM
Postat 10 April 2013 - 11:50 PM
La fel ca si celelalte fete, fumez eu si pt el. Dar ma fac eu cuminte si ma las si eu:D.
la baut, ma refer in sensul de alcoolic, ca altfel de baut beau si eu si nu vad nici un bai in asta, ca nu-s de la manastire. Bine al meu nu serveste decat foarte putin si destul de rar. Ca si mancarea de altfel
Bineinteles toate astea sunt optiunile lui. Eu il si rog sa se duca in oras cu prietenii daca vrea cand nu pot eu, dar el refuza daca nu merg si eu si o face fara parere de rau, pur si simplu asa i se pare lui normal. Eu mai ies fara el, el fara mine cred ca aproape deloc. Optiunea lui si chiar mi-e indiferent cum face, totusi e mai relaxant psihic sa stii ca e mereu cu tine. Eu oricum consider ca daca il las sau nu eu sa faca orice ar vrea nu conteaza, ca daca e sa vrea oricum face.
Personal, nu am nimic cu persoanele de orice sex care fumeaza sau beau, ba chiar imi plac cei care stiu sa se distreze, sa se relaxeze si sa se simta bine, prin orice mijloace care nu deranjeaza pe ceilalti. Nefumatorii poate ca NU stiu, dar in ziua de azi, nu doar de bani si de sanatate, nu doar de halena si bani spanzurati pe detergenti si parfumuri aiurea, detartraj la 6 luni etc, dar pentru ca a devenit din ce in ce mai putin permis, fumatul a ajuns sa fie un stres pentru fumatori. Cel putin eu asa il resimt, de aceea sper sa reusesc cat mai curand sa ma las, ca de propus mi.am propus de mai bine de un an, dar uite ca tot aman momentul si tot ard banii aiurea.
Lasand la o parte viciile, nu e rau ca da zapada si curata curtea zilnic, ca merge si cara cumparaturile etc. Nu toti barbatii intra in bucatarie. Asta e, nu le putem avea pe toate: si devreme acasa si master chef, chiar daca nu ar fi fost rau deloc
Postat 11 April 2013 - 08:45 AM
Eu am fumat ca *un turc* , daca am invitati sau sunt invitata, beau vin rosuu cu marte placere; vara merge si berea...
Dl G nu bea , nu fumeaza , nu bucatareste
Am de mica o reinere fata de betivi , dar cateva pahare in companie placuta, n-au facut rau nimanui veci.
Azi am liber, dar musai sa deau un aspirator alea alea, ca-mi vine in vizita o prietena
Postat 11 April 2013 - 09:25 AM
si buna dimineata (mai pe la jumatatea ei, asa) si o zi buna tuturor
cozonac.jpg (80.13K)
Number of downloads: 0
cozonac2.jpg (55.32K)
Number of downloads: 0
Postat 11 April 2013 - 09:30 AM
La noi parca a vrut sa iasa soarele de dimineata dar s-a cam razgandit si e frriiiig (am ras cu cumnata-mea ca am dus ieri fetele la ei si le-am pus si 2 gecute subtiri ca cica azi vor fi 18 grade; asa ca de dimineata m-a intrebat "no, unde-s alea 18 grade ale tale?" "pai, 9 la mine si 9 la voi").
Sa aveti o zi faina si spor!
Postat 11 April 2013 - 10:13 AM
La han nu scriu, dar citesc tot,tot. Dar azi scriu pentru ca am devenit bunica si sunt tare bucuroasa!!!
Postat 11 April 2013 - 10:14 AM
Postat 11 April 2013 - 10:17 AM
Postat 11 April 2013 - 10:53 AM
Daniella dar ati muncit ceva la plansele voastre. Bravo!
Bristena ce imi place cozonacul tau. Si eu am facut azi - dar framantat - initial pus in masina de paine - apoi nu mi-a placut cum la framantat si l-am luat eu la framantat - oricum framantataul nu este ceva cu care sunt prietena
O zi buna tuturor!
Postat 11 April 2013 - 10:56 AM
Cristina felicitari!
Eu am aflat la inceputul saptamanii ca fratele meu va fi bunic iar

Postat 11 April 2013 - 11:05 AM
stella, la 11 April 2013 - 11:03 AM, a spus:

Postat 11 April 2013 - 11:09 AM
stella, la 11 April 2013 - 11:03 AM, a spus:
Eu i-am spus stramatusa unei rude si s-a suparat la culme!! Ca a echivalat cu strabunica deci este iesita din termenul de valabilitate
Sa traiasca stranepoteii!!
Postat 11 April 2013 - 11:17 AM
Am trecut sa va salut, nu prea am chef de vorba, sper sa ma simt mai bine in urmatoarele zile.
Aseara am avut pana la urma parte de o interventie chirurgicala la nivelul gingiei, dureros, dat asta e! Se pare ca alta solutie nu era! A vrut sa-mi dea CM, dar mai mult ca sigur astazi sau maine trebuie sa ma mut si am zis ca o sa rezist la dureri si fara concediu.
Pup toate fetele!!!! Si in special pe Cristina D ca proaspata bunica! Si pe Alpha ca...sora de bunic!
Am luat si o feliuta din cozonacul cu mac al lui Bristena, bun, foarte bun!
Si am admirat plansele frumoase puse de Daniella!
O zi buna va doresc, aici astazi a iesit soarele!
Postat 11 April 2013 - 11:30 AM
Daniela, felicitari pt. plansete, au iesit tare faine.
Cristina, sa va traiasca nepotelul/ica.
Any, felicitari inca odata si aici
Giorgiana, sanatate multa.E naspa cu durerile de dinti, sper sa nu mai trec prin asa ceva vreodata.Sunt vreo 20 de ani ca n-am mai avut probleme, acum trebuie sa ajung si eu la dentist,da nu ca m-ar durea ceva,dar tb sa-mi lucrez cate ceva si ma gandesc cu groaza ca am o masea sparta si ar trebuii sa-mi inlocuiesc doua lucrari facute acum 18 ani.
Din caua vremii n-am chef de nimic si ma asteapta o Himalaya
Fug sa ma mai dau putin pe net si poate mai revin.
O zi frumoasa.
Postat 11 April 2013 - 11:34 AM
Nu mă plâng, dar mi-e dor de soare.
Dani, îmi plac planşele tare de tot. Sunt vesele, aşa ca Bea.
Geany, tare îmi place cum ai scris despre relaţia voastră. Să vă fie mereu bine.
Nu ajunge să fii îndrăgostit de un om, mai trebuie să te şi potriveşti cu el ca să ai o viaţă frumoasă. Să te potriveşti nu înseamnă să fii la fel sau să îţi placă neapărat aceleaşi lucruri, dar să te simţi bine unul cu altul şi să-i "suporţi" bine opiniile sau preocupările diferite.
...
Iar am făcut pauză la scris, iar a ieşit soarele. Mai fac
Cristina, felicitări. Să te bucuri de statutul de bunică iar părinţii de noua comoară
Vă doresc tuturor o zi frumoasă şi multă sănătate.

Ajutor