La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 11 April 2013 - 12:04 PM
Mare dreptate ai, sunt lucruri la care poti inchide ochii, altele care nu, nu! Eu, daca eram la fel cu fostii mei parteneri, ne rupeam in colti in cateva luni! Lasa sa treaca si de la mine si de la el! De aia am zis ca un zgarcit, un constipat, un ursuz nu are ce sa caute in casa cu mine! Daca intram in buclucuri impreuna, impreuna o scoatem la vopseala!
Ca fumeaza, pana nu miroase blana pisicilor a fum pot tolera! Dar fumeaza mai mult la petreceri. Ca iese cu amicii, sa iasa, tot el e mai gelos cand ies cu fetele, Zozo stie!
Postat 11 April 2013 - 12:27 PM
Dany' bravo! cred ca Bea a fost f. incantata!
Merci Boni la fel va doresc si voua tuturor! sa fiti fericiti impreuna ca in rest ''belele curg''cum se spune,la' sa curga,ca toate sunt trecatoare
Noi ne-am intors tocmai la timp sa nu ne prinda o ploaie,am plecat de era soare si frumos,si acum s-a intunericit,pare ca deja e seara in casa!
Am apucat a pune o masina la spalat acum paca-mi pare rau! eh le-oi usca eu in balcon!
Bub' a zis ca pe seara vrea pizza,asa ca-l amagesc la amiaza cu bors si pe seara poate i-oi face pofta!
O zi faina tuturor! si multa sanatate la bolnaviori
Postat 11 April 2013 - 01:49 PM
Postat 11 April 2013 - 04:37 PM
zerda, la 11 April 2013 - 10:14 AM, a spus:
stella, la 11 April 2013 - 10:17 AM, a spus:
2ut, la 11 April 2013 - 10:17 AM, a spus:
Cristina, la 11 April 2013 - 10:53 AM, a spus:
Daniella dar ati muncit ceva la plansele voastre. Bravo!
Bristena ce imi place cozonacul tau. Si eu am facut azi - dar framantat - initial pus in masina de paine - apoi nu mi-a placut cum la framantat si l-am luat eu la framantat - oricum framantataul nu este ceva cu care sunt prietena
O zi buna tuturor!
alpha, la 11 April 2013 - 10:56 AM, a spus:
Cristina felicitari!
Giorgiana, la 11 April 2013 - 11:17 AM, a spus:
Pup toate fetele!!!! Si in special pe Cristina D ca proaspata bunica! Si pe Alpha ca...sora de bunic!
Ioana, la 11 April 2013 - 11:30 AM, a spus:
Cristina, sa va traiasca nepotelul/ica.
boni, la 11 April 2013 - 11:34 AM, a spus:
Cristina, felicitări. Să te bucuri de statutul de bunică iar părinţii de noua comoară
Multumesc tare mult pentru urari, este baietel, il cheama Matei si s-a nascut in dimineata aceasta prin cezariana. Sunt bine amandoi, si fiica mea si nepotelul. Deja am primit poze cu el si tare-i frumusel(zise cioara
Dau de baut la tot hanul
sampanie (1) (2).jpg (19.36K)
Number of downloads: 0
sampanie (1) (1).jpg (42.67K)
Number of downloads: 1
sampanie-prosecco.jpg (32.06K)
sampanie-si-capsuni (1).jpg (42.39K)
Postat 11 April 2013 - 04:46 PM
Postat 11 April 2013 - 04:53 PM
CristinaD, felicitari!!!! O bunica tanara!
Ioana
Dani, foarte frumoase plansetele, felicitari!
Giorgi, bine macar ca s-a gasit cauza, iti doresc multa sanatate si nervi de otel la servici. Incearca sa nu pui la suflet toate rautatile
Bris, fain cozonac, as manca vreo doua felii calde!
Postat 11 April 2013 - 09:15 PM
Mamicii - refacere rapida, felicitari taticului!
Dani, doar una! Las' ca vezi tu mai tarziu, lucrul manual si indeletnicirile practice iti vor reveni fara sa mai fii consultata.
Beutza a inteles de ce tb sa desenati? Adica a constientizat ca are o sarcina de indeplinit? Mititica, chiar daca ideea era sa faceti ceva impreuna, parca nu i-ar tb teme inca.
Postat 11 April 2013 - 09:23 PM
28bb35140f585567d30193a5c0850d94.jpg (4.59K)
Number of downloads: 0(am achizitionat azi de la billa am halit o gramada cu bub'
SAM_7212.JPG (46.5K)
Mda' porcarii,ingrasa etc,nu pot sa ma abtinez am zis ca iau unul,apoi inca unul,mai trebe' sare,hhmm!! mult mai bun cu sare!
Lutai-i din fata mea!!
Postat 12 April 2013 - 06:57 AM
Va doresc o zi faina, vine wendul , care se anunta caldutz si pe plaiurile satului meu.
Asa ca probabil voi fi vrenica prin cea gradina la smuls buruieni etc.
Va las cate ceva la alegere pentru micul dejun
Fisiere atasate
-
cafea13.jpg (4.47K)
Number of downloads: 0 -
colazione10.jpg (12.49K)
colazione 7.jpg (11.23K)
desserts-1.jpg (103.44K)
jambon.jpg (8.04K)
pt déj 14.jpg (10.19K)
Postat 12 April 2013 - 07:03 AM
Fisiere atasate
-
images (1).jpg (12.1K)
colazione6.jpg (77.23K)
fructe1.jpg (15.83K)
fruits5.jpg (11.85K)
fruits3.jpg (10.62K)
Postat 12 April 2013 - 07:27 AM
Stella, eu atac sunca si dulciurile, normal. Au inceput sa infloreasca, inverzeasca una alta prin gradina ta? Ca la mine inca nu, doar ceva narcise si incep pomii sa inmugureasca, lalelele-s tare amarate saracele.
Geany, n-am mai vazut tare demult chestii din alea (nici nu stiu cum le cheama), dar stiu ca-mi placeau si mie (chiar daca-s cah, sau poate tocmai pentru ca-s cah). Azi ce program are bub?
Any, cum esti cu dieta, gata?
Sa aveti un weekend minunat!
Postat 12 April 2013 - 08:16 AM
Azi e soare direct, nu mai trebuie să fac pauză la scris.
Da' încă-i totuşi rece dimineaţa. Tot am scos aburi pe gură când am plecat de acasă.
Vă doresc o zi frumoasă şi un sfârşit de săptămână aşa cu îl doriţi.
Postat 12 April 2013 - 09:01 AM
2ut, la 12 April 2013 - 07:27 AM, a spus:
Stella, eu atac sunca si dulciurile, normal. Au inceput sa infloreasca, inverzeasca una alta prin gradina ta? Ca la mine inca nu, doar ceva narcise si incep pomii sa inmugureasca, lalelele-s tare amarate saracele.
Geany, n-am mai vazut tare demult chestii din alea (nici nu stiu cum le cheama), dar stiu ca-mi placeau si mie (chiar daca-s cah, sau poate tocmai pentru ca-s cah). Azi ce program are bub?
Any, cum esti cu dieta, gata?
Sa aveti un weekend minunat!
Hi hi! In fiecare vara cand vine sor-mea,aduce deastea ii plac,si facem cu ligheanul seara ,sa stam la o bere la cioace' ,fistic si seminte,alune,asa ii place ei
Acum le-a vazut bub'si am zis sa-i iau o cutie,a fost super incantat,a spus ca azi sa mai facem musai o tura sa-i dea si lui tacso'
Program,azi iesim cu tati' la cumparaturi topogane,o bele' ,ca gata cu vacanta apoi incepem gradi'
Stelutza' ce de bunatati!
O zi faina tuturor!
Postat 12 April 2013 - 10:42 AM
Zi sucita si'ncalcita la mine la munca, m-as tot duce! Da' unde, ca peste tot is numai ofuri si necazuri, nik nu merge-n tara asta.
Giani, aia-s asa numitii creveti? Mie nu-mi plac numai cand ma gandesc din ce-s facuti. Mai bine o bele cu floricele!
Un we glorios voua, ca io tre sa prasesc si maine
Postat 12 April 2013 - 10:54 AM
any_annette, la 11 April 2013 - 04:53 PM, a spus:
CristinaD, felicitari!!!! O bunica tanara
moatza, la 11 April 2013 - 09:15 PM, a spus:
Mamicii - refacere rapida, felicitari taticului!
Multumesc frumos!
O zi usoara si senina va doresc!
Postat 12 April 2013 - 11:30 AM
moatza, la 12 April 2013 - 10:42 AM, a spus:
Zi sucita si'ncalcita la mine la munca, m-as tot duce! Da' unde, ca peste tot is numai ofuri si necazuri, nik nu merge-n tara asta.
Giani, aia-s asa numitii creveti? Mie nu-mi plac numai cand ma gandesc din ce-s facuti. Mai bine o bele cu floricele!
Un we glorios voua, ca io tre sa prasesc si maine
Taci bre' ca nu jdii' ce-i bun! contin faina de tapioca si 10% creveti
Glumesc maii! nu mai fac promis
Am fost la topogane si la local,dar nu am stat mult ca bub' numai afara voia si e cam rece avea manutele reci ,chiar bate un vant rece ,nu-i de stat!cu toate astea a avut copii,nu se mai dadea dus!
Acum am luat un pui sa fac o supa buna cu taiteii ceia pe care i-am facut cu ou de gasca ,si din piept oleaca de salat buf. ca mi-e pofta si am vreo 2 castraveciori murati!
Si cele 2 vanatai' le am decand,sa fac cu parmezan,trebuie executate si alea ,cam asta e meniul pe azi!
Postat 12 April 2013 - 11:40 AM
Am de ieri o supa de sparanghel alb ( care se cam ofilise in frigo, si nu mai era prezentabil singur=)) ); diseara vin si hunii mei ( cum ar zice Gianina, si sa vad ce le crosetez.
Dupa masa ma duc sa ma rasfat cu un mare masaj ( oferit cadou de Craciun de copila )...si dupa prin batatura...ca iesi infine si aici soarele ( sper sa dureze mai mult decat o jumate de ora:) )
pup tulemond.
Motzulino un pupic special, si imi pare rau ca prasesti si maine in mare stress
Postat 12 April 2013 - 12:28 PM
boni, la 12 April 2013 - 08:16 AM, a spus:
Azi e soare direct, nu mai trebuie să fac pauză la scris.
Da' încă-i totuşi rece dimineaţa. Tot am scos aburi pe gură când am plecat de acasă.
Vă doresc o zi frumoasă şi un sfârşit de săptămână aşa cu îl doriţi.
Ei ai scos aburi pe gura ca ai tu suflet cald
Cristina sa-ti traiasca nepotelul sau nepotica, felicitari parintilor.
Stella eu rup din sunca si ceva fructe, multumesc.
Spor la buruienit, ce te-as mai ajuta, mi=e dor
O zi buna tuturor.

Ajutor