Titirimundi, la 17 April 2013 - 02:56 PM, a spus:
Cerra, daca ai oua mai mari (de gasca, spre exemplu) poti sa le vopsesti in rosu si apoi scri meniul pe ele si le asezi frumos intr-un suport in fata fiecarei farfurii. Cu o carioca subtire, neagra din aia permanenta cred ca ar iesi frumos...
Foarte ingenioasa ideea si cred ca de mare efect punerea in practica.
stella, la 17 April 2013 - 06:21 PM, a spus:
eu am mancat mereu doar umplutura la pasca ( si aia cu smantana e si mai buna ca cea cu branza), iar cozo imi place doar in prima seara, dupa ce s-a racit...apoi ...nu ma prea dau in vant
exceptia un fel de baigli cu muuuuuuuuulta nuca, facut de sora socrellei.
si eu la fel mananc doar umplutura de la pasca si pe cat posibil si de la cozonac la fel.
Bobita, fii tare si pozitiva, da la spate comportamentele, vorbele si faptele rele, chiar daca sunt raspuns la fapte bune si menajeaza-te, ingrijeste-te de tine!
Pup un Bub!
Giorgi, ma bucur ca e ok si promitator noul colectiv si mai ales sefa.
Boni, ma bucur ca ai reluat bicla si esti happy! Pup Maia!
cerra, multa putere, inspiratie, spor si succes cu toate cate le ai de pregatit !

Esti tare inimoasa si harnica! ... nu mai zic talentata!
Incerc sa o inscriu pe Bea la gradi de stat din toamna, sa vedem daca reusesc. Am fost azi cu dosarul, dar nu primeau inca, nu au primit comunicatul de la Minister.
Noi vineri, saptamana urmatoare, plecam in vacanta 10 zile, e traditie de ziua mea (pe 4) sa fim hai-hui ... ! venim in a doua zi de Paste, in zori timpurii (calatorim o buna parte din noapte), cand suntem invitati la pranz la masa la matusa mea (Sora tatalui), a carei zi de nastere e pe 5, dar ne asteapta si serbeaza pe 6. Deci ne vedem cu tot famelionul si avem pregatiri la gata si noi.
Intre timp sambata - marti plec la ordin de serviciu.
Dupa ce ma intorc, dupa asa lipsa, o sa fiu full ca si acum, ca nu mai am timp nici de citit decat aici, deci va doresc:
Spor la intocmit meniuri si la pregatiri tuturor.
SARBATORI FRUMOASE! PASTE FERICIT, CU LUMINA SI DRAGOSTE IN SUFLET!
IMBRATISARI

SI PUP

LA TOT HANUL DE LA UN CAP LA CELALALT, inclusiv pers nenominalizate

!!!