Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1574
  • 1575
  • 1576
  • 1577
  • 1578
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#31501 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 July 2013 - 09:36 AM

hello hello la han. si aici e usor innourat, dar e placut
eu spal si iar spal, si am deja un munte de calcat :D

o zi faina tuturor.
Giorgi, frumusica pisicutza.
Eu raportez o miss incantata de cursul de spaniola, de oras, de tot :floare: azi are doar dupa masa cursuri, asa ca cica manana playa :)...bravo lor, bine ca profita

#31502 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 09 July 2013 - 10:06 AM

Vezi postareastella, la 09 July 2013 - 09:36 AM, a spus:

eu spal si iar spal, si am deja un munte de calcat :P

o zi faina tuturor.
Eu raportez o miss incantata de cursul de spaniola, de oras, de tot :floare: azi are doar dupa masa cursuri, asa ca cica manana playa :)...bravo lor, bine ca profita

Cand o sa se intoarca o sa-ti vorbeasca numai in...spaniola, miss a ta! :D
Da, este tare scumpica pisicutza, deja ne-a cucerit pe toti!
Spor "madame" la spalat!!!!
GEORGIA

#31503 Useril este offline   koral 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,485
  • Inregistrat: 01-January 10

Postat 09 July 2013 - 12:19 PM

Felicitari, Carminap , pentru domnisoara ta !

Pupam pe dragalasa Fifi a lui Alex, ma duc sa fac si eu niste paste cu ciuperci si smantana, mai am supa de varza de ieri.
Nu-i cereţi unei femei imposibilul. E capabilă să vi-l ofere!!!

#31504 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 09 July 2013 - 12:22 PM

MamiCody, dulcica tare Fifi! Dar si checurile!

Boni, cum face domnul Boni sosul de somom? Ca dl Zoazorel deja cauta pe Gogu reteta! Si eu vreau mere bio!Bine, eu vreau mere mereu, dar alea bio sunt marfa de marfa!

Faza de v-o spun e de Geminisme (scuzati, dar asta mi-a venit acum!)

Deci, ma scol eu ieri la ora 4:30, ma spal, ma-mbrac, beau cafeaua si purced la munci. In statia de autobuzul meu, vad un coleg.Ma-ntreb: ma ce cata dl Popescu aici? De ce nu e in concediu? Ma rog...

Ajung la birou."Buna ziua, colegi!"Astia, socati: "Salut! Da...ce-i cu tine?" "Pai, la treaba, nu?" "Mda, bine, daca zici..."

M-apuc cu spor de treaba si vine shefu' "Buna ziua, doamna! Ce mai facti? Ce-i cu Dvs. p-aici? ""Pai, shefu, si io, ca palmasu', la munci!" "Zau?""Zau, da ce ce?" "Pai, mai doamna, stati rau cu aritmetica.Eu am semnat altceva pe bonul dvs de CO!""Hait, zic, Ce?" Cand ma uit pe bon, mai aveam si saptamana asta CO! Dar constiinta mea, nu-i asa, guita de numa':)

Asa ca, nebuna ca mine mai rar.Pe 15.07 incep munca, nu pe 08.07! E, asa proba de senilitate mai vazurati?:D

Acum, ca ma stiti batrana si senila, ma mai primit pe la voi?:floare:
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#31505 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 12:23 PM

Vezi postareastella, la 09 July 2013 - 09:36 AM, a spus:

eu spal si iar spal, si am deja un munte de calcat :P

o zi faina tuturor.
Eu raportez o miss incantata de cursul de spaniola, de oras, de tot :) azi are doar dupa masa cursuri, asa ca cica manana playa :D...bravo lor, bine ca profita

Suuuper! Sa se bucure cat poate de plaja si de oras si de spaniola, ca rau n-o fi! :floare:

#31506 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 09 July 2013 - 12:29 PM

Mai Zozo, esti totala, cum sa nu stii tu ca mai ai o saptamana de concediu?! Cred si eu ca s-au uitat colegii ciudat la tine. Da las'ca asa-i mai mare bucuria ca nu trebuie sa te intorci inca la servici.

#31507 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 09 July 2013 - 12:34 PM

Carminap, felicitari domnisoarei tale! Zoazorico :D ce faza tare. Nu cred ca as fi asa harnica sa-mi tai singura o saptamana de concediu, bravo tie. Stella compatimesc cu tine, spal si calc, ba trebuie sa si cos ceva ce s-a desprins pe cusatura si ghici ce, cred ca imi trebuiesc ochelari de aproape, intineresc :) Enterul meu o zi functioneaza, o zi nu, azi nu :floare:
Imagine postata

#31508 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 09 July 2013 - 12:47 PM

Zozuleeeeee Imagine postataImagine postataImagine postata ai fost tare.

Să nu mai caute domnul Zozo sosul, uite aici am scris cum îl fac.

Între timp la noi s-au dus norii şi s-a făcut cald. Şi în birou.

#31509 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 09 July 2013 - 12:48 PM

=)) =)) Zoazo' te iei de manutza cu domnu' Geany' ,de cate ori se trezea cu noaptea in cap si facea cafeaua si veneam dupa el sa-l intreb ce are?! ca era liber ,abea a doua zi era de serviciu... =))
Apoi cea mai tare ,anul asta se uita ca matza-n calendar se scarpina ganditor in ''crestet'' :scratch: ..''Neevvaassttaa!!!''...''Ai'! cii'??!! ''..''Eu nu schimb anul asta prefixul,abea la anu' ...aa,ce fain,credeam ca anul asta fac patruzeci'' :wacko: ... =))

Azi am facut deshtia' http://artaculinara....ar-farcitgeany/,maine am in plan ardei umpluti :rolleyes:

O zi faina tuturor!

#31510 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 01:24 PM

Vezi postareaGeany, la 09 July 2013 - 12:48 PM, a spus:

=)) =)) Zoazo' te iei de manutza cu domnu' Geany' ,de cate ori se trezea cu noaptea in cap si facea cafeaua si veneam dupa el sa-l intreb ce are?! ca era liber ,abea a doua zi era de serviciu... =))
Apoi cea mai tare ,anul asta se uita ca matza-n calendar se scarpina ganditor in ''crestet'' :scratch: ..''Neevvaassttaa!!!''...''Ai'! cii'??!! ''..''Eu nu schimb anul asta prefixul,abea la anu' ...aa,ce fain,credeam ca anul asta fac patruzeci'' :wacko: ... =))

Azi am facut deshtia' http://artaculinara....ar-farcitgeany/,maine am in plan ardei umpluti :rolleyes:

O zi faina tuturor!

Bueyyy, Gianny, dl tau e mai tare ca mine, bre! =))

Facui piata! S-a ordonat varza a la Cluj.Deseara procesez!

Multam, Boni! Cica se vor face si astea.Pastele ie in parohia lui!

#31511 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 01:40 PM

Vezi postareazoazorel, la 09 July 2013 - 01:24 PM, a spus:

Bueyyy, Gianny, dl tau e mai tare ca mine, bre! =))

Facui piata! S-a ordonat varza a la Cluj.Deseara procesez!

Lasa nu fi modeasta' ca nici mneata' nu esti prea departe :scratch: (el a ras cu lacrimi de patania ta,rade harb de oala sparta ) :wacko:
Cu concediu in schimb el nu se joaca(nu o fi stiind el sigur cati ani are)da zilele de conced' is' marcate cu rosh' in calendar :rolleyes:

Varza alla cluj e preferata soricii mele si a mamii,chiar ca e o idee buna!

#31512 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 July 2013 - 02:37 PM

La mine nu s-a votat e matriarhat!!!! Am facut varza cu carnati bio/de casa, ce atata varza a la Cluj!!

A sa-mi ziceti daca aveti vreo idee care poate sa explice de ce un mare mancator de sarmale nu se atinge de varza a la cluj?? eu am epuizat toate ipotezele si am ramas la un stol de pasarele!!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#31513 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 03:12 PM

Din aceleasi motive pentru care un mare mancator de chiftelute din dovlecei NU mananca dovlecei pane! Nu-s chiar aceleasi pasarele, dar sunt din acelasi soi!

Am pus varza la cuptor.E un hibrid, ca i-am pus si afumatura, si jumere!:rolleyes: Cica s-o fac de azi, sa se-mprieteneasca gusturile!

#31514 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 09 July 2013 - 03:39 PM

Vezi postareazoazorel, la 09 July 2013 - 12:22 PM, a spus:

Cand ma uit pe bon, mai aveam si saptamana asta CO! Dar constiinta mea, nu-i asa, guita de numa':scratch:

Asa ca, nebuna ca mine mai rar.Pe 15.07 incep munca, nu pe 08.07! E, asa proba de senilitate mai vazurati?:wacko:

Acum, ca ma stiti batrana si senila, ma mai primit pe la voi?:rolleyes:

Te primim, cum sa nu =)) macar ai fost surprinsa placut, mai rau era daca credeai ca mai ai concediu si te chemau aia la munca =))

#31515 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 09 July 2013 - 03:39 PM

Bre am ris de stolurile artei sunteti di coma :rolleyes:

#31516 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 09 July 2013 - 04:59 PM

bre, se mai uită cineva la competiția Red bull X-Alps unde zboară niște domni cu parapanta prin Alpi? eu mă uit din jumate in jumate de oră la live tracking, e mai tare ca orice serial, parol. toma coconea acum e in virful muntelui și se va lansa cum prinde un pic de gaură in nori.
iaca și link in caz că cineva e curios X-Alps, apăsați pe live tracking

PS in unul dintre interviuri a spus că nu există "nu se poate" și îi dau dreptate 100%. limitările noastre vin din creier. forza Toma și jos pălăria.

#31517 Useril este offline   carminap 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 09 July 2013 - 05:22 PM

Vezi postareamilena, la 08 July 2013 - 09:08 PM, a spus:

koral, destiny si carminap, felicitari copiilor vostri pt rezultate. Mult succes in continuare, pt ce-si doresc sa realizeze.

Multumesc frumos!

#31518 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 July 2013 - 08:59 PM

Seara, ziua buna la toate cuconetele, multe multe felicitari absolventilor si apartinatorilor, toate cwele bune, mai pe larg.

Va stric putin cheful de vacante cu semnalarea unei escrocherii romanesti, care desi nu e noua inca face ravagii si nu am auzit pe nimeni vorbind despre ea pe forum unde totul e frumos si caldut.

Totusi, hai sa le povestesc celor din strainatate, ca aia din Romania stiu smecheria si tac chitic, treaba altora daca sunt fraieri!

Pe scurt, sunt niste indivizi care suna la numere ori alese, ori aleatori si care au un text de genul :
- Alo,tanti/ mami/ draga eu sunt ? (pe un ton familial ,agitat, ca si cum ar suna o persoana cunoscuta) sau "Alo, sunt cutarescu, nepotul dumneavoastra a avut un accident si m-a rugat sa va sun sa ii trimiteti niste bani pentru cartel telefonica/ spitalizare etc la numarul asta" Saru'mana.
- Alo, tu esti, Gicu, Maria, Ioana etc?
-Da, eu sunt, nu pot vorbi, sunt ranit/a grav, am avut un accident cu masina,m-a arestat polita/ sunt in spital la "Honolulu". Te rog sa-mi trimiti niste bani sa umplu cartela de mobil/sa dau la doctori la numarul asta. Du-te repede si trimite banii, nu mai pot vorbi."
Mama mea, a primit un astfel de telefon, cu
"Alo, tanti, eu sunt,sarumana, ce faci?" ..repede repede
Mama: "tu esti, Cristi?"...Disculpare pe urma..cica parca era vocea nepotului din Bucuresti, ca el are numarul nostru, cine altcineva sa ne dune pe noi la numarul de la tara ?
"Da, eu sunt,Cristi (maica-mea deja mentioanse numele asa ca s-a agatat de el) am avut un accident grav, te rog sa-mi trimiti niste bani repede, nu pot sa-ti povestesc mai multe acum dar sunt in mare incurcatura,uite aici trebuie sa te duci..hai ca nu mai pot vorbi.
Maica-mea s-a speriat dar pentru ca nu avea posibilitatea fizica sa se duca sa trimita bani repede i-a zis sarlatanului sa sune cand vine sotul acasa si s-a disculpat ca ea a fost operata de coloana si nu poate merge distante mari. Pisicii ma-sii de tampiti si de ce dracului se arata in Romania plaje si pitzipoance in loc sa se faca propaganda cum sa te feresti de escroci ! Da-i dracu de fraieri..

In afara de sarlatanii astia care pun familii pe foc, mai sunt si cei care sunt pe marginea drumului si se jeluiesc ca au fost furati sau au ramas fara benzina, sau aia cu oalele castigatoare la usa. ..si as vrea sa mai stiu ce alte marlanii mai sunt frecvente in Romania ca mai sunt unii naivi, debusolati.

Astea inca n-o ajuns aici, nu o sa dureze mult, dar tare as vrea sa aduc in atentia cat mai multora aceste pacaleli.
The more I see, the less I know.

#31519 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2013 - 09:08 PM

Chiar si Arsinel se pare ca a patit-o :rolleyes: http://www.cancan.ro...-facut-rau.html

#31520 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 July 2013 - 09:19 PM

Vezi postareaDexter, la 09 July 2013 - 04:59 PM, a spus:

bre, se mai uită cineva la competiția Red bull X-Alps unde zboară niște domni cu parapanta prin Alpi? eu mă uit din jumate in jumate de oră la live tracking, e mai tare ca orice serial, parol. toma coconea acum e in virful muntelui și se va lansa cum prinde un pic de gaură in nori.
iaca și link in caz că cineva e curios X-Alps, apăsați pe live tracking

PS in unul dintre interviuri a spus că nu există "nu se poate" și îi dau dreptate 100%. limitările noastre vin din creier. forza Toma și jos pălăria.

Daaa, eu can am vrut sa merg la un curs de intiere cu parapanta am avut nevoie de o multitudine de analize printer care era si una de la un doctor psihiatru care m-a intrebat ...de ce vrei sa zbori... si caruia i-am raspuns ca daca nu o fac acum, cand am ocazia, aveam 20 de ani, nu o s-o mai fac cand o sa fiu cand o sa am copchii, responsabilitati...Ei bine,acum 20-10 ani aveam lume in jur care facea sporturi extreme, se bucura de adrenalina,aveam terenul si instructorii aproape. Acum desi m-am asezat si nu am responsabilitati majore nu am nici munti apropriati dpdv economic pentru parapanta, alpinism, speologie si nici instructori, echipa pe care sa ma bazez.
Vreau acasa, pe munte si sub munte! :rolleyes: Macar oleaca.
The more I see, the less I know.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1574
  • 1575
  • 1576
  • 1577
  • 1578
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic