Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1667
  • 1668
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33361 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 December 2013 - 07:52 AM

Vezi postareaUma, la 13 December 2013 - 02:55 AM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 13 December 2013 - 01:46 AM, a spus:

apropo de toma alimos și manea, nu știu dacă e adevărat sau e legendă din epoca de aur. mama stie intimplarea de la o prietenă, profesoară de română, care era in comisia de bacalaureat la o serie de militieni care isi completau studiile la fara frecventa prin anii '70.
unuia i-a picat la oral analiza literara la toma alimos si ea ca sa-l ajute i-a spus, nu tii minte, "Manea slutul si uratul, Manea grosu s-artagosul". la care militianul i-a spus, da, cum să nu știu, tovarășu' manea manescu :thumleft: =))

Misto :D :D

:) +1.

Neatza la doamnele harnice.
Bun venit la han.ia sa aducem oleac de banuti, sa ia fiecare sa aibe de sarbatori.
va mai las si un mic dejun.
ar fi cazul sa ma apuc de fursecarit engros.
o zi glorioasa si faina tuturor.

Fisiere atasate

#33362 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 December 2013 - 08:15 AM

Vezi postareaUma, la 13 December 2013 - 02:56 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 12 December 2013 - 10:22 PM, a spus:

da' si domnu' Geany' ce moaca avea =))

Eu zic ca ai fost prezenta doar la baiatul al mare, la Bub, a fost doar taica-su :D Bucatica rupta!

Ha ha! daaa!! apropo de asemanare,mereu ii spun vecinii:" vecine ! daca-l pierzi prin cartier,ti-l aduce la usa" :D :)
Adevarul e ca el si l-a dorit f. mult,eu cam dadeam din coltz' in coltz' pe atunci :thumleft:

#33363 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 08:25 AM

[quote name='stella' date='13 December 2013 - 07:52 AM' timestamp='1386913978' post='209692']

Misto :D :D
[/quote]

:D +1.

Neatza la doamnele harnice.
Bun venit la han.ia sa aducem oleac de banuti, sa ia fiecare sa aibe de sarbatori.
va mai las si un mic dejun.
ar fi cazul sa ma apuc de fursecarit engros.

[/quote]

:) + 2

Neatza Stelin',wooaauu!! chiar ca faci curat de placere in camera aia =)) bec-beculet nu pospaiala :D

Azi e caldut la noi 1 grad acum ,incepe sa se zvante pe jos,mai cate o balta pe ici pe colea si atat :thumleft:
Bub' azi nu are lectii,doar pregatire pt. serbare,au si poezii dar si cantecele ,uraturi de tot felul,si cu capra si cu sorcova,e innebunit ii place de numa'.Cred ca e prima oara cand il vad atat de entuziasmat pt. o serbare ,ca in anii trecuti nu prea,ba chiar nu ii placea de loc.La gradi' plangea acum vreo 3 ani,ca nu ii placea sa se uite lumea la el:''mie nu-mi plac pilintzii''(in traducere=parintii)si plangea cu niste lacramoaie de crocodil!
A crescut,e baiat mare acum si chiar vrea sa fie in centrul atentiei! Deabea asteapta! :D

O zi minunata tuturor!Si spor la fursecarit Stelin' ..

#33364 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 13 December 2013 - 08:43 AM

'Neata buna, oameni buni! Deci, da, ador poezia, si cam sînt singura în club. Nu m-a mostenit nici copila, nici în restul familiei nu au fost sau sînt amatori, nici macar cunostinte sau vecini... niciun romantic în versuri, în jurul meu! Am iubit poezia de copil, mereu am recitat pe scene la serbari, de sarbatori.

Piulita, o stiu doar ca piesa aceea rotunda din metal, care se foloseste în combinatie cu un surub la asamblarea unor elemente din metal, lemn... etc :thumleft:

De scaciță, scașiță o stiu foarte bine :D

Dex, mujdeiul facut în magic e rapid, dar mai bun e pisat. Si eu am facut multa vreme mujdeiul în acest fel. Apoi în mojarocul de granit care cu tot cu pistil are 6 kg =))
Acum îl fac doar în mojarelul de la LC. Iar fac reclama, dar va jur ca nu ma platesc aia, dar mojarelul ala e cel mai tare din parcare.

O zi buna si frumoasa va doresc!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#33365 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 13 December 2013 - 10:10 AM

'Neata!
Si mie imi place poezia. Dar doar s-o citesc, nu sa-i fac analiza / comentariul. Atunci nu-mi mai place... Mai ales cand vine intrebarea: ce-a vrut sa zica poetul.....???????? Si instant mi se baga pe gat varii chestii...... de parca a stat cineva in carca omului atunci cand a scris el versurile si a discutat cu el, ca sa afle ce-a vrut sa zica..... Mie, uneori, nu-mi inspira nimic. Sau, cu totul altceva fata de ce zice "manualul". Da' na..... tre' sa te iei dupa turma, c-asa-i in tenis! :thumleft:
In fine. Azi e vineri, asa ca diseara e petrecere... Data de firma..... :) :D
Pana atunci, mai e. Si cum mie mi-e foame, va invit sa savuram impreuna micul dejun:

Fisier atasat  1.jpg (104.26K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (171.23K)

Fisier atasat  3.jpg (161.45K)

Fisier atasat  4.jpg (99.49K)

Fisier atasat  5.jpg (759.85K)

Fisier atasat  6.jpg (110.93K)

Fisier atasat  7.jpg (112.58K)

Fisier atasat  8.jpg (91.63K)

Fisier atasat  9.jpg (56.26K)

Fisier atasat  10.jpg (105.17K)

Fisier atasat  11.jpg (117.52K)

Fisier atasat  12.jpg (100.82K)

O zi excelenta si un sfarsit de saptamana minunat! =))

#33366 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 10:11 AM

Vezi postareaMaya, la 13 December 2013 - 08:43 AM, a spus:

Piulita, o stiu doar ca piesa aceea rotunda din metal, care se foloseste în combinatie cu un surub la asamblarea unor elemente din metal, lemn... etc :D

De scaciță, scașiță o stiu foarte bine :)

Subscriu la tot ce zici! =)) Cine se-aseamana, se-aduna, e clar! :thumleft:

#33367 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 01:35 PM

asa ca sa ne punem o arie careplace tuturor, sa iasa foxuleana cu o ghisinata , si coana gianina sa ne aduca niscai saratele, si sa incingem o sezatoare :D
[/quote]
Fraza asta suna tare pe gustul meu si pica manusa pe cheful meu de a lenevi la un pahar de vorba cu voi, mai degraba decat sa fac treaba, ce mi-ar place :thumleft:

Stella venim sa ajutam sa faci curat in cea sufragerie pre e plina ochi de hartii =))

A si la cel instrument la noi i se spunea mojar sau piulita :)
Imagine postata

#33368 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 01:52 PM

Vezi postareaCarmen L, la 13 December 2013 - 01:35 PM, a spus:

Vezi postareastella, la 13 December 2013 - 12:09 AM, a spus:

asa ca sa ne punem o arie careplace tuturor, sa iasa foxuleana cu o ghisinata , si coana gianina sa ne aduca niscai saratele, si sa incingem o sezatoare :D

Fraza asta suna tare pe gustul meu si pica manusa pe cheful meu de a lenevi la un pahar de vorba cu voi, mai degraba decat sa fac treaba, ce mi-ar place :D :D

Sunt perfect de acord! :) =))

Fisier atasat  1.jpg (211.79K)

Fisier atasat  2.jpg (156.63K)

Fisier atasat  3.jpg (99.75K)

Pozele-s luate de pe net, ghisinata mea-i acasa.... N-am de unde sa scot acu' poze proaspete...... :thumleft:

#33369 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 December 2013 - 02:17 PM

Buna Foxuleano si aia di pi net :thumleft:
Carmencita , pupaciuni si te asteptam la sezatoare cand vrei
am si ghisinata, si caisata ( de la o doamna bine, nu spui nume, persoana importanta =)) ) , am si limoncelul casei, si mai sunt niste clondire cu fel de fel.
Foaxa stie :D
pup tulemond.

#33370 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 02:25 PM

Vezi postareastella, la 13 December 2013 - 02:17 PM, a spus:

Buna Foxuleano si aia di pi net :D
am si ghisinata, si caisata ( de la o doamna bine, nu spui nume, persoana importanta :D ) , am si limoncelul casei, si mai sunt niste clondire cu fel de fel.
Foaxa stie :)
pup tulemond.

=)) Ooo, da!!!!!! :thumleft:

#33371 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 02:35 PM

Hmmmm!! fara mine?! :thumleft:

#33372 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 02:37 PM

Bueeyy!! fara gluma,ala din ultima poza e setul mamii din vitrina =))
Ci-i' drept visinata nu mai are :thumleft:

:D :)

#33373 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 03:19 PM

Vezi postareaGeany, la 13 December 2013 - 02:35 PM, a spus:

Hmmmm!! fara mine?! =))

Lipseste martie din post????? Normal ca esti si tu pe-acolo, pe lista! :thumleft:

#33374 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 December 2013 - 03:21 PM

Vezi postareaGeany, la 13 December 2013 - 02:37 PM, a spus:

Bueeyy!! fara gluma,ala din ultima poza e setul mamii din vitrina =))

Si mama mai are cateva pahare din astea. Set a fost pe vremuri... Dar numai de pahare, fara butelcuta, din pacate. :D

Ci-i' drept visinata nu mai are :thumleft:
:D :)

Ia masuri! Urgent! :D

#33375 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 December 2013 - 03:45 PM

[quote name='Foxyy' date='13 December 2013 - 03:21 PM' timestamp='1386940881' post='209716']
:D =))[/quote]
Ia masuri! Urgent! :D
[/quote]
Da da da da! tre' sa negociez cu tata :thumleft: chiar daca mama nu e anul asta de sarbatori cu noi(a promis ca ne vom scoate parleala de ziua ei pe 22 ianuarie cand se intoarce acasa :D )eu am de gand sa fac sarbatorile ezact' asa cu tata poate vine si matusa ...tata cam da din coltz in coltz,ca sa fac eu sarmale sa-i duc si lui 2 ca lui nu-i trebe' etc...dadada,asta sa i-o spuie lu' mutu' ,au bonuri(de pensionari) pun eu manutza pe ele si cu tata de manutza merg la cumparaturi si-i fac sarmalute,racitura(ca se alinta , da ii place de numa),cozonacul si turtele atat fac eu acasa la mine si ii duc,restul la fel imi fac si eu acasa,dar vreau sa fac si la el,si o sa facem bradul si la el si o sa-i umplem casa... pai el,eu, cel mare,bub' domnu' geany,matusa,deja suntem o gasca nu?! :)
Maine ii cumpar un pui si ii fac mai multe din el ,o supa/ciorba ce o vrea din carcasa,din piept snitele(sa aibe acolo in frigider)si vreo tocanita ceva ca si felul 2...paii ce e dupa el?! :D

Da' unde voiam sa ajung?! tre' sa-l pacalesc de o visinata pt. sarbatori,ca are el sursele lui :D

#33376 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 05:00 PM

am si ghisinata, si caisata ( de la o doamna bine, nu spui nume, persoana importanta :D ) , am si limoncelul casei, si mai sunt niste clondire cu fel de fel.
Foaxa stie :)
pup tulemond.

Vezi postareaFoxyy, la 13 December 2013 - 02:25 PM, a spus:

Foaxa stie =))
pup tulemond.

:D Ooo, da!!!!!! :thumleft:

Doamnelor ma duceti in ispita :D Cu prima ocazie bem impreuna, visinata si toate cele insirate de tine Stella,ramane stabilit :D
Imagine postata

#33377 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 05:01 PM

Hmmmm!! fara mine?! :(

Normal ca si cu tine, mai trebuie doar sa te si deplasezi, ca mataluta tare greu te lasi vazuta :occasion14: pleci greu de acasa, dar noi te asteptam.
Imagine postata

#33378 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 05:05 PM

[quote name='Geany' date='13 December 2013 - 03:45 PM' timestamp='1386942313' post='209717']
[quote name='Foxyy' date='13 December 2013 - 03:21 PM' timestamp='1386940881' post='209716']
=)) =))[/quote]
Ia masuri! Urgent! :beer2:
[/quote]
Da da da da! tre' sa negociez cu tata :occasion14: chiar daca mama nu e anul asta de sarbatori cu noi(a promis ca ne vom scoate parleala de ziua ei pe 22 ianuarie cand se intoarce acasa :( )eu am de gand sa fac sarbatorile ezact' asa cu tata poate vine si matusa ...tata cam da din coltz in coltz,ca sa fac eu sarmale sa-i duc si lui 2 ca lui nu-i trebe' etc...dadada,asta sa i-o spuie lu' mutu' ,au bonuri(de pensionari) pun eu manutza pe ele si cu tata de manutza merg la cumparaturi si-i fac sarmalute,racitura(ca se alinta , da ii place de numa),cozonacul si turtele atat fac eu acasa la mine si ii duc,restul la fel imi fac si eu acasa,dar vreau sa fac si la el,si o sa facem bradul si la el si o sa-i umplem casa... pai el,eu, cel mare,bub' domnu' geany,matusa,deja suntem o gasca nu?! =))
Maine ii cumpar un pui si ii fac mai multe din el ,o supa/ciorba ce o vrea din carcasa,din piept snitele(sa aibe acolo in frigider)si vreo tocanita ceva ca si felul 2...paii ce e dupa el?! ^_^

Da' unde voiam sa ajung?! tre' sa-l pacalesc de o visinata pt. sarbatori,ca are el sursele lui :(
[/quote]
Bravo Geany, asa sa faci, harnicuto :(
Imagine postata

#33379 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 13 December 2013 - 05:16 PM

Voi faceti ce vreti, da'mie sa-mi lasati sticloanta din poza a doua.Cu ghishine cu tat! Da? :beer2:
Ca si io-s p-aci, cu Gianny de manuta, ca deh, far-de noi nu se poate! Eiiii! :occasion14:
Gianny, ashea sa fashi, bre! pacaleste-l si umple-i casa.Si doar Alex (Bub) e suficient sa-i lumineze fata! Da'tu stii ca n-ai mai zis nimica despre Griguta? Ori e printre ingerasi?
Azi e prima dupa-amiaza de libertate.De azi, de la orele 13:30 sunt, oficial, in concediu.Azi NU fac nimic! Maine spal, curatenie si luni...Yeeesss!Luni plec la Braila! =))

Normal ca si cu tine, mai trebuie doar sa te si deplasezi, ca mataluta tare greu te lasi vazuta ^_^ pleci greu de acasa, dar noi te asteptam. = iote cine vorbeste!De parca mie nu mi-ar fi dor de tine! Ba mi-e! :(
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33380 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 13 December 2013 - 05:28 PM

Vezi postareazoazorel, la 13 December 2013 - 05:16 PM, a spus:

Normal ca si cu tine, mai trebuie doar sa te si deplasezi, ca mataluta tare greu te lasi vazuta :occasion14: pleci greu de acasa, dar noi te asteptam. = iote cine vorbeste!De parca mie nu mi-ar fi dor de tine! Ba mi-e! ^_^

No taci nu mai plange =)) :( o sa ne vedem in curand, tu sa te faci bine sa alergam impreuna, miscare de intretinere.
Pe Geany insa o convingem si mai greu sa ne viziteze, dar nu ne lasam :beer2: insistam.
Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1667
  • 1668
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic