Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1668
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • 1672
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#33381 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 December 2013 - 08:04 PM

Vezi postareazoazorel, la 13 December 2013 - 05:16 PM, a spus:

Voi faceti ce vreti, da'mie sa-mi lasati sticloanta din poza a doua.Cu ghishine cu tat! Da? =))
Ca si io-s p-aci, cu Gianny de manuta, ca deh, far-de noi nu se poate! Eiiii! :occasion14:
Gianny, ashea sa fashi, bre! pacaleste-l si umple-i casa.Si doar Alex (Bub) e suficient sa-i lumineze fata! Da'tu stii ca n-ai mai zis nimica despre Griguta? Ori e printre ingerasi?
Azi e prima dupa-amiaza de libertate.De azi, de la orele 13:30 sunt, oficial, in concediu.Azi NU fac nimic! Maine spal, curatenie si luni...Yeeesss!Luni plec la Braila! :(

Normal ca si cu tine, mai trebuie doar sa te si deplasezi, ca mataluta tare greu te lasi vazuta =)) pleci greu de acasa, dar noi te asteptam. = iote cine vorbeste!De parca mie nu mi-ar fi dor de tine! Ba mi-e! ^_^

Ba am zis cand a plecat Griguta,dar probabil ti-a scapat mataluta mesajul.Acum in apropierea iernii,mamii(mai ales ca urma sa plece)i-ar fi fost greu sa-l hraneasca,ca voia numai iarba si trifoi (varza ioc nu-i placea,morcov putin,etc)+ ca crescuse f. mare,abea incapea in cusca saracul,asa ca l-a dus la o casa aproape de ea la o prietena de a ei care are iepuri,si poate sa-l viziteze cand vrea.Acum e bine merci,dar la inceput a suferit mult,nu ''socializa '' cu ceilalti nu manca,slabise,acum s-a invatat de numa,se joaca cu prietenii lui si s-a ingrasat ca un porcusor,iar. =))

Despre io' si deplasarile stiti :beer2: Eh! cine stie,vreodata ce-o mai fi :(

#33382 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 December 2013 - 12:55 AM

Vezi postareaDexter, la 12 December 2013 - 11:51 PM, a spus:

+1 la clubul poetic, credeam că numai eu am defecțiunea asta :(

la clubul neînțeleșilor într'ale operei se mai înscribe cineva? arii celebre da, dar opere intregi? mărturisesc că nu-s "my cup of tea" :beer2:

și eu tot de piuliță știu. sau mojar, dar parcă ăla nu e de usturoi...

edit: e prima oară că aud de scăciță. expresia folosita acasă era unde-i piulița aia, să fac un mujdei?

Eu pot intra fruntas in clubul necunoscatorilor la opera. Spre rusinea mea cea mare am fost doar la doua opere in viata. Mi-au placut, dar parca tot mai mult prefer teatrul. Din pacate nu am avut parte de educatie muzicala in familie, apoi de la cor m-a dat afara..., deci ureche muzicala ioc... Asa ca m-am resemnat: nu le poti avea pe toate : :occasion14: ...
Nu-i nimic, recuperez in extremis, pe 21 merg la concertul " Crăciun Vienez", întâmpinand astfel sărbătoarea Crăciunului în compania celebrului ansamblul de instrumentiști - Vienna Strauss Orchestra și a îndrăgitului artist EDVIN MARTON, atât în calitate de violonist cât și de dirijor. Poate ma indragostesc...de opera vieneza...

Vezi postareaUma, la 13 December 2013 - 12:13 AM, a spus:

Insa am avut mare probleme sa invat "pe dinafara" orice, de aia nici nu am dat la medicina pana la urma si m-am axat pe matematica si altele. Nici acum nu pot sa zic ca stiu o poezie de la un capat la altul, dar nu le-am invatat niciodata cu placere. Cat despre comentarii, imi placeau, dar, le faceam dupa capul meu si tin minte si acum ca am luat premiu la o olimpiada de limba romana, unde subiectul principal era balada "Toma Alimos"

Parca as fi scris eu...! Acelasi parcurs: liceu de medicinisti, dupa care traiectorie matematica....
Eram docent la orice problema, cu invatatul pe de rost al teoriei stateam la fel de rau...

Cat despre comentarii, puteai interpreta dupa capul tau la olimpiada. La examenul de treapta/bac trebuia sa zici fix ca ei! Ceea ce inteleg ca inca nu s-a schimbat integral... Mie desi nu-mi placea poezia si eu luam ceva premii la olimpiadele de romana si am luat 9,75 la treapta intai.

Acum, a propos de operele studiate la limba si literatura romana pe vremea mea, sa revenim putin in clubul literar: Va intreb si pe voi daca vi se pare firesc ca operele de mare relevanta sa fie considerate urmatoarele:

- Miorita (baciului moldovean, mai bogat, i se pune gand rau si este omorat de ceilalti doi ciobani, ungurean si vrancean). Da, inteleg cu transhumanta, bla bla...., dar de ce trebuie sa invatam in scoala o opera unde avem de-a face cu o crima abominabila, cand avem Creanga, Caragiale, Petre Dulfu etc etc etc..., pana la Mihail Drumes. Poate o profa de romana sa ma lamureasca ce e asa de grozav in toate operele astea cu crime?
- Baltagul (alta crima)
- mesterul Manole. O sacrifica pe nevasta-sa, Ana, in slujba artei... Aha! Si apoi ne intrebam de ce atatia misogini in Romania si de ce atitudinea ...barbatului fata de femeie... .
Chiar asa ? Cele mai grozave opere trebuie sa scoata din romani o specie de criminali? eu sa fiu sincera am citit literatura romaneasca, care m-a uns pe suflet si ma unge la orice varsta le recitesc, nu am simtit ca acestea impuse de manualele de limba romana sunt marile capodopere ale literaturii noastre.
Pe bune...! Nu ca dunt insensibila la operele mai marilor literaturii romane, dar parca astea 3 sunt alese pe spranceana! Sunt de acord ca SAdoveanu e un geniu al prozei romanesti../"Ceahlaul prozei romanesti"., etc... dar chiar asa: Una si una! Da stiu...pt ce e apreciata opera ca una dintre cele mai bune ale literaturii noastre, dar sincer eu gasesc altele care ma entuziasmeaza enorm in comoaratie cu Baltagul....
Ce parere aveti? Sunt singura insensibila?
Sa citesc in clasa a 5-a toata colectia lui Drumes, a lui Dumas si a lui Karl May va asigur ca a fost muuult mai miscator decat Luceafarul! Nu lasam cartea pana nu o terminam, citeam toata noaptea sub plapuma cu veioza....

Vezi postareaDexter, la 13 December 2013 - 12:24 AM, a spus:

uma, că bine zici, piulita de metal era de piper și cea de lemn era de usturoi ... am și eu una exact ca cea primită de stella, am folosit-o la greu, dar acum e pe post de bibelou că mai nou fac mujdeiul in magic.

Ce e magic?
La mine in casa piulita de metal (o fi fonta alamita) era de usturoi (si nuci), iar rasnita mica metalica de piper.
N-am avut d-aia de lemn. Nu ramane cu miros...?
Eu nu stiu cum folositi mojarul, caci mie mi se pare enorm de greu de mojarit in el.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#33383 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 December 2013 - 01:04 AM

Vezi postareaDaniella, la 14 December 2013 - 12:55 AM, a spus:

Ce e magic?

magic bullet, un blender mic în care vasul stă cu capul in jos

#33384 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 14 December 2013 - 09:29 AM

Buna dimineata la tulebody. Am dat deschiderea la fursecarit ..
Azi si maine am ce face, sa nu ma bligdizesc :).
La noi e frig, si mai nou o mica ploaie, parca vad ca devine totul un patinoar.
In plus n-o sa va vina sa credeti, dar ma simt ca in filmele cu Fantozzi..din toata urbea, doar la mine pe strada si cele alaturate e zapada, alea alea...in rest nika :) ; tocmai mie care urasc frigul si omatul sa mi se intample asta ...ei na, raman acasa la caldurica =(( sâc sâc si fursecaresc .
O zi splendida si plina de bucurii si surprize va doresc la toti.

Fisiere atasate

#33385 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 14 December 2013 - 09:53 AM

Bună dimineața la hangițele frumoase!
Eu intru mai rar din păcate, cauza: lipsa de timp. Suntem mereu pe fugă (includ și fetele).
Reușesc să intru din când în când și devorez tot ce ați scris, în limita timpului disponibil. Nu aveți idee de câte ori am adormit cu tabletul în mână, spre disperarea soțului.
Nu contează, asta-i viața noastră nebună momentan.
Sper că stați mai bine decât mine la capitolul sănătate. Vă zisesem deja că fac gimnastică pentru durerile din zona lombo-sacrală. Toată zăpăceala asta chiar a început să dea roade și eram în al 9-lea cer când miercuri seara m-am trezit cu o noua achiziție în materie de durere. Am luat-o cu filozofie și m-am dus la nani.
Doar că a doua zi corpul meu a cedat și am avut parte de o preafrumoasă contractură musculară de toată frumusețea în partea de sus a coloanei. O durere cumplita, nu reușeam nici să respir. Eram singură la muncă, așa că am pus mâna pe telefon și am început să sun. Bre, un noroc chior, nu răspundea nimeni. Nu reușeam să stau în picioare, nu reușeam să stau jos, respiram doar artificial, ce reușeam să fac cu succes era să plâng. Asta-mi reușea la maxim.
Spre norocul meu au început toți să mă sune și au venit în ajutorul meu. După un puternic antidolorific și câteva ore de repaus forțat am reușit să mă ridic și să-i dau înainte cu ziua mea nebună. Ar fi trebuit să mă duc acasă, doar că era imposibil, trebuia să recuperez fetele să le duc la sport și apoi cu multă grijă m-am dus din nou la muncă.
Seara am reușit să aterizez la doctoriță. S-a speriat, biata de ea, așa că mi-a ordonat: repaus total. Da, cum să nu, măcar de ar fi posibil.
Bucuroasă i-am adus aminte că a doua zi (vineri) aveam gimnastică așa că speram într-o ameliorare rapidă.
Buuuun, și ajungem la vineri. Spre norocul meu am avut o zi scurtă la muncă așa că am alergat repede acasă să împachetez Moșul, că între timp am găsit cutii.
Cum cu antidolorificul ce-l iau nu pot să conduc fata unei prietene s-a oferit să mă ajute.
Plecăm, ajungem, expediem și acum ne îndreptăm spre gimnastică. Parchează fata, ii mulțumesc și dau să cobor din mașină când mașina mă lovește.
Un nene in spatele nostru în loc să frâneze a accelerat și ne-a luat în plin. Doamne, eram cu un picior afară când ne-a lovit. Bine că nu s-a întâmplat nimic rău, dar ironia sorții știți care e? Am fost lovită exact în coloană.
Mare noroc mai am!
În întârziere ajung în cele din urmă la gimnastică, plină de dureri. După o oră de exerciții:zero, sau mai bine zis pe minus, mi s-a reactivat și durerea în zona lombo-sacrală.
Așa-i în tenis!
Dăm rapid înainte, că și așa am scris un roman întreg: muncă, copii, Mara ochelari rupți, cumpărat câte ceva pt mami al meu de Moș Crăciun, trimis pachetul și după lupte seculare se ajunge acasă.
Acasă bucurie mare, mi-a ajuns Moșul de la Bobiță. Yupiii!
Și uite așa am încălecat pe-o șa și v-am zis povestea mea.
Se vede treaba că nu am mai scris demult...
Sorina

#33386 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 14 December 2013 - 10:09 AM

Giany, stiam ca l-ati dat pe griguta, dar voiam sa stiu ce mai face de cand e la noul domiciliu!

Uuuufff, Sorina, dar mare epopeee ai trecut! Sper ca esti mai bine acum! Incearca, totusi, sa mai iei si tu o pauza.Scurta, cat se poate, dar pauza sa fie, ca nu-i de gluma cu durerile tale! Eu stiu ce-nseamna durerile astea.

Si, fiindca veni vorba, sa va zic si eu ultima noutate: luni plec la Braila si miercuri merg la Galati, sa ma programez pentru operatie.Nu se mai poate!
Operatia nu e grea, e o proteza de sold, la soldul drept, dar deja e dus zgarciul si lichidul din articulatie si a inceput sa se toceasca si osul.Durerile sunt cumplite.Doctorul zicea ceva de februarie, dar vom vedea miercuri.Nu mi-e frica, dar am emotii.STIU ca va fi bine, fiindca va am si pe voi alaturi si stiu ca ma veti sustine.Care cu gandul, care cu telefoane...Va voi anunta cand va fi operatia, caci nu voi mai ajunge la net o buna bucata, asa ca sa nu va speriati daca dispar!
Acum sunt la Bucuresti.Spal, vreau sa fac si putin curat, sa las in regula pe-aici.Ca doar sunt in concediu, nu?
We fructuos si frumos va doresc! :)
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#33387 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 10:35 AM

Sorina si Zoaza, bafta maxima, si intremare rapida.
Sorina, musai sa pui o frana la viata asta haotica....gandeste-te ca daca ramai imobilizata o vreme, musai sa gasesti o solutie pentru toate,
asa ca fata draga ia deja masuri si incearca sa delegi in stanga dreapta, si sa ai mai multa grija de tine, mai putin stress si multa sanatate.
Stiu ca e mai usor de spus decat de facut, dar mereu primul pas e important...oricat de mic ar fi, apoi urmeaza restul.
Zozolino, sper sa te opereze cat mai curand, sa scapi de dureri si sa poti fi iar vioaie si plina de *zglobulina* aka zglobie.
Pup tulemond, si va urez la toti ceea ce-mi doresc si mie si alor mei:sanatate , noroc si liniste sufleteasca

#33388 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationBacau

Postat 14 December 2013 - 10:48 AM

Buna ziua la Han !

Desi nu prea postez ,citesc aproape in fiecare zi topicul ..
Sorina ,imi pare rau ,stiu cum sunt durerile ,in urma cu 2 luni am avut si eu o contractura musculara urata la muschii din dr si stg coloanei ..nu am scapat de durere decat prin masaj la un kinetoterapeut cu un gel antiinflamator ..Sanatate multa !

Nico , o sa fie bine .. :) !
Tatal meu a trecut printr-o operatie de genul ,doar ca el avea lipsa capul femurului (de la o operatie din adolescenta) si avea femurul sudat de bazin ..si el practic a avut nevoie de o proteza care sa tina loc de capul femurului si de alungire a acestuia in acelasi timp ..avea piciorul stg mai scurt cu 5 cm ...
Sanatate multa !

Gianino stam in acelasi oras destul de aproape ( tu narcisa ,eu orizont ) si nu ne-am vazut niciodata !
La ce scoala e Bub ? Ce nr? te intreb pt ca e stau langa sc 10 :)

Poate punem de o intalnire mica inainte de sarbatori !

#33389 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 11:35 AM

Multumesc mult! Si eu sper sa scap de dureri.Recuperarea e mai...greoaie!Dar NU si pentru mine.Ca-s plina de "zglobulina", desi ar mai incapea! :)
Ce tare mi-ar placea s-o vad pe Geanny la o intalneala.Mai ales ca sunteti atat de-aproape! Hai, Genny, ca poti! :)

#33390 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2013 - 02:40 PM

Sorina, parca o vad pe o prietena de a mea care e capabila sa se duca la munca si cu 40 de grade temperatura. Sincer, ai grija de tine, imi dau seama ca alegerile pe care le faci e pentru ca trebuie, dar...e timpul sa ai putin timp de tine. Eu mi-am tinut rasuflarea cand ai pomenit de cat de rau ti-a fost la munca..de ce nu ai chemat salvarea? Exact cum a zis Steluta, daca ti se intampla ceva rau, permanent, ce faci atunci? Nu vreau sa te cert, departe de mine gandul asta, din contra, iti trimit imbratisari multe, dar te rog ai grija de tine!! Ca alta nu ai :)

Zoazo si unchiul meu face operatia, la al doilea sold. I-am spus deja ca-l facem unchiul bionic ca are celalalt sold operat anul trecut. Se simte mult mai bine, a scapat de durerile dinainte si deabea asteapta sa treaca cu bine si peste operatia asta. Eu iti tin pumnii si sper sa ai succes si mai ales sa scapi de dureri!
A cat is a friend fur-ever !

#33391 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 14 December 2013 - 02:49 PM

Daniella stiu ce zici...mie de exemplu imi place foarte mult literatura rusa, dar toate colegele mele din fostul urss imi spun ca ele il urasc pe Tolstoi si Dostoievski pentru ca l-au facut in scoala in anii mai mici si au ramas cu sentimentul ca sunt greoi si nesuferiti.
Si eu cred ca sunt o gramada de autori romani care se bag pe gatul elevului cand e inca mic si nu pricepe el chiar tot!Lui nepota-miu i-au dat o poezie de invatat pentru o serbare ca a trebuit sa-i explicam aproape fiecare cuvant!! Cand sunt atat de multe poezii frumoase pentru varsta lor de pici...iar cu cititul, cea mai mare frustrare pe care o am e ca pustimea nu mai e incurajata sa citeasca cum citeam noi pe vremuri...
A cat is a friend fur-ever !

#33392 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 02:54 PM

Sincer, Uma, si eu abia astept!Multumesc pentru urari! :)
Am la birou niste colegi zaluzi, cam pe masura mea, asa, ba chiar mai "zdrunci", cu care n-ai cum sa fii trist! Asa ca, ei au promis ca-mi vor asigura mentenanta la sold, ca-mi vor face rost de adrese de Service competente, doar sa nu ma mai vada asa, ca pe o ratusca! In birou avem: marmota, panda, ratusca(eu) si tot asa! :) Si suntem doar 2 fete!

#33393 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 04:17 PM

Buna! Sorina multa sanatate!
Iaca acuma' am picat,ca am venit de la tata ,i-am facut o supa de pui cu galuste,din pieptul puiului,snitele,si din copanele,i-am facut o mancarica cu pastai(ca avea mama la congelator pastai),avea el vreo 2 ficatei de pui si a zis sa-i fac la ei o mamaliguta,cel mare al meu mai urca pe la el si mai mananca amandoi ,ca altfel tata singur nu mananca =((
Cristina,bub' e la scoala 8(domnita Maria),mi-ar face placere sa ne intalnim candva,bub' termina cred acum joi,ca e serbarea,si apoi vineri poate nu-i mai cheama,da' ma apuc de turte,de cozonaci alea,alea,si la mine si la tata si la matusa, :) totul trebuie sa cumpar pe moment ca nici unul nu avem loc in congelatoare :) deja azi in piata sud era plin la macelarii,cozi,brazii cei mari 150 de lei :) eii or mai scade ei la pret.Am luat tzeapa' iar (ca si in anii trecuti de altfel)cu varza murata a mamii,inca nu e murata bine,nu ma incurc cu ea la sarmai',ca mi se sparge,asa ca o sa cumpar una ca lumea,mama masii',ca nu am chef sa ma chinui la ele.
Azi le fac niste cotlet de porc si am luat niste carnati faini,si cu mamaliga cu branza(bulzuri)si salata de varza murata...
Asta e ,o zi faina tuturor!

#33394 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 04:24 PM

Geanino, mancaram la fel...si noi upa cu galuste si snitele din pieptul puiului...sa vad ce fac cu copanele si aripile diseara :)
Spor la sarmait...mai goleste din mesaje fato, ca ti-e cutia plina :)
o seara placuta
eu cam obo, una din praji cu cioco, pusei aiurea cantitatea de faina, si nu intelegeam de ce nu arata ca de obicei :)....¨
eiasta e o sa-i torn in cap o glazura , *o fatza* din ganache si gata...ce pricep aia acolo :) or crede ca am facut variatii pe o tema data, ca la a2a imi dadui deama ( cum va spusei imi dadu consortul comanda ca vrea 2 cioco, una cu lamaie si o catrinel, basca sarate diverse :) , plus ce era deja in programul meu de fursecarit....ei or iesi ele cumva =((

#33395 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 04:27 PM

Hi hi hi! iar mi se umplu casuta :) ci sa fac daca-s vorbareata rau?! =(( gata am mai sters io' peacolo,asa ca nu ezitati sa-mi scrieti ca tre' sa o umplu inapoi :) :)

#33396 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBacau

Postat 14 December 2013 - 04:27 PM

Geanino lasa ca ne facem noi timp dupa Craciun de o intalneala mica ...ca stiu ca ai multa treaba ..

eu acum sunt in curatenie generala ,saptamana viitoare ,marti cred fac o lista si cumpar tot ce am nevoie ca sa nu mai ies dupa ca innebunesc la aglomeratie ...
Tot de saptamana viitoare ma apuca nebuneala cu fursecurile ,asa ca o sa stau sigur vreo 4 zile doar sa coc...nu mai zic ca trebuie sa-mi pregatesc casa de sarbatoare si de musafiri ,anul asta o sa vina musafirii tocmai din Cernavoda (abia astept) ..pentru cunoscatori vine Patricia Iordache la mine cu micului Rares si sotul si uite asa o sa avem un Craciun intre prieteni ...

p.s: Geany la piata sud eu am un macelar mustacios de la care cumpar mereu ..anul asta nu ma arunc la facut mancare multa ,imi trebuie doar niste carne de vita ,ca purcel si pui am la congelator de la familion ( soacra si mami )

O zi frumoasa!

#33397 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 04:31 PM

Pai sa-mi dai p.m Cristina,si ne vedem.Eu cumpar din Narcisa carne de obicei,de la piata sud doar pt. mama ca e in zona,da' o sa ma uit si eu dupa mustacios :)
Chiar era aglomerat azi la piata sud,cumpara lumea ca nebuna :)

#33398 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 14 December 2013 - 06:19 PM

Vezi postareaRadu Cristina, la 14 December 2013 - 04:27 PM, a spus:

Geanino lasa ca ne facem noi timp dupa Craciun de o intalneala mica ...ca stiu ca ai multa treaba ..

eu acum sunt in curatenie generala ,saptamana viitoare ,marti cred fac o lista si cumpar tot ce am nevoie ca sa nu mai ies dupa ca innebunesc la aglomeratie ...
Tot de saptamana viitoare ma apuca nebuneala cu fursecurile ,asa ca o sa stau sigur vreo 4 zile doar sa coc...nu mai zic ca trebuie sa-mi pregatesc casa de sarbatoare si de musafiri ,anul asta o sa vina musafirii tocmai din Cernavoda (abia astept) ..pentru cunoscatori vine Patricia Iordache la mine cu micului Rares si sotul si uite asa o sa avem un Craciun intre prieteni ...

p.s: Geany la piata sud eu am un macelar mustacios de la care cumpar mereu ..anul asta nu ma arunc la facut mancare multa ,imi trebuie doar niste carne de vita ,ca purcel si pui am la congelator de la familion ( soacra si mami )

O zi frumoasa!

Patricia Iordache = n-ai convins-o sa intre pe-aici? Tare draga-mi era pe dincolo!Mi-ar placea s-o mai citesc! Distractie frumoasa si Sarbatorile sa va fie luminoase si senine!
Si-nca mai asteptintalnirea cu Geanny! :)

#33399 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 14 December 2013 - 06:28 PM

stella ce fursecuri faci pentru pachețelele de craciun, poți detalia te rog? parcă m-ar bate gindul să fac cadouri hand made anul ăsta.

#33400 Useril este offline   Radu Cristina 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBacau

Postat 14 December 2013 - 07:31 PM

Vezi postareazoazorel, la 14 December 2013 - 06:19 PM, a spus:

Vezi postareaRadu Cristina, la 14 December 2013 - 04:27 PM, a spus:

O zi frumoasa!

Patricia Iordache = n-ai convins-o sa intre pe-aici? Tare draga-mi era pe dincolo!Mi-ar placea s-o mai citesc! Distractie frumoasa si Sarbatorile sa va fie luminoase si senine!
Si-nca mai asteptintalnirea cu Geanny! :)

Intra si ea aici ,inca de la lansare are cont dar nu are timp sa posteze ...Rares ii mananca tot timpul plus ca face si torturi si prajituri la comanda in orasul ei ...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1668
  • 1669
  • 1670
  • 1671
  • 1672
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul