Uma, la 19 April 2014 - 01:05 PM, a spus:
Pentru respiratie e minunat ceaiul de fennel (m-am uitat google, in italiana e finocchio)
Vreau sa-ti spun ca de sambata doar pe ceai de finocchio stau si chiar am remarcat ca-mi face bine. Multumesc pt idee!

A, si a baut si Giulia cu mine (are un pic de tuse). Iar azi, de curiozitate, a gustat si Mara. Curios, dar i-a placut si si-a facut unul chiar acum si ea. Zic curios pt ca ea chiar nu e cu ceiurile.
Dexter, la 19 April 2014 - 03:52 PM, a spus:
Multumesc mult, Dexter! Cand am citit sfatul tau era deja tarziu pt a mai putea merge la erboristerie. Maine ma duc si intreb.

Uma, la 19 April 2014 - 04:10 PM, a spus:
Si eu folosesc uleiul de cimbru si uleiul de oregano (indiferent de cat de neplacut e, cateva picaturi sub limba..fac minuni!)
La erboristerie cu mine! Iti multumesc mult pt sfaturi!

boni, la 21 April 2014 - 08:00 AM, a spus:
Vă doresc tuturor multă liniște și pace și multă, multă sănătate.
Și puțin în plus pentru Motzulina și Sorina.
Sorinel, te-am visat azi noapte, eram în grădina Stellei.

Iti multumesc mult, Boni! Deabia astept ca visul tau sa devina realitate! Te pup dulce!

stella, la 21 April 2014 - 08:16 AM, a spus:
Sorina,Boni, Moatza....lista e deschisa .va astept ingradina

deocadata sunt in sud, unde e ....frig, ploua si e totul verde, cum nu am vazut niciodata:)
Of, Stellina, as veni in zbor daca as putea...
Si la mine ploua si e totul verde. Nu e foarte frig. Daca nu ar ploua ar fi asa de frumos pt o plimbare.
Ieri nu m-am simtit in stare de o plimbare si am stat cuminte acasa. Parca imi pare rau. Azi nu se poate. Poate mai tarziu o fuga cu masina pe la prieteni pt a distribui ouale de ciocolata la copii.
Sambata am reusit si eu, cu muuult calm, sa fac oua colorate si pasca monti. Si gata ca am obosit.
Ieri soatza a pregatit pranzul: ciorbita de burta si carnita la cuptor (care de fapt a trecut la cina).
Azi le-am facut un mousse de ciocolata cu lapte si ciocolata alba pt ei si unul de ciocolata min 72% cacao pt mine (monti).
Spre seara am sa le fac cartofi cu mustar by Narnia (buni tare). Imi pare rau ca eu nu-i pot papa, dar daca voi mai avea ceva putere imi voi face o mammaliga monti si am rezolvat problema.
Am fiert si niste piept de pui azi pt o salata buf dar nu am chef sa o termin azi, ramane pe maine. Cum ziceam, cu muuuult calm.
In schimb am problema uscarii rufelor din cauza de ploaie... Ne-om descurca noi...
Va pupacesc si ma duc sa vad ce mai traficheaza fetele mele prin bucatarie!