Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1774
  • 1775
  • 1776
  • 1777
  • 1778
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35501 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 27 May 2014 - 10:01 AM

La noi caldura mare.mac' la mama sa-i duc prajituri si cu bub' iar la doctor sa vedem daca ne da voie la scoala :scratch:
N-am dormit toata noaptea,parca-s bata' :angryfire:
Nu mai stiu nici ce sa le fac de mancare la huni,parca asi face oleaca de ciorbica ,o zi faina tuturor! :scratch:

#35502 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 May 2014 - 11:26 AM

Hello...deci de vreo 3 zile nu mai am apa calda, asa ca dadui tel sa vina nenea depanorul...asteptand tel sa-mi confirme ora, si fiind blocata acasa...
am fost tare *vrenica* si am terminat ce era de calcat :scratch: :angryfire: tzcum-as.
eu ma voi alerta de maine incolo ce sa fac de mancare, ca fiind Inaltzarea, e saptamana scurta.
pup tulemond, sa aveti *permisul* de mers la scoala Gianino, ca acusica se termina anul scoler :scratch: .

#35503 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 May 2014 - 01:17 PM

Vezi postareastella, la 27 May 2014 - 11:26 AM, a spus:

pup tulemond, sa aveti *permisul* de mers la scoala Gianino, ca acusica se termina anul scoler :scratch: .

Ioc Stelin' :angryfire: adevarul e ca aveam io' o banuiala ca ce-i drept inca mai are cruste,da' am zis sa incerc marea cu degetu' :scratch: ne-a spus sa mai venim iar luni la un consult,dar pana nu-i vindecat total nu-l lasa in colectivitate ....
Acum face lectiile la umbra pe balcon,io' pun de-o ciorbica,ca mi-e pofta.

#35504 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 27 May 2014 - 01:55 PM

Salut!
Eu n-am mai scris aseara, dar...ce faceam? Aaaa, asa, pe la 23:30 mi-a plecat zidarul si ce-am facut apoi? Curatenie, ati ghicit! Acu-s capie de somn.Si n-am terminat! Mai urmeaza de reparat balconul.Pe joi-vineri sau saptamana viitoare.Apoi de varuit baia, bucataria...
A plouat, acum e iar soare, dar racoare.Mai prost e ca sambata, cand voi merge la botez, vor fi doar 17*C si eu mi-am dus hainele groase acasa.M-oi incalzi eu, ca acum pot dansa!
Si ramaesem datoare: 5 ani a implinit nepotica mea!
Spor la treburi cui mai are!
Va pup si fug! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#35505 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 28 May 2014 - 12:50 AM

Zoazo, sa-ti traiasca nepotica . Petrecere frumoasa la botez...si mai ales ai grija de tine, si mai si hodineste-te. :angryfire:

#35506 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 28 May 2014 - 08:21 AM

hello, hello si de la mine!
azi am timp sa va salut ca mi-am luat 3co ca sa supervizez finalizarea bataliilor de amenajare la prima locatie. supervizez din umbra. cazu cam prost, ca maine-i sarbatoare si mesterii tin legea dreapta :angryfire: poate-oi gasi vreunul mai pagan si ptr maine, vedem!
in rest, ocupata si c-o gramad' de treaba, da' sanatosi sa fim!
au cam inceput caldurile, nasol! de=acuma trei luni numa' va-nnebunesc de cap cu asta.
cand or zis dimineata ca la Bacau vor fi 29C, fix la tine m-am gandit, Giani. e zi de bele si tobogane.
la mine se fac 30C, asa ca am gata deja placinta cu branza sarata. astept materia prima ptr un bors de miel si-n rest - improvizatii.
cam asa-i pe la mine, plecaciuni, bezele, pa-pa!

#35507 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 May 2014 - 08:41 AM

Buna! Moatzo' la noi e bine momentan sunt doar 19 grade si soare cucu bau,la mama a plouat si la mine nu aseara :scratch: si doar stam la o aruncatura de batz...cum a fost norul :angryfire: asa ca momentan chiar e bine,s-a racorit si e aer,ca altfel nu se putea respira.Am auzit ca se mai racoreste,da doamne!

O zi faina tuturor! :scratch:

#35508 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 28 May 2014 - 10:10 AM

Buna ziua tuturor!

Moato, spor la amenajari. Poti sa te plangi de caldura cat vrei, doar si noi ne-am plans de frig si ploaie, acum e randul tau :angryfire:

Zoazo petrecere frumoasa!

Eu ma bucur de soare si caldura, dar deocamdata am treaba, nu am timp de plimbare.
O zi frumoasa tuturor!
Imagine postata

#35509 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 May 2014 - 10:38 PM

Va imbratisez rapid si cu drag pe toate :angryfire:!

La multi ani sarbatoritilor din ultima vreme, petreceri frumoase cui are de petrecut, vacante relaxante celor care intra deja in concediu, sanatate bolnaviorilor, succes la finalul scolii si la examene celor ce au de dat, grade pe gustul fiecaruia, spor in tot ce faceti!!!

Pupaciuni maxime! :scratch:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35510 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 29 May 2014 - 08:53 AM

neata! O dimineata calda si insorita e la mine, dar s-au anuntat si ceva ploi, acuma sa vedem.
Eu de-acu vreau numai soare si cald, niciodata nu e destul pentru mine (iarta-ma Pusa :lol: ), intotdeauna mi se pare ca se termina vara prea repede si cand serile devin racoroase ma apuca nostalgia si tristetea...sunt o fiinta solara, se pare.
In rest, nimic nou, asteptam toti sa vina vacanta (eu ca sa dorm cu un ceas in plus), se anunta o vara destul de plina. Faza faina din vara asta e ca Ale s-a calificat la nationala la Olimpiada de stiinte pentru juniori, care va fi in august, la Targoviste (nu stiu cum de se tin concursuri in vacanta, dar no) si e tare happy ca merge cu o colega, prietena buna si va fi acolo si nepotu-meu, care e in clasa a 9-a, in Maramures (subiectele au fost pentru clasele 7, 8 si 9), deci cred ca va fi o experienta tare interesanta,presupun ca se vor distra de numa pe-acolo. N-am fost niciodata la Targoviste, sper ca e frumos si o sa aiba ce vedea.
No, n-am intrat de mult dar si cand m-am apucat de scris...am tot scris.
Pusa, cum stai cu amenajarile, mai ai?
Geany, ce face bubuletul, nu s-a plictisit de stat acasa?
Va pup pe toate, sa aveti o zi faina!

#35511 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 09:56 AM

Ba s-a plictisit de numa' draga 2',parerea mea e ca medicii astia sunt ''cu tramvaiu' '',parerile sunt impartite,sunt care sustin ca dupa ce bubitele de la varsat fac,crusta,copilul nu mai e contagios ,altii ca pana nu-i cade ultima crusta e contagios si nu poate fi lasat in colectivitate :lol: ,o fi! cine sa-i mai inteleaga...oricum de luni chiar sper sa mergem si noi la scoala :lol:

Nici nu am dat ziua buna! azi e inaltarea,e tare frumos la noi ,soare si cald,desi aseara a tunat ,nu a plouat.Am vopsit oute rosii si cam atat,am facut doar pastai cu usturoi ca s-au ieftinit pastaile la noi,am gasit cu 7 lei kg.si oleaca de fripturica si cam atat,nimic deosebit,a facut matusa Marlena pasca,poate ma cadoriseste si pe mine :lol:

O zi faina tuturor!

#35512 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 10:20 AM

Vezi postarea2ut, la 29 May 2014 - 08:53 AM, a spus:

neata! O dimineata calda si insorita e la mine, dar s-au anuntat si ceva ploi, acuma sa vedem.
Eu de-acu vreau numai soare si cald, niciodata nu e destul pentru mine (iarta-ma Pusa :lol: ), intotdeauna mi se pare ca se termina vara prea repede si cand serile devin racoroase ma apuca nostalgia si tristetea...sunt o fiinta solara, se pare.

+ 1 ! daca ar fi dupa mine, as renunta fara cel mai mic regret la sezonul rece ...si m-as muta la malul oceanului/marii ! dar e normal sa fim diferite ... :lol: , de aia e frumoasa lumea, asa-i?

sa aveti o zi minunata dragelor si dragilor! :lol:

#35513 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 29 May 2014 - 10:38 AM

Vezi postareaGeany, la 29 May 2014 - 09:56 AM, a spus:

Ba s-a plictisit de numa' draga 2',parerea mea e ca medicii astia sunt ''cu tramvaiu' '',parerile sunt impartite,sunt care sustin ca dupa ce bubitele de la varsat fac,crusta,copilul nu mai e contagios ,altii ca pana nu-i cade ultima crusta e contagios si nu poate fi lasat in colectivitate :lol: ,o fi! cine sa-i mai inteleaga...oricum de luni chiar sper sa mergem si noi la scoala :lol:

Nici nu am dat ziua buna! azi e inaltarea,e tare frumos la noi ,soare si cald,desi aseara a tunat ,nu a plouat.Am vopsit oute rosii si cam atat,am facut doar pastai cu usturoi ca s-au ieftinit pastaile la noi,am gasit cu 7 lei kg.si oleaca de fripturica si cam atat,nimic deosebit,a facut matusa Marlena pasca,poate ma cadoriseste si pe mine :lol:

O zi faina tuturor!

Si eu asa stiam, ca atunci cand fac bubitele crusta nu mai e contagios. Cat a trecut de cand e 'arestat" la domiciliu?

#35514 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 12:38 PM

nici noi nu am primit avizul de reintrare in colectivitate pana ce nu a mai fost nici o crusta.
hei... pana luni ii trec, profitati de vremea buna! bine ca nu are examene, teze ... Au lucrari de evalaure ceva de sf de an? cum mai e cu doamna, Geany?

#35515 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 12:53 PM

Pff!! luni sunt 3 saptamani in cap' :lol: sor-mea in Italia a zis ca in a 3-a a 5-a zi maxim ii duce,la noi is' mai cu motz' :lol: nici nu se putea altfel...
Draga Dany' doamna e f. exigenta la o greseluta mica(chiar de caligrafie ca duce un bastonas mai pe sub linie) X cu rosu si - fb. la doua B...in semestrul trecut a avut si de B si de Fb,dar semestrul asta 2 chiar numa de F.B a avut ,si acum acasa muncim pe rupte(ca ,copii uita repede,asa ca fac eu recapitulare la greu,cand o merge luni va fi doxa ' =)) )da urmeaza testele de evaluare,sau lucrari de control,ma rog,recapitulare,dar eu cred ca va fi ok.ca munceste mult si eu stau cu biciul pe el .. :lol:

#35516 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 01:01 PM

Vezi postareaGeany, la 29 May 2014 - 12:53 PM, a spus:

Pff!! luni sunt 3 saptamani in cap' :lol: sor-mea in Italia a zis ca in a 3-a a 5-a zi maxim ii duce,la noi is' mai cu motz' :lol: nici nu se putea altfel...
Draga Dany' doamna e f. exigenta la o greseluta mica(chiar de caligrafie ca duce un bastonas mai pe sub linie) X cu rosu si - fb. la doua B...in semestrul trecut a avut si de B si de Fb,dar semestrul asta 2 chiar numa de F.B a avut ,si acum acasa muncim pe rupte(ca ,copii uita repede,asa ca fac eu recapitulare la greu,cand o merge luni va fi doxa ' =)) )da urmeaza testele de evaluare,sau lucrari de control,ma rog,recapitulare,dar eu cred ca va fi ok.ca munceste mult si eu stau cu biciul pe el .. =))

asta cu uitatul repede ma descurajeaza, ca eu nu am rabdare sa repet acelasi lucru de muuuulte ori ... :lol:
spor la recapitulare si ... lasa ca nu tre'sa iasa caligraf sef! ...nici nu cred ca o sa se mai scrie de mana in scurt timp ... =))

#35517 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 01:18 PM

Trebe' rabdare,daia spuneam io' copii trebe' facuti la timpul lor(ii spuneam io' lui domnu' Geany',nici o referire la alte persoane...)ca eu cel putin, nu mai rabdare acum,dar imi fac,ca nu am incotro.E greu cu clasa intai,lucruri usoare nu mi le facea,si dificile ca de exemplu proba adunarii sau scaderii sau cu termen necunoscut le facea cu ochii inchisi =)) ca imi venea sa ma impusc zau ashea ' :lol: ce nu se descurca,e daca-l incurca,adica anagrame ,am mai povestit,ex: ''ceriosi'' ,mi-am batut capul cu domnu' Geany' de ne-am sclerozat si mie mi-a dat intr-un tarziu ''orisice'',iar rezultatul pe care l-a dat mai apoi doamna a fost ''soricei''...cucu' soricei,ca eu nu i-am gasit de nici o culoare :lol: ,apoi la mate' de cele de tip test psihologic,cu patratele lipsa cu gen ghicitoare,nu-i ies,nu prea are imaginatie :lol: in fine.alea-s pe culegere dar pe alea i-a taxat la note(le-a dat sa rezolve in clasa) lui daca-i da negru pe alb,cat + cat= cu cat sau cat - cat = cu cat,cu proba cu termen necunoscut stie dar cu patratele ,gen tabel sa completeze,mai ales la inceput ca nu se mai lovise de astea,nu a stiut,acum a invatat si cu de astea...ie' grele'

#35518 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 02:17 PM

Gianinooooo, parca te vad si pe tine la serbare, promovata cu coronitza :lol:

#35519 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 May 2014 - 03:01 PM

Vezi postareastella, la 29 May 2014 - 02:17 PM, a spus:

Gianinooooo, parca te vad si pe tine la serbare, promovata cu coronitza :lol:

Eii,asi! nu cred :lol: ,ca ie' mai multe,nu pot spune pe forum ,dar nu asta e ideea,ideea e ca ce stiu eu ce stie copilul meu ,ca rezultatele adevarate se vad mai tarziu prin clasa a 5-a in colo ,unde elevi care au avut numa' fb. dar nu pe drept' ci cu dreptu',ajung printre ultimii din clasa ,si etc..in fine nu asta e important,sa fie ei sanatosi si fiecare cat poate,pe principiul sa fie expluatat potentialul la maxim(ca mai sunt si ''branza buna in burduf' de caine'' :lol: )

#35520 Useril este offline   EMMA -MON 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 29 May 2014 - 05:03 PM

Salut tuturor :* , imi pare rau ca nu am avut timp sa trec pe aici, nici acum nu as avea daca nu ar fi ca sunt in sala de asteptare la dentist, azi cantarul va da 10 grame in minus, scot Maseaua de minte... In rest sunt super ocupata, partea buna a lucrurilor este ca slabesc :lol:
Ok va pup, intru la tortura. O zi buna, sper sa mai am forte diseara sa vin sa "va" citesc.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1774
  • 1775
  • 1776
  • 1777
  • 1778
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

11 useri citesc topicul