Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1777
  • 1778
  • 1779
  • 1780
  • 1781
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35561 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 03 June 2014 - 06:24 PM

Cami, si eu mergeam mereu cu swiss, dar mai nou doar wizz si mai nou tarom fac curse din satul meu direct la Buc, altfel musai sa fac escala la Zh, sau in germania...noa, am mers cu wizz si a fost ok :)
aici tarom e cel mai scump...mai scump si ca swiss :notworthy:
Gianino, multa sanatate soacrei si voua mult curaj sa faceti zilnic vizitele spitalicesti.
bafta Bub-ului la rolul de la serbare. si pofta mare la *huni* la cele bunatati ce le gatesti.

#35562 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 June 2014 - 07:33 AM

Buna! socrela e bine.E incruntata si face mofturi,yuuppii!!! :) ,asta inseamna ca e bine,si-a revenit la forma initiala :-* :)
In rest bub' e la scoala se pregatesc intens de serbare,la noi e soare si frumos dupa ce ieri a plouat.Iar nu mai stiu ce sa le mai fac de mancare,deci totul revine la normal :-*

O zi faina tuturor! :)

#35563 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 04 June 2014 - 10:11 AM

Buna dimineata, la amiaz'!
Din nu-s ce motiv, un pitic rau (sau bun???) s-a gandit sa dezactiveze alarma telefonului meu.... Asa ca am facut ochisori la 8 juma', in loc de 6 juma'.... Asta e, noi sa fim sanatosi. :)
Mi-e cam foame, asa ca-ntind mesele, ca tot se-apropie pranzul....

Fisier atasat  1.jpg (147.14K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  2.jpg (85.86K)

Fisier atasat  3.jpg (141.35K)

Fisier atasat  4.jpg (273.96K)

Fisier atasat  5.jpg (113.26K)

Fisier atasat  6.jpg (126.33K)

Fisier atasat  7.jpg (190.63K)

Fisier atasat  8.png (647.65K)

O zi buna va doresc! :-*

#35564 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 04 June 2014 - 10:21 AM

Vezi postareaFoxyy, la 04 June 2014 - 10:11 AM, a spus:

Din nu-s ce motiv, un pitic rau (sau bun???) s-a gandit sa dezactiveze alarma telefonului meu.... Asa ca am facut ochisori la 8 juma', in loc de 6 juma'.... Asta e, noi sa fim sanatosi. :)

O zi buna va doresc! :-*

A fost bun piticul, Foxule :-* Citem nu de mult un articol referitor la cat de benefic e sa-ti iei cate-o zi libera asa, din senin, fara vreun motiv. Doar pentru ca n-ai chef de munca :) Probabil e la fel de benefic sa intarzii din cand in cand, pentru ca piticul a dezactivat alarma.

#35565 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 June 2014 - 10:22 AM

Ca tot vorbiti de avioane, zboruri, companii....... Eu iau biletele cele mai ieftine... Uneori am zburat cu Lufthansa, alta data cu Tarom sau cu El Al....... Dar am avut si zboruri low-cost. Vorba vine low-cost...... Pretul final e (uneori, nu mereu) relativ apropiat de pretul companiilor de linie...... Singurul avantaj il reprezinta kilogramele in plus pentru valiza de cala. Daaaaaaaaaaaarrrrrrrr...... daca folositi un aeroport destinat exclusiv curselor low-cost........ e nasol. Pentru ca aia tin cont mot-a-mot de regula: un singur bagaj de mana. Astfel incat persoanele care au si rucsac si mai au si aparat de fotografiat, sunt intoarse din drum si nu-s lasate sa treaca mai departe. Sunt 2 bagaje de mana, iar calatorul are voie sa urce in avion cu unul singur.....
Copiii care aveau un animalut in spate erau si ei intorsi din drum, pentru ca ai lor parinti carau deja rucsacul copilui in carca...... Sunt 3 persoane, ai voie cu 3 bagaje. Ursuletul, oricat ar fi el de mic, zboara la gunoi ori intr-un rucsac de-al parintilor (dar de obicei nu mai incape..... :-*).
Da, am vazut acest lucru intr-un aeroport, acum cativa ani. Degeaba bocea copilul, nu a fost lasat sa treaca cu jucaria de plus....
Degeaba incercau unii oameni sa le explice celor din aeroport ca aparatul foto nu incape in rucsac / geanta de mana / poseta..... indivizii nu discutau si te intorceau din drum. Fie iti cumperi o geanta mai mare, in care sa intre tot, dar sa respecte dimensiunile bagajului de mana, fie iti trimiti unul din bagaje la cala, fie renunti la ceva (adica arunci la gunoi aparatul foto sau niste bulendre pe care le cari in rucsac) sau, ultima varianta - platesti bagajul de mana suplimentar. Care nu era chiar ieftin - vreo 50 de euro..... :)

#35566 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 04 June 2014 - 10:25 AM

Vezi postareaCami, la 04 June 2014 - 10:21 AM, a spus:

Vezi postareaFoxyy, la 04 June 2014 - 10:11 AM, a spus:

O zi buna va doresc! :)

A fost bun piticul, Foxule :) Citem nu de mult un articol referitor la cat de benefic e sa-ti iei cate-o zi libera asa, din senin, fara vreun motiv. Doar pentru ca n-ai chef de munca :) Probabil e la fel de benefic sa intarzii din cand in cand, pentru ca piticul a dezactivat alarma.

Da, a prins bine un somn de aproape 9 ore..... :-* Si inca as mai fi dormit, dar ma tot mornaia Micky si am zis ca nu strica sa ajung un ochi la telefon, sa vad daca are rost sa-ncerc sa mai dorm, sau se apropie ora trezirii.... :) Si-am vazut.... :-*

#35567 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 June 2014 - 11:41 AM

Dooooooamne, si io-s sculata de la 4jumate :-*

daca am cea mai mica grija sau ma preocupa ceva...adio somn!
cred ca am ani buni de cand dorm intre 5 si 6 ore pe noapte. dimineata ma simt fresh, chiar si dupa o petrecere de noapte, mai mult de 3 ore nu dorm.
sau in concedii: la 6jumate is in picioare. si eu si omu' :)

placerea suprema in materie de somn e sa dorm sambata dupa amiaza macar o ora.

#35568 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 04 June 2014 - 12:26 PM

Salut!
Somn? Mi-e sooomn! As dormiii, mai ales dimineata, dar...Imagine postata
Am nervisori! Am vrut sa va zic de-aseara, dar... De ieri seara, de pe la 19 n-am apa.DELOC! De ce? Nu stie nimeni!
Si cand sa va zic, a picat si netul!
Acum e o vreme de trage la somn! Joi vine zidarul sa termin balconul, trebuie sa si varuiasca...
Va pup si fug, ca n-am voie de-aici!
Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#35569 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 June 2014 - 02:27 PM

Hi hi hi! sa va spui ce combinai pan' la urma,snitele din dovlecei cu rosii si cas,pastai cu smantana si am pe foc si o varza cu ceva afumaturica,asa ca am mancare si pe maine :) ,5 lei kg. pastaile la noi...Trimisei si la socrela la spital,o manca bine,daca nu,nu, sa arunce ca nu ma supar,mai bine sa aiba decat sa nu aiba...(ca ea azis sa nu trimit nimic,ca nu vrea,..sa fie sanatoasa :-* )

#35570 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 05 June 2014 - 07:15 AM

Buna dimineata la toata lumea. Eu calare pe matura , dar liber pe wend.
Sper sa fie si timp frumos sa profit de gradina si de soare.
In rest la mine nimic nou; copila revizeaza pentru examenele de anul 3.
Fiocco a haladuit toata noaptea asa ca doarme in cosarca lui...si eu curand plec la treburi.
Gianino, sanatate la socrella si pofta mare la cele bunaciuni.
Eu nu am nici timp si nici chef sa gatesc, asa ca mananc la birt, sau *ciugulesc* cate ceva.
O zi faina tuturor.

#35571 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 05 June 2014 - 08:40 AM

Buna dimineata!
Iar m-am dat tarziu jos din pat. Dar de data asta am oprit eu alarma si am zis ca mai stau nitel..... Nu-i bai, s-a dat drumul la pasaj si ajung repede la birou. :occasion15:
Vreme buna de stat in pat, sub plapumuta si de crosetat orice altceva decat munca de birou...... :love7: Frig, ploaie, nori......... Bun si-asa rau, mai ales ca s-a anuntat cea mai calda vara din ultima suta de ani. :occasion15:

Fisier atasat  1.jpg (176.34K)

Fisier atasat  2.jpg (146.53K)

Fisier atasat  3.jpg (96.29K)

Fisier atasat  4.jpg (193.18K)

Fisier atasat  5.jpg (89.96K)

Fisier atasat  6.jpg (162.45K)

Fisier atasat  7.jpg (208K)

Fisier atasat  8.jpg (175.87K)

Inc-un pic si avem 3 zile libere....... Yupiiiiiiii! :thumleft:

#35572 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 05 June 2014 - 11:14 AM

Vezi postareaFoxyy, la 05 June 2014 - 08:40 AM, a spus:

Inc-un pic si avem 3 zile libere....... Yupiiiiiiii!
Foxule, mi-ai facut ziua bună. Mulţuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!Imagine postata Imagine postata

Să mă explic: Am o perioadă aşa şi aşa (care ţine deja cam de multişor) şi nu prea ştiu pe ce lume mă aflu. Aşa că nu am priceput de ce te bucurai matale aşa mai sus. Fug să gugălesc şi aflu că luni sunt rusaliile, aşa că-i liber. Ioi ce bine pica!!!!
Şi încă ceva. Ziua de azi a început cu nor şi ploaie, dar de cand am citit cele scrise de tine şi am apucat să scriu şi eu a ieşit soarele.

Aşa că de 2 ori yupiiiiiiiiiiiiii :occasion15:

Să aveţi toţi o zi frumoasă. Vă ţuc şi fug. Imagine postata

#35573 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 June 2014 - 07:15 AM

Buna dimineata!
Boni, ma bucur daca am reusit sa-ti fac ziua mai buna. Sper ca ai sa te mai pui pe picioare nitel, daca tot vin 3 zile libere..... :occasion15:
Pe aici e frig, am de facut (dupa serviciu) niste drumuri, de rezolvat una-alta..... Sper sa-mi priasca cele 3 zile de relaxare. Si va doresc si voua la fel!

Fisier atasat  1.jpg (236.17K)

Fisier atasat  2.jpg (153.69K)

Fisier atasat  3.jpg (165.04K)

Fisier atasat  4.jpg (207.95K)

Fisier atasat  5.jpg (134.04K)

Fisier atasat  6.jpg (161.95K)

Fisier atasat  7.jpg (111.3K)

Fisier atasat  8.png (503.24K)

O zi excelenta si o mini-vacanta placuta! :occasion15:

#35574 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 06 June 2014 - 10:51 AM

Buna dimineata din ploaie si frig, dupa ce ieri a fost vara

Fox, m-ai molipsit Imagine postata a sunat telefonul la 7, l-am oprit si-am mai inchis un ochi. Cand l-am deschis era 8.10! N-am intarziat pentru ca toate activitatile incep la 9, da' ce viteza am bagat! Bine ca vine weekendul

In rest, toate bune Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#35575 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 06 June 2014 - 01:12 PM

Vezi postareaalpha, la 06 June 2014 - 10:51 AM, a spus:

Buna dimineata din ploaie si frig, dupa ce ieri a fost vara

Fox, m-ai molipsit Imagine postata a sunat telefonul la 7, l-am oprit si-am mai inchis un ochi. Cand l-am deschis era 8.10! N-am intarziat pentru ca toate activitatile incep la 9, da' ce viteza am bagat! Bine ca vine weekendul

In rest, toate bune Imagine postata

Buuuuuuuna treaba! :) Ma bucur mai ales pentru ca nu-s singura care mai sta "putin" in pat dupa ce opreste alarma! :headbang:
Care-i urmatoarea pe lista????? :tongue3: Recunoasteti, nu fiti sfioase! :blush:

#35576 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 06 June 2014 - 06:28 PM

Eu ma trezesc la 7.58 in fiecare dimineata, la 8 ar trebui sa sune ceasul, dar asa oroare am sa-l aud sunind, ca probabil de-aia ma si trezesc cu 2 minute mai devreme :headbang:

#35577 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 07 June 2014 - 09:06 AM

Vezi postareaFoxyy, la 04 June 2014 - 10:22 AM, a spus:

Ca tot vorbiti de avioane, zboruri, companii....... Eu iau biletele cele mai ieftine... Uneori am zburat cu Lufthansa, alta data cu Tarom sau cu El Al....... Dar am avut si zboruri low-cost. Vorba vine low-cost...... Pretul final e (uneori, nu mereu) relativ apropiat de pretul companiilor de linie...... Singurul avantaj il reprezinta kilogramele in plus pentru valiza de cala. Daaaaaaaaaaaarrrrrrrr...... daca folositi un aeroport destinat exclusiv curselor low-cost........ e nasol. Pentru ca aia tin cont mot-a-mot de regula: un singur bagaj de mana. Astfel incat persoanele care au si rucsac si mai au si aparat de fotografiat, sunt intoarse din drum si nu-s lasate sa treaca mai departe. Sunt 2 bagaje de mana, iar calatorul are voie sa urce in avion cu unul singur.....

Cand cumperi biletul e suficient sa citesti regulile companiei respective.
Wizzairul aplica politica asta, dar in momentul cand cumperi biletul scrie clar ce ai voie si ce nu ai voie.

Eu i-am facut lui Manu un rucsacel cu ce vroia ea si eu rucsacul de la aparatul foto unde imi stau si portofelul si documentele.

Am vazut bagaje "de mana" mai mari decata cele de "hala". :headbang:

In rest Neata tururor noi suntem in vacantaaaaaa! :tongue3:

Am terminat a doua, nu-mi vine sa cred cum a zburat anul asta scolar.

#35578 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 07 June 2014 - 05:43 PM

Vezi postareaEataly, la 07 June 2014 - 09:06 AM, a spus:

Cand cumperi biletul e suficient sa citesti regulile companiei respective.
Wizzairul aplica politica asta, dar in momentul cand cumperi biletul scrie clar ce ai voie si ce nu ai voie.

Eu i-am facut lui Manu un rucsacel cu ce vroia ea si eu rucsacul de la aparatul foto unde imi stau si portofelul si documentele.

Am vazut bagaje "de mana" mai mari decata cele de "hala". :tongue3:

In rest Neata tururor noi suntem in vacantaaaaaa! :blush:

Am terminat a doua, nu-mi vine sa cred cum a zburat anul asta scolar.

Da, este foarte adevarat ca poti sa citesti regulile, care, in linii mari, sunt aceleasi, indiferent ca-i companie low-cost sau de linie. Dar sa iei copilului jucaria de plus din brate.... mi se pare barbar. Sau, sa nu lasi femeile sa treaca pentru ca au poseta mica si aparat foto care nu incape in acea poseta.... Scoti omul din rand si-l pui sa bantuie prin aeroport in cautarea unei sacose. Mie mi se pare nitel absurd.
In aeroporturile low-cost nu conteaza ca zbori cu Wizz sau Ryanair. Cand am avut de-a face cu un astfel de loc, nu lasau pe nimeni sa treaca, indiferent de cursa.
Am vazut si eu bagaje de mana mai mari decat cele de cala... Nu am priceput niciodata cum or fi trecut oamenii aia de controale si cum de-s lasati sa urce in avioane. Unde depoziteaza acele valizoaie, n-am idee. Inca n-am zburat cu astfel de specimene, doar i-am vazut prin aeroport.

Vacanta placuta! :headbang: Ai o domnisoara in toata regula! Vine a 3-a, nu bagi de seama cand a terminat a 5-a si apoi ne zici ca a intrat la liceu! :)

#35579 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 07 June 2014 - 08:55 PM

Vezi postareaFoxyy, la 07 June 2014 - 05:43 PM, a spus:

Am vazut si eu bagaje de mana mai mari decat cele de cala... Nu am priceput niciodata cum or fi trecut oamenii aia de controale si cum de-s lasati sa urce in avioane. Unde depoziteaza acele valizoaie, n-am idee. Inca n-am zburat cu astfel de specimene, doar i-am vazut prin aeroport.

Imi aduc aminte de mine, in aeroportul Heathrow in 1990. Geanta mare si multe,multe pungi (cadouri deh') M-au intrebat cativa care lucrau pe aeroport, cu ce zbor..cand auzeau de Tarom ziceau "Oh" si ma lasau in pace :headbang:)

Acum cu bagajele de mana am avut probleme ca pe zborul mare sunt ok (peste Atlantic) dar in Europa de multe ori mi-l fura inainte de a intra in avion :tongue3: Bine mi-l dau inapoi imediat cum ies din avion, nu se duce cu restul de bagaje.
Dintre toate, British Airways inca accepta un bagaj de mana de 23 de kg! Asta in conditiile in care cel dus la cala are tot 23kg (diferenta vine numai de la marimea geamantanului)
A cat is a friend fur-ever !

#35580 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 08 June 2014 - 08:29 AM

Buna dimineata. E duminica, soare, relax...ce bine.
Va doresc la toti o zi faina, si maine inca e liber...wow. :headbang:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1777
  • 1778
  • 1779
  • 1780
  • 1781
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic