Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1795
  • 1796
  • 1797
  • 1798
  • 1799
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#35921 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 August 2014 - 01:41 PM

eroare de pilotaj 2 :unsure:

#35922 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 29 August 2014 - 07:36 AM

Buna dimineata la ha, La multi ani Olguta draga. :unsure: :unsure: .
Eu as usual ma iau cu mainile si de cap si de c.. intre repetitii, masini de spalat ( apoi va urma calcatul =)) ) tuns iarba etc etc etc ....
mai am si niscai rvousuri medicale de rutina.
O zi faina tuturor.

#35923 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 29 August 2014 - 05:05 PM

Giorgi multa sanatate.

Ziua buna tuturor.
Eu am o alergie , nas infundat , stranut , mancarimi oculare. O fi ambrozia de vina? Vad ca e la moda alergia la ambrozie. Nici nu stiu exact ce-i aia si cum arata :unsure:

#35924 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 30 August 2014 - 08:22 AM

Buna dimineata, La multi ani Alexandri si Alexandre.

#35925 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2014 - 07:52 PM

Vezi postareastella, la 30 August 2014 - 08:22 AM, a spus:

Buna dimineata, La multi ani Alexandri si Alexandre.

Draga Stelin',ne luaram cu ziua targului si spre rusina mea,uitaram de sf. Alexandru :) ,noroc cu postarea ta ca m-am revansat,aseara i-am facut rapid lui bub' un chec (ala cu paharutl de iaurt in 3 pasi)ca atata aveam prin casa,da' pusei olea' de esenta de migdale ce o aveam primita cadou,asa ca primii reclamatii de la domnu' Geany' ,ca bub' fu f. incantat de altfel :71: iar azi a mai achizitionat o masinuta in contul zilei de ieri,si primiram si un telefon de ''la multi ani'' de la Giorgi' :hug: asa ca iesii cu obraz curat pana la urma =))
Apoi azi am fost in vizeta la matusica si la unchiul (la Bello),ne capatuiram toti cu cadouri si de acolo ^_^ si gata,acum pe seara am tras chiulul si doar le-am gratarit niste carnaciori(pe tigaia cu riduri)si ciopartii niste rosii alaturi ,asa ca sa scap ''ieftin'' :)
Cam atat,o seara faina tuturor! :)

#35926 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 September 2014 - 07:33 AM

Buna dimineata si o frumoasa luna de septembrie tuturor.
Geany, important e ca serbaratzi *bàietu* .
Azi mis a mea pleaca cu fac in Japonia. E prima ei calatorie lunga si peste garla.
Eu cu ale mele. Pup tulemond si o zi faina .

#35927 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 01 September 2014 - 08:59 AM

Buna dimineata!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#35928 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 01 September 2014 - 06:12 PM

Un septembrie minunat tuturor, dragelor!

Stellin, sa iti fie inima usoara cu fata plecata peste mari si tari ... ufff ...banuiesc ca nu e usor ... Dar Vale e fata responsabila, asa ca o sa ii fie de bine! :)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#35929 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2014 - 09:45 PM

Oo!!draga Stelin' :) si cat o sa stea fetita acolo?!

Dany' ce mai face Bea?! :71:

Eu azi plimbareala,facui nieste pui cu smantana si ciupercute+ mamaliguta si cam atat!

Seara faina tuturor si somn pufos! :hug:

#35930 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 01 September 2014 - 10:53 PM

12 zile...pe 14 e inapoi , ca in 16 incep cursurile :)
Venii si eu de la repetitie.
Noapte buna tuturor.

#35931 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 02 September 2014 - 08:04 AM

Hello de buna dimineata si o zi insorita si lina va doresc.
Eu ca de obicei. am o tona de calcat si nici un chef.
Ieri am terminat de tuns gradina, dar printre flori e plin de buruieni....manana e o alta zi. azi nu am timp :)

#35932 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 02 September 2014 - 02:07 PM

Tot in fuga, va salut si eu! Imagine postata Imagine postata si va multumesc fiindca existati!Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#35933 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 02 September 2014 - 07:02 PM

Hello!!!!

Am prins si eu calculatorul putin liber si am profitat de moment. Multumesc din suflet pentru toate gandurile voastre de bine care ma fac cu adevarat sa ma simt mai bine!!!!
In afara ca am dureri, altceva stau linistita pe acasa, fac ce pot si restul ma ajuta baietii mei si mamitza, tot asa cum poate.

Din pacate, in cazul meu, nu poate interveni laparascopic, formatiunea care o am trebuie neaparat scoasa intreaga si dupa anatomo-patologc o sa si aflu ce este propriu-zis. Medicul care a decis sa ma opereze, il cunosc de 20 de ani, el mi-a facut operatia de cezariana si mi-a curatat aderentii formati de operatia de apendicita, acum 8 ani de zile tot el mi-a scos trompa si ovarul drept care se umpluse cu lichid si ar fi fost nasol daca se spargeau, si acum, dupa alti 8 ani a crescut o formatiune chistica (asa se vede din punct de vedere radiologic/imagistic, ca chist ovarian, tinand cont ca eu am extirpat ovarul), mare, este lipit de uter, imi apasa pe vezica urinara si singura solutie este o alta interventie chirurgicala si vazut exact ce am acolo, pana atunci nici doctorul nu se poate pronunta, chiar daca are ani de experienta. Din cauza asta imi face si anestezie generala, nestiind cat va dura operatia in functie de ce descopera acolo. Vorba medicului: Organismul uman este o mare enigma.

Insa toate gandurile voastre si pumnii stransi imi ridica mult moralul, ma simt mai linistita si DD sper sa fie si cu mine!!!!

Sanatate multa va doresc, in special Ioanei si Moatzei!!!!!

Va sarut si va imbratisez pe toate cu dragoste!!!! :hug: :)

Va tin la curent cu data exacta a operatiei.
GEORGIA

#35934 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2014 - 08:23 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 02 September 2014 - 07:02 PM, a spus:

Hello!!!!

Am prins si eu calculatorul putin liber si am profitat de moment. Multumesc din suflet pentru toate gandurile voastre de bine care ma fac cu adevarat sa ma simt mai bine!!!!
In afara ca am dureri, altceva stau linistita pe acasa, fac ce pot si restul ma ajuta baietii mei si mamitza, tot asa cum poate.

Din pacate, in cazul meu, nu poate interveni laparascopic, formatiunea care o am trebuie neaparat scoasa intreaga si dupa anatomo-patologc o sa si aflu ce este propriu-zis. Medicul care a decis sa ma opereze, il cunosc de 20 de ani, el mi-a facut operatia de cezariana si mi-a curatat aderentii formati de operatia de apendicita, acum 8 ani de zile tot el mi-a scos trompa si ovarul drept care se umpluse cu lichid si ar fi fost nasol daca se spargeau, si acum, dupa alti 8 ani a crescut o formatiune chistica (asa se vede din punct de vedere radiologic/imagistic, ca chist ovarian, tinand cont ca eu am extirpat ovarul), mare, este lipit de uter, imi apasa pe vezica urinara si singura solutie este o alta interventie chirurgicala si vazut exact ce am acolo, pana atunci nici doctorul nu se poate pronunta, chiar daca are ani de experienta. Din cauza asta imi face si anestezie generala, nestiind cat va dura operatia in functie de ce descopera acolo. Vorba medicului: Organismul uman este o mare enigma.

Insa toate gandurile voastre si pumnii stransi imi ridica mult moralul, ma simt mai linistita si DD sper sa fie si cu mine!!!!

Sanatate multa va doresc, in special Ioanei si Moatzei!!!!!

Va sarut si va imbratisez pe toate cu dragoste!!!! :hug: :)

Va tin la curent cu data exacta a operatiei.

Normal ca totul va fi bine! Nici sa nu-ndraznesti sa crezi altceva, c-ai sa ai de-a face cu mine! Tu esti o puternica si-o luptatoare si doctorul va face tot ce va trebui ca tu sa fii bine!
Sa ne tii la curent, si eu iti voi trimite energie pozitiva si optimism!
Uite, o Imagine postata calda si-un Imagine postata sa te ajute!

#35935 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2014 - 08:24 PM

Vezi postareaIoana, la 19 August 2014 - 10:52 PM, a spus:

Vezi postareaaura, la 18 August 2014 - 05:58 PM, a spus:

Boni, sa va fie de bine vacanta, se vede din poza ca a fost frumos. Sigur ca esti mandra de Maia, frumoasa, desteapta si talentata!

Ioana, salutare si tie. Nu te-am mai "vazut" de ceva vreme...Toate bune?

Multumesc de intrebare Aura :71: , am o perioada destul de full si nici timp si nici chef de stat pe net nu mai am.Pe FB ce mai intru din cand in cand.
La munca s-au produs ceva schimbari si daca n-ar fi sa am nevoie de bani acum mai rau ca niciodata le-as spune pa si pusi.

In rest acum ma lupt cu niste reactii adverse de la un vaccin, sa vad maine cand ma duc la ortoped daca am timp sa ajung si la medicul de familie, ca apoi dupa amiaza tb sa fiu la munca.

In rest toate bune :)

O seara minunata va doresc. :hug:

Ioana, cum e? Sper ca bine!

#35936 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 03 September 2014 - 07:17 AM

hello, hello, pe-o vreme motzoasa, calduta si mohorata, cu ceva picuri de ploaie. viata, tata!
daca n-as fi la birou, as putea fi chiar fericita.
munca, munca, timp liber - iok!

Giorgi, las' ca va fi bine! probabil e-o fibromatoza. si la varsta noastra se merge pe solutii mai radicale, nu ti-a pomenit nimic dr de asta? en fin, sunt sigura ca o sa treci cu bine si peste asta.

ma striga hartiile, n-am ce face, va las, tcb!

#35937 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 03 September 2014 - 08:04 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 August 2014 - 01:35 PM, a spus:

Elena, la multi ani, sa te bucuri de camera cu printese sanatoasa si fericita! Mutti sa va bucurati de ea! Parca ieri erai in vena cu nestingul si faceai camera de bebe!
Ce bine ca mergi la masaj! adica Elena nu are ipadul ei, vrei sa spui? mama rea? ! :71:

Multzumim de urari !

Nu are iPad-ul ei , Doamne fereste! Dar jumatate din app-urile instalate pe al meu sunt ale ei...unele sunt chiar interesante , le stii pe cele de la SAVIVO de invatzare a limbii engleze?
Acum in vacantza a avut dreptul la aproape o ora de iPad pe zi...
In concediu a fost OK, dar dupa....are nevoie de actziune , toata ziua intreaba cand se deschide gradinitza nu cumva sa scape ea prima zi de gradi....si cu iPad-ul mai sta linistita intr-un loc ^_^

Am vrut sa-i luam tableta dar ne-am gandit ca exageram. Asa ca am luat o tableta normala de 10 zolli dar no name si am zis ca-i a lu' tat'su....si i-o dam numai cand suntem in masina mai mult timp....in loc de TV. TV-ul ei de masina l-am cadonat la fratello ca nu-i mai placea , cu tableta e mai simplu si mai interesant pt ea :)

dar de fapt stii si tu cum e.....:hug:

#35938 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 03 September 2014 - 08:56 AM

Vezi postareazoazorel, la 02 September 2014 - 08:24 PM, a spus:

Ioana, cum e? Sper ca bine!

Zozo, multumesc , acum sunt bine, mi-a trebuit o saptamana sa treaca reactiile.Peste vreo 2 saptamani trebuie sa refac testul sa vedem daca si-a facut efectul vaccinul.

LA noi vreme motzoasa, defapt de cateva zile numai asa e.Sper ca duminica cand intr-un final dupa apropape doi ani am si eu liber, sa fie vreme frumoasa.

Imi beau cafeaua si ma duc la terapie.Cand mai am timp mai trec pe aici.

La multi ani Bea! :)

Aaaa, Buna dimineata, am uitat sa salut.Acus fug, o zi frumoasa.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#35939 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 03 September 2014 - 09:06 AM

Buna dimineata. La multi ani Bea :hug: .
Si aici un pic innourat azi...pana acum ziua era cald , dimineata s seara racorel, dar azi pare a fi si mai racorel :)
ieri am *buruienit* ( smuls buruieni la greu, si inca mai am...breeeeeeee nimic nu creste ca buruiana :71:
O zi faina tuturor.

#35940 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 03 September 2014 - 11:02 AM

Ziua buna la han ^_^

S-a terminat si vacanta mea, sunt inapoi la munca :71: Si nu vreeeeeeaaaaaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!!!!!! Vreau inapoi in Spania, unde-s 32 de grade ziua, nu 42 ca-n Dubai, unde e verdeata, nu nisip si praf si unde mi-a ramas sufletul. Cred ca intr-o viata anterioara am trait acolo, ca prea m-a fascinat ani de zile si prea m-am indragostit de ea la prima vedere. Stiu unde ma retrag la pensie =))
Desi am avut ceva retineri sa merg in concediu singura, s-a dovedit cea mai buna decizie ever. Nu am poze cu mine in locurile pe care le-am vazut, dar libertatea pe care am avut-o, de-a face exact ce mi-a trecut prin cap cand mi-a trecut prin cap a compensat din plin.
Am vizitat Cartagena intr-o zi, Alicante intr-o zi, Murcia intr-o zi (cat s-a putut vedea din fiecare in cate-o zi), m-am plimbat cu barca, am vazut Madridul din autobuzul turistic. Plecam de la hotel dimineata la 8-9 (eram prima la masa dimineata, la 7.30 :) )si ma intorceam seara la 10. Mergeam pe jos in jur de 10-15km zilnic.
A fost extraordinar, as fi vrut sa stau mai mult...
O sa pun si poze, dar trebuie sa ordonez cele aproape 1000 de poze facute :hug:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1795
  • 1796
  • 1797
  • 1798
  • 1799
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic