Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1820
  • 1821
  • 1822
  • 1823
  • 1824
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36421 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 18 November 2014 - 11:22 PM

Vezi postareaverber, la 18 November 2014 - 09:14 AM, a spus:

frumoase intilneli doamnelor!
sa va fie de bine si la mai mare!

Multam! :bounce:

#36422 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 November 2014 - 11:23 PM

Vezi postareaGeany, la 18 November 2014 - 12:49 PM, a spus:

Buna! si la noi intunericios,a burat ceva dimineata,acum a stat ,dar e destul de nashpa' :lol:
Nici prea mult avant sa fac mare lucru nu prea am azi :santa: o sa le grataresc niste cotlet (pe tigaia cu riduri) ca am gasit mai ieftin 1,60 lei kg. dezosat, piure si salata :study:
Acum ca si cioara sa-mi laud si eu putin odorul =)) azi au avut de invatat poezia Toamna de Octavian Goga si le-a dat autodictare,bub' al meu a luat -F.B mancal-ar mama,dar in rest la ceilalti a fost catastrofa (autodictare mai??!! :o )..stiu ca mai dadeam si noi,dar asa pe neanuntatelea'?! si se trec si in catalog...In rest a zis doamna ceea ce stiam si eu,daca-l lasi in pace in treaba lui nederanjat e ok. pt. el,dar oricand,orice il intreaba si la mate',tot, stie,dar sa aiba si el initiativa sa se afirme sa ridice si el mana,nexam .....aici seamana cu mine =))
Eh! toata munca noastra nu e in van se vad rezultatele,noi lucram mult si suplimentar si inainte nu doar temele...Gata cu laudatul ca ni se urca la cap :o

O zi faina tuturor!

Cu asa ciupil, cum sa nu vii sa te lauzi? Bravo si la mai mare! :bounce:

#36423 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 18 November 2014 - 11:32 PM

Bravo Bub, frumos. Gianino sa te tii de el cat poti,
Daca prinde obiceiul bun de a se pregati e bine si il ajuta mai tarziu.
Noapte buna...foxuleano, vazusi ce croseta la sarmale musiu C azi??
harnicutzul de fratello. sarmaleeeeeeeeeeeeeeeeee....deja sunt in pungi la congelator;
urmeaza seria 2 cu vitza de vie :bounce:

Fisiere atasate

#36424 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 November 2014 - 11:38 PM

Vezi postareazoazorel, la 18 November 2014 - 02:22 PM, a spus:

Salut!
Aahaaa...Deci asa faceti? Spargator de nuci, Stellina, sarmale....Bineeee!Imagine postata Bravo! Sa va fie de bine!
Motzu', minusul tau+minusul meu or da un mare plus? Ca si la mine eda cu virgula! Imagine postata
Floricico, Imagine postata Imagine postata !
Verberuca, Imagine postata!
Geanny, bravo pentru ochisorii verzi!
Fug sa nu ma prinza p-aici onor. cond!

Daaaaaa, cam asa facem noi. Ce, acu' 2 ani n-am facut la fel? :bounce:

#36425 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 18 November 2014 - 11:42 PM

Vezi postareastella, la 18 November 2014 - 11:32 PM, a spus:

Bravo Bub, frumos. Gianino sa te tii de el cat poti,
Daca prinde obiceiul bun de a se pregati e bine si il ajuta mai tarziu.
Noapte buna...foxuleano, vazusi ce croseta la sarmale musiu C azi??
harnicutzul de fratello. sarmaleeeeeeeeeeeeeeeeee....deja sunt in pungi la congelator;
urmeaza seria 2 cu vitza de vie :study:

Daa, am admirat (si am si inghitit in sec) operele domnului C........ Aaaahhh.... taman acu' am plecat si noi. :santa: Din fericire, am avut onoarea sa servim bunaciune de sarmale acum cateva zile! :bounce:

#36426 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 19 November 2014 - 07:49 AM

Neatza. Afara la fel de soare si frumos ca in ultimele doua saptamani! Mi-e somn de mor si n-am dormit azi noapte!
Ieri am facut varza calita si praz cu masline, binenteles ca nu in aceeasi oala :santa:

Felicitari lui Bub si mie imi placeau autodictarile :bounce:

Azi am ceva program administrativ si la cum se vede vremea o sa am un chef de drumuri....

Dar va urez o zi frumoasa!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36427 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 November 2014 - 08:01 AM

hello, hello, gri, umed si caldut la mine, ceea ce-mi place! de maine vine frigul, asta nu-mi mai place.
nimic nou, tot bucatareala si sala ieri, azi am si program de hartii in plus. as taia-o niste ore de la birou, sa vad cum fac.

spor s-aveti!

#36428 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 19 November 2014 - 08:20 AM

neatza lume!
ieri mi a venit estimarea pensiei franceze....azi ma duc la administratie...nimic nou...ieri am facut ciulama cu vitel si ciuperci smintina ceapa morcovi2 galbenusuri si lamiie
alaturi de cartofi prajiti s au lins farfuriile
fui si prin magazine si am terminat cadoul Mosului....urmeaza ansamblarea si trimisul catre patrie
in rest numai ginduri frumoase fetelor!

#36429 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 19 November 2014 - 09:34 AM

Buna dimineata!La mine,frig,ceata,ploaie...din nou.Noi,am fost la spital,staturam 3 zile,ne-am intors cu aceeasi tuse,sau putin mai rau...asta este.Ne pregatim de testele interne,la matemetica,romana,engleza si stiintele naturii,toate intr-o saptamana...au innebunit de tot.In alta ordine de idei,speram sa fie bine totul.
O zi frumoasa va doresc!
Prietenii advarati sunt rari

#36430 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 19 November 2014 - 11:06 AM

Neata dintr-un tablou Bacovian.

Fox sa va fie de bine plimbareala.

Sorina, eu suntindragostita de ceaunul meu, de mult voiam sa il confisc mamei, acum am avut ocazia :scratch:

Geany, din gogosari am mancat si noi deja.Felicitari bubuletului si tie .

Destiny, sanatate multa lui Edy si bafta la teste.

Eu azi am in plan o fasole batuta ca doar e miercuri si suntem in post.Ieri facusem gulas de vita,asa ca pentru maine sunt rezolvata si am timp sa ma ocup de Ceahlau daca tot sunt libera.

Cu postul asta sunt in pana de idei pentru pachetul sotului si imi storc creierii sa fac meniuri.Noroc ca e dezlegare la peste destul de des.Eu pot traii fara carne, dar el e cam dependent.

Fug sa ma conectez la aparat sa-mi fac terapia de juma de ora pana plec la munca.

O zi frumosa( cu soare chiar daca numai in suflet) va doresc.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#36431 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 November 2014 - 04:00 PM

Aici ceturi si umezeala, nu am vazut o raza de soare de 10 zile!

Destiny, sanatate multa lui Edi si bafta la toate testele!

Ce de sarmale a facut fratello, sa le mancati cu placere cu sau fara musafiri ... ca la dumneata este tara portilor deschise ... si spre interior si spre exterior ... if you know what I mean :scratch:

Foxyy nu o cunosteam pe vremurile alea pe Stella, dar am fost, de 3 ori chiar, dar numai pe viteza: cateva ore....fugiti ori din nordul Italiei, la Geneva, ori din Austria la Zurich. Doar prima data, in 2005, am stat o noapte si cand pune Stellina poza cu fantana ma topesc, ca mi/aduc aminte acea dimineata privind imaginea spendida a lacului cu arteziana ...Mare creator! ... natura!
Legat de preturi, da, in Geneva nu/mi aduc aminte, de fapt cred ca nu am consumat nimic ultima data cand am fost, ca ne/a rupt numai vigneta a fost parca 30-40 euro. In schimb imi aduc aminte ca in Zurich am mancat pe strada in centrul istoric 1 hotdog si 1 paharel anemic de bere cred ...15 eur ... :scratch:

Parca la Geneva era ceva cu scutirea de taxe? era si benzina mai ieftina ... nu mai stiu ...?
Moatza, dar voi ati fost in Spania cu masina de acasa, ca am uitat sa te intreb la topicul cu pricina...

verber, felicitari pt pensie! cand ti-o primesti pe prima?

La ce aparate te conectezi, Ioana? N-am inteles: tu mananci de post si sotul de dulce?

Geanino, esti cu capul! Scrie frumos si ingrijit fato! asa scriu copiii, nu au inca un scris format de adult. Sa nu te mai aud ca te exprimi cu critici si epitete de astea la adresa baiatului! Felicitari si pentru rezultatul la test si pentru ca te ocupi de el si asta da si roade! se vede treaba ca Bubuletul are stofa de scoler fruntas, asa ca te rog sa observi ce prinde repede si la ce lucreaza cu placere si sa-l indrumi spre ce materii ii plac.

Spor la treburi tuturor si o zi placuta.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#36432 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 November 2014 - 08:17 AM

Buna dimineata!! Tot gri, tot urat, tot umezeala! In rest, treburi administrative.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36433 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 20 November 2014 - 08:38 AM

neatza lume!
inca 9 grade.....acum se prevad mai tirziu 11...
in fine e bine
azi mergem la o comemorare de 2 ani si miine la o inmormintare la prietenul omului meu care a fost schingiut si facut bucati ca sa spuna unde are banii:(
Asta la 10 dimineata.....nevastasa si ea batuta si cu maxilarele praf
oameni de 84 si86 de ani
Ma rog la DD ca criminalii sa nu fie de ai nostri:(

Daniella eu as avea pensia peste 6 ani sau peste 13....cine stie ca francezii sunt lefter Popescu si mereu se avanseaza virsta de pensie

Acum se dezbate despre noul proiect de lege ca sa nu se mai dea ajutoare sociale strainilor....in fine totul se misca
Am in proiect sa vin in buc in ianuarie voi veni singurica deci fac propunere de intilneli:)
Cam atit...sf de saptamina deprimant pt mine
pup gasca vesela!

#36434 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 20 November 2014 - 09:12 AM

hello pe-o ploaie buna la mine, in sfarsit vad si eu balti!
in rest caldut, nu cred c-o da in zapada.

Doamne, Verb, unde s-a intamplat grozavia? saracii oameni!

Vezi postareaDaniella, la 19 November 2014 - 04:00 PM, a spus:

Moatza, dar voi ati fost in Spania cu masina de acasa, ca am uitat sa te intreb la topicul cu pricina...

Ei, Doamne-fereste! asta-i drum de facut cu masina? avion pana la CostaBrava, tren spre Barcelona, Montserrat, Toledo si Madrid, avion de la Madrid inapoi. Nici nu-nchiriem masini fiindca avem tren aproape gratis in strainatate, doar in tara platim integral :scratch:

Ioana, am facut si eu fasole batuta aseara.
Intai am facut ciorba de fasole cu ciolan afumat, aveam fasolea deja fiarta in congelator. Si cum era cam multa, restul am facut-o batuta. Numai ca nu mai aveam zeama ca s-o diluez, am pus eu ceva ulei...da' cat sa pui? Asa ca intr-un acces de inspiratie am pus aproape o cutiuta de cremoso si-a iesit minunata. Zic eu, care nu agreez deloc fasolea. Aproape-i lichidata, au mancat cu prea mult spor ai mei.
Si-am facut si niste ficat de vitel doar usor prajit, a ramas mai in sange si crocant, plus o salata de radacinoase.

Cam astea, sper ca-n seara asta sa nu mai am treaba cu tigaile, da' nu-i sigura treaba,

O zi glorioasa, hai ca vine we!

#36435 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 20 November 2014 - 09:26 AM

Neata la tot hanul

sa servin micul dejun zic

Fisier atasat  _mg_2737_dxo.jpg (73.11K)
Number of downloads: 0

Fisier atasat  petit-déjeuner.jpg (66.84K)

Fisier atasat  Fruehstueck_2.jpg (453.52K)

La noi ceata, iar eu am picat din pat in ziua mea libera.Am adormit cu greu spre 2 dimineata la 7,30 faceam ochi.

Vezi postareaDaniella, la 19 November 2014 - 04:00 PM, a spus:

La ce aparate te conectezi, Ioana? N-am inteles: tu mananci de post si sotul de dulce?

Daniela, e un aparat cu impulsuri electrice, aparat cu care 3 luni trebuie sa fac terapie pt. spondiloartroza cu care m-am capatuit.In primavara am avut o criza si la primua vedere diacnostic pus de dr de familie a fost hernie de disc.
Ortopedul m-a trimis la RMN, asa ca in urma rezultatelor diacnosticul e de spondiloartroza lombara.Aveam posibilitatea sa fac injectii cu acid hialuronic dar am refuzat ca de la infiltratiile care le-am facut in spate am zis pas sa mai bag ace in spate, asa ca am optat pt terapie.
Initial am facut la cabinet 4 sedinte si cum nu au ajutat f mult am primit de la casa de asigurari aparatul acasa pentru 3 luni de zile.Sa vedem cat ma ajuta asa.

Adevarul ca de 2 ani de cand lucrez in gastronomie mi-am distrus picioarele, mainile si spatele.Noroc ca mintea imi e inca la locul ei.

Nu tin tot postul, doar miercurea si vinerea.

Ieri am reusit sa gatesc pana am plecat la munca: supa crema de cartofi cu conopida servita cu crutoane cu usturoi si verdeturi, fasole batuta si prajitura cu mere si gutui.

Azi am mancare asa ca Ceahlaul e al meu :scratch: .

Verb condoleanta pt prietenul vostru.

O zi minunata va doresc
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#36436 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 20 November 2014 - 09:40 AM

'Neata, dupa aproape 12 ore de somn. Aseara am picat in pat aproape imediat dupa ce-am intrat in casa, adica pe la 6. Si m-am dat jos la 5:45, cand a sunat alarma... Daca nu suna, mai dormeam! :scratch:
Va doresc o zi usoara si frumoasa! :scratch:
Ioana, saru' mana pentru tratatie si insanatosire grabnica!

#36437 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 20 November 2014 - 09:46 AM

Buna dimineata!
Dupa ce in ultimul an am avut numai perioade...sa zicem gri,astazi o raza de soare a strabatut pana pe 'strada'mea.
Dupa o lunga perioada fara loc de munca,am mai lucrat asa,periodic pe unde am gasit,in luna Iunie m-am incris la un curs de mani-pedi,tinut de primaria orasului in care stau,gratis,din fonduri europene.Ei bine,a tot fost amanat,ba ca nu s-au inscris destule persoanae(daca nici cand e gratis nu vin...),ba ca se vor face alte cursuri,pe acesta l-a scos,ba una,ba alta...In fine,aseara am primit telefon,cum ca astazi se va tine un seminar despre ce inseamna acest curs,si probabil dupas arbatori ii va da drumul la treaba.Abia astept,pentru ca am o prietena care are un salon,si exista posibilitatea sa pot lucra si eu acolo.Deci,sunt fericita :scratch:
O zi buna a aveti!
Prietenii advarati sunt rari

#36438 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 20 November 2014 - 10:05 AM

Vezi postareamoatza, la 20 November 2014 - 09:12 AM, a spus:

Doamne, Verb, unde s-a intamplat grozavia? saracii oameni!

Pusa draga nenorocirea s a intimplat acum 10 zile in nordul Frantei departament 59 in Villeneuve D ascq
asta e.....
pup

#36439 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 20 November 2014 - 10:06 AM

Vezi postareaDestiny, la 20 November 2014 - 09:46 AM, a spus:

Buna dimineata!
Dupa ce in ultimul an am avut numai perioade...sa zicem gri,astazi o raza de soare a strabatut pana pe 'strada'mea.
Dupa o lunga perioada fara loc de munca,am mai lucrat asa,periodic pe unde am gasit,in luna Iunie m-am incris la un curs de mani-pedi,tinut de primaria orasului in care stau,gratis,din fonduri europene.Ei bine,a tot fost amanat,ba ca nu s-au inscris destule persoanae(daca nici cand e gratis nu vin...),ba ca se vor face alte cursuri,pe acesta l-a scos,ba una,ba alta...In fine,aseara am primit telefon,cum ca astazi se va tine un seminar despre ce inseamna acest curs,si probabil dupas arbatori ii va da drumul la treaba.Abia astept,pentru ca am o prietena care are un salon,si exista posibilitatea sa pot lucra si eu acolo.Deci,sunt fericita :scratch:
O zi buna a aveti!

frumos Mariana draga!
sa fie cu noroc o sa vin sa ma fac bela la salonul unde vei lucra!!
pup gasca ta!

#36440 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationFRO

Postat 20 November 2014 - 10:08 AM

Ioana multumesc si scuze ca de abia azi dimineata am trecut pe la pisicutze sa citesc:(
DD ce grozavie....sper ca esti mai bine!
curaj si sanatate draga mea!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1820
  • 1821
  • 1822
  • 1823
  • 1824
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic