Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1824
  • 1825
  • 1826
  • 1827
  • 1828
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#36501 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 02:26 PM

Floricico, eu de la servici mai degraba pot sa scriu pe calculator, cand ajung acasa....bine, saracul calculator este si batran, merge din ce in ce mai greu, necesita unul nou, dar asta e...si atunci il las mai mult cupilului sa-si scrie ce ii trebuie pt.scoala.

Multumesc pentru complimente!
GEORGIA

#36502 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 November 2014 - 03:03 PM

Giorgi, dar cum de ai voie de la munca , cum de e permis sa scrii si sa postezi atasamente pe Arta pe spatiul celor unde lucrezi ?
Sau jocuri, voi oameni jucati jocuri? In Romania jucati jocuri la serviciu si stati pe Arta sau Fb ?

Pardon, dau edit pentru ca nu imi inchipui ca lumea in Romania inca mai joaca jocuri. Am niste ocupati in familie care nici nu au timp sa manince sau sa isi faca nevoiele fiziologice.

Mai dati-mi niste palme de astea... Giorgiana, ai nevoie de calculator nou ?
The more I see, the less I know.

#36503 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 03:13 PM

Vezi postareafloricica, la 24 November 2014 - 03:03 PM, a spus:

Giorgi, dar cum de ai voie de la munca , cum de e permis sa scrii si sa postezi atasamente pe Arta pe spatiul celor unde lucrezi ?
Sau jocuri, voi oameni jucati jocuri? In Romania jucati jocuri la serviciu?

Atata timp cat esti discret si nu te vad sefii, chiar si colegii care te pot comenta dupa aceea, este OK. Eu personal, nu ma joc, dar pe Arta....
GEORGIA

#36504 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 24 November 2014 - 03:49 PM

Vezi postareaGiorgiana, la 24 November 2014 - 03:13 PM, a spus:

Sau jocuri, voi oameni jucati jocuri? In Romania jucati jocuri la serviciu?

Atata timp cat esti discret si nu te vad sefii, chiar si colegii care te pot comenta dupa aceea, este OK. Eu personal, nu ma joc, dar pe Arta....

Nu, nu e ok, chiar daca nu ai un sef in spatele tau nu e ok ca tu sa ocupi timpul companiei cu jocuri, forumuri...NU E OK! Ceva e in neregula cu firma aia care plateste angajati care se prefac ca muncesc !

Serios si sunteti mandri ca aveti timp platit sa activati pe forum, ha ..? Bravo !
The more I see, the less I know.

#36505 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 04:16 PM

Vezi postareafloricica, la 24 November 2014 - 03:49 PM, a spus:

Nu, nu e ok, chiar daca nu ai un sef in spatele tau nu e ok ca tu sa ocupi timpul companiei cu jocuri, forumuri...NU E OK! Ceva e in neregula cu firma aia care plateste angajati care se prefac ca muncesc !

Serios si sunteti mandri ca aveti timp platit sa activati pe forum, ha ..? Bravo !

Eu personal nu sunt mandra, insa timpul meu platit la servici este o mizerie, pentru orele lucrate in plus nu esti compensat decat cu zile libere si alea se uita ca mai trebuiesc acordate, sa stai la birou cate 10-12 ore pe zi...postatul pe Arta pentru mine este o relaxare.
GEORGIA

#36506 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 04:22 PM

Mai dati-mi niste palme de astea... Giorgiana, ai nevoie de calculator nou ?

Da...dar sunt copil cuminte si il astept pe Mos Craciun! :)
GEORGIA

#36507 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 24 November 2014 - 04:50 PM

asea...si veni nenea la centrala...s-a stricat 'fluturashul'de la robinetul de presiune,siiii...surpriza,nu face obiectul garantiei(centrala e inca in garantie),deci trebuie sa platesc 30ron sa il inlocuiasca.Ok,inlocuiti-l,zic,dar vreu factura,chitanta,ca apoi eu merg la protectia consumatorului dupa,si mai vedem,ca eu cand am luat centrala,am luat-o cu tot cu 'fluturash'.Alta surpriza,nu am chitantier su facturier la mine,zice nenea...hmmmm...poi?cum facem?
A plecat sa ia chitanta si ce mai bombanea el acolo,si s-a intors cu(alta surpriza)un nou robinet cu tot cu 'fluturash',ca doar asa merge schimbat in garantie...nu zau?si nu se putea de la inceput asa?
In fine,schimba el acolo,si apoi imi spune pe un ton,asa,de repros,nu stiu cum sa zic:doamna,ati facut un lucru bun,ati marit viata centralei schimband asta gratis,ca el costa 200 ron.Si acum eu ce sa fac?crezi ca am rupt eu 'fluturashul'sau ce?la care el,stiu si eu ce ati facut?
Mamaaaa,imi venea sa dau cu robinet ,cu 'fluturash',cu centrala in el...asa nesimtenie nu am vazut...si acum ma uitai mai atenta .nu stiu cum a butonat el acolo,ca nu mai vad nivelul presiunii,ci cate garade are apa care curge...duca-se invartindu-se,ca asa ceva n-am vazut.
Ps Georgiana,bine ai revenit,sper sa fii bine de acum incolo :) :)
Prietenii advarati sunt rari

#36508 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 November 2014 - 04:55 PM

Giorgiana, ma bucur ca "te vad" , chiar mai acum cateva zile voiam sa o intreb pe zozo daca mai stie ceva de tine dupa operatie.Ma bucur ca te-ai intors la munca

Vezi postareafloricica, la 24 November 2014 - 02:15 PM, a spus:

Giorgi, bine ai venit, sa iti fie de bine noul loc de munca dar asa o palma peste ochi imi tragi cand zici ca tu nu ai loc/chef pe calculator acasa si o faci doar de la munca !!! M-ai umilit complet, sa mi se pare de degradant sa imi spui asta, e ca si cum m-ai scuipa.
Eu la munca nu am timp nici sa verific telefonul mobil, nu am telefonul mobil langa mine ci folosesc casuta vocala, desi am acces la calculator folosesc doar programele necesare muncii, uneori nu imi permit sa am pauza, uneori in loc sa fac pipi, ma tin si am grija de altcineva si imi trece/uit, de cele mai multe ori nu apuc sa maninc...in niciun caz si niciodata nu am timp sau ocazie sa raspund pe forum.
Incerc sa te complimentez, ca arati bine, ca esti o frumoasa si astea sunt adevaruri dar munca mea si munca ta...pfoai, diferenta mare, am fost si eu birocrata in Romania si nu aveam acces la internet in afara retelei companiei si din cate am inteles tu te bucuri ca poti vorbi pe net de la munca pentru ca sotul ti-e in concediul medical acasa si tine ocupat calculatorul...Asa am inteles, mna
Giorgiana nu a intrat de acasa caci nu-i merge cum tb pc -ul si l-a lasat pe baiat sa-si faca temele nu a folosit ea pc-ul , ea a fost in medical dupa operatie nu sotul

Floricica, desi nu ma vizeaza pe mine ce ai scris hai sa te dumiresc putin.

Cand ai munca de birou si stai non stop cu dorsalul pe scaun, da poti intra si pe forum de la servici.Eu am lucrat intr-o instituie publica inainte de a pleca din tara si mai toti intrau sa-si verifice si e-mailurile personale sau sa mai citeasca pe net.Atata timp cat nu periclitezi activitatea companiei si iti faci treaba....Nu toti au acces si chiar cand au pot fi supravegheti chiar daca nu la suprafata, IT-istul poate vedea la fiecare in parte pe unde intra( asta stiu sigur caci am lucrat chiar la departamentul informatic).
Acum mai toti(chiar si bancile) au acces extern , nu doar la e-mail-ul companiei si asa cum spuneam atata timp cat iti faci treaba, mai poti arunca un ochi si prin alta parte.

Tu nu poti compara jobul tau cu al unuia care lucreaza non stop cu pc-ul in fata.Eu am fost si de partea baricadei cu dorsalul pe scaun peste 8h/ zi,iar acum a celor care au doar tel alaturi.Mi s-a reprosat la un moment dat ca nu raspund in timp real la mesaje(din partea unuia care sta in fata pc-ului), dar eu n-am timp cateodata nici sa ma duc la toaleta.

Ideea e ca nu vad nici un lucru rau si nici o ciudatenie a naturii in pb pusa de tine.Fiecare e responsabil pt faptele , timpul si activitatile lui.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#36509 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 November 2014 - 05:53 PM

Ioana are dreptate! Fiecare are alocate niste probleme de rezolvat in termenul X, datoria ta este sa respecti termenele sa nu stea altii dupa tine sa nu-si poata face treaba sau sa pierzi contracte sau sa cauzezi penalitati!

In eventualitatea ca ai terminat task-ul care ti s-a desemnat, poti sa mai intri pe net. Si nu numai de la stat! In lista mea de mess sunt acum activi 4 oameni care lucreaza la privat si sunt la lucru pana la 18. Sunt IT-isti si unul lucreaza in marketing de publicitate, cum zicea Ioana stai cu derierul pe scaun de te doare spatele! Pai cand scrii coduri toata ziua ori incep sa-ti palpaie sigurantele, ori iti iei o pauza sa te uiti pe stiri sau pe fb, dar nu e cazul celor 4 de care spuneam, astia sunt cu stirile, cu politica unul e cu sportul. In conformitate cu OMS ca sa ai randament iti trebuie la 50 de minute de munca 10 minute de pauza. Unii fumeaza, altii beau cafea, unii vorbesc la telefon, in cate locuri am lucrat, sa fi vazut de cate ori PDG oprea o sedinta sa vb cu nevasta despre arhitect sau despre mers la veterinar cu cainele, ca sa nu mai zic cel mai penal caz, cand i se strica masina si trei oameni in loc sa ne terminam treaba noastra, ne agitam sa gasim un service care sa-i placa la o rabla de masina pe care nu si-o inlocuia, desi banii nu-i lipseau! :)

Deci daca seful, patronul se uita pe FB sau voteaza prin corespondenta ca era cetatean elvetian in timpul programului de lucru, nu prea poate sa comenteze, ce zici?
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36510 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 November 2014 - 09:18 PM

Giorgi ,multa sanatate si succes im reluarea activitatii.

#36511 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 24 November 2014 - 10:50 PM

BINE ai revenit Giorgiana....daca ai stii de cite ori m amgindit la tine:) pup

#36512 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 November 2014 - 07:44 AM

Buna dimineata si o zi buna va doresc la toti.

#36513 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 25 November 2014 - 08:49 AM

Buna dimineata!Friiig,-5grade celsius,masina inghetata,polei pe jos,asa ca va las un ceai fierbinte,si fug la treaba.O zi frumoasa si usoara va doresc!

Fisier atasat  6326_26284.jpg (39.16K)
Number of downloads: 0
Prietenii advarati sunt rari

#36514 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2014 - 08:59 AM

Neatza! Frig afara, gri, nu bate vantul creca moatza e in culmea fericirii!!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#36515 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 25 November 2014 - 10:15 AM

Ntz, la mine bate, si-oricum e prea frig ptr epiderma mea.
hello, c-o multime de trebi pe cap sunt!

voua - mai bine!

#36516 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 25 November 2014 - 11:02 AM

Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine... si eu m-am gandit la voi...si chiar mi-ati lipsit!!!! :love7:

Ioana - Zerda! :icon_fessee: :thumleft:
GEORGIA

#36517 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 25 November 2014 - 05:32 PM

Giorgi bine ai "re"venit. :icon_fessee:

Oare ce s-a intimplat cu Floricica noastra?

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#36518 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 25 November 2014 - 07:15 PM

Vezi postareaPeter, la 25 November 2014 - 05:32 PM, a spus:

Giorgi bine ai "re"venit. :icon_fessee:

Oare ce s-a intimplat cu Floricica noastra?

Peter

Are o faza mai aglomerata, da'i trece :love7:

Gio, ești o doamna! Respect! Aaa, si bun revenit :thumleft:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#36519 Useril este offline   Daphne 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 03-November 12

Postat 26 November 2014 - 06:24 AM

Dragi Doamne,Domnilor,
Sunteti in sufletul meu de peste 10 ani,din vechi locuri.Va citesc zilnic si-mi iau portia zilnica de liniste citindu-va.Ezitarea de a impartasi cu voi ginduri si trairi m-a lipsit pina acum de contactul cu voi.Cred ca nu e justificat si sper sa recuperez.O admiratie fara margini pentru voi toti de aici,oameni de suflet.Nici nu stiti cit de bine faceti in jur.Ma bucur de tot ce scrieti,bunatati,excursii,carti,trairi.Cuvintele nu sunt de ajuns sa va pot multumi.
Din pacate,azi am trait unul din momentele grele ale vietii mele,am pierdut un suflet drag,pisoiul nostru adorabil.Poate asta m-a impins sa va scriu.Pe moment,sufletul mi-e ravasit si greu,voi intelegeti foarte bine.
Cind cerul se va lumina din nou si pentru mine,o sa revin cu sentimente mai vesele.
Salutari si imbratisari calde din Canada.

#36520 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 26 November 2014 - 06:53 AM

Vezi postareaDaphne, la 26 November 2014 - 06:24 AM, a spus:

Dragi Doamne,Domnilor,
Sunteti in sufletul meu de peste 10 ani,din vechi locuri.Va citesc zilnic si-mi iau portia zilnica de liniste citindu-va.Ezitarea de a impartasi cu voi ginduri si trairi m-a lipsit pina acum de contactul cu voi.Cred ca nu e justificat si sper sa recuperez.O admiratie fara margini pentru voi toti de aici,oameni de suflet.Nici nu stiti cit de bine faceti in jur.Ma bucur de tot ce scrieti,bunatati,excursii,carti,trairi.Cuvintele nu sunt de ajuns sa va pot multumi.
Din pacate,azi am trait unul din momentele grele ale vietii mele,am pierdut un suflet drag,pisoiul nostru adorabil.Poate asta m-a impins sa va scriu.Pe moment,sufletul mi-e ravasit si greu,voi intelegeti foarte bine.
Cind cerul se va lumina din nou si pentru mine,o sa revin cu sentimente mai vesele.
Salutari si imbratisari calde din Canada.

Bine ai venit Daphne. Imi pare rau de motanel. Stim prin ce treci. Uite una numai ptr. tine:

Fisier atasat  cuc.jpg (287.42K)
Number of downloads: 0

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1824
  • 1825
  • 1826
  • 1827