Daphne, imi pare tare rau pentru motanel. Suntem multe persoane pe-aici in situatia ta, din pacate.

Ioana, capul sus. Fii puternica. Sfaturile sunt de prisos, dar imbratisarile (chiar si virtuale) cred ca nu!

Pe-aici vad ca apare nitel soarele. Dupa ce luni dimineata, la 0 grade, abia am reusit sa deschid portiera masinii si am reusit sa scapam (cat de cat) de gheata de pe masina in vreo 10 minute, marti, la -1 grad, era mai putina gheata si am plecat mai repede. Ieri si azi am avut 6, respectiv 7 grade si ploaie. Acum s-a inseninat si prognoza zice cam 11 grade si soare pentru sambata si duminica. Poate ne plimbam.... sau gratarim... Ramane de vazut ce varianta alegem, inca nu ne-am decis, probabil sambata dimineata vedem incotro o luam!

Am inceput cumparaturile pentru sarbatori. Ma refer la cadouri. Am comandat cate ceva de pe net, am gasit si prin magazine... unele lucruri sunt luate de-o luna... Poate veni Craciunul!

M-am cam intins la vorba, ma scuzemoati. O zi / seara placuta si un sfarsit de saptamana (prelungit sau nu) asa cum vi-l doriti!