La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 19 January 2015 - 06:57 AM
Aseara m-am delectat cu niste camasi de calcat

Fisiere atasate
-
café croissants 1.jpg (8.53K)
Number of downloads: 0
Postat 19 January 2015 - 07:31 AM
o sapt frumoasa si de la mine...deci Stella nu te mai cateri pe Everest esti in randoné pe...ses.

Azi ma duc la masaj ,imi vine o amica si seara ma vad cu contabila.
miine o virez la campina daca Mariana are timp ma vad cu ea.
pup si o zi cu soare va urez!
Postat 19 January 2015 - 10:31 AM
verber, la 19 January 2015 - 07:31 AM, a spus:
o sapt frumoasa si de la mine...deci Stella nu te mai cateri pe Everest esti in randoné pe...ses.

Azi ma duc la masaj ,imi vine o amica si seara ma vad cu contabila.
miine o virez la campina daca Mariana are timp ma vad cu ea.
pup si o zi cu soare va urez!
Buna dimineata!
Cu mare placete vin la intalnire,numai sa nu fiu la ore,ca inca este bulibaseala in program,dar ne auzum la telefon,si stabilim.

Postat 19 January 2015 - 10:56 AM
Soare e, de incalzit s-a incalzit putin, ziua a inceput sa se mareasca. E foarte bine asa cum e!

Nu mai gasesc paletele de la masina de paine, se pare ca ...au disparut ... , adica le-am aruncat eu sau unul dintre noi...

Destiny, ma bucur ca ai inceput cursul. Cat dureaza? E clasic, sau de unghii false? Apoi ai sanse in orasul tau, sunt saloane, sunt clienti?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 January 2015 - 12:06 PM
Din ce se anunta azi o zi mohorata, vad ca acum a iesit soarele.Cica sa-i mai crezi pe aia de la meteo.
La mine azi ultima zi de concediu si pe cuvant daca am chef maine sa ma intorc la munca, mai ales ca sunt de 3 saptamani in concediu.Nu munca in sine ma face sa nu ma mai duc cu placere si anumite persoane.
Sanatosi sa fim ca trecem noi si peste

Asa ca azi profit de liber si mai strang putin prin casa, sa vad ce fac de mancare si in rest relax ca asta este "ordinul" primit de la al meu :"stai si te odihneste, nu face nimic", e partea cu nu face nimic nu-mi iese

Destiny, bafta la cursuri.Pasiune ai, asa ca o sa fie totul bine.
O zi frumoasa tuturor.
Postat 19 January 2015 - 04:06 PM
Daniella, la 19 January 2015 - 10:56 AM, a spus:
Destiny, ma bucur ca ai inceput cursul. Cat dureaza? E clasic, sau de unghii false? Apoi ai sanse in orasul tau, sunt saloane, sunt clienti?
Multumesc,Daniella.Cursul se tine trei luni si jumatate,asta daca mergem si sambata+duminica,daca nu,cinci luni.E manichiura pedichiura clasica,dar sa pot face mai departe cursuri pt.gel,imi trebuie acesta,el e baza.Sanse,ce a spun...sunt saloane o gramada,si clienti sunt,iar momentan am vazut la sase saloane ca angajeaza mani-pedi clasic-gel-acril,deci sanse ar fi...daca nu,facem acasa,la noi,la clienti...

Postat 19 January 2015 - 04:07 PM
Ioana, la 19 January 2015 - 12:06 PM, a spus:
Destiny, bafta la cursuri.Pasiune ai, asa ca o sa fie totul bine.
O zi frumoasa tuturor.
Multumesc,Ioana!Sper sa fie bine.

Postat 19 January 2015 - 04:15 PM
Destiny, la 19 January 2015 - 04:06 PM, a spus:
Daniella, la 19 January 2015 - 10:56 AM, a spus:
Multumesc,Daniella.Cursul se tine trei luni si jumatate,asta daca mergem si sambata+duminica,daca nu,cinci luni.E manichiura pedichiura clasica,dar sa pot face mai departe cursuri pt.gel,imi trebuie acesta,el e baza.Sanse,ce a spun...sunt saloane o gramada,si clienti sunt,iar momentan am vazut la sase saloane ca angajeaza mani-pedi clasic-gel-acril,deci sanse ar fi...daca nu,facem acasa,la noi,la clienti...

Cam mult dureaza cursul fiind numai mani-pedi.Eu imi aduc aminte ca acum 10 ani cand l-am facut eu tinea vreo 2-3 luni.5 luni tinea cel cu cosmetica si coafor.
Eu optasem doar pt mani-peni ca trebuia sa plec din tara ca altfel mie mi-ar fi placut sa fac cosmetica.
Bine eu am facut cursul doar la insistentele surorilor si catorva prietene ca ma vedeau ca pictez pe unghii, ca de profesat n-am profesat niciodata si nici n-as fi renuntat la meseria mea pt asta.
Dar se pot face bani frumosi mai ales acum cu toata nebunia cu unghii false, gel, bla, bla.
O mare atentie si grija sa ai cu angajarile.Multi angajeaza la procent, iar daca nu-ti depasesti targetul nu castigi cine stie ce.Mai sunt si saloane care angajeaza pe salariu fix, dar daca treaba nu merge s-ar putea tot la procent sa se ajunga.Asa ca mie una mi se pare cel mai rentabil sa fac pe langa altceva sau acasa.
La inceput e mai greu acasa pana iti formezi clientele.
Oricum ar fi eu iti urez multa bafta.
Postat 20 January 2015 - 03:06 AM

Fisiere atasate
-
bugs.jpg (212.42K)
Number of downloads: 0 -
cricket.jpg (185.82K)
Number of downloads: 0 -
scorpion.jpg (196.57K)
Number of downloads: 0
Postat 20 January 2015 - 07:38 AM
la "alunecus" caci va fi tare usor sa termini intr-un "glissando" nemuzical.
In rest repetitii cu opera de gluck ( ifigenia in taurida), si una alta pe ici colo.
O zi faina tuturor.
Postat 20 January 2015 - 11:34 AM
adi_edi, la 20 January 2015 - 03:06 AM, a spus:

"Goanjele" sunt adevarate?

Postat 20 January 2015 - 12:40 PM
Postat 20 January 2015 - 01:13 PM

Noi nu am avut apa(tot orasul)asa ca doar am frunzarit,mezelicuri reci,oua si deshtia'

In rest ceata si o intunericeala in casa unica,umezeala ,bleeaaahh!!!

O zi faina tuturor!

Postat 21 January 2015 - 01:52 AM
Postat 21 January 2015 - 06:44 AM

Buna dimineata la han si o zi faina va doresc. Eu ieri am facut niscai semilune plus o alta reteta de crinkles ( mici variatii de cantitati
la ingrediente plus cacao ) tare bune toate, si mai ales tare apreciate de colegi la pauza

In rest de-ale casei , una alta ; a si nins sper sa nu fie derdelus.
O zi faina tuturor.
Postat 21 January 2015 - 09:00 AM
Sunt creepy acadelele! Dar care e rostul? Mananca cineva goanjele? Sau e doar o gluma?
Aici ceturi. O zi frumoasa tuturor!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 January 2015 - 09:18 AM

Azi zi de relax,in afara de programul scolar a lui bub' nu am nimic in plan,dar si ala e destul ca am trecut la tabla impartirii

Ce intuneric e in casa si azi(din cauza cetii de afara).
O zi faina tuturor!
Postat 21 January 2015 - 11:35 AM
adi_edi, la 20 January 2015 - 12:40 PM, a spus:

Acuma pe bune, vizual nu ma deranjeaza deloc. De mancat, nu le-as manca. Daca chiar ar fi musai, respectiv as muri de foame, as roade pe langa vietuitoare. Mai putin acadeaua cu furnici...nu cred ca se pot ocoli. Dar daca stau bine sa ma gandesc o furnica, doua oi fi mancat in copilaria mea zbuciumata, macar din accident daca nu de buna voie