Zozo sa-ti dea Doamne Doamne soare in suflet si distractie maxima si frumoasa! We special, draga zoazo!
Ps: Sa-mi spui daca se mai schiaza...poate tragem si noi o ultima tura de ski we urmator!
Geany, scump Bub! Mi amintesc de atzilica! Sper sa nu se adevereasca nici prognoza asta! Bune pastele simple, cu sos picant! Si noua ne plac, dat mai simple...
V am zis ca de 2 sapt am bagat frunzaraie grupa mare? Urzici, stevie, spanac, leurda, Loboda, untisor, ceapa/usturoi verde, patrunjel/marar/leustean...
Am facut si inca o tura de pesto, dubla fata de anul trecut. A mancat Bea cu lingura (fara paine, paste, nik), asa proaspata ...manca si zicea ca o ustura limba...parca era bunica tatei cu ardeiul iute
De BunaVestire e nascut tata, a facut, ieri, pe 25 martie, 85 ani. Cifra rotunda! Duminica ne ducem sa-l serbam, cu mic, cu mare, mese intinse, rude din dotare!
Sambata, destul de probabil o intalnire cu prietenii din alt oras, la noi in oras.
Maine mai e o zi si sper sa fie insorita ca si azi. Magnolia e super, astept sa infloreasca mai multe flori si va arat!
Influenta soarelui: acelasi copac, dupa 4 ani, unul e de 4-5 x mai mare si mai viguros (cel de la soare evident), fata de cel plantat la umbra. Asa e si cu noi, realizez 100%!
Voi ce faceti? Gata curatenia? Ce mai gatiti? Cum stati cu meniul de Paste, ca n- am vazut nici un subiect!?!?