La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 05 April 2015 - 06:33 PM

Cam asta a fost,bub' va roaga sa tineti pumnii pe maine sa fie vreme cat de cat buna sa mearga cu clasa la tacsu' la scarbici'

Pupaciuni de la Bacau si toate cele bune

Postat 06 April 2015 - 02:09 PM

Am facut prima oara pe anul asta o ciorbita buna-buna de loboda,cu ceapa verde ,leustean verde,etc.servita cu smantana si paine neagra .
Cam asta e! o zi faina tuturor!
P.S A zis bub' ca maine nici nu se gandeste sa mai stea acasa,se duce la copii lui ,am sunat pe doamna si a spus sa aducem 3 fructe diferite ca vor avea activitati cu ele,vor invata despre ele le vor desena etc si la sf. vor face o mare salata de fructe

Postat 06 April 2015 - 03:49 PM
ps a iesit fff buna....cu crutoane smintina ,usturoi si lamiie....am uitat friptura de miel:)
Postat 07 April 2015 - 07:23 AM
Geany imi pare rau ca Alex nu a putut iesi la Saptamana Altfel, la ce vreme a fost!
Postat 07 April 2015 - 03:35 PM

Number of downloads: 0
A facut un roman fericit de paste

Number of downloads: 0
Ma intreb cum ar fi in cazul unui cutremur,mediu,nici nu zic unul mare...

Postat 07 April 2015 - 03:59 PM
Si eu de mult nu mai zic nimic, cum o fi, om vedea, sau nu! Sunt fatalista!
Uite mai bine la Bristena ce minunatii a facut!
Postat 07 April 2015 - 05:34 PM
Postat 07 April 2015 - 06:52 PM
ouale le-am vopsit cu coji de ceapa si praf de curcuma (ala galben)
din pacate, n-am avut oua cu coaja mai alba, dar au iesit bine si asa
Postat 07 April 2015 - 09:29 PM
Hai sa te joci si cu noi doua!

Scuze, ca nu am mai apucat sa intru, sper ca cei serbati pe rit catolic, ati avut sarbatori senine, cu Paste si Pascuta (cum s-ar traduce Pasquetta si cand e? A doua zi de Pasti? ) fericite, cu lumina, caldura si cu bucurii!
La fel, mai tarziu, dar din toata inima, doresc si aici tuturor celor ce au nume de floare (sau dragilor vostri), La Multi Ani, armonei si bucurii! Sper ca ati mancat o "inotatoare" de peste si v-ati bucurat de flori duminica!
Te pupic, Any!

Fisiere atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 09 April 2015 - 10:13 PM

Postat 10 April 2015 - 09:38 AM
In rest am o singura parere de rau, ca nu suport pasca cu aluat, mai ales de cozonac, si acasa nu faceam din aia, dar aia este, daca pleci in calatorie mananci ce-ti cade la rand!
Postat 10 April 2015 - 11:39 AM

In rest ouale colorate check de la Migros, pasca am sa fac una cu smantana, ca aia imi place cel mai mult.
Maicamea facea mazurka, dar cred ca ramane pe alta data.
Postat 10 April 2015 - 12:21 PM
Postat 10 April 2015 - 09:07 PM
Mama, saraca a fcacut ciorba, sarmale cu frunza de vita, drob.Cozonac nu se mananca la noi, asa ca am cumparat unul pentru impartit.Cam atat, ca si-asa e mult pentru trei oameni.
Sarbatori cu bine, sanatate si bucurii.A, cica a venit primavara!
Va pup!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 10 April 2015 - 10:27 PM
Eu am facut doar o pulpita de miel, cu vin rosu si arome asiatice. A mirosit in casa toata ziua. Asta mancam maine si cu o salata fresh cu de toate. Daca am timp si chef fac si cartofi salaidese alaturi..., desi poate nu potriveste.... amandoua sunt cam greute... O salata de fructe incropim maine si asta e tot ce vom avea nevoie de mancare.
Asta seara am facut grabnic o pizza.
Duminica de Pasti la parintii mei (cu frati, verisoare etc) si luni la mama lui tati..., ca la noi asa e traditia...intalniri si mese cu familia. Posibil, sa mergem la slujba d einviere cu mama-soacra...., daca nu ploua, dupa care ciocnim cate un outz la mamaie
Deci, in afara de curatenie generala (care la noi pricum e la fiecare doua sapt max), nu am facut alte pregatiri, am lucrat pana acusica... Iar din vizite primesc si pachet, daca dorim (oua vopsite, drob, cozonac, pasca).
Spor la pregatiri reusite si Paste fericit cu soare in suflet, armonie, iubire si lumina. Aici au anuntat vreme frumoasa, ceea ce nu poate dcat sa-mi lumineze total sarbatorile.
Love you all

Fisiere atasate
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 11 April 2015 - 07:06 AM
Se anunta o frumoasa zi sper insorita.
Postat 11 April 2015 - 07:11 AM

Peter