Daniella, la 21 April 2015 - 11:15 AM, a spus:
motzulin, sa stii ca m-am gandit la tine
o solutie poate fi sa iti pregatesti 1 cutie /saptamana cu:
- 3 tinute de ploaie/frig si 2 soare/cald (pt primele 2 sapt)
- 2 cu 2
- 1 cu 3
+ 1 cutie cu tinute de weekend/casa, functie de activitatile pe care stii ca le desfasori.
imi place ca tu ai o viziune optimista in general, iar in privinta vremii, in special
dar, daca ai posibilitatea sa speli/calci se mai reduce necesarul. La Junior te muti?
cum la copil? abia a scapat de noi si sa ma duc pe capul lui?
deja in sertare am observat niste lucrusoare delicate care nu-i apartin.
e un apartament utilat complet, inclusiv forme de silicon 
ma gandeam sa ne mutam in el la batranete, ca-i fix langa piata si biserica, pai nu?
alpha, la 21 April 2015 - 01:41 PM, a spus:
Nu, aici nu au astfel de probleme in clasa a 3-a si ma bucur
bravo sistemului!
Si zau ca sunt copii destepti si-aici
sunt absolut convinsa! crezi ca ai nostri-s mai destepti? sunt copii normali, ca peste tot. doar mult mai stresati, si ei si parintii, cu ganduri obsesive de abandon scolar.
Eataly, la 21 April 2015 - 01:57 PM, a spus:
Intradevar sunt mai simple, vedem la anul.
Lili, io-mi amintesc de-o poza de-a lui Marco al Adrianei, c-un pisoi pe caietul lui de mate. Cred ca era la liceu sau, hai, gimnaziu si-avea niste ecuatii asemanatoare celor explicate de Fox.
Verii mei de la tara muncesc de mult timp in Italia, au plecat imediat dupa revolutie, au o situatie f buna si s-ar intoarce in tara. Unul chiar a incercat, isi facuse o firma de constructii care mergea binisor, dar a trebuit sa se intoarca in Italia ptr ca baietii lui nu puteau face fata la nivelul scolii din Romania. Iar in Italia erau premianti.
Bataie de joc e aici, acolo e normalitate. Asa de tare ma supara aspectul asta!
Eu am glezna tot umflata, nu ma doare la mers, doar la palpare. Inca n-am curaj sa reincep sala si toata lumea imi zice ca nu s-a dezumflat glezna ptr ca n-am facut deloc repaus complet, cu piciorul in sus. Nasol!