Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1878
  • 1879
  • 1880
  • 1881
  • 1882
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#37581 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,533
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 April 2015 - 08:09 AM

Pe vremea aceea, iunie 2009, erau doar pisicile semisalbatice cum le-a zis veterinara, nu cred sa fi fost ele ca nu erau asa de prietenoase, nu-mi amintesc deloc la ce ne puteam uita.

#37582 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 24 April 2015 - 09:03 AM

Vezi postareaAdriana, la 24 April 2015 - 08:09 AM, a spus:

Pe vremea aceea, iunie 2009,

Ce tineri si frumosi eram pe vremea aia. Acum imi dau seama ce mai poate trece timpul. Of,of...

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#37583 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 24 April 2015 - 04:34 PM

acum sunteți și mai frumoși!

păreți că vă ascundeați de cineva/ceva așa cum stați ciuciumici sub flori :floare:

#37584 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 24 April 2015 - 08:24 PM

grazie :hungry:
chiar ca parem puse pe șotii desi tare blînde suntem amindoua :floare:

#37585 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 24 April 2015 - 10:40 PM

Bună seara!
Mara e în clasa a 4a dar ecuații de acest gen nu am văzut până acum.

Adriana & Gitte, două frumoase! Păcat că nu se fac văzute mai bine și mai des...

Giorgy, cum mai stă mamita? Sper că e mai bine...

Moatzo, ce mai face glezna?

Am reușit să ajung la zi cu cititul. Mare lucru pentru mine.
Lăsând la o parte viața mea nebună se zi cu zi pot să mă consider norocoasă că mai sunt încă în picioare după ultimele doua săptămâni.
A început destul de bine cu o zi normala de luni.
Marți duc copilele la școală, ajung la muncă și după puțin timp sună telefonul... Spitalul, d-nă dacă vreți la 10,20h puteți veni cu Mara pt vizita oftalmologica. Avem liber și cum sunteți în lista de așteptare dacă vreți noi vă așteptăm.
Buuuuun, și acum ce fac? Sun la școală să anunț. Avea lucrare de control la engleză. Am vorbit cu maestra, așa că a grabit-o să termine mai repede. Între timp trage din greu la munca să fac cât mai multe.
La 9,10h am luat-o la alergat pe străzi. Am recuperat copila de la școală și în autobuz cu noi, direcția spital.
Rezolvat problema și apoi dacă tot eram prin oraș mi-am hrănit copila (a sărit prânzul de la școală) și ne-am plimbat un pic până la următorul autobuz.
Dus copila înapoi la școală și alergat sub un soare arzător până la magazinul unde am dat ordin de "bomboniere". Plătit, recuperat și luat autobuzul spre casă.
Curățenie, un pic, după care în viteză spre școală... stat la cozi pt a vorbi cu profesorii fetelor. Recuperat fetele și la muncă cu noi.
Miercuri zi normală de muncă + alte cozi la școală. Plus muuuuuulte gânduri și idei: ce să fac, cum să fac, și mai ales când?
Joi multă muncă și mai multe gânduri.
Vineri muncă și vine rândul meu să merg la spital pentru vizita cu dr-ul "fizioterapeut". Se lasă cu gimnastica corectiva, laserterapie și masaj... cocoasa mea nu vrea să stea dreapta...
Sâmbătă curățenie, încep să pregătesc de mâncare, la înot nu renunț și uite așa în jur de 13,30h suntem acasă. Papam și o tăiem la ultimele cumpărături când soatza își exprima dorința de a-și cumpăra ceva de încălțat. Facem și asta.
Ajunși acasă pun totul la loc, cina și din nou la gătit pt a doua zi. La miezul nopții am cedat și m-am dus la nani. La 6h din nou în bucătărie. Cel puțin am terminat... fix la timp.
Îmbrăcat frumos și toți 4 la ora 9 eram la biserică pt comuniunea Marei.
A fost frumos! Era așa de emoționată! Nu mai conta cât de obosită eram.
La 12h eram acasă cu 12 invitați. Măcar nu am muncit degeaba, au păpat tot.
Am avut parte de o zi superbă, Mara era în al 9lea cer, așa că eu mă pot declara o mamă fericită de bucuria copilului meu.
Lăsăm la o parte dezastrul din casă, stresul și oboseala. Totul s-a rezolvat mai mult decât bine.
Și ca să-i meargă bine coloanei mele de luni am început recuperarea. Să sperăm că va fi bine!
Cam asta la noi.
Am scris cam mult... Noapte buna!
Sorina

#37586 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 25 April 2015 - 12:09 AM

Vezi postareasorinadaniela, la 24 April 2015 - 10:40 PM, a spus:

Lăsând la o parte viața mea nebună se zi cu zi pot să mă consider norocoasă că mai sunt încă în picioare după ultimele doua săptămâni.

De-acuma de fiecare data cand o sa zic ca-s obosita o sa ma gandesc la postul tau :floare:!

#37587 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 2,872
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationFRO

Postat 25 April 2015 - 05:29 AM

NEATZA.....ca doar e 5.30
Sorina cu functionezi cu baterii??? ca am obosit numai citind....adica m a luat si ameteala...
Da nici o veste de la Georgiana si bunica ei si nici de la glezna Moatzei:)
In rest iata ma s insomniaca....ne pregatim de Romanica unde nu am organizat nimic
sf de saptamina fructuos...eu bag o turta cu carne la cuptor....trebuie sa elimin tone de salata verde....

#37588 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 25 April 2015 - 07:13 AM

Salut!
Sorinuca, ăia de la Duracell testează bateriile pe tine? Cum a zis Verber, am amețit doar citind!Recunosc, n-aș fi veci în stare de-un asemenea maraton.Nici măcar pe-o zi, d-apăi p-o săptămână!
Felicitări Marei! Dar eu tot zic s-o lași mai moale, că-n ritmul ăsta infernal...nu prea-i bine!
Verb, e vorba de mămica Giorgianei.
Motzuuu, Giorgiiii! Imagine postata

Și eu am în plan o grămadă de chestii azi, doar ezi liberă, nu?Dar, cum trei sferturi nu depind de mine, sun și eu curioasă cât voi izbuti să fac!
O zi superbă si spor vă doresc și vouă!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#37589 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 25 April 2015 - 08:13 AM

Buna dimineata. Sorinelu' eu zic asa : acum ca ai facut copila fericita, ia un mare respiro, si mai hodineste-te o tzara fata mea.
Si Duracelli au momente de odihna, crede-ma.
O zi faina tuturor; alatur si eu vocea mea de alto la corul ce vrea vesti...Giorgiiiiiii, Pushaaaaaaaaaaa .
Sanatate si numai bine tuturor.

Fisiere atasate

#37590 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 25 April 2015 - 09:39 AM

'neața! Vă pupăcesc!
Voi chiar credeți că nu mi-ar place să stau cu roatele în sus? Tare mi-ar place, dar nu e cum vrem noi...
Asta de vă scrisei e săptămâna trecută. Intenția mea era ca să recuperez un pic de liniște săptămâna aceasta... Ha, chiar credeți voi ca se poate?!
Lăsând la o parte cele 2-3 mașini se spălat care am fost nevoita sa le fac în fiecare zi, întins, luat de pe sârmă, alergat după autobuze, intrat în șifoniere pt trierea de primăvară (ce vine, ce nu mai vine, cui îi vine), gimnastica de două ori pe săptămâna (am ajuns să zic, în disperare, gimnastica îmi trebuia mie?! Știu că-mi trebuie...) am început să mă preocupe și probleme varii bancare și fiscale (că asta e perioada)...
Efectiv nu știu când să le fac pe toate...
Să luăm ziua de ieri: trezire cam în întârziere (la 6h), învârteala prin casă, dus copiii la școală, eu la muncă. Funcționare normală, nimic deosebit.
Sună telefonul, Sorina mama e în spital nu pot să te ajut cu Mara în după amiaza asta. Buuuuun, sun la școală, Mara vii acasă la 16h. Problema rezolvata.
Plecat spre gimnastica, daaar unicul meu gând era: am timp să trec întâi pe la bancă. Am n-am decid să trec întâi pe la bancă.
Rezolv o parte din probleme și când în sfârșit ies era exact ora la care trebuia să încep gimnastica. Sun, ce să fac, spre norocul meu nu erau probleme, basta să ajung. Și uite așa mă înham la jumătate de ora de cursă dintr-o parte în alta al centrului istoric. Ajung deja încălzită bine...
Vorbind cu fizioterapeuta, reușesc pt viitor să duc totul o oră mai încolo pt siguranță. Nu de alta dar mai am o căruță de treburi de rezolvat în perioada asta fiscală, bancară și medicală.
Alerg din nou ca nebuna după autobuz, nu de alta dar era ultimul. Mi-am ales și eu să-mi rezolv problemele când se făcea grevă (autobuzele). Asta îmi mai rămânea să rămân blocată în Vicenza.
Și uite așa ajung în sfârșit acasă unde am parte de o mică vacanță. Datorită grevei nu pot merge la muncă.
Mara la 16h a venit acasă (unde un pic mai înaintea ei am ajuns și eu), am stat un pic împreună (miracol). La 17h am dus-o la catechism.
Pe la 17,30h ajunge și Giulia acasă de la patinaj. A adus-o o mămică drăguță care s-a oferit să mă ajute (cu greva nu aveam cum să o recuperez).
La 18h eu și Giulia ne-am dus să o recuperăm pe Mara.
Doamne, ce după amiază și seară liniștită! Nu am făcut NIMIC (doar cina, că nu era să murim de foame).
Iar azi, zi de "festa" în Italia Sorina stă ACASĂ, fără curs de înot, dar e bine și așa.
Bineînțeles ca nu pot fi toate roz, soțul are o lucrare urgenta, așa că muncește, dar în schimb eu am dormit până la 9h...
Concluzie:
- am avut parte de o minivacanta
- am reușit să duc gimnastica mai încolo de o oră în speranța de a putea rezolva cât mai multe hârtii
- sunt în urma cu hârtiile
- fac gimnastica
- nu am reușit să ajung la doctorita noastră pt a discuta de rezultatele vizitelor medicale (eu și Mara)
- la banca încă nu am terminat
- am o alergie violenta care mă face să strănut de 10 ori ca nebuna și îmi seaca ochii de-mi vine să-i smulg de usturime
- coloana oricum mă doare
- am un pat plin de maldăre de haine curate dar necatalogate
- șifonierele zici că a explodat o bombă în ele
- casa un minidezastru
- copiii teme....
Și lista poate continua la infinit. Nu e și viața voastră așa?! Că la mine e mereu așa. Dacă nu e una e alta...
Dar le dovedim noi! Cel puțin așa sper!
Gata că v-am înnebunit. Nu e de bine să am timp liber la dispoziție...
Sorina

#37591 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 25 April 2015 - 02:43 PM

Vezi postareaadi_edi, la 25 April 2015 - 12:09 AM, a spus:

De-acuma de fiecare data cand o sa zic ca-s obosita o sa ma gandesc la postul tau :floare:!

:hungry:

Exact!Asa am sa fac si eu!

#37592 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 25 April 2015 - 07:12 PM

Vezi postareaAdriana, la 24 April 2015 - 08:09 AM, a spus:

Pe vremea aceea, iunie 2009, erau doar pisicile semisalbatice cum le-a zis veterinara, nu cred sa fi fost ele ca nu erau asa de prietenoase, nu-mi amintesc deloc la ce ne puteam uita.

Tot sefa e number 1. Ea si-a amintit ca ne uitam la Marco care facea prostii cu bicicleta :floare:
Ca dupa ce au plecat ei i-am facut eu poza cind mergea pe o roata si peste 2 luni avea sa cada si sa-si zdreleaca fata :hungry:

#37593 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 27 April 2015 - 01:47 PM

Vezi postareaPeter, la 23 April 2015 - 08:16 AM, a spus:

Mi-am dat aseara seama ca ceva nu-i bine. Uite cum venea frontul atmosferic...dinspre Maya

Atasament IMG_6359.jpg

Ce zice Peter?

Fisier atasat  1 (1).jpg (247.92K)
Number of downloads: 0

...dinspre Maya putea veni doar soare si lene, pe atunci, zice gondoliere asta plictisit :love7:

Fisier atasat  1 (2).jpg (625.52K)

Ca Maya nu e curioasa de gondola lui :love7:

Fisier atasat  1 (3).jpg (384.79K)

Peter, ia ce soare era cu mine...deci da vina pe altcineva pentru frontul atmosferic :violent1:))))

Fisier atasat  1 (4).jpg (868.53K)

Eram la pescuit în bella Italia.

Fisier atasat  1 (5).jpg (244.18K)

Fisier atasat  1 (6).jpg (379.88K)

( dupa care am plecat în Osttirol în Dolomitii austrieci - chiar si aici am avut vreme superba la cota 2000 m. Apoi în Südtirol, sa vad Dolomitii si din Italia...însa aici la 2300 m altitudine cu vînt, era sa-mi pice nasul de frig :thumleft: )

-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#37594 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 27 April 2015 - 02:25 PM

Fetelor, am auzit strigatul vostru, dar nu am avut timp sa mai intru pe aici.

Sunt foarte obosita si acum am o ameteala si de abia astept sa se termine programul la servici, sa ma duc la mama cu o ciorbita de vacuta calda si un ou fiert moale, asta vrea! si sa ma duc acasa si sa ma trantesc in pat. De doua zile este mai bine, numai este agitata, a dat din mana dreapta in patul de spital pana si-a facut rani. Astazi doctora mi-a promis ca o ridica la marginea patului si dupa aceea in picioare sa faca doi pasi cu cadrul. Si pe miercuri ne-o da acasa, numai bine sa fie si sa ma inteleg cu ea! Cand este afectat creierasul, este greu, foarte greu! Sa fereasca DD pe toata lumea! La ea mai se pune si varsta, are si un inceput de Alzheimer, din pacate! Trebuie sa sper ca va fi bine!

Sanatate multa !!!!
Va imbratisez si va pupicesc!
GEORGIA

#37595 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 27 April 2015 - 10:55 PM

Giorgi, muuuulta sanatate mamitzei tale. Din pacate nici vestile despre soacra mea nu sunt bune .

Maya draga, mi-ai luminat seara tarzie...venita dupa 2 repetitii cu muzica de Mr Adams( cica minimalist, dar tare zgomotos, si in plus super dificil si delicat)
aveam capul tzandari...si pozele tale m-au inseninat.
Noapte buna tuturor.

#37596 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 28 April 2015 - 01:18 AM

Sanatate pentru mama soacra Stella! Sanatate pentru mama ta, Giorgi! Zile senine si lor si voua!

Sa-ti fie de bine, Maya petrecerea anilor si mereu sa te bucuri de asa zile pline de soare, de lene si de plimbari! Multi ani fericiti! :thumleft: ...cum stii tu sa alegi pozele la marele fix!!!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#37597 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224

Postat 28 April 2015 - 07:14 AM

Maya, foarte frumos. Sa va fie de bine. :thumleft: In sfirsit m-am linistit.
Cum nu am FB m-am ingrijorat ca nu am stiut unde esti ca nu te mai vede omul pe aici.

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#37598 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 28 April 2015 - 09:47 AM

Giorgi, sanatate mamitzei tale.

Sa va fie de bine plimbarea. Ati fost la Venetia in carnaval?

#37599 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 28 April 2015 - 10:00 AM

Buna! la noi soare dar bate un vant recisor,15 grade acum.Sorinuca mai incet ca,banuiesc in ritmul asta si stresul e f. mare,Multa sanatate Giorgi' mamitzei si Stelin' socrelei tale :thumleft: Minunate poze Maya!
Azi am cerere de pizza ,asa ca asta o sa fie in meniu :violent1:
In rest nimic nou...
O zi minunata tuturor! :love7:

#37600 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 28 April 2015 - 11:45 AM

Gio, numai bine mmitei tale! :thumleft:

Stella, ma bucur ca ti-am luminat seara. Suna asa frumos :violent1:

Daniella, merci. Mi-am sarbatorit ziua frumos, m-am bucurat de vreme superba si frumusetile care le ofera Venetia.

Peter, cre'ca ar fi cazul sa-ti faci FB :D

Cami, carnavalul a fost la sfîrsitul lui ianuarie + începutul lui februarie. Am mai fost în Venetia, dar nu s-a nimerit sa ajungem si în perioada carnavalului, desi intentionam sa ajungem cîndva sa vedem si asta :love7:
Costumatii din poza erau atractie pentru turisi. Invitau sa faci poze cu 'mnealor pe treptele biserici S. Apollinare :love7:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1878
  • 1879
  • 1880
  • 1881
  • 1882