Draga de tine,pup degetelul sa treaca

...Poate ca debitez calamitati dar eu iti spun doar cum procedez eu la besici(din nou nu stiu daca e corect sau nu da' la mine functioneaza)fie ca pe vremuri cu un ac de cusut infipt intr-un dop de pluta (dela de la sticla de vin)incins la flacara de la aragaz pana se inroseste si stins in putin spirt,sau mai bine cu un ac de la o seringa nefolosit,steril,sterg besicuta si imprejurul ei cu spirt si o intzep dar nu perpendicular ca sa ma intzep,ci cumva paralel ca sa spun(de fapt intr-un unghi f.f. mic) asa doar cat sa intep usor cu vf.acului pielea aceea care e invelisul besicutei.Imediat iese lichidul din ea si apoi ea se vindeca destul de repede dar trebuie ferit un pic locul de apa,detergent etc ,daca e de spalat vase cu manusa etc....Eu asa fac

Aaa!! si sa nu rupi pielea de deasupra,doar intepat cat sa iasa lichidul si atat,curatat si protejat..
P.S EU am avut zeci de astea ,ultima cea mai noua pe burta

scosesem tava mare de pizza din cuptor si am asezat-o pe aragaz cum m-oi fi aplecat deasupra ei,eu fiind mica de statura m-am atins cu burta de marginea tavii fierbinte,aveam un flintic de bluza subtire,asa ca am facut o frumusete de besicoaie plina cu apa pe burta..bleeaahh!! am intepat pielea de pe besica doar cat sa iasa lichidul si atat,dezimfectat .Acum a ramas inca o pata mai rozalie dar inca se mai vindeca..