La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 22 July 2015 - 11:45 AM
Postat 23 July 2015 - 08:44 AM
Frig, soare cu dinti (7 grade la ora 5 jumate) si nema chef de venit la birou, unde aerul conditionat bate de parc-ar fi 35 de grade.... In birou, nu afara.... NU exista panou de control si nici telecomenzi. Vorbim de aer conditionat dintr-o cladire modulara, cu sute de oameni pe etaj. Plangeri, sesizari.... nu se rezolva nimic. Fiecare primeste alt raspuns. Fie ca aerul conditionat trebuie pus pe rece ca sa raceasca calculatoarele, care altminteri s-ar incinge, fie ca temperatura setata (exista undeva un panou de control, dar e sub lacat) trebuie sa fie cu 2 grade mai mult decat afara..... Unele specimene sunt de-a dreptu' pur si simplu.....

Ma duc sa-mi fac un ceai si sa-ti tin mainile sub apa clocotita o vreme, sa-mi incalzesc putin ciolanelele.
O zi buna va doresc!

Postat 23 July 2015 - 09:17 AM
Va iubesc si va multumesc din suflet! TUTUROR!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 23 July 2015 - 10:05 AM
zoazorel, la 23 July 2015 - 09:17 AM, a spus:

Bravo! Acum te poti linisti si tu un pic!

Postat 24 July 2015 - 03:31 PM
Vă mulțumesc mult, mult pentru susținere! Tare bine mi-a prins!

Abia azi am început să-mi revin! Examenul în sine n-a fost greu, a fost ca o provocare pentru mine, dar stresul de dinainte și, mai ales, cel de după a fost crunt!Crâncen! Au fost mize mari în joc, s-au făcut multe jocuri murdare în spate...Până nu vad organigrama tot nu voi fi ferm convinsă! O colegă a pățit-o deja!
În rest, acum sunt în refacere, spăl, mi-am făcut baie, voi dezgheța frigiderul... (sunt sadică, nu?Poate, totuși, l-oi convinge să luăm frigider nou).
De mâncare, ca și Geanny! Geannyyyy, pe we cică-i cod portocaliu la noi!
We răcoros!
Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!
Postat 24 July 2015 - 06:27 PM

Postat 24 July 2015 - 08:55 PM

Postat 26 July 2015 - 08:16 AM

Am fugit de canicula la munte!
Postat 26 July 2015 - 08:37 AM
zerda, la 26 July 2015 - 08:16 AM, a spus:

Am fugit de canicula la munte!

Si la noi canicula

Ma bucur ca merge forumul.Sa vedem ce om mai face azi.
O zi faina tuturor si canicula usoara

Postat 26 July 2015 - 02:33 PM
zoazorel, la 23 July 2015 - 09:17 AM, a spus:

Ma bucur mult si iti spun drept ca nu aveam dubii ca totul se va termina cu bine pentru tine, draga zozo! Felicitari pentru reusita! Bucura/te de vara de acum, draga mea!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 26 July 2015 - 02:45 PM
Cu toate astea m/am aventurat sa gatesc, pe langa fructe cu care ne hidratam la greu (pepene galben si rosu, cirese, mere de vara de la tara):
Ieri am facut:
_o fasole verde, din cea galbena lata, frageda. Aveam inca la congelator de anul trecut 2 pungi. Asa buna a iesit ca ieri am devorat-o azi am dat repetir.
_ salata de ardei gata copti si ieri si azi repetir, idem, din congelator.
_ tianul de dovlcei, ceapa si rosii
_ un fals de tomini allo speck, adica cu inlocuitori
Pt azi am decongelat (si fiert scurt) 5 tentacule de caracatita (le grillez), alaturi de un cartof! fasolea verde, salata de ardei copti. Cand ne/o fi foame, ca pana la ora asta doar fructe am putut manca ...
... si gata, am golit congelatorul pentru recolta de toamna: vinete, ardei, fasole verde, verdeata si ce mai pica ... .
A mica se distreazade numa/numa in tabara la Voineasa..., parca aud ca de acum una doua vrea in tabara ... Primele 2 zile au fost mai grele (pt noi), dar de acum ne/am obisnuit ...
va doresc o dupa amiaza frumoasa cu bucurii si zambete! pup

Postat 26 July 2015 - 10:27 PM

Postat 27 July 2015 - 07:57 AM
in sfirsit o noapte buna....ouff
ca de obicei sunt putintele grade 15...ieri la ora 8 dimineatza fura 11
si tot eri mi am luat geaca de blana...
in rest o noapte la spital unde am fost femeia electrica....mi au supravegheat somnul...fac 32 de stopari de respiratie pe ora si nu e bine deloc...deci am la alegere masca sau orteza dentara
azi fac hirtiile si apoi om vedea
apoi ajungem la o licitatie si sa vedem cu ce venim acasa
deci va pup si o SAPTAMINA FRUMOASA IN CONCEDIU SAU NU.....SI RACOROASA!
ps is bucuroasa pt Zuzu....brava eram sigura de fortza ta!
Postat 27 July 2015 - 10:00 PM

Postat 27 July 2015 - 10:15 PM

La noi parca s-a mai inmuiat canicula putin(ca tot cald e)asa ca m-am tinut de prostii

Cam asta fu'...somn usor

Postat 27 July 2015 - 10:32 PM

acu pe seara am fost la cumparaturi si i/am copt vinete, le/am curatat, le/am pus la scurs! maine ii fac salatica de vinete, preferata ei si bine inteles o astept cu un cadou surpiza ... Cred ca o sa mai vrea in tabara

la noi aceeasi canicula ca si in ultimele 2 saptamani si cica mai tine 2 ! chiar si asa, pentru mine mai bine cald si vara, decat iarna si frig ...
somn usor