verber, ce aer spatial are masina! n/am mai vazut pana acum modelul acesta! lasa ca o sa vina la tine, cand o sa fie momentul!
tu nu esti in sudul Frantei? eu de cate ori am fost acolo era cald ca in Africa!
da, a venit Beutza cu multe istorioare si multa voiciune! Are aer de libertate ... nu mai vrea la gradi ... am lasat/o sa stea acasa saptamana astam, sa faca ce vrea: no more rules

In tabara a fost minunat, bine era cu personalul de la gradinita pe care o frecventeaza de 3 ani jumatate, deci in deplina siguranta si maxima ingriijire. Au avut muuuulte activitati (calarit ponei, Atv, bazin, modelaj, pictura amprentata, carnaval, concurs de dans, excursii in natura, animalute de jur imprejur in curtea complexului turistic, excursie la salina Ocnele Mari si la Horezu, la scoala de olarit, si multa joaca (chiar si fotbal)... din zori si pana/n seara. I/a fost cam dor de mami si tati (fara telefoane sau alte mijloace de comunicare cu parintii), dar a rezistat ok. M/a pufnit plansul cand a venit si i/am auzit vocea!
Aici, aceeasi stare caniculara. O zi frumoasa sa aveti.