Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1936
  • 1937
  • 1938
  • 1939
  • 1940
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#38741 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 20 December 2015 - 02:09 PM

Vezi postareaPhoenix, la 19 December 2015 - 08:41 PM, a spus:

Am primit stampila pentru fursecuri , acum caut retete, ma bate la cap pisi sa facem de Craciun. Desi eu cu timpul liber stau super prost saptamana viitoare si cred ca prea mult chef de gatit/copt nu voi avea.

Am facut si eu pentru prima data cu stampile, reteta Petuniei de fursecuri "Elena", ma duc sa pun poze :drool:. Dar daca faci dupa alta reteta sa-mi spui :love3:.

#38742 Useril este offline   Peter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,224
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 December 2015 - 07:44 PM

La mine incepe sa creasca gazonul. :scratch:

Fisier atasat  IMG_7344.jpg (474.2K)
Number of downloads: 0

Peter
Salutari din Bavaria

Imagine postata

#38743 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 20 December 2015 - 09:40 PM

Frumos! E bine acolo la voi!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#38744 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 20 December 2015 - 09:58 PM

Vezi postareaPeter, la 20 December 2015 - 07:44 PM, a spus:

La mine incepe sa creasca gazonul. :drool:

Peter

Las sa creasca sa fie moale, ca-l umpleti cu topogane, leagane si altele. :scratch:

#38745 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,529
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 December 2015 - 12:01 AM

Vezi postareamoatza, la 19 December 2015 - 09:34 PM, a spus:

si io-s cam stresata cu timpul. n-am avut niciun an asa de plin tocmai in prag de sarbatori!
tre sa fac musai ce mi-am propus si m-am gandit des la Adriana saptamana asta, ca ea zice mereu de organizare/organizare.

hai, pregatiri in glorie va urez!

pai Adriana anul asta e tare in intirziere cu organizarea din aceleasi motive ca si tine.
Dar fursecurile sunt gata, citeva pungi deja au plecat si miine le fac pe celelalte pe care tre' sa le dau, sper sa-mi ajunga.
Meniurile le organizez miine dupa-amiaza ca e singura dupa-amiaza pe care o am nitel mai libera, citeva chestii deja le am si le-am gindit dar trebuie sa le pun pe toate impreuna definitiv.
Apoi joi sunt acasa si ma duc dupa ultimele cumparaturi si incep sa le fac, pentru Ajun decid atunci dimineata in functie de ce peste o sa gasesc. Cre' ca m-oi hodini la anu' :scratch: ca dupa Craciun Marco are musafiri deci nici o speranta. Nici macar presepe-le n-am avut timp sa-l fac ca restul familiei de gen masculin a zis ca n-au chef sa-l faca si sa stau linistita si eu.
Citeodata imi vine sa zic: Opriti trenul ca vreau sa cobor :drool:

#38746 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 21 December 2015 - 09:17 AM

Vezi postareaAdriana, la 21 December 2015 - 12:01 AM, a spus:

Citeodata imi vine sa zic: Opriti trenul ca vreau sa cobor =))

nicio sansa, viata asta avem programul stabilit!

si eu tot joi am liber si cum as da-o, cum as face-o, tot nu vad sa ma incadrez.
macar am toate cumparate si cadourile deja impachetate.
la noi se va strange familionul si doamnele se vor oferi sa ma ajute. asa ca ma gandeam sa printez o decoratie de-aia somptuoasa de salata, sa le-o pun in fata si sa le dau de treaba :drool:
la fel si la mine, fi-miu are musafiri cu gandul la ajutorul meu, asa c-acuma tre sa prestez ptr doua case :scratch:
om vedea!

hello, hello, pe soare la Buzau!

#38747 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2015 - 10:14 AM

Eu inca nu am brad :scratch: planul de bataie e ca miercuri(pe 23 care va sa zica)sa-mi fac,cumparaturile,tot atunci sa fac racitura ca peste noapte pana pe 24 in ajun sa se inchege ,tot pe 23 sucesc sarmalele in ajun doar sa le pun la cuptor la foc mic,astfel imi ramane timp berechet sa ma ocup de impodobit bradul si alte alea,mai fac o tochitura la ceaun si cam asta e.Cozonaci sau altceva nu cred ca mai fac,o sa fac un tort de revelion,tot atunci o sa fac salata beof si o friptura la tava ceva .Cam asta ar fi planul meu planuitor =))

In rest la noi e ceata,am de spalat niste rufe si sper sa se ridice ceata asta sa mi se usuce mai repede .

O zi minunata tuturor! :drool: =))

#38748 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2015 - 10:24 AM

La noi soare frumos, mama mi-a dat toate planurile peste cap, sunt convocata maine la impachetat sarmale, trebuia sa fie miercuri, asa ca sa ma vedeti, cum iar car jumate de frigider de-a lungul Bucurestiului ca nu am timp sa le fac intr-un loc! Macar am luat toate alea pentru piftie si ciorba de potroace, ca dupa ziua de Craciun sigur se impune, nu sunt inca sigura ce fel de friptura, ca poate s-o fi saturat de porc!

Edit: a zis ca vrea salata de vinete si ciorba si salata de rosii cu branza si ceapa, ca nu mai vrea fripturi! Am scapat!

#38749 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 21 December 2015 - 10:32 AM

Buna dimineata la han ! :scratch:
Io nu am chef sa fac nimic :drool:
Am asteptat craciunul asta ca pe Dumnezeu ,dar din pacate nu o sa il petrecem cu liniste .Am internato pe soacra in spital ca nu e bine deloc =))
Bradutul l am facut inca de joi,ca am zis sa il vada si ea sa se bucure ,din pacate simtindu se rau nu lo vazut.
Si la noi vremea e mohorata , nu e frig ,dar e innorat.
O zi buna sa aveti si spor la treburi.

#38750 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 21 December 2015 - 04:32 PM

Eu mai am cateva ore de service si intru in concediul de Craciun

Va doresc tuturor Sarbatori fericite si imbelsugate, cu toti cei dragi alaturi. Sa fiti sanatosi si voiosi si Anul Nou sa va aduca bucurii si impliniri

Craciun fericit si La multi ani!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#38751 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 21 December 2015 - 06:29 PM

Multumim frumos si voua la fel, multe bucurii!

Va ofer niste saratele:

Imagine postata

#38752 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 December 2015 - 08:09 PM

Vezi postareaalpha, la 21 December 2015 - 04:32 PM, a spus:

Eu mai am cateva ore de service si intru in concediul de Craciun

Va doresc tuturor Sarbatori fericite si imbelsugate, cu toti cei dragi alaturi. Sa fiti sanatosi si voiosi si Anul Nou sa va aduca bucurii si impliniri

Craciun fericit si La multi ani!

Eu sunt in C.O de la ora 16.Maine plecam la Braila!
Sarbatori fericite tuturor!
Craciun fericit, sanatate, pace si lumina!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#38753 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 December 2015 - 12:59 PM

Hello, eu ma invart ca ....itr-o caldare si supraveghez :scratch:. Dar si as e obositor

#38754 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,777
  • LocationSibiu

Postat 22 December 2015 - 01:12 PM

Si eu intru de maine in concediu.
Imbratisez cu drag pe toata lumea si va doresc un Craciun fericit, cu zile frumoase si bune, cu multa sanatate si multe bucurii, si un An Nou plin cu tot ce va doriti. Imagine postata

#38755 Useril este offline   julix_2007 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 1,244

Postat 22 December 2015 - 01:53 PM

Am dat si eu pe la han, din cauza de repaus. Am intrat in concediu si mi-am bushit genunchiul drept, care acum e umflat. Asa ca ma misc precum catelul schiop. Astept sa treaca popa cu ajunul. Maine ma mobilizez la facut cozonac, o negresa, piftie si ceva sarmale. Produse porcoase am. Ieri am facut o salata de sfecla cu hrean, mai prestez o salata boeuf fara carne, a la rus adica, si astept Craciunul. Am uitat de borsul de.. inca nu stiu ce, dar trebuie sa fie.

#38756 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 22 December 2015 - 09:57 PM

Seara buna.
Eu in concediu de-abia de joi dupa ora 16 si pana luni 28 decembrie , apoi de miercuri 30 dec pana lunea cealalta. E bine si asa.
Acum seara, am iesit la 8 , am ajuns acasa si am facut aluatul pentru crinckelsii Anutzei , pe care ii fac in fiecare an la Craciun si nu numai , dare si aluat pentru "biscuiti stampilati". Dimineata , coacem. :occasion14: Joi cand ies de la job , fac tort cu 3 feluri de ciocolata. Asa ca ...pana vine mosu' tot bucataresc :)

#38757 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2015 - 10:30 PM

Fetelor, baieti, care mai treceti pe aici, eu activitate intensa: azi sarmale la mama, tricotat 53, varza sa-ti bati copiii, buna la gust, dar se rupea ziceai ca e foita de zahar! Am muncit de doua ori fiecare sarma!
Dupa aia traversat un sfert de Bucuresti la ora 17 nu vreti sa stiti ce sport extrem, bara la bara, debarcat intr-o intersectie mai aglomerata, luat taxi, alta busculada, alt sfert de Bucuresti, ajuns la fostul meu domiciliu sa receptionez patul impreuna cu noul chirias! Din motive de deviat circulatia asteptat 2 ore in plus, in 10 minute, aia au montat noul pat, pe la 20.50 am ajuns si eu acasa! Sarmalele sunt pe foc, carnatii sunt bine mersi, eu simt ca daca ma incumet sa fac o prajitura maine imi dau singura super premiu! Dupa care intru in greva!

#38758 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 10:45 PM

Aoolleeuu!! ce ma nerveaza' pe mine cand nu e foaia buna la sarmale...dar parca atunci ies cel mai bune..am si eu de la mama,nu stiu cum o fi sa vedem :occasion14: inca nu am brad,inca nu am cumparat carnaraia' si peste tot sunt cozi si e super aglomerat,sper sa rezolv maine,fie ce o fi :)

#38759 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 22 December 2015 - 10:49 PM

Si eu cred c-or sa se topeasca in gura, daca se topeau deja pe degetele mele!! :occasion14: Tata, saracul numai sub gresie n-a intrat cand a vazut cum ma chinuiam, a zis e vina lui, ca el a ales varza, parca mai avea vreo importanta, le-am tricotat la propriu! Dar pun pariu ca la gust or sa fie monumentale! Asa e intotdeauna, una calda, una rece!

#38760 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 December 2015 - 10:51 PM

Daa!! si satisfactia e mai mare atunci :) daca nu le mananci de ciuda :occasion14: ,si-apai sa mai aibe curaj unul sa macane ca nu-i place(ca-i lipseste aia,ca mai trebuia aia etc) ,pai nu i le dai de cap?! :) :)

P.S Uitai sa mentionez ca azi la noi a fost atipic de cald,la amiaza puteai sa mergi doar cu un plover lejer ,meteoblue zicea 12 grade dar eu cred ca a fost mai mult,cel putin se simtea mai mult,asa ca din nou parca vine pastele nu craciunul...

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1936
  • 1937
  • 1938
  • 1939
  • 1940
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul