Peter, la 27 April 2016 - 08:35 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 26 April 2016 - 08:12 PM, a spus:
Toata lumea e pe Feisbuci ori pe blog

...sau pe
WA si asteapta in fata ecranului sa faca ping,ping...

Ca pe bloguri...le-a cam trecut vremea. Nu prea mai e miscare pe acolo.
Peter

Ah, asta e acum in trend?
Este bine ca se revine la "sezatoarea virtuala" clasica -forumul. Mi se pare mult mai social, fiecare are o identitate, se dezvolta relatii, e fain. Parere subiectiva, desigur...
@ Stella: Imi pare foarte rau sa aud de problemele tale...daca vrei, ne putem informa reciproc. Eu fac tratamente si terapii intensive de un an. Cand e mai bine, cand e mai rau

Sanatate multa iti doresc!
Eu ieri dupa o zi foarte lunga la job am primit vestea ca mi s-a dus mamaica...mamaia mea, ultima care mai ramasese in viata. Dupa aproape 6 ani de suferinta la pat si de dureri, a strans-o Dumnezeu. Am sperat sa o mai apuc la vara, sa povestesc cu ea, sa ii scriu retetele ei de colaci de Craciun si cozonaci de Pasti, de poale-n brau si sarmale, sa ii ascult povestile si poeziile pe care le tinea minte din cele doua clase de la scoala pe care apucase sa le faca, sa ii ascult nostalgia si parerea de rau in voce, sa ii vad rasetul albastru in ochi...Drum bun, mamaia, sa ajungi cu bine la tataia si sa va povestiti voi doi acolo, ca aveti multe de recuperat. Candva o sa ne regasim iarasi cu totii, doar ca nu inca, nu inca...