Draga Stelin' imi inchipuiam eu ca asta e motivul absentei tale,iti uram si noi insanatosire grabnica si toate cele bune

,felicitari Valentinei
Draga Laponel ,sincere condoleante,imi pare extrem de rau (s-a stins in saptamana mare se spune ca portile raiului sunt deschise)
In rest sorica mea se incumeta iar sa se lupte cu cozonacii(ca anul trecut i-a facut vulcani,ca ea are tavile mici si a pus si multa umplutura

)i-am recomandat si reteta lui Adar cu 8 galbenuse la kg. de faina,speram sa o lase maimutica aia mica ...in timp ce vb. la telefon era o adevarata desfasurare de forte,vuiau la mine pe pod pe sub geamul meu ,la ambulante,smurd ,pompieri intr-o veselie,mi-am spus ca de data asta e goasa cine stie ce nenorocire s-o fi intamplat,din fericire a fost doar o simulare
http://www.desteptar...portul-bacau-2/,sa ne tina d-zeu sanatosi !
In rest eu de paste nu fac mare lucru,Ale' vrea oua vopsite,asa ca facem toate culorile,domnu' Geany' in ultima vreme isi cam face de cap cu dulciurile asa ca a avut de ales intre pasca si cozonac si a ales pasca,drob am cumparat deja facut in prapur (e facut cu organe,eu daca era sa fac faceam de ala din ficatei de pui,sotzoshenia' l-a vrut pe asta,asa ca de asta i-am luat) fac sarmalute in foi de vitza de primavara(cu verdeturi,ceapa verde,leustean,loboda,marar verde etc),o friptura la tava,pasca,in rest cas de oi cu ridichi,ceapa verde ,usturoi verde pt. drob ,deshtia'!
Azi e soare in sf. ca tare rece a mai fost in ultima vreme!
O zi minunata tuturor!