Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1977
  • 1978
  • 1979
  • 1980
  • 1981
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#39561 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 September 2016 - 01:31 PM

:thumleft: :appl: Hahaha! Daa!! tare asta Stelin' :-*

#39562 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2016 - 07:23 AM

Buna dimineata! Frig tare la noi (6 grade acum)parca am pasit din vara direct in iarna :thumleft: dar macar e soare,nu mai ploua.
Va povestisem mai demult ca vazusem si mi-a placut ideea,ravioli pusi in straturi la cuptor ca la lazagnia (poza de pe net)

Fisier atasat  hqdefault.jpg (44.31K)
Number of downloads: 0

Azi cred ca le-a venit randul ca am gasit la lidl ravioli cu 3 lei si ceva pachetul,si cam astea sunt ingredientele mele pana acum,vreau sa fac un sos alb (besamel) un sos rosu,si pus in straturi cu cascaval si parmezan(poate mai cumpar si putin cascaval afumat,rosii bune de sos etc)

Fisier atasat  SAM_5069.JPG (59.16K)
Number of downloads: 0

Dupa ce-i comit o sa vin cu impresii

#39563 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 22 September 2016 - 08:31 AM

Buna dimineata. Interesanta idee Gianino, sa ne spui cum a iesit.
Eu una sar *besinelul* ca nui-mi place
In rest,si aici toamna e instalata; dupa ploile de saptamana trecuta,avem zilemai insorite, dar nu mai e soarele asa puternic.
In timpul zilei e placut , seara si dimineata mai recisor asa.
Ozi buna tuturor

#39564 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2016 - 09:04 AM

Cu siguranta vin cu impresii Stelin' si poze doveditoare,ma gandisem sa pun si sos alb si pt. cremozitate si ca sa lege,desi aici si branza are rolul ei,acum ma facusi sa am indoieli :thumleft:

#39565 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 September 2016 - 09:35 AM

Pai eu ziceam ca nu fac lasagna clasica pentru ca nu-mi place cu bechamel...prefer sa pun mozzarella
Dar e chestie de gust...

#39566 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2016 - 10:03 AM

Daa!! merge super cu mozzarella,dar eu nu am, fusei la cumparaturi ,nici cascaval afumat nu am gasit,fac ,cu ce am :thumleft:

#39567 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 22 September 2016 - 10:59 AM

O sa fie f bun

#39568 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 September 2016 - 11:02 AM

Sper :thumleft: oricum hunii mei nu-s pretentiosi...acum am dat-o la cuptor,ca nu vreau sa le-o dau sa o manance fierbinte,e numa buna cand e doar calduta... :appl:

P.S :A iesit f.bine,mac' sa pun la ce am gatit azi!

#39569 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 September 2016 - 06:40 AM

Hello de disde morgen
E vineri, hehe, cica e wend de diseara

#39570 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 September 2016 - 02:38 PM

hellou și de la mine, cum vă petrecurăți echinocțiul de toamna? la mine-n județ fură călduri excesive, cred că a vrut vara să ne aducă aminte că e ultima zi :thumleft:

#39571 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 23 September 2016 - 05:13 PM

Salutare!
Am lipsit cam mult (nu că s-ar fi sesizat careva!), dar am lipsit motivat!
IAR ne dau teutonii afară! Imagine postata Doar trecurăm anul trecut prin examene, anul ăsta o luăm de la capăt! Dacă anul trecut am aflat mai multe (bibliografie, perioadă), anul ăsta nimeni nu știe nimic!
Azi am avut o video-conferință, DOAR în engleză (cine pricepe-bine, cine nu-tot aia!) în care timp de 2 ore nu ne-a zis NIMIC! Imagine postata
Generalități cap-coadă! La întrebări concrete (când vom da examene? din ce?), răspuns invariabil: veți afla!
Finalul a fost apoteotic.Citez: ” Vă rog să nu vă demoralizați, să munciți în continuare mai mult și mai bine! Nu va fi foarte rău!” Tare, nu?
Nu știu dacă să râd sau să plâng. Mai am 14 ani până la pensie!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#39572 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2016 - 05:52 PM

Vezi postareazoazorel, la 23 September 2016 - 05:13 PM, a spus:

Salutare!
Am lipsit cam mult (nu că s-ar fi sesizat careva!), dar am lipsit motivat!
IAR ne dau teutonii afară! Imagine postata Doar trecurăm anul trecut prin examene, anul ăsta o luăm de la capăt! Dacă anul trecut am aflat mai multe (bibliografie, perioadă), anul ăsta nimeni nu știe nimic!
Azi am avut o video-conferință, DOAR în engleză (cine pricepe-bine, cine nu-tot aia!) în care timp de 2 ore nu ne-a zis NIMIC! Imagine postata
Generalități cap-coadă! La întrebări concrete (când vom da examene? din ce?), răspuns invariabil: veți afla!
Finalul a fost apoteotic.Citez: ” Vă rog să nu vă demoralizați, să munciți în continuare mai mult și mai bine! Nu va fi foarte rău!” Tare, nu?
Nu știu dacă să râd sau să plâng. Mai am 14 ani până la pensie!

Off,off! Mai Zoazo,mai :hug: :-* e stresant rau,imi dau seama cum e sa stai asa mereu cu inima cat un purice :sad3:

#39573 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 September 2016 - 05:55 PM

Draga Dex',la noi e frig rau mai ales dimineata (6 grade ...8 grade)ploios,si azi a plouat,da' ploaia aia ,nici nu ploua nici nu sta ,asa numa' ca sa frece meciu' :sad3:

#39574 Useril este offline   stella 

• PipPipPipPip

Postat 23 September 2016 - 08:03 PM

Offf mai Zoazo; am vazut eu ca nu prea ai dat pe aici,dar nu-mi inchipuiam ca e asa "hot" situatia
In cazuri deastea nu exista un plan social? re cadrare etc . intreb si eu
Ca acum 54 ani cand au inchis firma unde lucra G, asa a fost.
Ma rog gen x salarii la cei *tineri* iesit la pensie anticipat la cei peste 55 ani etc etc etc
Bafta multa si sa rezolvi intr-un fel cat mai favorabil

#39575 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 September 2016 - 09:08 AM

Buna!...Cum ati ''petrecut'' cutremurul?! :-* pe noi la etajul 5 ne-a zgaltait destul de serios,am avut noroc,ca domnu' Geany' a fost cu noi acasa,abea azi e de serviciu,si el nu e ''impresionabil''la destia' =)) ...Cand a inceput am crezut ca e gluma dar cand am vazut ca se ingroasa gluma,l-am trezit si pe Ale' si ne-am bagat sub tocul usii,fiind la turn pare mult mai lung din cauza balansului,Ale' incepuse sa cam miaune,dar apoi dupa ce a trecut a inceput sa se umfle in pene si sa se dea maret,ca lui de fapt i-a placut leganarea,si ca nu-i e frica etc :hug:
Mi-am dat seama ca totusi nu a fost f. mare pt.ca nu mi-a spart nimic in casa,nici vreun pahar,nimic prin vitrina,nimic-nimic,(am si mobila f. masiva si poate de asta),ca in rest habar nu asi fi avut,pe toate posturile de tv. nu se dadea nimic(altadata imediat ar fi scris pe banda)f. tarziu a dat tvr-ul,pe facebook,lume razna ziceau de 6,1,si panica,mai bine de domnu' Geany care a tras imediat pe dreapta si a adormit instant,secondat de Ale' numa eu =)) :sad3: ... :hug: Eii!! bine ca a fost numai atat! sa dea D-zeu sa nu mai fie unul mai mare,poate s-a mai descarcat Vrancea !

O zi minunata tuturor,l-a noi insorit, se mai incalzeste!

#39576 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 September 2016 - 09:43 AM

Dragii mei, vreau sa stiti despre mine ca mi-am petrecut bine cutremurul, in sensul ca desi blocul meu este in categoria doi, prima fara bulina, n-am simtit absolut nimic. Ca n-am simtit eu nu e mare mirare, ca eu sunt recunoscuta ca nu ma sperii, dar pisica Squeaky care a avut placerea sa doarma cu mine, nu m-a trezit din somn mieunand, probabil si datorita faptului ca eu ma arunc in pat dintr-o parte in alta cu rotatie in aer, deci pentru ea patul s-a scuturat mai putin decat deobicei! Bine ca toti asiguratorii care fac cu nervii cand vin sa pozeze casa n-au dreptate, blocul care a rezistat si bombardamentelor germane ca stau la 150 de m de Gara de nord, isi vede in continuare de treaba lui, cum trebuie, lucru pentru care ii multumesc!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#39577 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 September 2016 - 10:06 AM

Chiar ma intrebam cum au reactionat pisicutele tale,bine ca sunt precum stapana :hug: eu in schimb sunt tare panicoasa la destia,desi mereu imi propun sa nu mai fiu asa ,sa fiu mai barbata'',in momentul ala am niste palpitatii si parca ma strange cineva de gat de nu pot sa mai respir,ma misc in reluare si balangan din toate balamalele :-* tare toanta mai sunt,(cred ca sechele mai vechi),stau si la turn si e si balansul si poate din cauza spaimei si timpul parca se dilata,secundele alea par interminabile.Acum am observat ca dulapurile mele din dormitor care sunt masive si f. grele,erau apropiate/lipite una de alta,acum e distanta de o palma intre ele,le-am impins si la baza s-au apropiat dar sus inca e distanta de vreo 2-3 degete,deci s-au hait cumva,adevarul e ca faceau urat de tot azinoapte in timpul zgaltaielii! Cum o fi fost unda... :sad3:

#39578 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 24 September 2016 - 10:25 AM

E, tu esti ca mama, n-a simtit cutremurul, dar cand i-a spus tata ca a fost cutremur i s-au inmuiat picioarele si i s-a facut rau! Ea sta la parter intr-o vila de doua etaje, are sigur cele mai multe sanse sa scape la vreun cutremur, dar asa o frica viscerala!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#39579 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 September 2016 - 10:34 AM

:hug: Daa!! chiar ca asa! :sad3:

#39580 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 24 September 2016 - 06:06 PM

Stellin, e un plan social, destul de micuț pentru mine, dar mi-aș dori să am loc de muncă.Din banii ăia nu pot trăi 14 ani.Și, la 50 de ani, cine să mă mai angajeze?
Cutremurul l-am trecut bine de tot !AM DORMIT și nici nu l-am simțit.Deși stăm la 5, aici a fost așa, ca un ghiont !Depinde și de amplasarea blocului.
La Brăila, la mama, zice ea c-a fost mai tare, eu, una, N-AM SIMȚIT NIMIC ! Imagine postata
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 1977
  • 1978
  • 1979
  • 1980
  • 1981
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul