Strugurii care au mai ramas pe gardul cel;alalt, cativa, ii las sa dea bruma peste ei, altfel n-ajung sa se coaca cat de cat.

Number of downloads: 0
Zilele deja au devenit mai scurte decat noptile, zilele cu soare bun s-au imputinat si astea... De ce imi pare rau e ca ar trebui sa strang piscina.

Apa n-a mai trecut de 18 grade in ultima saptamana, cand a fost chifteaua a fost ultima baie si si atunci ne-a inghetat si sufletul in apa. Da' tot ne-am bagat. Si am facut-o ca ea abia astepta sa faca baie in "piscina ei", pentru prima oara. Si dac-o strang (piscina) habar n-am un s-o bag. I-oi gasi io un loc in pod.
Si cand ma gandesc ca e toamna ma apuca iara gandu' de vazut ce mai arunc din casa (ca am fel de fel de cacaturi agonisite in timpul anilor si care nu fac altceva decat sa ocupe loc). Ca se cere mult de aruncat ca sa mai fac loc in garajdepozitdebaralaunloc. Am noroc ca, peste cateva zile, vine in vizita si iubita mea oficiala (deh, s-a mai schimbat cate ceva in viata mea) si imi da o mana de ajutor.
(tocmai a intrat o libelula in birou ca sa-mi dea binete si apoi a plecat la ale ei)
Zmeura si-a scazut productia, desi mai gasesc zilnic o boaba doo...

http://www.youtube.c...h?v=aIEPNB0OXSs