Peter, la 20 May 2017 - 08:00 AM, a spus:
moatza, la 19 May 2017 - 11:56 AM, a spus:
Adriana, la 19 May 2017 - 08:52 AM, a spus:
zerda, la 18 May 2017 - 11:26 PM, a spus:
asta e locul nostru in care vorbim ce vrem noi, acolo ne mai vede si restul lumii nu ca am avea ceva de ascuns!
ba e exact invers, aici ne vede oricine pentru ca oricine de oriunde poate citi,
acolo pot citi doar cei care au un account de Fb, si apoi depinde de setarile fiecaruia, de exemplu ce postez eu vad numai prietenii mei
+1
Crezi ca pe Facebook citeau atiti? Numai ca exemplu, nu m-am gandit la altceva...
Unbenannt.png (13.71K)
Number of downloads: 3
Daca vrei iti explic eu deosebirea dintre Facebook si AC.
Peter
Teoretic pe facebook un subiect public poate fi văzut numai într-o singură zi de atîția cîți au vizualizat subiectul ăla aici

forumul este că vrei să intri și faci acțiunea asta, pe facebook, vrei- nu vrei, unele subiecte îți apar în fața ochilor și tot vrei- nu vrei cîteodată faci click pe ele. E adevărat că fiind afișate cronologic pe facebook, noutatea rămîne în urmă, dar și acolo se pot reactiva subiecte care iar beneficiază de vizibilitate. Facebook-ul și forumurile sînt diferite și oarecum complementare, după părerea mea, ideea că e bine să scrii sau să fii activ pe forum și pe facebook nu, că ”te vede lumea”, nu are niciun suport. Pe forum poți să ai o identitate mai ascunsă, dar asta nu înseamnă că nu ești tot tu și că ești mai discret decît dacă afișezi ceva public pe facebook sub numele real

Și nu e cazul nimănui în mod special, stați liniștiți, doar gîndiți-vă la asta