Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2028
  • 2029
  • 2030
  • 2031
  • 2032
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#40581 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 01 January 2018 - 10:59 AM

La mulți ani! Să avem un an mai bun și mai frumos!
Fisier atasat  sampdop.jpg (156.56K)
Number of downloads: 0
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40582 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 January 2018 - 02:25 PM

La multi ani multa sanatate si fericire in noul an si tot ce va doriti :thumleft: :sad3:

Eu aduc o varza calita cu alea-alea,pt. cine e pofticios :blink:

Fisier atasat  SAM_6278.JPG (54.72K)

#40583 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 01 January 2018 - 07:04 PM

La multi ani cu sananate, restul cumparam!
Sa fiti sanatosi cu toti ai vostri, sa aveti casele pline de cine va e drag, s-aveti noroc in toate, intelegere si pace, bani dupa cat va trebuie! :blink:

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :thumleft: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Glorie, alea-alea, va pup!

#40584 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 04 January 2018 - 02:50 PM

Vezi postareabristena, la 29 December 2017 - 11:13 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 28 December 2017 - 05:49 PM, a spus:

Merci Bris',nu-i stiam :hug: :-*

Sunt f. draguti Giorgi' :love7:

Uite cum se "construiesc"

(poza de pe net)

La mulți ani, 2018! Să aveți un an așa cum vi-l doriți!
Da, ciupercuteșe mele au făcut furori, sunt foarte gustoase, ușor de făcut, mi-a plăcut tare ideea!
Reteta este de aici: https://savoriurbane...ta-pas-cu-pas/#
GEORGIA

#40585 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • LocationBucuresti

Postat 04 January 2018 - 03:05 PM

Vezi postareamoatza, la 01 January 2018 - 07:04 PM, a spus:

Sa fiti sanatosi cu toti ai vostri, sa aveti casele pline de cine va e drag, s-aveti noroc in toate, intelegere si pace, bani dupa cat va trebuie! :hug:

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :love7: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Moatza, o să fii soacră mare, să înțeleg! Să fie într-un ceas bun!
GEORGIA

#40586 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 January 2018 - 10:24 PM

Urmeaza pe TLC ,dar e prea tarziu si nu mai aveam rabdare asa ca l-am vazut pe youtube pe chef Foa gatind la the best christmas dinner''

Aici partea 1 sarmalele

http://www.youtube.c...h?v=-snHTGVnBQ8

Si aici partea 2 cotlet umplut

http://www.youtube.c...h?v=R1MRsMHbcL0

(A spus ca e o abordare personala,el a folosit la sarmale untura de rata si usturoi...Mi-a placut tipul sarb chef N enad Gladic cu placintele sarbesti :love7: reteta> https://www.unica.ro...-craciun-183676 )

#40587 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 08 January 2018 - 02:44 PM

Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :hug: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Sa fie-ntr-un ceas bun!

La multi ani! S-aveti parte de un an bun, plin de bucurii! Sanatate si numai bine :love7:
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#40588 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 08 January 2018 - 06:58 PM

Sa fiti sanatosi cu toti ai vostri, sa aveti casele pline de cine va e drag, s-aveti noroc in toate, intelegere si pace, bani dupa cat va trebuie! :hug:
Dupa multi ani am facut Revelionul acasa cu familionul extins si pentru anul asta am pus-o si de-o nunta :love7: asa ca avem asteptari mari la impliniri pe masura!

Iaaa, Motzulina, ce veste bună! Ce frumos și bine-ai făcut! Demult n-ai mai fost așa exuberantă!
Cum spui tu, să aveți un 2018 glorios șifericit! Atât voi, cât și băiețelul vostru!
La mulți ani!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#40589 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 January 2018 - 11:54 AM

La fel si din partea mea Motz' ;) :-* sa fie intr-un ceas bun! :hug:

Azi e o liniste de numa',domnul Geany e de scarbici',Ale' citeste(i-am dat sa citeasca din marile legende ale lumii,acum citeste Tristan si Isolda)parca nu mi-e indemana,am dus gunoiul,am aspirat,am pus o masina cu rufe la spalat,am facut o baie lunga relaxanta,acu' ce mai fac?! :love7: ... :-* ;) ..glumesc! imi place de numa si cate o zi din asta :-*

#40590 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 January 2018 - 10:22 PM

Mama tot se plangea ca la tv-ul din dormitor pe care i l-am luat,apasa nush' ce aiurea pe telecomanda(din greseala,pe intuneric etc)si-i ''sareau'' mereu programele din grila,asa cum i le pusese domnu' Geany ,ii veneau amestecate asa de-a valma,asa ca i-am dat samsungul nostru din dormitor(nou nout)si domnul Geany si-a luat altul,catai harabaua (100 cm diametru),e super happy ca are si youtube si nu mai stiu ce pe el...eu ca si la telefon de altfel,sa aiba bre' buton de stins/aprins,dat inainte si inapoi la canale si la volum si aia ie' :-* :-*
Asa ca azi toata lumea happy,mai ales mama si domnu' Geany,maine si-a luat mama liber si ca sa sarbatorim vine ea la mine la masa(tata nu stiu daca vine,depinde cum se simte ca-l cam doare piciorul,e ursuz si nu prea vrea sa iasa din casa :love7: )fac o tochitura dobrogeana (cu sos de rosii)mamaliguta,pepenas murat alea alea,colac peste pupaza si matusa Marlena si-a rupt azi piciorul il are in ghips asa ca nu vine :-* Ce aveti bre' cu totii?! sper sa treaca perioada asta nefasta '' :hug:

P.S La noi ninge..

#40591 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 January 2018 - 01:44 PM

Fasole batuta

Fisier atasat  SAM_6314.JPG (56.13K)

Fisier atasat  SAM_6315.JPG (50.25K)

Fisier atasat  SAM_6316.JPG (49.55K)

Dobrogeana direct din ceaun(ce a mai ramas din ea)

Fisier atasat  SAM_6317.JPG (60.57K)

Moldoveneasca

Fisier atasat  SAM_6318.JPG (50.93K)

Poza de grup

Fisier atasat  SAM_6320.JPG (50.73K)

Desert cu fructe si roze

Fisier atasat  SAM_6319.JPG (73.34K)

Prajitura cu pere si nuci mami' http://artaculinara....-si-nuci-geany/

Fisier atasat  SAM_6331.JPG (50.51K)

Nu am surprins totul cum ar fi trebuit,poze nashpa' la gramada,dar am ras de ne-am tinut de burta,si am mancat iar ca innecatii'' :love7:

#40592 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 14 January 2018 - 01:33 PM

Buna fetelor,
Sunt bucuroasa ça a réaparut Floricica,aici viata isi urmeaza cursul...sanatate Stella,voie buna,impliniri maxime...Moatza!
Sa avem un an perfect!

#40593 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 15 January 2018 - 11:03 PM

Cu intarziere.. va urez un an bun... mai bun decat cel ce trecu'... plin de bunatati, de sanatate si de dorinte... mai mult sau mai putin culinare :occasion14:
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#40594 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • LocationCutia Pandorei

Postat 21 January 2018 - 04:21 AM

Un An Nou Minunat !
Sanatate Verberica si tuturor !
The more I see, the less I know.

#40595 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 January 2018 - 07:16 PM

Buna Floricico,ma bucur sa te revad :tongue3: chiar m-am gandit la tine...M-ai stii cand ai spus ca de ce nu vb. nimeni despre''metoda,accidentul''?! ...chiar aseara f. tarziu a sunat-o pe mama telefonul fix ,bocea unul la telefon de ti se rupea''sufletul'' de nila' lui,saracul :occasion14: incerca sa o convinga pe mama ca e ficiorsu' mult iubit care a avut un accident cumplit si are nevoie de cat de multi bani poate sa-i dea,...chiar daca mama nu are decat 2 fete ,nu conteaza,el tot in beleaua cat China ie' :tongue3: :love7:

#40596 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,652
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 25 January 2018 - 10:58 AM

Vezi postareaGeany, la 21 January 2018 - 07:16 PM, a spus:

''metoda,accidentul''?! ...chiar aseara f. tarziu a sunat-o pe mama telefonul fix ,bocea unul la telefon de ti se rupea''sufletul'' de nila' lui,saracul :occasion14: incerca sa o convinga pe mama ca e ficiorsu' mult iubit care a avut un accident cumplit si are nevoie de cat de multi bani poate sa-i dea,...chiar daca mama nu are decat 2 fete ,nu conteaza,el tot in beleaua cat China ie' :tongue3: :tongue3:

Se mai practica aceasta metoda? La Bucuresti era la moda acu' vreo cativa ani. Si mie mi-a telefonat de 2 ori "baiatul meu" (si eu am fata)cu o voce stinsa zicand "Mama!" Din pacate, sunt mame de baieti, poate batrane, poate naive, care se panicheaza si cred ineptiile, fara sa verifice.

#40597 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2018 - 11:16 AM

Vezi postareabellamama, la 25 January 2018 - 10:58 AM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 21 January 2018 - 07:16 PM, a spus:

''metoda,accidentul''?! ...chiar aseara f. tarziu a sunat-o pe mama telefonul fix ,bocea unul la telefon de ti se rupea''sufletul'' de nila' lui,saracul :occasion14: incerca sa o convinga pe mama ca e ficiorsu' mult iubit care a avut un accident cumplit si are nevoie de cat de multi bani poate sa-i dea,...chiar daca mama nu are decat 2 fete ,nu conteaza,el tot in beleaua cat China ie' :tongue3: :love7:

Se mai practica aceasta metoda? La Bucuresti era la moda acu' vreo cativa ani. Si mie mi-a telefonat de 2 ori "baiatul meu" (si eu am fata)cu o voce stinsa zicand "Mama!" Din pacate, sunt mame de baieti, poate batrane, poate naive, care se panicheaza si cred ineptiile, fara sa verifice.

Oho! se practica la greu...A patit-o si vecina mamii,ei nu s-au lasat s-au dus la politie,s-au verificat apelurile telefonice,rezulta ca ar fi fost dat telefonul chiar din penitenciar,cica ar fi cumva chiar si politisti implicati :tongue3:

#40598 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 January 2018 - 11:51 AM

Pe mine cand m-au sunat au avut alta tactica'',am povestit atunci dar mai spun o data...Eu am telefonul fix de la RDS,si pe telefonul fix m-a sunat,si imi spune:'' alo! buna ziua sunt agentul ''cutare''de la sectia de politie numarul 1''...(nu-mi amintesc ce nume a spus ca a zis repede si neinteligibil...+ ca m-am racit instant din cap pana-n picioare :occasion14: )...zic:''da, va rog,ce s-a intamplat?!''..(da' tremuram deja din toate balamalele :tongue3: )...zice ,dupa o pauza lunga:''doamna ,dv. stiti unde se afla sotul dv. in momentul acesta?!''...eu tot mai speriata zic:''da! vi-l dau imediat la telefon''...domnul Geany era la tv. in dormitor,motzaia linistit cu televizorul aprins cu telecomanda pe burta :love7: telefonul meu e fara fir( cordless )asa ca m-am repezit in dormitor si-i zic lui Valy,vezi ca e de la politie,ii intind telefonul,si nu mai era nimeni la telefon inchisese,si nici nu a mai sunat nimeni dupaia'...domnul Geany a inceput sa despice firu-n patru,ca :''sa-mi amintesc ce nume a zis'',ca ''ce voce avea'',ca'' eu trebuia sa-i spun asa sau asa'' etc ,etc,etc,eu eram fleashca' ca nu mai stiam nici pe ce lume sunt :love7: si asta fu aventura mea aventuroasa in legatura cu acest subiect.. :tongue3: ...ma intreb cum ar fi decurs convorbirea in continuare daca,ca de obicei aproape,domnul Geany nu ar fi fost acasa(fie ar fi fost de scarbici' doujpa' de ore fie pe drumuri cu diverse)

#40599 Useril este offline   verber 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,872
  • LocationFRO

Postat 14 February 2018 - 04:54 PM

Vezi postareafloricica, la 21 January 2018 - 04:21 AM, a spus:

Un An Nou Minunat !
Sanatate Verberica si tuturor !

Multumesc mult Floricico..ce i drept am envoie de multa.
Trebuie reparata,inimioara si acum plamini..caci am chestii pe acolo vazute la scan normal.In curind urmeaza pet scanul,basca alte operatii pe care nu stiu daca o sa le mai execut.
In rest numai bine la toate fetele,si distractie max ça e sarbatoarea lu Valentina.Mie imi e nesuferit:))

#40600 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2018 - 09:23 PM

Vezi postareaverber, la 14 February 2018 - 04:54 PM, a spus:

Trebuie reparata,inimioara si acum plamini..caci am chestii pe acolo vazute la scan normal.In curind urmeaza pet scanul,basca alte operatii pe care nu stiu daca o sa le mai execut.
In rest numai bine la toate fetele,si distractie max ça e sarbatoarea lu Valentina.Mie imi e nesuferit:))

Multa sanatate Verb' :blackeye: ma bucur sa te revad pe aici,poate mai intri cand o sa mai ai timp :sad3:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2028
  • 2029
  • 2030
  • 2031
  • 2032
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul