Merci mult draga Flori'

clubul celor care ma inteleg se mareste,deci nu sunt chiar atat de ciudata pe cat credeam''
Avusei aventuri aventuroase'',pe scurt,starea lui Ale' se agravase,pt. ca nu-i daduse dr. mai nimik,si cand l-am dus iar l-a trecut pe antibiotic...i-a luat ca cu mana cum se spune pe romaneste''

,avea scutire pana lunea viitoare,iar el simtindu-se bine si-a facut singur gentuta si la scoala,puteti sa radeti de mine cat vreti,dar eu pe vremuri daca era fro' portita sa scap de scoala,nu m-asi fi dus din proprie initiativa nici sa ma pici cu ceara,aici din nou seamana cu tacsu',nu mai intru in detalii..
Trecanad la vernilu' bucatariii,nu gasii pe la mine decat perdele cu imprimeu cu flori,deja aveam magnoliile mov/lila,pe mobila,nu gaseam nuanta ce voiam eu si simpla etc,comandai asta pe emag...
https://www.emag.ro/...0/pd/DCZD5BBBM/...exact pe sufletul meu exact ce voiam,imi iese din ea 2 una de schimb,acum e la croitoria de perdele de aici de la mine,si la scurtat etc,maine dimineata o iau deabea astept,dar e exact ce am vrut eu,sunt f. multumita...
partea nashpa din aventura mea,avusei oameni la pus parchet (ca va povestisem in trecut ca din cauza de inundatie mare,de la filtru la centrala pocnit la 3 dimineata din cauza de fluctuatie de presiune mare la apa,filtru de ala vechi de 15 ani de plastic,cu pastile,ca acu' nu mai am de ala,in fine nu mai intru in detalii ca ie' multe si ie' grele')facui ca sa dau la oameni,platouri cu aperitive,si o salata orientala cu ton ,dar am pus si bobite de porumb,cu ceapa verde tocata,pusa pe foi de salata verde si decorata cu feliute subtiri de ridichi,ca sunt acum pe la noi ,la asta nu am poza ca nu-mi vedeam capul de treaba,si langosi fierbinti,doar astia au mai stat la poznat acum la ceas de seara tarzie..
SAM_6525.JPG (49.42K)
Number of downloads: 0
Si ce credeti?! incredibil...,din ciclul toate mi se-ntampla numa' mie''imi bushneshte' chiuveta de la bucatarie ,(abea pusa,noua noutza', cu racorduri noi puse cu tot)si pe sus,si pe jos,din toate unghiurile,cu tot ce aruncau toti vecinii de mai sus de mine,ca eu stau la etajul cinci din bloc de 10 etaje,imi curgeau niste zoaie in apa inputita de sa vomiti,de pluteam in tot,mi-e rau si acum cand va scriu,ca oricat am frecat si aerisit si parfumat eu tot simt,desi ai mei zic,ca nu,ca nu se mai simte...Oricum,am chemat imediat instalatori,au venit promt, s-a rezolvat tot,dar mai astept cu oarecare teama aventurile de maine,ca in ritmul asta zau ,nu stiu

,mai bine dau cu aghiazma...