Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2051
  • 2052
  • 2053
  • 2054
  • 2055
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41041 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 01 January 2019 - 02:03 AM

La multi ani ,multa sanatate tuturor!! :rolleyes:

:toothy6: :toothy9; poza instant ce-mi fu facuta prin surpriza'' in timp ce ma oglindeam in vitrina mamii,ca de obicei ma maimutzaream,imi infinsei o floare de aia de a ei lila in par ,si m-au si taxat paparatzii'' =))

Fisier atasat  49184637_2234727386803050_757588924859154432_n.jpg (50.53K)
Number of downloads: 0

Haii mah' ca-s rachitoari' rau zau ashea' =)) cu mascatii merge =)) =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 01 January 2019 - 02:27 AM

#41042 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 01 January 2019 - 10:09 AM

Mi-am inceput anul nou razand in hohote, sper sa am parte de cat mai multe momento senine

Grazie, Geany
fiica dacilor

#41043 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 10:26 AM

Vezi postareabristena, la 01 January 2019 - 10:09 AM, a spus:

Mi-am inceput anul nou razand in hohote, sper sa am parte de cat mai multe momento senine

Grazie, Geany

Hi hi hi! :rolleyes: =)) Bris' ma multumeam si daca smulgeam macar un zambet ... :toothy6: :toothy9;

#41044 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 01:15 PM

Azi e soare cald si placut la noi,am o mahmureala de zile mari :rolleyes: l-am luat pe domnul Geany de brat si am iesit la plimbare doar noi ashea ca doi porumbei,haihui fara tzinta fara scop,Ale' a zis pas la plimbare sta pe calculator si vede pe internet revelioane de pe alte meridiane ,acum nu ne mai trebuie nimic da parca tot ar mai trebui ceva :toothy6: se inchide si se deschide frigiderul ala in =)) ,ca le-am si spus,mai bine lasati-l bre' dischis' macar sa stim una si buna,am lasat-o in colo de salata beof si aperitive si friptura si etc si ma apuc sa le fac spaghette =)) ...le fac cu sos de rosii picant(all'arabiata),no' ziceti si voi daca suntem intregi cu creierii capului .?! =)) maine vine parintele cu ajunul bobotezei,la' ca-i bun,mai da cu aghiazma poate ne mai revenim si noi ,desi nu prea cred =)) Mac' sa vad ce fac cu spaghetele alea =))

Ps Edit revin cu impresii ...Bestialleee!! :toothy9;

Fisier atasat  SAM_7304.JPG (55.43K)

Aceasta postare a fost editata de Geany: 01 January 2019 - 02:18 PM

#41045 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 01:49 PM

Fisier atasat  IMG_20190101_124422857.jpg (3.08MB)
Number of downloads: 1

Daca n-am bradut in casa, macar sa am bradut pe masa ☺️
fiica dacilor

#41046 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 02:32 PM

Frumos ca de obicei Bris' :toothy9; si tacamurile asezate frumos in servet =)) atat de invitat si in spiritul de sarbatoare ...

Uitai sa va povestesc ce mi-a placut cel mai mult la mama la masa,rosioare chery dulci si bune,umplute cu pasta de branza(a frecat mama diverse tipuri de branza,resturi,cu ceapa rosie tocata marunt si cu mult piper si putin marar tocat marunt),le-a pus pe platouas cu frunzulite de salata verde frageda si buna,vreau sa spun ca doar eu am mancat din alea ca astilalti nici nu s-au atins de ele au mancat alte aperitive si etc,si incet incet pe parcursul serii le-am halit pe toate,atat de bune mi s-au parut ca nu am cuvinte sa le descriu...mirobolante'' :toothy6: am lasat platouasul gol :rolleyes: mama a fost super incantata ca a facut ceva si pe gustul meu ca de obicei sunt tare simandicoasa si nu prea-mi intra usor in voie ,saraca =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 01 January 2019 - 02:36 PM

#41047 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 03:02 PM

Ma delectez urmarind concertul traditional de la Viena

Lasa, Geany, nu stiu ei ce-au pierdut 😊
fiica dacilor

#41048 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 03:08 PM

Vezi postareabristena, la 01 January 2019 - 03:02 PM, a spus:

Lasa, Geany, nu stiu ei ce-au pierdut

Paii daa!!ca acu ca ma gandesc mai bine vazand platouasele tale asa frumoase,ca asa cum le pusese mama pe frunzulitele de salata verde poteam sa-i fac si eu asa sub forma de bradut si rosioarele cele asa de bune umplute ar fi fost ca niste globulete super frumoase... :rolleyes: ..Mnnee!! data aviatoare...Tre' sa o sun pe mama sa-i spun :toothy6:

Aceasta postare a fost editata de Geany: 01 January 2019 - 03:08 PM

#41049 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 03:31 PM

Vezi postareaGeany, la 01 January 2019 - 03:08 PM, a spus:

Vezi postareabristena, la 01 January 2019 - 03:02 PM, a spus:

Lasa, Geany, nu stiu ei ce-au pierdut ������

Paii daa!!ca acu ca ma gandesc mai bine vazand platouasele tale asa frumoase,ca asa cum le pusese mama pe frunzulitele de salata verde poteam sa-i fac si eu asa sub forma de bradut si rosioarele cele asa de bune umplute ar fi fost ca niste globulete super frumoase... :rolleyes: ..Mnnee!! data aviatoare...Tre' sa o sun pe mama sa-i spun :toothy6:

Chiar vroiam sa te intreb daca n-ai facut o poza 🙂
fiica dacilor

#41050 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 03:42 PM

Nuu ca mi-am uitat camera acasa :( telefonul meu e rapciuga,mic cu taste culoare blue, dai cu verde raspunzi dai cu rosu inchizi :rolleyes: dar eu nici nu-mi doresc altceva :toothy9; iar hunii numa cu nasu in telefoanele lor au stat,nu pozeaza ei mancarea,au pozat si filmat in schimb din toate unghiurile artificiile si pe ma-sa in toate felurile si directiile care de care mai interesante'' =))

Un exemplu

Fisier atasat  49597666_204877160467447_2147412781039616000_n.jpg (19.79K)
sa nu va prind ca radeti =)) ... =)) =)) glumesc bre' radeti cat vreti ca ce e drept merita =))

P.S Daca credeti ca poza asta e facuta de Ale' va inselati e facuta de domnul Geany personel'...pff! very funny''ci sa spun?! =)) Ale' a facut altele cu siguranta la fel de interesante cel putin,abar' n-am ca nu m-am uitat in telefonul lui ca nici nu stiu cum,poza asta si cealalta am pus pe domnul Geany sa descarce din telefonul lui ca eu nici nu stiu sa le deschid telefoanele lor dapai sa umblu in ele ,da ca sa vedeti si voi cum e cu pozele cu hunii mei,sa va mai intrebati de ce nu sunt poze cu mine :toothy6: ii las azi sa se hlizeasca ,maine ii pun de fatza cu mine una cate una sa le stearga ca de obicei,altfel ii las flamanzi pana la anu'

Aceasta postare a fost editata de Geany: 01 January 2019 - 04:01 PM

#41051 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 01 January 2019 - 05:16 PM

Grazie, Geany

Exact asa si eu: imi beam cafeaua de dimineata si radeam Imagine postata
Unde mai pui ca a fost prima zi cu soare de ceva vreme. Asa m-am bucurat!!! Am si zbughit-o afara cu domnul Boni.

Asa cum a inceput anul asa sa si continue! Va doresc tuturor un an minunat, plin cu bucurii si voie buna.
Am descoperit recent melodia urmatoare si o dedic tuturor. Mi se pare plina de optimism.
https://youtu.be/iSnfq5Zf_6E

#41052 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 January 2019 - 06:42 PM

Buna seara si un an nou fericit tuturor!
Geany vesela ai binedispusa ca de obicei!

#41053 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 08:40 PM

Revelion: oua umplute, salata boeuf, paine bradut, cozonac si "bollicine"

Fisier atasat  Picture1546366984978.jpg (419.39K)

Azi: snitele cu piure de cartofi si castraveti murati, rulade si carnati la cuptor, supa (cu strelici) de pui fugarit

Fisier atasat  Picture1546366510116.jpg (334.63K)

Maine... mai vedem ☺️
fiica dacilor

#41054 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 01 January 2019 - 09:08 PM

Bris ce frumos!!! Mi-ai facut o pofta teribila de oua umplute!
Frumoasa tare salatica beof, frumos totul.
Si ce galuste !!!!!!

Noi aseara peste, azi la pranz carne.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 01 January 2019 - 09:10 PM

#41055 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 09:23 PM

Vezi postareaany_annette, la 01 January 2019 - 09:08 PM, a spus:

Bris ce frumos!!! Mi-ai facut o pofta teribila de oua umplute!
Frumoasa tare salatica beof, frumos totul.
Si ce galuste !!!!!!

Noi aseara peste, azi la pranz carne.

Saru-mana :rolleyes:

De Craciun a fost pe traditia italiana, de anul nou ... pe gusha , pardon, gustul meu 😊
fiica dacilor

#41056 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 January 2019 - 09:35 PM

Vezi postareaboni, la 01 January 2019 - 05:16 PM, a spus:

Grazie, Geany

Exact asa si eu: imi beam cafeaua de dimineata si radeam Imagine postata
Unde mai pui ca a fost prima zi cu soare de ceva vreme. Asa m-am bucurat!!! Am si zbughit-o afara cu domnul Boni.

Asa cum a inceput anul asa sa si continue! Va doresc tuturor un an minunat, plin cu bucurii si voie buna.
Am descoperit recent melodia urmatoare si o dedic tuturor. Mi se pare plina de optimism.
https://youtu.be/iSnfq5Zf_6E

Boni, am ascultat melodia, frumos si linistitor, multumesc

Update: am dat link-ul si fiului meu, verdictul: "e f.buna piesa, te incarca" - am citat ☺️

Aceasta postare a fost editata de bristena: 02 January 2019 - 09:54 AM

fiica dacilor

#41057 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 January 2019 - 09:59 AM

Buna dimineata la lume

O cafea? - immediatamente

Fisier atasat  910c82407d966bfcbfcae77b08623a87.gif (4.29MB)

asa-s eu

Fisier atasat  b5e8c13c1e723751f2ed616bc669f12e.jpg (9.96K)
fiica dacilor

#41058 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 02 January 2019 - 11:30 AM

La multi ani si un an nou fericit va doresc! :rolleyes:
Noi am sarbatorit Craciunul în tara! A fost frumos, mîncare buna si prea multa :toothy6:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#41059 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 02 January 2019 - 12:54 PM

La multi ani!
An Nou fericit, cu sanatate si tot ce va doriti!

Eu am intampinat Anul Nou cu ochelari de soare Imagine postata Am racit, mi s-au inrosit ochii si ma deranja lumina, asa ca am fost o aparitie de neuitat la petrecere. Imediat dupa Craciun am simtit raceala dandu-mi tarcoale. Pe 29 am fost la meci si fie-mea nu si-a luat decat hanoracul ei de mare suporter, ca doar la noi e cald si bine. I-am dat geaca mea, ca ce era sa fac?! Am inghetat cum scrie la carte si raceala aia care-mi dadea tarcoale, m-a luat si m-a trantit de mi-a sarit basca

E a doua oara cand patesc asa cu copiii mei destepti. Si le-am zis: luati maica toale in portbagaj, ca nu le carati cu spinarea...le duce masina! Ai cu cine?! N-ai!! Prima data am iesit cu vaporasul pe ocean...io am ramas in tricou si vesta, ca iar a trebuit sa-mi dau caputu' de pe spinare. Si carmaciul, batran lup de mare, era mai imbracat decat mine Imagine postataImagine postataImagine postata

Aceasta postare a fost editata de alpha: 02 January 2019 - 12:54 PM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41060 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 02 January 2019 - 05:48 PM

La multi ani, cu sanatate si bucurie in casele voastre!
Am auzit strigaturile dar zau! dac-am putut sa va zic vreo doua mai devreme de-acu'.
Adica de aruncat un ochi, da! mai citeam, ziceam sa ajung la zi si dupa aia sa zic si io ceva, da' nu mai reuseam, lipsa cronica de timp.

Am avut un an amestecat, cu multe, daca stau si ma gandesc - preponderent bune, dar greu, alambicat, cu multa munca, mereu pe fuga, cu o oboseala cronica instalata in oasele mele batrane. Pana pe la jumatea anului fu cum fu, dar dupa aia toate s-au precipitat. Stiti ca am avut nunta cu fi-miu si oricate sarcini ai delega, tot tb sa te implici, ca altfel dai chix. Apropierea nuntii a coincis cu o perioada extrem de grea la birou, adica asa, peste noapte, colega mea perfecta s-a hotarat sa se pensioneze anticipat, si am stat aproape 4 luni singura la birou, cu sarcinile ei preluate si cu doua inventare mari pe cap - cine lucreaza conta stie ce inseamna inventarieri anuale la 6 gestiuni mari plus custodii!!! F greu mi-a fost! Pana s-au hotarat sa angajeze, va zic drept, mi-au iesit peri albi!
Totul s-a suprapus peste vara torida care pe mine ma termina psihic, astfel ca toamna m-a gasit sleita si la sfarsitul lui octombrie cu o colega noua care n-avea decat experienta bancara. Mai bine le faceam eu pe toate decat sa le fac pe toate si sa mai si explic unui newbie tot alfabetul.
Concediul a fost pe sponci, cate 2-3 zile lipite unui we, plimbarile externe imposibil de efectuat, dar omul asa de mult si-a dorit sa plecam totusi undeva, incat in decembrie le-am ingramadit pe toate, extern-intern, alt prilej de oboseala, dar n-am vrut sa-i stric lui cheful. Eu n-as fi vrut decat sa zac si sa ma pregatesc cat de cat de sarbatori, dar n-a fost chip! Asa ca n-am bifat decat cadouri ptr apropiati luate din preumblari si noroc c-a venit mama la mine si a prestat o oala de sarmale, in rest doar fripturi la jar, ca nici sa m-apropii de aragaz nu am avut timp. Va imaginati ca am trecut un Craciun si-un revelion fara macar un dulce facut in casa? N-as fi crezut sa mi se intample asta vreodata!

Cu sala...cu sala s-a intamplat ca in septembrie sa-mi expire abonamentul anual si cand eram pregatita sa-l reinnoiesc - urata surpriza!- aflu ca antrenorul meu preferat si potrivit, totodata, a plecat la un job in Bucuresti. Deja aveam niste dureri la articulatiile de la degetele picioarelor, simteam nevoia unei pauze, iar la programul extrem de in forta al celorlalti nu am avut curaj sa ma inscriu. Ceea ce faceam inainte cu C era potrivit varstei si starii mele fizice, cei care au ramas nu fac decat ptr persoane f tinere si cu o stare fizica excelenta. Venea si nunta, munca la birou ma extenuase, asa ca am luat o pauza cam mare, care dureaza pana in zilele noastre :toothy9; chestie pe care tb neaparat s-o indrept si nu stiu cum. Adica as vrea o miscare gen cursuri de dans, ceva care sa ma si relaxeze. Tb neaparat ptr ca niste kg s-au depozitat mai repede decat as fi crezut vreodata ca se mai poate, iar rezistenta si tonusul fizic se pierd imediat ce abandonezi miscarea regulata. Mda!

Sfarsitul de an ne-a gasit cu doua belele pe cap, adica s-a stricat si centrala, si masina de spalat, aproape simultan ambele, chestie care m-a depresat teribil, mai ales ca zilele astea nu misca nimeni ptr nimic! Asa ca omul a luat taurul de coarne si pe 30dec seara, a cumparat o centrala SH care avea panoul electronic functional - ca asta era buba - si impreuna cu fi-miu au demontat si montat la loc magaoaia. Va zic drept, imi tremurau anticipat toate cele la gandul de-a sta in frig, dar cred ca omului si mai tare de s-a inhamat la asa ceva, in conditii de experienta zero - el e inginer da'n alta specialitate. Ma rog, dupa prima reusita au prins curaj, s-au gandit ei ca ar mai tb facut cate ceva, drept ptr care au mai demontat-o si montat-o inca de doua ori. Eu n-am mai rezistat cu nervii nervosi, mi-era frica sa n-o strice iar, asa ca m-am incuiat cu Raluca, nora mea :toothy6: , in dormitor si n-am mai iesit decat cand ne-au asigurat ca e totul functional.
Intre timp mi s-au rupt si ochelarii, iar cealalta pereche e la birou, dar deja asta nici nu mai conteaza pe langa celelalte, incerc sa fiu zen, sa fiu zen-zen! :rolleyes:

As putea sa va mai zic multe inca, dar zau ca mi-e rusine, tac un an si-acum va impui capul cu prostiile mele.
Hai va pup, glorie, alea-alea, stiti voi!
Sper sa ma mai linistesc si sa ne mai intalnim pe-aici.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2051
  • 2052
  • 2053
  • 2054
  • 2055
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

6 useri citesc topicul