Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2061
  • 2062
  • 2063
  • 2064
  • 2065
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41241 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 19 January 2019 - 02:50 PM

Lilly, cum am vazut am si dat pe amazon sa comand cateva pachete. Un pachet e 1,80 iar shippingul 19,90 € Imagine postata Tre sa iau legatura cu oamenii mei de la tara, sa imi fac provizii.

Magazinul nostru de chestii funky - ce ti-e si cu marketingul asta de care vorbeam la postul intermitent...- nu are din asta. Mama, nimic nu stiu astia! Imagine postata
Hai s-aveti cu totii un sfarsit frumos de saptamana!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41242 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 19 January 2019 - 03:43 PM

Noi am fost la cumparaturi ieri, ca se anunta si aici vreo 3 zile de frig/ninsori; acuma-s -13 grade, insa despre zapada cred ca astia au cea mai precisa aproximare :floare:...

Fisiere atasate

#41243 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 January 2019 - 04:47 PM

Vezi postareaadi_edi, la 19 January 2019 - 03:43 PM, a spus:

Noi am fost la cumparaturi ieri, ca se anunta si aici vreo 3 zile de frig/ninsori; acuma-s -13 grade, insa despre zapada cred ca astia au cea mai precisa aproximare :floare:...

Haha! Cu siguranța așa va fi. Noi acum ieșim. Mergem la gym harnicutii de noi. După începe programul de pregătiri.

#41244 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2019 - 07:09 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 January 2019 - 12:09 AM, a spus:

Lilly, malaiul ala de mamaliga...n-am mai vazut asa de ani buni! Arata ca mamaliga bunicilor, cu malai din lada, macinat la moara din sat :blink:

si mie mi-a atras atentia. in magazine la noi nu se gaseste, dar din piata de la tarani poti sa iei cu sacul, 2.5lei/kg.

Canada, sper ca sunteti bine cu furtuna :floare:

edit: ce-o fi cu Giorgiana :floare: , nu am mai vazut-o de mult timp.

Zozo, sper ca esti mai bine, hai sa vorbim :floare:

Aceasta postare a fost editata de moatza: 19 January 2019 - 07:11 PM

#41245 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 19 January 2019 - 07:32 PM

momentan suntem la -14 (-21 cu vîntul) max un cm de zăpadă dar cică abia a inceput. trebuie să ies intr-o oră, vă spuncât de frig e când mă intorc

am luat o dată mălai din ăsta cu tărâțe dar cred că era furajer că nu s-a fiert in 30 de min la microwave și ne-a deranjat pe toți la stomac după ce l-am mâncat :floare:

#41246 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 January 2019 - 07:45 PM

Pe frontul de sud, nu Canada dar aproape, nimic. Am auzit ca ninsoarea s-a transformat in ploaie și o sa fie maine. Maine noapte cad și temperaturile iar luni o sa fie peste tot patinoar.
Vecinii și-au pus prelata pe mașini deja. Eu încă ma gândesc la ce sa cumpăr de la supermarket :floare:

#41247 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 19 January 2019 - 07:54 PM

e buna treaba daca aveti chef de shopping, noi deja ne cam apropiem de paturi.
Lori, esti mai bine?

#41248 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 19 January 2019 - 08:40 PM

De la Ottawa raportam -24 in termometre dimineata la 8. Am dus cainele in parc, la noi altfel nu se poate, unde s-a intalnit cu alti 3 catei- 2 retrieveri si un australian Shepard - s-au jucat si s-au tavalit in zapada si alergat si mozolit unul pe altul de ziceai ca e primavara. Ziggy a abadonat primul ca e cel mai batran saracul, are 7 ani, ceilalti erau tinerei pana in 2 ani. De restul, stam in casa, mai un tv mai o carte, mai motzait cu motanul pe canapea, nu-i rau nici asa.
brain loading....please wait....

#41249 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 19 January 2019 - 11:27 PM

Vezi postareamoatza, la 19 January 2019 - 07:54 PM, a spus:

Lori, esti mai bine?

Am inviat, saru'muna Imagine postata Imagine postata ! Am facut de-a treaba azi, ceva de speriat! Lucrat pentru job, fost la cmparaturi, facut de mancare, facut si desert. Normal ca e mai nimic, dar, avand in vedere durerile mele , ,a simt de parca as fi urcat Everestul! Ce bine e sa nu ai boli...cel mai cel lux in viata asta!

Am adus si niiste intariri pentru refugiatii nostri de la Polul Nord Imagine postata
All well in there, Houston?

Fisier atasat  9454d92c54951a2e2b6e309c73e7fd80.jpg (4.83K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  5a140b564cdf54a8eb1a1822243cb65c.jpg (95.48K)
Fisier atasat  e121f622a57eba88275ea88b1c89fbbd.jpg (35.17K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41250 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,590
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 20 January 2019 - 12:52 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 January 2019 - 11:27 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 19 January 2019 - 07:54 PM, a spus:

Lori, esti mai bine?

Am inviat, saru'muna Imagine postata Imagine postata ! Am facut de-a treaba azi, ceva de speriat! Lucrat pentru job, fost la cmparaturi, facut de mancare, facut si desert. Normal ca e mai nimic, dar, avand in vedere durerile mele , ,a simt de parca as fi urcat Everestul! Ce bine e sa nu ai boli...cel mai cel lux in viata asta!

Am adus si niiste intariri pentru refugiatii nostri de la Polul Nord Imagine postata

Fisier atasat  9454d92c54951a2e2b6e309c73e7fd80.jpg (4.83K)
Fisier atasat  5a140b564cdf54a8eb1a1822243cb65c.jpg (95.48K)
Fisier atasat  e121f622a57eba88275ea88b1c89fbbd.jpg (35.17K)

Merci Lapo, iau o dusca sa am spor la dat la lopata. Oare la cate grade ingheata vodca :scratch: . Ia ce ni se pregateste:

"Ottawa and some surrounding areas could see up to 25 centimetres of snow over the next 24 hours, as Environment Canada has issued both a winter storm warning and an extreme cold warning.

Winter storm conditions are expected to start Saturday evening and carry over into Sunday, and an arctic air mass is expected to make it feel like minus 35 with the wind chill. Gusts are expected to hit up to 60 km/h."

Daca nu mai auziti de mine, veniti cu lopetile :biggrin:
brain loading....please wait....

#41251 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 20 January 2019 - 12:56 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 19 January 2019 - 11:27 PM, a spus:

Fugi de-aici - stii ca ma tin departe de sticla, portelanuri, chestii :biggrin: ... O fi scumpa, dar cum o fi la gust?
Azi n-am iesit din casa ca n-am avut dupa ce, dar sa va pun o poza de joia trecuta, ziceam ca vine primavara! Revin maine cu nametii intre 0 si 50 cm :scratch: .

Fisiere atasate

• Fisier atasat  bug.JPG (3.92MB)

#41252 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 20 January 2019 - 02:10 AM

'Sara buna tuturor! Nu am ce raporta in mod deosebit, pana acum, iarna asta, nexam zapada. Cicatelea joi dimineata a nins, cand s-a dus jupanu' la munca. Dar n-a tinut nici cat sta cainele-n coada! Aseara, iar a fulguit (de data asta am vazut! 😁), dar doar ce s-a udat asfaltul. Poate de-acu' incolo om avea zapada. Sau nu.. 😉
Ieri am trebaluit pe tarla si cum dadusera unii foc la varii craci si inca ramasese jar, am azvarlit rapid varii uscaturi si iaca rezultatul:

Fisier atasat  DSC_1201.jpg (225.91K)

Fisier atasat  DSC_1204.jpg (268.61K)

Fisier atasat  DSC_1205.jpg (289.93K)

Numa' dracii mai lipseau la apel, topaind in jurul focului! 😁 :biggrin:
Alte vesti.... Asteptam sa vedem ce va fi - unde lucreaza jupanu' se fac concedieri masive (mii de oameni). Baiu' e ca aia vor fi doar dintre angajatii firmei. Despre 'ai de lucra la ei prin agentii sau prin intermediul altor firme, nu se zice clar nimic! Se pare ca, pur si simplu, nu se vor mai prelungi contractele, cand se incheie anul fiscal (final de martie - inceput de aprilie). Dragut.... :scratch: Om trai si-om vedea!
Altfel, program aglomerat, mergem la mai multe locuri de joaca, 3 zile pe saptamana, gradinarim.... Treaba multa, planuri si mai multe, oboseala deja nu o mai contorizam iar timpul a disparut cu desavarsire! :unsure:
Sanatate multa tuturor si sa aveti parte de vreme (vremuri) buna(e)! :cheers:

#41253 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 20 January 2019 - 05:06 AM

suntem la -24 și bate un vânt de te scoate din nădragi, a intrat vântul pe la glezne
strada mea e ca la patinoar dacă te paște gândul să pui vreo frână lacul lebedelor te cheamă (ăla e cu piruete multe, nu?) nu ninge prea tare dar vântul spulberă zăpada, îți trebuie ochelari ca ai eskimoșilor

in altă ordine de idei mi-am luat bocanci vegani

#41254 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2019 - 11:06 AM

Vezi postareaDexter, la 20 January 2019 - 05:06 AM, a spus:

suntem la -24 și bate un vânt de te scoate din nădragi, a intrat vântul pe la glezne

Fisier atasat  ajutor ptr dex.jpg (326.33K)

Dex draga, ma grabii sa-ti vin in ajutor, ia cu nadejde, la noi a aparut o serie de pizdificati, sorry, barbati vanjosi care folosesc.

succes cu gerul, lasa c-ati mai trecut prin de-astea, sigur reusiti.

la noi -2C erau dimineata la 7, era o mazariche nervoasa afara, apoi a dat-o in freezing rain, acum doar rain.

astazi chestii administrative si ceva pavoazare personala, mai lejereanu-asa, glorie, toate bune, alea-alea!

#41255 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 20 January 2019 - 12:00 PM

Buna dimineata!
La noi soare si frumos deocamdata, pe maine se anunta ploaie, alerta meteo.
A nins si aici iarna asta, au fost 2 episoade, dar binenteles ca aici imediat se topeste ca iese soarele.

Nu mai stiu cum sunt iernile friguroase din Ro, imi amintesc cum imi inghetau obrajii si totusi era o senzatie placuta. Dar cu -24 cum au fetele din Canada e nasol de tot.

Noi am fost intr-un an la Londra in ianuarie si am prins un frig puternic, eu rezist dar dl. Any obisnuit cu temperaturi mai blande...
De aceea in Ro inca nu am fost iarna cu juniorul.

In alta ordine de idei am la cuptor o rata pe care o fac dupa reteta lui Maya umpluta cu pere si cu legume pe langa.

Sper sa va reveniti din raceli si boli de sezon, juniorul meu tocmai ce si-a revenit, a luat un virus la gradi, febra si voma.

#41256 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 20 January 2019 - 12:41 PM

Buna! la noi -1 grad acum si intunericeala rau,ceva posibilitati de ploaie zice meteoblue ,vreme buna de motzaiala' la caldurica :biggrin:

O duminica placuta in continuare tuturor si multa sanatate la bolnaviori,insanatosire grabnica :scratch: :cheers:

#41257 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 January 2019 - 01:35 PM

Imagine postata Bocanci vegani

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#41258 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2019 - 01:51 PM

strada mea e ca la patinoar dacă te paște gândul să pui vreo frână lacul lebedelor te cheamă (ăla e cu piruete multe, nu?) nu ninge prea tare dar vântul spulberă zăpada, îți trebuie ochelari ca ai eskimoșilor

in altă ordine de idei mi-am luat bocanci vegani

Vezi postareamoatza, la 20 January 2019 - 11:06 AM, a spus:

Atasament ajutor ptr dex.jpg

Dex draga, ma grabii sa-ti vin in ajutor, ia cu nadejde, la noi a aparut o serie de pizdificati, sorry, barbati vanjosi care folosesc.

la noi -2C erau dimineata la 7, era o mazariche nervoasa afara, apoi a dat-o in freezing rain, acum doar rain.

astazi chestii administrative si ceva pavoazare personala, mai lejereanu-asa, glorie, toate bune, alea-alea!

Imagine postata Imagine postata Imagine postata

@ Dex: Pune-ne si noua o poza cu sosonii tai cei noi!

@Moata, per se, pantofii aia sunt chiar foarte eleganti!

Eu ...dupa aproape doua saptamani faar cofeina, am comis-o ieri , am baut cappuccino si un espresso pe la 4 , drept pentru care am adormit la ora -exact- 3 dimineata! M-am trezit pe la 11 , nu stiam nici cum ma cheama, nici unde ma aflu.

Tot ce simteam era ca imi era capul infundat tot, un soare orbitor afara, v-ati prins, incepe febra fanului Imagine postata Fac desensibilizare de aproape doi ani, da? Bloody hell! Imagine postataUna peste alta, cred ca am scapat si de virusul cu pricina. Enervante chestii, virusii astia. Dar, vorba ceea, un rahat nu te viziteaza niciodata singur, pai?

Aducem intariri, Houston! Avand in vedere ca treceti prin ce treceti:
Fisier atasat  59130bfd53090c1f0a57d4b249087852.jpg (16.64K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  835f53c6a03b9210b415d0139faf2d4c.jpg (84.39K)
Fisier atasat  d9cd908d1a84fd1da6cf557b2901d92d.jpg (21.65K)

Houston, hang on in there!!!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41259 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 20 January 2019 - 02:59 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 20 January 2019 - 01:51 PM, a spus:

[/b][/color]@Moata, per se, pantofii aia sunt chiar foarte eleganti!

si se asorteaza cu fularele, nu? ca io aia oferisem spre ajutor.

o mizerie afara, am fost la o plimbare scurta ca stiti ca-mi place burnita, face bine la ten, si-am venit ca un purcel de murdara.

ma pregatesc sa ma uit la chefi, ca n-am vazut saptamana trecuta.

#41260 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 20 January 2019 - 04:54 PM

Vezi postareamoatza, la 20 January 2019 - 11:06 AM, a spus:

Fisier atasat  ajutor ptr dex.jpg (326.33K)

:biggrin: :scratch: :cheers:
Da-mi voie sa-ti imprumut modelul pentru party-ul de Craciun, noi avem "ugly sweater contest", si cineva propusese si concurs de sosoni, mai pun eu ceva pe langa, si iau premiul 1 cu coronita!

Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 20 January 2019 - 04:54 PM

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2061
  • 2062
  • 2063
  • 2064
  • 2065
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic