Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2071
  • 2072
  • 2073
  • 2074
  • 2075
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41441 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 04 February 2019 - 07:22 PM

Cat de tare e asta!! :) http://www.facebook....?type=2

#41442 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,775
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 04 February 2019 - 07:48 PM

Vezi postareaalpha, la 04 February 2019 - 04:40 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 04 February 2019 - 03:00 PM, a spus:

Prosciutto ca prosciutto, dar şorţul....

si mie tot sortul mi-a sarit in ochi Imagine postataImagine postataImagine postata
si mie!!! Imagine postata

#41443 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 04 February 2019 - 09:31 PM

Vezi postareaAdriana, la 04 February 2019 - 02:45 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 February 2019 - 11:07 PM, a spus:

Titi, aulio...sunca de Serrano...aia de Parma nu ma misca in nici un fel, dar daca-mi dai cu aia de Serrano pe la nas Imagine postata

inseamna ca ti-ar fi placut sa fii linga mine =))

dovada ca el era

Eu abia dupa vreo 40 de secunde de fixat jambonul ala am sesizat sortul :))) Daaaaa, ne-aducem aminte, da da! Batrane, auzi! Cine te-nvata cuvinte din astea neobrazate, zau? Te rog sa ti le scoti din vocabular, pronto! Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41444 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2019 - 09:44 PM

Eu vroiam sa va arat mai demult niste "exotisme", cica, din magazinasul ala de fite gastronomice de care va mai spuneam. Ca sa vezi cat de simplu e sa manipulezi creierasul uman, scoate-i ceva din circuit -a.k.a. frunzele de sfecla rosie si galbena, ca nu e nimic altceva mangold-ul ala...- lasa-l sa uite si reintrodu pe piata...iaca, pana si gradinarului i se pot vinde castraveti. Uneori imi vine sa le spun unora care asa se mai minuneaza in fata frunzelor de genul ca tataia avea gradina plina, dar era doar hrana furajera Imagine postata
Cel mai tare m-a dat pe spate pretul pentru "degetele lui Buddha", hai fugi tare! A iesit o amarata de lamaie cocarjata si o scot ca unicat Imagine postata Ce ti-e si cu marketingu' asta...
Ia:

Fisier atasat  20190119_114906.jpg (241.83K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  20190119_114908.jpg (228.7K)
Chestiute din astea nu am mai vazut pana acum, a mancat cineva?
Fisier atasat  20190119_114912.jpg (293.69K)
Fisier atasat  20190119_114923.jpg (351.93K)
Foaaaaaarte la moda, morcovi si sfecla de toate culorile:
Fisier atasat  20190119_115031.jpg (199.12K)
Plus o salata glasata, pe care nu am mai vazut-o:
Fisier atasat  20190119_115051.jpg (348.41K)
Iaca, sfecla:
Fisier atasat  20190119_115327.jpg (402.9K)
Amaratele astea de frunze nu le-as lua nici daca mi-ar da ei bani mie...
Fisier atasat  20190119_115335.jpg (330.15K)
Plus niste treburi necunoscute:
Fisier atasat  20190119_115305.jpg (1.1MB)
Number of downloads: 1Fisier atasat  20190119_115308.jpg (269.4K)
Number of downloads: 1
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41445 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2019 - 10:02 PM

Ne mai intrebase cineva mai demult pe aici pe forum despre crosne ca pe o ghicitoare sa ghicim ce sunt Maya cred ca era ,oricum nu ghicisem ,nu stiu pe unde pe la ce topic si nici cum le-a gatit http://www.google.ro...i19.GHA8hl-4moc

#41446 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 February 2019 - 10:40 PM

Nush ce-s crosnele alea, mi le imaginez niste camilo-struti. Ceva intre napi si topinambur? In fine, astea ce va arat eu is chestiute de "haute cuisine", pentru meniuri cu "fonfleuri", vorba ta =)))) Mai mult de decor decat de umplut ghiozdanul. De regula se gasesc prin restaurantele de varf. Chiar o sa iau si eu sa fac de fantezie, cand oi avea timp.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41447 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 February 2019 - 10:53 PM

Fisierul meu zice ca ar fi fost 2005 =))
Fisier atasat  19.09 120.jpg (406.03K)
si asa pour parler oleandrii din spatele meu de atunci acuma sint asa
Fisier atasat  oleandri2018.jpg (177.75K)

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 February 2019 - 09:44 PM, a spus:

Amaratele astea de frunze nu le-as lua nici daca mi-ar da ei bani mie...

e varza neagra toscata asta, e drept ca e un pic cam amarita :)

#41448 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,244
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 04 February 2019 - 11:03 PM

Belea șorțul ăsta al tău! =)) Erai o drăguță =)) Io-s mai ciudată, îmi place mai mult de noi așa cum sîntem acum :)

#41449 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 February 2019 - 11:09 PM

iar acu sint grasa si frumoasa si devreme acasa =))
da' n-am zis ca nu-mi place de mine acu doar ca sint mai batrina =))
dar si mie imi place mai mult, ca-s mai inteleapta :)

#41450 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 05 February 2019 - 10:26 AM

Eeee, nu.i corect "batrana", corect e "cu experienta" sau, cum zice Adriana, "mai inteleapta" 😃
fiica dacilor

#41451 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 05 February 2019 - 11:36 AM

da' scumpe-s destele lui Buda! si glacee salad....mai bine pasc in gradina din spateImagine postata

Zau ca nu-mi aduc aminte sortul! da-mi place teribil!

Azi dimineata am iesit cu Ozzy la plimbare, noroc ca picura cand am plecat si am luat o umbrela si lui i-am pus haina de ploaie. Pe la jumatatea traseului ne-a prins potopul. A turnat cu galeata! Inca mai toarna.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41452 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 05 February 2019 - 07:03 PM

Vezi postareaalpha, la 05 February 2019 - 11:36 AM, a spus:

da' scumpe-s destele lui Buda! si glacee salad....mai bine pasc in gradina din spateImagine postata

Zau ca nu-mi aduc aminte sortul! da-mi place teribil!

Azi dimineata am iesit cu Ozzy la plimbare, noroc ca picura cand am plecat si am luat o umbrela si lui i-am pus haina de ploaie. Pe la jumatatea traseului ne-a prins potopul. A turnat cu galeata! Inca mai toarna.

Tocmai! Ma pai ale mele proprii si personale ce-au? Si nici acre nu sunt. Si isi si gratis Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41453 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 06 February 2019 - 02:25 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 February 2019 - 09:44 PM, a spus:

Plus niste treburi necunoscute:
Atasament 20190119_115305.jpgAtasament 20190119_115308.jpg

M-am uitat pe site-ul de unde cumpar portocale din Sicilia, Finger Lime sau Lamaie Caviar, pentru bobitele asemanatoare, costa 20€ pentru 250 de grame.

#41454 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 06 February 2019 - 03:30 PM

Aici dupa cum se vede 20 € pe 100 g... Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41455 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 07 February 2019 - 10:20 PM

:notworthy: :notworthy: Duoamne' pazeste si iarta-ne da' multi nebuni mai sunt in gradina ta dooaammnnee si multi ii mai sar gardu' :occasion14: http://stirileprotv....t-plangere.html..imi place unul din comenturile de pe faceebook apropo de asta zice''bine ca nu erau tigai'' ca ce-i drept in trecut la tigai s-a lasat mult mai grav :occasion14: ..S-a deschis Kaufland chiar aici langa mine,fusei si eu de curiozitate,gura casca,multime de oameni cu cosuri arhipline desi eu nu am vazut nimic f. rentabil ca si pret,mna' preturi ca peste tot,am luat un otet balsamic,niste condimente si alte nimicutzuri',dar lumea asta e nebuna,nebuna,nebuna,poate ca ar fi de plans dar eu rad cu lacrimi,o fi ras nervos..mai stii?! =)) =))

#41456 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 08 February 2019 - 06:16 AM

:notworthy: noroc intr-adevar ca au fost doar niste televizoare; mi-a adus aminte de video-urile din America, unde se calca lumea in picioare pentru chilipiruri de Black Friday. Si aici sta lumea la coada cu noaptea-n cap pentru tot felul de chestii, nu as face asa ceva intentionat pentru nimic in lume, doar daca n-am incotro, mi-au ajuns cozile la mancare la care stateam copii fiind.
Eu maine am zi de leneveala acasa; as fi facut curatenie dar se va opri apa asa ca mi-am propus sa ma uit la "Ninotchka" cu Greta Garbo la 8 dimineata, iar mai tarziu am vazut ca e si "The Great Dictator" cu Chaplin, sper sa apuc sa le vad pe amandoua. Imi plac la nebunie filmele astea vechi, nu demult am vazut "The mark of Zorro", un film mut facut in 1920!

Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 08 February 2019 - 06:17 AM

#41457 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 11:11 AM

:notworthy: S-a intamplat asa,de mult timp aici langa mine pe un teren ingradit a aparut un panou cu sigla kaufland ,s-a inceput constructia care a durat ceva timp si parcarea etc,in sf. s-a anuntat pe retelele de socializare ca marea deschidere va avea loc joi(adicalea' ieri') cum necum au deschis cu o zi mai devreme miercuri,vazusem poze cu taierea panglicii oficios' ,lumea cica era inghesuita la usi asa ca au deschis,si a iesit ce ati vazut si voi,domnul Geany a fost la serviciu si ieri si azi,si ma sunase la telefon sa-mi spuna ca un coleg si-a luat de la noul Kaufland televizor...zic ''ce televizor bre' ?!ca am fost eu si nu am vazut nici un televizor !'' :notworthy: vazui stirile si ma lamurii de ce nu am mai vazut eu nici un televizor :occasion14: ...totusi urmarind acel filmulet(ce-i drept eu am si imaginatia f. bogata) eu imi imaginez un alt scenariu posibil,daca priviti cu atentie doamna rade,si apoi cat tupeu sa ai sa tragi asa de catai omul pe care nu-l cunosti,eu cred ca era chiar sotia domnului care cand a vazut ca el a luat televizor,ea nefiind deacord voia de fapt sa-l impiedice pe el sa-l achizitioneze si sa-l duca inapoi,daca observati ea il tara de fapt inapoi catre raft =)) dar poate ca am eu imaginatia f. bogata....Imi mai vine in minte una ,stiti pe vremuri cand se statea la coada pt. unt de exemplu si la un moment dat incepea sa se dea doar cate un pachet ca sa ajunga si mai striga cate cineva ,''dati cate jumatate de pachet ! ca sa ajunga la toata lumea!'' asa si aici trebuia sa dea bre' cate jumatate ca sa ajunga la toti,paii dreptate e asta ?! unu' ia cate trei si altul nici unul?!'' =))

In rest si eu azi sunt singura cu Ale' asa ca facem partyyy!! am si eu in plan niste curatenie dar chef nu prea,o sa ma mobilizez oricum,in rest baie lunga relax etc, film vechi nu am vazut in ultimul timp dar am revazut ''ziua cartitei'' ..

Soare la noi dar frigut -4 grade temperatura resimtita -8

O zi minunata tuturor! :occasion14:

#41458 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 08 February 2019 - 12:00 PM

Geany, ce scenariu ai facut! Imagine postata
Inca asa ceva n-am mai vazut

Toata noaptea a batut vantul si a plouat. Azi dimineata imi sorbeam cafeaua si aud voci in curtea din spate. Inca vantuia si ploua la greu. Ies afara sa vad ce se petrece. Vecina si soacra dumneaei strangeau de zor reciclabile din curtea mea. Le-a rasturnat vantul lada de gunoi si-a-mpartit continutul intre curtea lor din fata si curtea mea din spate. Distractia de dimineata Imagine postata
Altfel toate bune, e vineri! Imagine postata
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41459 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 February 2019 - 12:14 PM

:notworthy: Daa !!draga Alph'! in general eu sunt foarte pozitiva si imi place sa vad partea buna in oameni ,prefer cu siguranta varianta scenariului meu,in cazul asta situatia ar fi de-a dreptul comica ,pt. ca stim cu totii cam cum sunt prezentate de obicei stirile pe la noi...

Fisier atasat  post-405-15209227036396.jpg (91.58K)

lasand asta la o parte eu stau si ma mir cum putea fi atata amar de lume dimineata si cumparau ca innecatii tot ce le pica in mana :notworthy: cand mergi la un magazin de genul te astepti sa gasesti saculetul de portocale sau de lamai la reducere,sau in fine la un pret bun sa spunem,sau la zahar,ulei ,faina,cativa banuti mai putin ca in alte parti,dar dai de televizoare la ''699'' de lei si cumperi asa ,ba chiar cate 2 cate 3 ...Eu mereu ma uit la stiri si-mi spun ca nu ma mai mira nimic,le-am vazut pe toate si mereu mi se dovedeste contrariu :occasion14:

Oricum vb. ''il mondo e bello perche e vario''(lumea e frumoasa pt. ca e variata) eu continui cu daca am fi toti la fel ar fi o mare plictiseala :occasion14:

#41460 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 08 February 2019 - 01:29 PM

Vezi postareaGeany, la 08 February 2019 - 11:11 AM, a spus:

totusi urmarind acel filmulet(ce-i drept eu am si imaginatia f. bogata) eu imi imaginez un alt scenariu posibil,daca priviti cu atentie doamna rade,si apoi cat tupeu sa ai sa tragi asa de catai omul pe care nu-l cunosti,eu cred ca era chiar sotia domnului care cand a vazut ca el a luat televizor,ea nefiind deacord voia de fapt sa-l impiedice pe el sa-l achizitioneze si sa-l duca inapoi,daca observati ea il tara de fapt inapoi catre

:occasion14: :notworthy:
Asa o fi fost:
- La ce-ti trebuie inca un televizor?? ca avem in fiecare camera!!!
- Da' la baie n-avem!
- Esti nebun?? deja-i prea mult!
- Lasa-ma-n pace femeie! Ce, io comentez cand iti cumperi si poseta cu fiecare pereche de pantofi???

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2071
  • 2072
  • 2073
  • 2074
  • 2075
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

7 useri citesc topicul