Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2073
  • 2074
  • 2075
  • 2076
  • 2077
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41481 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 10 February 2019 - 08:35 PM

Vezi postareamoatza, la 10 February 2019 - 06:52 PM, a spus:

Aaaa, ati revenit pe calea cea buna, hai ca dau io protocolul

Fa poza mai mare și unul e al meu :71:

#41482 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 10 February 2019 - 09:00 PM

Bine ai revenit Ariel! :D :D si toate celelalte fete,poate mai intrati si pe la han cand mai aveti timp sa mai povestim :71:

#41483 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 February 2019 - 09:34 PM

Ariel :71: :D

#41484 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 February 2019 - 11:21 PM

Vezi postareamoatza, la 10 February 2019 - 06:52 PM, a spus:

Vezi postareaariel, la 10 February 2019 - 04:36 PM, a spus:

Pupa-v-as apăsat pe toate!
Parcă m-am întors acasă!!!!

Bun o fi facebook-ul, dar aici e ca la mama acasă, în bucătărie, când suntem toți noi-noi, fără pretenția de a părea ceea ce nu suntem....

Aaaa, ati revenit pe calea cea buna, hai ca dau io protocolu'

Ptr asa ocazie, nu mai micsorez poza 😋

Si tu cu strategia hit and run aka lovitura sub centura de duminica, nu?
Vin de la japonez, credeam ca is full, pana am vazut pe amaratii astia rastigniti. Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41485 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 10 February 2019 - 11:47 PM

io nu vreau puii moatzei, vreau micii lui Dexter
Imagine postata

#41486 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 February 2019 - 08:32 AM

AM auzit niste strigaturi pe aici:
Fisier atasat  bd7adda5b23a4914402e55939e54e769.jpg (58.71K)
Number of downloads: 0
Coooomin':
Fisier atasat  5fe99b61ddf58a1d25cae13b073178fa.jpg (48K)
Number of downloads: 0
Sa aveti o saptamana cat mai antrenanta in sensul bun al cuvantului :71:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41487 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 February 2019 - 08:42 AM

SI un pic de amuzament, ceva ras cu plans, balega de manz. Ultima oara cand am fost in Londra am luat trenul. Stopuri si controale , verificat de bagaj, acte etc. A very very weird feeling...

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41488 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 11 February 2019 - 09:24 AM

Vezi postareaAdriana, la 10 February 2019 - 11:47 PM, a spus:

io nu vreau puii moatzei, vreau micii lui Dexter

hai, ma, ia si din micii mei, ca fu si-un kil de mici, da' omu' a furnizat poza inainte sa-i arunce pe gratar :71:

de la penny( ptr bastinasi), si chiar au fost buni, fara miros de bicarbonat, pe care-l urasc cel mai tare la mici si ma face sa nici nu gust.

#41489 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 11 February 2019 - 10:04 AM

pai daca ai si mici iau si de la tine
aici rar de tot gasesc, citeodata cad tentatiei si ii cumpar dar tot oribili sint
era un nene, Valentin, la un magazin romanesc care ii facea si erau chiar buni, dar s-a schimbat gestiunea, s-a transformat intr-o La mama si inca nu am avut curajul sa incerc, si oricum dupa ultima data cind am fost si m-am suparat nu ma mai duc acolo, am alt La mama in drum si o sa ma opresc doar le ei, cit or mai rezista, ca au un spatiu enorm gol pe 3 sferturi
eu cind zic buni ma refer la gustul lor de odinioara ca pe ala mi-l amintesc bine

#41490 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 11 February 2019 - 10:16 AM

Vezi postareaAdriana, la 11 February 2019 - 10:04 AM, a spus:

eu cind zic buni ma refer la gustul lor de odinioara ca pe ala mi-l amintesc bine

ei, ma tem ca gustul ala usor picant, aromati si zemosi nu prea mai exista. in plus, conteaza f mult sa fie facuti la jar de lemn sau de carbuni dedicati.
mai luam de la un producator local care are produse f bune. de exemplu carnatii ii face constant grozav de buni, a.i. noi am renuntat sa mai facem in casa, si stii cata productie aveam!!!
dar la mici nu-i nimereste la fel. face cantitati relativ mici, 20 max 30kg si cred ca-i face la ochi, nu mai cantareste ingredientele. asa ca ies diferiti de la o tura la alta. acuma ca-s mai iuti sau mai grasi, nu prea m-ar deranja, dar scapa si bicarbonat mai mult cateodata... si cu asta m-a pierdut.

#41491 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 February 2019 - 05:38 PM

noi avem fabrică de mici locală, mă rog, făbricută, laborator? aprovizionează toate magazinele europene din oraș și sunt unguri din Transilvania. rețetele lor sunt super, fac și mezeluri; cârnați, porcării. micii sunt super.

#41492 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,589
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 11 February 2019 - 05:47 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 February 2019 - 08:42 AM, a spus:

SI un pic de amuzament, ceva ras cu plans, balega de manz. Ultima oara cand am fost in Londra am luat trenul. Stopuri si controale , verificat de bagaj, acte etc. A very very weird feeling...

Noi cand am fost ultima data la Londra am fost cu copiii, care calatoreau cu pasaport canadian. Pentru ca aveau cu ei doar biletul de intoarcere din Londra la Luxembourg, dar nu si inapoi in Canada, nu voiau sa i primeasca ca vezi doamne poate vor sa ramana in Anglia. Noroc ca noi eram la linia de pasapoarte europene in acelasi cu ei si am spus ca sintem impreuna si atunci s-au calmat ca prin minune, si-au cerut scuze si ne explicau ca au probleme vezi doamne cu emigrantii ilegali.
brain loading....please wait....

#41493 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 February 2019 - 05:50 PM

Noi am avut doua magazinele romanesti...detinute de tigani. Dap, va rog sa nu imi veniti cu mustrari politically correct ca eu raman la denumirea lor impamantenita dintotdeauna pe meleaguri romanesti. Asa isi spun si ei insisi.
No, asta nu inseamna neaparat ca are automat conotatie negativa...insa, au dat dovada de tipicul busniness know-how romanesc, drept pentru care au fost desfiintati rapidus. Ba chiar unul din magazinase fusese deschis la 5 minute de mine, cu masina, nu-mi venea sa cred. Celalalt la jumatate de ora asa, ala avea si mici. Cu siguranta cu exces de bicarbonat, dar cine se mai impiedica de detalii din astea Imagine postata

Vezi postareablack_cat, la 11 February 2019 - 05:47 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 11 February 2019 - 08:42 AM, a spus:

https://www.youtube....h?v=EIrdAqFEKNY

Noi cand am fost ultima data la Londra am fost cu copiii, care calatoreau cu pasaport canadian. Pentru ca aveau cu ei doar biletul de intoarcere din Londra la Luxembourg, dar nu si inapoi in Canada, nu voiau sa i primeasca ca vezi doamne poate vor sa ramana in Anglia. Noroc ca noi eram la linia de pasapoarte europene in acelasi cu ei si am spus ca sintem impreuna si atunci s-au calmat ca prin minune, si-au cerut scuze si ne explicau ca au probleme vezi doamne cu emigrantii ilegali.

Pe mine a cam inceput sa ma stranga-n spate tot circul asta...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41494 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,589
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 11 February 2019 - 05:50 PM

Vezi postareaDexter, la 11 February 2019 - 05:38 PM, a spus:

noi avem fabrică de mici locală, mă rog, făbricută, laborator? aprovizionează toate magazinele europene din oraș și sunt unguri din Transilvania. rețetele lor sunt super, fac și mezeluri; cârnați, porcării. micii sunt super.

Si la ottawa e o fabricuta Adam's sausages care are afumatoare adevarata cu fum, face niste mezelarii si afumaturi, carnati, mici foarte buni.

Si daca ne vorbeam toti nu iesea asa, si noi ieri tot mici.
brain loading....please wait....

#41495 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 February 2019 - 05:52 PM

Multi britanici care lucreaza in UE incep sa declare ca prefera sa fie cetateni europeni in afara UK decat cetateni britanici in afara UE. Si toate astea pentru ca ignoranta este la cote maxime...ignoranta la asemenea nivel si, implicit, lipsa de educatie a dus la una din cele mai mari catastrofe din istoria omenirii...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41496 Useril este offline   ariel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 290
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationundeva,cindva

Postat 12 February 2019 - 01:05 AM

Vezi postareablack_cat, la 11 February 2019 - 05:50 PM, a spus:

Vezi postareaDexter, la 11 February 2019 - 05:38 PM, a spus:

Si la ottawa e o fabricuta Adam's sausages care are afumatoare adevarata cu fum, face niste mezelarii si afumaturi, carnati, mici foarte buni.

Si daca ne vorbeam toti nu iesea asa, si noi ieri tot mici.

Și noi, tot mici.
Cu toate că, puii Moatei arată bestial.

#41497 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 12 February 2019 - 09:24 AM

Inafara de faptul ca de fiecare data aproape mi se intimpla ca La mama sa-mi dea marfa expirata, e drept ca n-are nimic mai niciodata dar nu se exista :angryfire: (stiu ca am facut greseala in exprimare dar e intentionata) =))
S-a intimplat sa iau chestii neexpirate si care sa fie deja stricate, ma refer aici exclusiv la lucruri afumate si puse sub vid. Acestea sint pline de apa, deja cind scoti punga e lichid inauntru, cind tai cele de gen muschi filè se vede de la o posta ca sint siringate masiv cu lichid. Pulpele de pui afumate am renuntat de a le mai lua pentru ca sint aproape mereu crude si mi se face greata, ar trebui sa le gatesc dar nu de asta le cumpar.
Produsele sint fie facute aici fie in Romania, deci din partea mea foarte mare deziluzie pe toata linia.
Asa ca pina la urma ma rezum sa iau doar kaiser si un cirnat afumat caruia ii zice cu sunca mi se pare.
Asta vara am luat pastrama de la gastronomia supermarketului de la Piatra, intr-adevar foarte buna si uscata, am si adus o bucata mica.

#41498 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2019 - 09:34 AM

45 de ore si 15 minute pana la Brexit. Toata lumea este terifiata de un singur lucru: banii... Productii, livrari care vor fi incetinite/blocate/ inghetate din cauza Brexitului.

Venezuela blocheaza ajutoare umanitare.

Iran marcheaza a 40-a aniversare a revolutiei islamice.

In Germania se tot vorbeste de esuarile eforturilor de integrare a celor cu Migrationshintergrund (adica cei cu background de migrant). De cand a fost introdus termenul , acesta este inteles ca desemnand pe cei cu background islamic/religia respectiva. Nimeni nu a inteles nici pana la ora asta ca integrarea nu are voie sa fie confundata cu asimilarea...
O localitate din Louisiana a fost inghitita in proportie de 98% de apele rezultate in urma incalzirii globale.

Trump e chitit pe construirea zidului.

Calutii de mare, o specie taaaaare iubita de mine, deoarece masculii raman insarcinati mi-au dat lovitura de gratie: isi duc sarcina cu mare grija pana la capat pentru a isi manca progeniturile dupa ce le dau nastere.

Ma gandesc serios sa ma duc la manastire... Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41499 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 12 February 2019 - 10:01 AM

Ah, da...generatia mica, slava cerului, face i n sfarsit ceva. Sper ca viitoarele femei sa apuce o lume in care statutul femeii sa fie cat de cat reabilitat (nu vorbim de feministe extremiste etc.) . Menstruatia , un tabu in cel mai bun caz , tolerat in societatile "dezvoltate" si totusi inca stigmatizat (in special de catre biserica) si o mare stigma in cele subdezvoltate. Dap, vorbim fix de acel atribut anatomic al femeii care semnalizeaza tuturor ca femeia este , generatoare de viata.

Manastire, Polul Nord, tribul ala de salbatici pe insula din vestul Indiei...ma mai gandesc ce optiuni mai am...
Fisier atasat  51791438_445947339277252_7358570625037762560_n.jpg (159.81K)
Number of downloads: 1

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 12 February 2019 - 10:02 AM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41500 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 12 February 2019 - 10:27 AM

Vezi postareaAdriana, la 12 February 2019 - 09:24 AM, a spus:

S-a intimplat sa iau chestii neexpirate si care sa fie deja stricate, ma refer aici exclusiv la lucruri afumate si puse sub vid. Acestea sint pline de apa, deja cind scoti punga e lichid inauntru, cind tai cele de gen muschi filè se vede de la o posta ca sint siringate masiv cu lichid. Pulpele de pui afumate am renuntat de a le mai lua pentru ca sint aproape mereu crude si mi se face greata, ar trebui sa le gatesc dar nu de asta le cumpar.

astea nu-s afumate in afumatoare cu fum cald sau rece.
sunt bagate intr-un maglavais umed care contine un E cu aroma de fum, nu cumpar niciodata un produs vidat pe care-l observ umed.
si inca ceva, majoritatea celor care afuma intr-adevar corect nu rateaza ocazia de-a semnala acest lucru pe eticheta, eventual precizeaza si esenta de lemn cu care a fost facuta afumarea.

Vezi postareaLapona Enigel, la 12 February 2019 - 09:34 AM, a spus:

Ma gandesc serios sa ma duc la manastire... Imagine postata

treaba ta, dar ma simt datoare sa-ti spun ca la sfanta manastire -hmm, hmmm, tuse usoara! - e blocat topicul cu barbati frumosi. :angryfire:

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2073
  • 2074
  • 2075
  • 2076
  • 2077
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul