Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2075
  • 2076
  • 2077
  • 2078
  • 2079
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41521 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 13 February 2019 - 12:40 PM

Ohhh!! Daaa!!! sa ne reincarcam bateriile (eu ziua de ieri am simtit-o in toate oasele,mai ceva ca o babuta am ajuns =)) )

#41522 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2019 - 03:04 PM

hello, hello! dom' le gramatica asta nu-i ptr toata lumea, te poate slei de puteri, la o adica =))

eh, ma rog, io avui audit pana pe la unu trecute fix, ma cautara astia peste tot, da' si io rea! nimic nu le dadui mura-n gura, lasa sa caute!
diseara ma duc la concurs, asa ca ma relaxez.
Giani, ci mai faci tu, ia vino si mai povesteste cate ceva.

#41523 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 07:46 PM

Vezi postareamoatza, la 13 February 2019 - 03:04 PM, a spus:

hello, hello! dom' le gramatica asta nu-i ptr toata lumea, te poate slei de puteri, la o adica :D

eh, ma rog, io avui audit pana pe la unu trecute fix, ma cautara astia peste tot, da' si io rea! nimic nu le dadui mura-n gura, lasa sa caute!
diseara ma duc la concurs, asa ca ma relaxez.
Giani, ci mai faci tu, ia vino si mai povesteste cate ceva.

Probabil ai vazut ca mi-a scazut limbarnita si te-ai prins tu ca ceva ceva :) de obicei sunt sanatoasa tun,ieri am iesit prin burnita si am simtit-o in toate oasele ,acum mi-a mai trecut dar am avut o durere de spate cum de mult nu am mai tras (e si perioada aceea,cea mai antipatica din luna =)) ,dar s-a suprapus si cu vremea ) azi cand am iesit prin soarele ala caldut asa ,balsam era ,dar nu am putut sa merg prea mult ca ma simteam efectiv ca o babuta care scartaie din toate balamalele,acum sunt mai bine,ma mai tine putin spatele dar pana maine sper sa reintru in parametri normali...Merci de intrebare :) ;)

#41524 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 13 February 2019 - 08:08 PM

Giani, e vremea de-un party cu baie prelungita, ia masuri!
Io-s la concurs, pauza dupa prima runda, punctaj maxim pana acum, dar prima e cea mai usoara.

#41525 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 08:16 PM

Vezi postareamoatza, la 13 February 2019 - 08:08 PM, a spus:

Io-s la concurs, pauza dupa prima runda, punctaj maxim pana acum, dar prima e cea mai usoara.

Iti tin pumnii =)) (Baia aia f. calda lunga imi trebuie mie dar cum spusei de problema lunara nu pot :) )

#41526 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 13 February 2019 - 09:20 PM

Vezi cum te gandesti tu la noi, ne scrii si de la concurs :) =))

O seara frumoasa tuturor! Geany insanatosire grabnica draga mea, mai bine pune-o de-un vin fiert!

#41527 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 09:37 PM

Vezi postareaany_annette, la 13 February 2019 - 09:20 PM, a spus:

Vezi cum te gandesti tu la noi, ne scrii si de la concurs ;) =))

O seara frumoasa tuturor! Geany insanatosire grabnica draga mea, mai bine pune-o de-un vin fiert!

N-am vin,adica am, dar e alb dintr-asta cumparat din comert,nu cred ca merge fiert ,in plus nu am companie,cu cine sa-l impart :) (domnul Geany e de serviciu ,si maine ramane in continuare la 8 ore ca au treaba acolo,vineri iar o sa trebuiasca sa mearga pana la unitate ,asa ca sunt cam singurica cu Ale,si mie imi vine sa zambesc,nici nu le-am spus alor mei de problema mea ca sa nu se ingrijoreze,ca am vb. si cu mama la telefon ca in fiecare zi ,dar uite ca voua v-am spus,chiar daca trasa de manecuta,si ma gandeam, ce frumos!!!! Poate si voi de multe ori sunteti suparate ,stresate de la serviciu,sau alte probleme,financiare,medicale,mici suparari etc,si poate nu le spuneti alor vostri dar le spuneti aici :D si asta chiar ca e ceva f. frumos!!) cum spuneam pana maine sper sa-mi treaca daca nu ma duc pana la farmacie sa-mi iau nospa ,nu am mai luat de cand eram insarcinata ,tot durerile astea de spate erau,acum e suportabil dar fara sa ma gandesc vreau sa ma aplec sa mai pigulesc vreo scama de pe jos,sau sa iau ceva de pe raftul de jos,sau sa arunc ceva la gunoi si ma taie deodata o durere ca un cutit prin spate ,si-mi spun''auci!!!Mosule ce baba esti'' ;) ,noroc,ca Ale' azi nu a fost pretentios a zis ca vrea ou ochi,m-am gandit ca e o idee buna asa ca mi-am facut si eu unul,am mancat cu branza si o salatica,asa ca nici macar nu am gatit azi,dar maine se schimba datele problemei trebuie musai sa ma remontez,am in plan un pui cu sos (ostropel),nu e mare smecherie dar trebuie sa ies sa cumpar puiul,oricum o iesire o sa-mi prinda bine! Multumesc pt. gandul bun :)

#41528 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 13 February 2019 - 11:12 PM

Geany sper ca o sa te simți bine cât mai repede!
Moatza țin pumnii sa câștigați concursul!

O seara frumoasa tuturor!

#41529 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 February 2019 - 11:25 PM

Vezi postareaWowerful, la 13 February 2019 - 11:12 PM, a spus:

Geany sper ca o sa te simți bine cât mai repede!
Moatza țin pumnii sa câștigați concursul!

O seara frumoasa tuturor!

:) Merci mult! Nu va ingrijorati mai mult decat trebuie,daca nu ma tragea Moatza de manecuta nici nu asi fi mentionat si poate ca nici nu merita mentionat,cu siguranta ca femei mai trecem prin dintr-astea ,eu nu prea bolesc de felul meu ,dar acum chiar e neplacuta ,urasc perioada aia din luna din tot sufletul meu , =)) cine a inventat-o ''am reclamatii'' :) :D

#41530 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,589
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 14 February 2019 - 01:26 AM

Vezi postareaGeany, la 13 February 2019 - 09:37 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 13 February 2019 - 09:20 PM, a spus:

Vezi cum te gandesti tu la noi, ne scrii si de la concurs :-* :occasion14:

N-am vin,adica am, dar e alb dintr-asta cumparat din comert,nu cred ca merge fiert ,in plus nu am companie,cu cine sa-l impart :toothy9; (domnul Geany e de serviciu ,si maine ramane in continuare la 8 ore ca au treaba acolo,vineri iar o sa trebuiasca sa mearga pana la unitate ,asa ca sunt cam singurica cu Ale,si mie imi vine sa zambesc,nici nu le-am spus alor mei de problema mea ca sa nu se ingrijoreze,ca am vb. si cu mama la telefon ca in fiecare zi ,dar uite ca voua v-am spus,chiar daca trasa de manecuta,si ma gandeam, ce frumos!!!! Poate si voi de multe ori sunteti suparate ,stresate de la serviciu,sau alte probleme,financiare,medicale,mici suparari etc,si poate nu le spuneti alor vostri dar le spuneti aici :hug: si asta chiar ca e ceva f. frumos!!) cum spuneam pana maine sper sa-mi treaca daca nu ma duc pana la farmacie sa-mi iau nospa ,nu am mai luat de cand eram insarcinata ,tot durerile astea de spate erau,acum e suportabil dar fara sa ma gandesc vreau sa ma aplec sa mai pigulesc vreo scama de pe jos,sau sa iau ceva de pe raftul de jos,sau sa arunc ceva la gunoi si ma taie deodata o durere ca un cutit prin spate ,si-mi spun''auci!!!Mosule ce baba esti'' =)) ,noroc,ca Ale' azi nu a fost pretentios a zis ca vrea ou ochi,m-am gandit ca e o idee buna asa ca mi-am facut si eu unul,am mancat cu branza si o salatica,asa ca nici macar nu am gatit azi,dar maine se schimba datele problemei trebuie musai sa ma remontez,am in plan un pui cu sos (ostropel),nu e mare smecherie dar trebuie sa ies sa cumpar puiul,oricum o iesire o sa-mi prinda bine! Multumesc pt. gandul bun :-*

Macar nu trebuie sa-l fugaresti . Insanatosire grabnica iti doresc si eu.
Aici ne-a ingropat din nou in zapada,trotuare nu mai exista sint doar munti de zapada. Pentru prima data in ultimii nu stiu cati ani au fost inchise nu doar scoli si gradinite ci si universitatile. Am avut treaba la banca, chestii care nu se puteau face online , si 2 banci diferite aveau cate un singur ghiseu deschis pentru ca oamenii nu au putut ajunge la munca. Din fericire nici clientii nu au ajuns asa ca nu a fost coada. Serviciile guvernului federal si provincial au fost inchise. Vedem maine ce o mai fi.
Am dat zapada mai mult de o ora,deja nu mai avem unde sa o punem pentru ca pe laturi unde am depozitat pana acum e cat un stat de om. Acum asteptam cu interes cand or sa treaca tractorasele care curata zapada de pe trotuare si o vor impinge in driveway.

Fisier atasat  P_20190213_090525_1.jpg (247.07K)
Number of downloads: 1
brain loading....please wait....

#41531 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 February 2019 - 08:03 AM

Mamma mia cit de multa e😱

#41532 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 February 2019 - 09:22 AM

Vezi postareablack_cat, la 14 February 2019 - 01:26 AM, a spus:

Aici ne-a ingropat din nou in zapada,trotuare nu mai exista sint doar munti de zapada. Pentru prima data in ultimii nu stiu cati ani au fost inchise nu doar scoli si gradinite ci si universitatile. Am avut treaba la banca, chestii care nu se puteau face online , si 2 banci diferite aveau cate un singur ghiseu deschis pentru ca oamenii nu au putut ajunge la munca. Din fericire nici clientii nu au ajuns asa ca nu a fost coada. Serviciile guvernului federal si provincial au fost inchise. Vedem maine ce o mai fi.
Am dat zapada mai mult de o ora,deja nu mai avem unde sa o punem pentru ca pe laturi unde am depozitat pana acum e cat un stat de om. Acum asteptam cu interes cand or sa treaca tractorasele care curata zapada de pe trotuare si o vor impinge in driveway.

Atasament P_20190213_090525_1.jpg

Eu vreau la tine in peisaj.
Dau zapada pentru tot cartierul. :occasion14:

#41533 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2019 - 10:50 AM

wow, blackie, ce-i la voi!!!

noi aseara am cam rasolit-o la niste intrebari cu miza mai mare, nu ne-am pus de-acord asupra raspunsului corect...si-am iesit pe locul 3 din 20 de echipe. onorabil, dar n-am fost primii si parca am vazut asa...un pic de incrancenare...dar, hei! am venit sa ne relaxam, nu sa fim motz neaparat...ca de obicei, io-s mai relaxata :toothy9; eee, oricum, mi-a placut, mai vreau.

io tot audit, acum intern. si deja am listele cu ce tb sa pregatesv ptr auditul extern :occasion14:

hello, hello!

#41534 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 February 2019 - 01:58 PM

Make way, make way, doctor's here!!! Unde e bolnava? Treci la tratament:Fisier atasat  a66dab24c6a91e3698c941872f2086f1.jpg (13.86K)
Number of downloads: 0

Plus un cocktail de relaxare:Fisier atasat  604361e0b960fe789c20c34ec8dbe55a.jpg (12.04K)

Backie, wow!!! A loooooooove winters! Lov'em!
La noi e asa, io is cu capul prastie, din cauza de febra fanului, ovcorz Imagine postata Abia ma tarai, as dormi nonstop, zici ca am lana in cap in loc de creier...
Moata, go buzoienii, go!!! Imi place mucho cum va dixtratz voi acolo! Imagine postata

Fisiere atasate

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41535 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 02:22 PM

Haha Blaky,nu ma faceti sa rad ca nu pot de durere ,incerc un zambetel mai stramb ashea' :D ,daca ar fi fost sa-l si alerg (pe pui ) nu asi mai fi gatit pui in veci ! (nu de alta da' imi face impresiune' daca-l cunosc personal :hug: ) Moamma!! ce nameti pe la voi,la noi iar a ploua intruna !!

Merci Laponel draga,asa dureri de spate si exacta asa in felul asta si situate chiar in zona aia nu am mai avut din ultimul trimestru de sarcina de acum 13 ani si doctorita mi-a recomandat atunci repaus total la pat si nospa,acum nu mai e cazul,mi-a scazut durerea cu 50% dar inca e destul de puternica,la pat nu stau nici moarta =)) asa ca astept sa treaca.

Va arat hotarul dintre ceva bun si ceva f. bun :toothy9; (pizza mea alba cu ceapa si masline ulei de masline etc,e mai inaltuta asa decat de o pizza normala,cam panne pizza sau pizza panne ca mereu ma incurc, si jumatatea lui Ale' cu sos de rosii si mozzarella ) pe principiul ''comfort food'' (abea ieri tot din acelasi principiu am mancat ultima amandina care se plimbase pe toate rafturile din frigider ca ma tot impiedicam de ea :-* )

Fisier atasat  SAM_7430.JPG (58.63K)

Poze facute direct de la locul comiterii faptei si pe intunericeala care e...Si direct din ceaun puiul cu sos a lui domnul Geany,pe care-l va manca maine cel mai probabil ca dupa ce iese de la serviciu azi merge cu colegii la o ciorba de burta (probabil sarbatoresc valentine-s day :-* ) pe mine nu ma deranjeaza deloc nu mai gatesc maine .

Fisier atasat  SAM_7431.JPG (50.64K)

O zi mununata tuturor! :occasion14: :-* si multumesc pt. grija pe care mi-o purtati!

#41536 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 14 February 2019 - 02:35 PM

Buey Giani, io cred ca tu ai durerile alea de la amandine :occasion14:
pai nu? ce-ai schimbat tu in ultimul timp ca sa ai dureri ...asa, deodata?
le-ai sorbit din priviri si te-a durut in...spate!

#41537 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 02:42 PM

Vezi postareamoatza, la 14 February 2019 - 02:35 PM, a spus:

Nu stiu fata draga :hug: dar zau ca fu nashpa rau,de atata timp pe forum nu cred ca m-am plans vreodata de probleme de sanatate,acum incerc si eu sa gasesc explicatii,am iesit alaltaieri pe burnita aia si la noi printre blocuri se face o aparaie unica,nu ai pe unde sa ocolesti sau ceva ,asa ca mi-a intrat apa in ghete ,asa ca uda la picioare si cu problema lunara ,oi fi racit cumva,2 mi-am schimbat steriletul si doctorita mi-a vorbit o gramada despre simptomele premenopauzei ,mie pe o ureche mi-a intrat pe alta mi-a iesit si mi-a spus ca deacum incolo trebuie sa merg la control anual =)) urasc,chestia asta ,in fine,sper sa fi fost doar luna asta asa ca daca nu innebunesc pe bune :toothy9;

#41538 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,589
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 14 February 2019 - 03:15 PM

Vezi postareaGeany, la 14 February 2019 - 02:42 PM, a spus:

Vezi postareamoatza, la 14 February 2019 - 02:35 PM, a spus:

Nu stiu fata draga :hug: dar zau ca fu nashpa rau,de atata timp pe forum nu cred ca m-am plans vreodata de probleme de sanatate,acum incerc si eu sa gasesc explicatii,am iesit alaltaieri pe burnita aia si la noi printre blocuri se face o aparaie unica,nu ai pe unde sa ocolesti sau ceva ,asa ca mi-a intrat apa in ghete ,asa ca uda la picioare si cu problema lunara ,oi fi racit cumva,2 mi-am schimbat steriletul si doctorita mi-a vorbit o gramada despre simptomele premenopauzei ,mie pe o ureche mi-a intrat pe alta mi-a iesit si mi-a spus ca deacum incolo trebuie sa merg la control anual =)) urasc,chestia asta ,in fine,sper sa fi fost doar luna asta asa ca daca nu innebunesc pe bune :toothy9;

Bingo! Geany nu stiu cati ani ai tu dar daca te apropii de stadiul asta poti avea dureri mari de spate inainte si in perioada menstruatiei. Iti zice Stan patitul. Nu ignora mersul la doctor si controlul anual.
Eataly cu drag te-as primi, vecinii cred ca ar pune mana de la mana pentru un bilet de avion :-)
brain loading....please wait....

#41539 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2019 - 03:18 PM

Am patruzeci si patru :occasion14: dar mi-a spus doctorita ca premenopauza poate in unele cazuri sa faca trecerea mai lin,si sa dureze mai putin,in alte cazuri e mai lunga si mai antipatica,depinde de la caz la caz nu stiu :toothy9;

#41540 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2019 - 01:56 PM

Mi-a trecut durerea de spate :71: ,am incercat sa-mi amintesc ce-mi mai spusese doctorita despre premenopauza si simptome ,am crezut ca va mai trece mult timp pana atunci si ca acum nu e important,dar acum nu mai sunt chiar atat de sigura .In familie la noi asta e subiect tabu,nici buninicile nu au vorbit deloc cu copii despre asta la fel si parintii mei f. pudici,nu au vorbit deloc cu noi despre probleme de genul asta ,am incercat sa o trag pe mama de limba sa-mi spuna cum a fost la ea,mi-a spus scurt ca s-a intamplat la 50 de ani ,fara bufeuri sau alte simptome pe care sa le simta ,punct.Si-mi venea sa rad ca era gluma aia ,''cica tatal unei adolescente (genul sta cu pushca pregatita) ii spune sotiei ca ar fi timpul sa-i faca fetei discursul despre sex si protectie,etc,sotia ii raspunde ca fata inca e mica,ei ii e rusine,daca vrea sa-i spuna el.Si isi cheama tatal fiica si o ia pe departe cu discursul despre primavara cum umbla albinutele din floare in floare si le polenizeaza si animalele fac puisori si etc,fata il asculta plictisita.A doua zi ca de obicei citeste pe ascuns jurnalul fetei in care scrie scurt ''Azi am vorbit cu tata despre sex. E varza!'' =)) =)) Asa si eu ''Mammmaa esti varza !!'' =))

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2075
  • 2076
  • 2077
  • 2078
  • 2079
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul