Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2077
  • 2078
  • 2079
  • 2080
  • 2081
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41561 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 18 February 2019 - 02:54 PM

Vezi postareamino, la 18 February 2019 - 02:42 PM, a spus:

La cafeaua ta, Lori pun o felie de tort! Geany :cheers:

Mmm!! bun bun bun! (pe mine ma scuzati,eu nu sunt cafengita,doar o cafea lunga dimineata pe care mi-o serveste domnul Geany, in timp ce eu stau la calculator sa va citesc :hug: ) oauu!! felia de tort e super apetisanta dar mai ales lingurita aia,modelul e fix ca al linguritelor maica-mii asa ca asi apuca-o din instinct in momentul unu' indiferent ce ar fi pe farfuriuta!

#41562 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2019 - 03:20 PM

Sa va povestesc,cum e party' la noi?! =)) am avut azi timp sa fac si eu un pic de treaba prin casa fara huni printre picioare( asa >sters praf,schimbat lenjeriii,aspirat,mop treashca-fleashca ,mai ochii soacrei ashea :) aerisit etc) dupa atat ''treaba'' merge o baie lunga-lunga relaxanta de o ora pe ceas cu spuma etc,facut sectoarele'' :) (manichiura pedichiura),lui Ale' i-am facut o pizza micuta si ma gandeam sa fac mai mult aluat si sa-mi fac si eu o painita buna de casa,am rezistat ieroic',ca altfel asi fi mancat ca o :cheers: ,atat de mult imi place painita calda,si mi-am facut in schimb cu o vanatat curatata pijama,taiata felii prajite cu putin ulei in tigaie scos pe hartie absorbanta,date la cuptor cu sos de rosii,oregano uscat de la plic,fasiute de ceapa rosie si feliute de rosii intercalate ashea',putin parmezan ca nu prea am avut si putina mozzarella,cateva maslinute colorate,piper si fulgi de ardei iute,dat la cuptor,si servit pe felii de paine prajita si frecata cat era calda cu sexiunea' unui catel de usturoi,pt. mine asta e :hug: Heaven, I'm in heaven http://www.youtube.c...h?v=WOYzFKizikU...

Poza cu blitz

Fisier atasat  SAM_7451.JPG (73.15K)
Number of downloads: 0

Sau fara blitz

Fisier atasat  SAM_7453.JPG (62.69K)

Dar cu siguranta cu soare

Fisier atasat  SAM_7455.JPG (57.93K)

#41563 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,066
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 18 February 2019 - 05:43 PM

Vezi postareaGeany, la 18 February 2019 - 02:54 PM, a spus:

Vezi postareamino, la 18 February 2019 - 02:42 PM, a spus:

La cafeaua ta, Lori pun o felie de tort! Geany :hug:

Mmm!! bun bun bun! (pe mine ma scuzati,eu nu sunt cafengita,doar o cafea lunga dimineata pe care mi-o serveste domnul Geany, in timp ce eu stau la calculator sa va citesc =)) ) oauu!! felia de tort e super apetisanta dar mai ales lingurita aia,modelul e fix ca al linguritelor maica-mii asa ca asi apuca-o din instinct in momentul unu' indiferent ce ar fi pe farfuriuta!

Ahahaha, lingurita aia am primit-o cadou la nunta, iar in septembrie implineste fix 30 de ani! :cheers:

#41564 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 February 2019 - 06:19 PM

Auuuu, tort...azi ma fac ca nu il vad.
Ceva fain pentru voi, sper sa va placa:

Si doi frati zuzici si super amuzanti:

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41565 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 February 2019 - 07:11 PM

Geany, cand o sa cresc mare vreau sa ma destrabalez si eu ca tine!

Azi am capul greu. Cred ca de vina e vremea ca nici nu ploua nici nu sta, cer plumburiu, Bacovia. Vreau primavara! Vreau vreme cum are Lapona- cu branduse, ghiocei, fluturi...

#41566 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2019 - 07:36 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 February 2019 - 07:11 PM, a spus:

Azi am capul greu. Cred ca de vina e vremea ca nici nu ploua nici nu sta, cer plumburiu, Bacovia. Vreau primavara! Vreau vreme cum are Lapona- cu branduse, ghiocei, fluturi...

Paii asa sa faci =)) .... :) Acum serios,iti incarca bateriile imediat si nici nu e nevoie de cine stie ce mare lucru ! :hug: :)

Ghiocei si fluturasi pt. tine

Fisier atasat  ghiocei fluturi felicitare animata 8 martie.gif (217.52K)

Multi-multi in padure

Fisier atasat  75-de-poze-absolut-superbe-cu-ghiocei-flori-de-primavararogradini.jpg (74.92K)

Si buchetel

Fisier atasat  img.jpg (32.79K)

Si branduse colorate

Fisier atasat  crocus-brandusa-primavara.jpg (67.97K)

Fisier atasat  brandusa-de-munte-crocus-heuffelianus-9767.jpg (36.23K)

Hai sus moralul,ca mai e putin pana la primavara,mult a fost putin mai este :cheers:

#41567 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,588
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 18 February 2019 - 09:37 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 February 2019 - 07:11 PM, a spus:

Si eu vreau. Anul trecut am vazut ghiocei si branduse prin aprilie, daca nu ma insel. E drept ca si cand vine primavara aici explodeaza natura si in cateva saptamani recupereaza handicapul. Insa iarna asta grea si lunga a fost si nu s-a terminat. Asa ca eu imi pun iar casa-n spinare si ma mut inapoi in Europa. Poate ghioceii nu-i mai prind pana ajung dar sigur prind lalelele si narcisele.
brain loading....please wait....

#41568 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2019 - 09:46 PM

Hi hi hi! sa ne intelegem,eu ii iubesc pe hunii mei f. mult,dar cand prind un moment de asta cand sunt singura acasa ma mai destrabalez si eu :cheers:

Geany home alone :hug:

Cam asa sunt in cada cu apa fierbinte doar vf. degetelor se mai vad

Fisier atasat  images.jpg (3.61K)

Dar si vf. nasului ca mai trebuie sa si respir

=)) :)

#41569 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 18 February 2019 - 09:55 PM

Vezi postareablack_cat, la 18 February 2019 - 09:37 PM, a spus:

Asa ca eu imi pun iar casa-n spinare si ma mut inapoi in Europa. Poate ghioceii nu-i mai prind pana ajung dar sigur prind lalelele si narcisele.

Ești curajoasa! Eu nu ma văd sa o iau de la zero din nou.

Mulțumesc Geany! Eu prin Aprilie am sa văd peisaje din astea cu floricele și gâze.

#41570 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,524
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 February 2019 - 10:36 PM

Asa ca eu imi pun iar casa-n spinare si ma mut inapoi in Europa. Poate ghioceii nu-i mai prind pana ajung dar sigur prind lalelele si narcisele.

ma gindeam la cutiile tale cind am vazut cit a nins
apucasera sa plece?

#41571 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 18 February 2019 - 10:46 PM

Vezi postareaWowerful, la 18 February 2019 - 09:55 PM, a spus:

Ești curajoasa! Eu nu ma văd sa o iau de la zero din nou.

Mulțumesc Geany! Eu prin Aprilie am sa văd peisaje din astea cu floricele și gâze.

Eu te admir ENORM!!! Esti o inspiratie nepretuita pentru mine si inca alte cateva nonconformiste de aici care imi dau curaj, ma anima , ma incurajeaza prin felul lor de a fi, gandi, aborda viata!
Of Doamne...femeile sunt ceva magnific! Rar am vazut barbati cu atata curaj! Asa ca, go, baby, go!!!
Wowy, c'mon, girl! Pana ajunge si acolo primavara (la noi e mereu prematura...tine 2 saptamani si dupa aia vin niste uragane de sa te tii, iti vine sa te spanzuri de lustra!) baga sala ori doar sauna!!! Si ia niste vitamina D ca se pare ca ai nevoie! Ma gandesc la tine! Hai, hai ca poti!

Vezi postareaGeany, la 18 February 2019 - 09:46 PM, a spus:

Hi hi hi! sa ne intelegem,eu ii iubesc pe hunii mei f. mult,dar cand prind un moment de asta cand sunt singura acasa ma mai destrabalez si eu :cheers:

Geany home alone :hug:

Cam asa sunt in cada cu apa fierbinte doar vf. degetelor se mai vad

Atasament images.jpg

Dar si vf. nasului ca mai trebuie sa si respir

=)) :)

Fata cu videoclipurile tale, ca mi s-a facut dor de Craciun, zau asa!!! Trimite-mi o chisca , un drob si un carnatz, te rog!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41572 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2019 - 10:54 PM

Sincer Laponel draga si mie imi e dor pt. ca anul asta am scos bradutul repede din cauza problemelor cu tevile de la centrala ce curgeau,treceau prin spatele bradului si trebuia sa facem loc sa umble omul acolo,anul asta imi scot parleala sa mor io' de nu-l tin pana in martie =)) :) leibar si caltabos iti trimit cu mare drag daca vrei dar cumparate din comert ca nu am altfel :cheers: ,maine cred ca ii fac lui domnul Geany pestii cu care il tot amenint,daca nu s-o razgandi ca stand la rand ,data trecuta a bunghit rasol de porc proaspat si a spus ca vrea sa ii fierb sa manance cu hrean dar si cu usturoi,asa ca maine are de ales sa vedem ce pofta vrea sa-si faca mai intai :hug:

#41573 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 12:22 AM

Citeaza

'Adriana
Da, chiar in ziua inainte de ninsoare.

'Wowerful

Sa zic ca ne-am mutat din Canada in Luxembourg in 2013 pentru 4 ani, ne-am intors in Canada cu gandul sa ramanem, in 2017, iar acum ni s-a facut iar de duca la gandul ca sintem batrani si nu mai avem multi ani inainte pentru aventuri?

Lapona Enigel

Laponel, sint curajoasa cumva, sau inconstienta? :rolleyes: dar nu pot sa imi asum tot meritul. Eu nu am plecat niciodata la drum singura, pentru ca nu a trebuit. Am avut norocul sa imi gasesc jumatatea la fel de nebuna si fara stare ca si mine.

Aceasta postare a fost editata de Adriana: 19 February 2019 - 09:57 AM

#41574 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 12:35 AM

Imi pare rau, am bulibasit rau citarile, eu am incercat sa raspund la cate un post in parte dar nu stiu ce s-a intamplat, nici cum sa repar.

#41575 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 19 February 2019 - 12:47 AM

Black, daca asta va doriti si puteti s-o faceti, sa fie intr-un ceas bun :rolleyes: !

#41576 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 01:21 AM

Vezi postareaadi_edi, la 19 February 2019 - 12:47 AM, a spus:

Black, daca asta va doriti si puteti s-o faceti, sa fie intr-un ceas bun :rolleyes: !

Multumesc, sa fie! Sintem deja cu un picior pe un continent si unul pe celalalt, cracanati peste ocean. Lucrurile au plecat deja, urmeza in curand si noi, cu catel si pisoi.

#41577 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 01:21 AM

Vezi postareablack_cat, la 19 February 2019 - 12:22 AM, a spus:

Eu te admir ENORM!!! Esti o inspiratie nepretuita pentru mine si inca alte cateva nonconformiste de aici care imi dau curaj, ma anima , ma incurajeaza prin felul lor de a fi, gandi, aborda viata!
Of Doamne...femeile sunt ceva magnific! Rar am vazut barbati cu atata curaj! Asa ca, go, baby, go!!!

Hahaha! cate glume am vazut pe facebook,cand ea e bolnava /racita,spala,calca ,gateste,are grija de copii,el la 37,9 la pat, isi scrie testamentul :rolleyes: =))

Aceasta postare a fost editata de Geany: 19 February 2019 - 01:22 AM

#41578 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 01:30 AM

Vezi postareaGeany, la 18 February 2019 - 10:54 PM, a spus:

Sincer Laponel draga si mie imi e dor pt. ca anul asta am scos bradutul repede din cauza problemelor cu tevile de la centrala ce curgeau,treceau prin spatele bradului si trebuia sa facem loc sa umble omul acolo,anul asta imi scot parleala sa mor io' de nu-l tin pana in martie =)) =)) leibar si caltabos iti trimit cu mare drag daca vrei dar cumparate din comert ca nu am altfel :rolleyes: ,maine cred ca ii fac lui domnul Geany pestii cu care il tot amenint,daca nu s-o razgandi ca stand la rand ,data trecuta a bunghit rasol de porc proaspat si a spus ca vrea sa ii fierb sa manance cu hrean dar si cu usturoi,asa ca maine are de ales sa vedem ce pofta vrea sa-si faca mai intai =))

Mamaaaa rasol cu hrean, de-ti raman degetele asa lipicioase de la rontait oscioarele alea. Nu am mai mancat din copilarie cred dar vai cat de bine imi amintesc. Si hreanul ala de te doare asa creierul in cap cand iei mai mult din greseala. Dar cum se face hreanul ca am uitat. Are ceva otet? Parca era putin acrisor?

#41579 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 01:37 AM

Vezi postareablack_cat, la 19 February 2019 - 01:30 AM, a spus:

Sincer Laponel draga si mie imi e dor pt. ca anul asta am scos bradutul repede din cauza problemelor cu tevile de la centrala ce curgeau,treceau prin spatele bradului si trebuia sa facem loc sa umble omul acolo,anul asta imi scot parleala sa mor io' de nu-l tin pana in martie =)) =)) leibar si caltabos iti trimit cu mare drag daca vrei dar cumparate din comert ca nu am altfel :rolleyes: ,maine cred ca ii fac lui domnul Geany pestii cu care il tot amenint,daca nu s-o razgandi ca stand la rand ,data trecuta a bunghit rasol de porc proaspat si a spus ca vrea sa ii fierb sa manance cu hrean dar si cu usturoi,asa ca maine are de ales sa vedem ce pofta vrea sa-si faca mai intai =))

Mamaaaa rasol cu hrean, de-ti raman degetele asa lipicioase de la rontait oscioarele alea. Nu am mai mancat din copilarie cred dar vai cat de bine imi amintesc. Si hreanul ala de te doare asa creierul in cap cand iei mai mult din greseala. Dar cum se face hreanul ca am uitat. Are ceva otet? Parca era putin acrisor?

Daa!! deci razi hreanul proaspat,musai cu geamul deschis (si mai bine il pun pe el sa si-l rada ca eu mor acolo daca e hreanul proaspat si tare e teribil =)) ) se presara cu sare ,putin piper,putin ulei,otet,si optional un strop de miere ...Mie imi place salata de sfecla rosie cu hrean(sfecla rosie poate fi coapta ca pe cartofii copti in rola aia e mai dulce si buna sau fiarta si rasa pe randeaua cu ochiuri mari ,hreanul dat pe randeaua cu ochiuri mici si sare ,ulei otet dupa gust)

Gata fug la nani somn usor,fara pureci pe picior =)) ... :-*

#41580 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2019 - 01:46 AM

Vezi postareaGeany, la 19 February 2019 - 01:37 AM, a spus:

Vezi postareablack_cat, la 19 February 2019 - 01:30 AM, a spus:

Daa!! deci razi hreanul proaspat,musai cu geamul deschis (si mai bine il pun pe el sa si-l rada ca eu mor acolo daca e hreanul proaspat si tare e teribil =)) ) se presara cu sare ,putin piper,putin ulei,otet,si optional un strop de miere ...Mie imi place salata de sfecla rosie cu hrean(sfecla rosie poate fi coapta ca pe cartofii copti in rola aia e mai dulce si buna sau fiarta si rasa pe randeaua cu ochiuri mari ,hreanul dat pe randeaua cu ochiuri mici si sare ,ulei otet dupa gust)

Gata fug la nani somn usor,fara pureci pe picior :-* ... :-*

Salata de sfecla coapta cu hrean, cu oua rosii si cozonac, la Pasti..... Eu cred ca nu mai dorm in noaptea asta =))

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2077
  • 2078
  • 2079
  • 2080
  • 2081
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic