alpha, la 21 February 2019 - 02:18 PM, a spus:
corect!
stiti ca eu am barista la serviciu

????!!! Da, invidie sa vad aici! Unul dintre colegii mei de la PN, s-a facut barista la cafenea de specialitate cu juma de norma si a ramas si la mine cu juma de norma. Din relatarile altora, face niste floricele/modele pe crema de lapte si o crema de lapte foarte buna ..., din auzite, ca eu nu consum lapte. Nu seamana el cu ala de pe stanci, dar nu-i nici rau. Insa fiind colegi, categoric nu am porneli

Doar ca, specilalitatea mea e ristretto ala de la italieni din bar, de care nu stiu daca e nevoie de barista ori de vreo tehnica, cat de "masina" si mult "trafic"...
o dupa amiaza frumoasa!
azi Beutzei ii fac tot bruschette

ca mai am baguette, iar pe dl Dani il invit sa se serveasca din frigi cu ce doreste, avem de toate: materie prima vorbesc! aaa, nu! mi-am amintit ca am luat ieri carne de burgheri.... oooo, mare bucurie ii fac piticoantei!

le fac burgheri amandorura, bine ca mi-am amintit!
Lapo, asta e carnea pe care o marinasi aseara cu wiskey, sau ala era doar carburant pentru a putea bucatari cu spor? sa aveti pofta, arata f bine!
Aceasta postare a fost editata de Daniella: 21 February 2019 - 04:14 PM