Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2091
  • 2092
  • 2093
  • 2094
  • 2095
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41841 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 02 March 2019 - 03:13 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 March 2019 - 12:32 AM, a spus:

Vezi postareadragos, la 02 March 2019 - 12:26 AM, a spus:

De cand se spune "la multi ani" de martisor???

Nu cumva se exagereaza si cu "o primavara minunata"? Adica ne uram un an nou fericit si bla bla si acum impartim anul in bucati si ne dorim bucati fericite si minunate... Mainepoimaine incepem sa ne uram minute si secunde fericite si minunate.

Voi chiar ati dat in boala lu' Talache?

Who's Talache? Imagine postata

Glumesc! M-am amuzat!

Io chiar nu stiu cine-i domnu' - ma duc sa-l intreb pe Gogu...
Da' ce ai bre cu urarile? De ziua ta sa nu-ti zica pretenii "La multi ani", ca ti-au zis deja de Anul nou? ... Hai, sa aveti o seara minunata :beer2: !
PS multumesc de martisor!

#41842 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,433
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 02 March 2019 - 03:27 AM

Cică iar vine un val de frig polar peste nord America :beer2:
Încă mai sper ca de Paste o sa fie frumos.

#41843 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 March 2019 - 11:16 AM

Vezi postareadragos, la 02 March 2019 - 12:26 AM, a spus:

De cand se spune "la multi ani" de martisor???

Nu cumva se exagereaza si cu "o primavara minunata"? Adica ne uram un an nou fericit si bla bla si acum impartim anul in bucati si ne dorim bucati fericite si minunate... Mainepoimaine incepem sa ne uram minute si secunde fericite si minunate.

Voi chiar ati dat in boala lu' Talache?

Nici eu nu-l stiu pe Talache. :beer2:
Si ma enerveaza si pe mine La multi ani-ul de martisor.... Nu stiu cui i se zice sau de ce, ce se vrea sa se transmita.. 😳
Dar, cu primavara, inteleg. Dintotdeauna am zis ca vine primavara, pe 1 martie. Incepand cu 1 martie.... Cand eram mici, mereu cantam Vine, vine primavara, pe 1 martie, mai ales in clasele primare, ne punea invatatoarea.

#41844 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 02 March 2019 - 11:17 AM

Meteo in direct de la Roma: cald (13 grade), cer senin, fara vant

Fisier atasat  IMG_20190302_100702190.jpg (3.5MB)
Number of downloads: 0

Un weekend frumos va doresc
fiica dacilor

#41845 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 02 March 2019 - 11:22 AM

Vezi postareaWowerful, la 02 March 2019 - 03:27 AM, a spus:

Cică iar vine un val de frig polar peste nord America :beer2:
Încă mai sper ca de Paste o sa fie frumos.

Auci.....
Anul trecut am avut si noi zapezi. Multe, pentru zona asta. Anul asta abia de-a fost niscai faina, de vreo 3 ori..

#41846 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,523
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 March 2019 - 11:36 AM

Misto catalogul electronic acum pentru mine ca sunt parinte :beer2:
nu-mi falsifica nimeni semnatura =))
a aparut cind Marco era liceu si profesorii au toti tableta si la inceputul orei fac prezenta pe tableta, tu te conectezi si vezi daca e prezent
si daca vezi ca e absent il suni imediat si il intrebi: Unde esti? :lol:
si el raspunde: am intirziat si astept :lol: (pentru ca daca ajungeau tirziu nenea ala care e in scoala nu ii face sa intre sa colinde coridoarele, intra la a doua ora numai dupa ce se ducea la directoarea liceului sa zica ca a intirziat)
in liceul nostru nu era sms, intr-altul da
mie mi-a fost util pentru ca el mergea des cu moto si ma uitam sa vad ca a ajuns si ma linisteam :)
iar cu notele da, in felul asta nu mai pot fi ascunse :)

meteo: dis de dimineata era un senin si se vedeau toti muntii inzapeziti superb de tot, acu a aparut stratul ala albicios dar a iesit soarele, am deja o masina de rufe care se termina si mai bag cel putin una pe ziua de azi

am uitat ieri sa va dau cafeluta pe care o facusem, e primita si azi?
Fisier atasat  caffè.jpg (49.12K)
Number of downloads: 0

#41847 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,523
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 March 2019 - 11:46 AM

Vezi postareaadi_edi, la 02 March 2019 - 02:08 AM, a spus:

A fost o saptamana foarte ciudata...
De vreo 2 ani la noi la serviciu se tot reduce din personal, asa incat ne luam la revedere cu "see you tomorrow... maybe!"; de la noi din departament inca nu au dat pe nimeni afara, dar nu au mai angajat in locul celor care au plecat.
Pana alaltaieri - sefa a plecat mai repede ca dus-o pe maica-sa la doctor, in lipsa ei celalalt sef a anuntat-o pe o colega ca nu mai au nevoie de ea; e o doamna care iesise la pensie dar lucra cu contract, niste chestii care numai ea stia sa le faca. Si eu am plecat mai repede in ziua aceea, o alta colega care venea la masa cu noi isi luase liber , asa ca nu a apucat sa-si ia ramas bun de la noi :beer2: .
Azi imi spune sefa ca maica-sa (care e director la o alta firma) a patit acelasi lucru ca si ea - pana a fost la doctor, mai-marii i-au concediat unul din angajatii pe care ea refuza sa-l dea afara - cica era un om dificil, dar bun profesional, si cu care ea se putea intelege. Ce coincidenta nenorocita!

faza cu neangajatul pentru a inlocui pe cei plecati la pensie se face si aici
la fel ca reangajarea cu contract a celor la pensie, cu asta nu sint de acord; se stie cind unu iese la pensie si daca se vrea, inainte de a iesi invata pe altcineva acel ceva pe care numai el il stie. in felul asta in loc sa ia un tinar un salariu ia el/ea pensie + salariu de la contract (care e drept ca se aduna si il fac sa plateasca mai mult impozit) si eventual il au pe feciorsu acas si la 30 de ani fara serviciu (caz pe care il cunosc personal, ca vezi el nu gaseste saracu serviciu si tu tre sa lucrezi desi esti la pensie ca sa-l intretii)
si angajatorii fac chestia asta la rindul lor pentru ca daca ar angaja de la 0 altul ar trebui sa plateasca mai multe taxe si asa ca prefera pensionarul care ii factureaza ce face sau angajat tinar cu contract de invatacel/stage pentru care plateste cit mai putine taxe
pe linga ceea ce povestesti tu, aici s-a intimplat ca sa inchida fabrica in august pentru vacanta si cind sa inceapa muncitorii pe 1 septembrie de ex fabrica nu s-a mai deschis, pe ascuns in august, au fost cazuri, cind au dus utilajele undeva in est cel mai des
eu zic ca acu e un fel de sclavagism, unii angajati n-au nici un drept si unii angajatori au deplina putere, in fine e si asta un subiect foarte complex

#41848 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 02 March 2019 - 12:14 PM

Concediat de pe azi pe maine? Nu exista "notice"?
In alta ordine de idei, buna dimineata! Am mers ieri la Dublin pe ploaie, ca si ea mergea de la vest catre est. N-a stat o secunda! Parca mergeai prin lapte pe autostrada din cauza apei ridicate de vehicule. Am prins si-un accident, a trebuit sa asteptam sa elibereze drumul, fie-mea mai ca n-a facut atac de cord ca nu ajunge la Twenty One Pilots sa prinda loc in fata. Am ajuns, i-au vazut, a mica a plans de emotie si mi-a multumit de vreo nspe ori ca am dus-o sa isi vada preferatii. La intors, ceata!
Acum ploua si bate vantul de te ia de pe picioare.
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41849 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 02 March 2019 - 12:18 PM

Buna dimineata.
Soare si frumos la mine, chiar daca e un pic de vant il ignoram.

"La multi ani" de 1 martie si de 8 martie se zice de cand hăul si pârăul, adica dintotdeauna. Ia nu va mai enervati atata de dimineata ca va face rau la ten.

#41850 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 02 March 2019 - 12:30 PM

Vezi postareabristena, la 02 March 2019 - 11:17 AM, a spus:

Meteo in direct de la Roma: cald (13 grade), cer senin, fara vant

Un weekend frumos va doresc

Vai Bris ce frumoasa-i Roma!
Sper sa prind vreme frumoasa la sfaristul lunii :beer2:

Weekend frumos tuturor si o primavara fericita, cu mult soare!
Imagine postata

#41851 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,064
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 02 March 2019 - 12:35 PM

Hello! De Talache nu am auzit nici eu dar de "boala lui Calahe", da...

https://m.adevarul.r...593c/index.html

Aceasta postare a fost editata de mino: 02 March 2019 - 12:43 PM

#41852 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:03 PM

Si eu tot de boala lui Calache stiam....Mino :beer2: :lol: :lol:

Eu inteleg ca suntem mai degajati acum decat odinioara, dar totusi pe alocuri ar trebui sa mai trecem cu vederea greseli de exprimare, punct, virgula si altele.
Ca sa postam un bors, o farfurie de paste sau o fasole n-o sa ne ducem de acum sa consultam dictionarul. Greseli facem TOTI numai ca pe cele proprii nu le vedem. Le vedem mereu pe ale altora. Inteleg ca trebuie sa vorbim corect romaneste etc, dat totusi...RELAX!!!!!

Poftiti la aruncat cu rosii!

#41853 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 March 2019 - 01:13 PM

Buna! Caldut si frumos azi la noi,aveam 2 caserole cu ciorbita la congelator ,dar nu mai stiam care de ce e,domnul Geany a zis ca vrea ,asa ca le-am scos pe ambele de la congelator,cand s-au dezmortit rezulta ca una era de pui si una de fasole cu afumatura,a ales-o pe aia de pui ,servita cu smantana si ardei iuti ,maine ramane aia cu fasole si costite afumate,imi programasem pe seara pizza,din lipsa de ocupatie am facut-o ,s-a mancat si aia :lol: :lol: Pe seara iar nu mai stiu ce sa le mai dau,sa se descurce cu sandwich maker-ul'' si cu x-uri''(vb. lui Dex') =))

O zi minunata tuturor! :beer2: :)

#41854 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:17 PM

Noi la pranz paste cu ragù juniorul, paste cu somon proaspat, ciuperci si smantana dl.Any.
Eu am un hamburgher cu salata.
Diseara pizzaaaaaaaa!

#41855 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:26 PM

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2019 - 01:17 PM, a spus:

Noi la pranz paste cu ragù juniorul, paste cu somon proaspat, ciuperci si smantana dl.Any.
Eu am un hamburgher cu salata.
Diseara pizzaaaaaaaa!

Ahahaha! Am cam fost gand la gand,eu voiam sa fac la amiaza lasagnia,dar domnul Geany a zis pas, cica vrea ciorba,Ale' nu vrea ciorba :lol: ,scos ciorba de la congi' pt. domnul Geany,facut pizza pt. Ale' se manca' tot,the end!! :lol: =)) Inca o data rezulta ca socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ,la mine fix invers,socoteala din targ(ca facusem deja cumparaturile pt. lasagnia) nu se potrivi cu socoteala de acasa ,cu gustul hunilor mei cel putin..mneee!! bine ca mi-am luat eu o bere,m-am calmat,...ce vreti mah'?!..ala ciorba,ala pizza!! ok. se rezolva!!...ma doare la baschetzi',mancati ce vreti :beer2:

#41856 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:37 PM

Eu sunt la dieta, juniorului inca nu i-am dat ciuperci deci el paste cu ciuperci nu mananca si cred ca nici nu ar fi curios sa guste.
Deci el are ragù. Fiecare cu altceva, dar asta din cauza mea ca doar eu fac meniul.

Chiar ieri imi zicea dl.Any ca ce plictiseala e duminica ca eu nu ma pot bucura de un meniu mai de duminica. Adica eu fac pt ei, dar eu mananc tot de dieta.

#41857 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:39 PM

Eu m-am saturat doar gustand ciorba,si am facut pt. ea paine prajita,am halit si eu o felie de paine prajita calda cu smantana proaspata,mai tarziu un triunghi de pizza si o bere.asa ca felul intai ciorba felul 2 pizza :lol: :lol: mai romaneste de atat :beer2: ... =)) Glumesc maii !!,dar zau ca rad singura de numa' :)

#41858 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:42 PM

Geanino sa-ti fie de bine! Important e ca te-ai simtit bine :beer2: .

PS. Mi-e doooooor de Stellina!!!!!!

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 02 March 2019 - 01:55 PM

#41859 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:47 PM

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2019 - 01:42 PM, a spus:

PS. Mie doooooor de Stellina!!!!!!

Si mie!! :lol: si de Zerda si de Zoaza si de Ioana si de Oana S,si de Maya nu mai spun, si de Peter si de Shefu',si de Simona si de Gela si de Cerra si de toti =)) ,dar eu zic asa,daca mie imi e dor de ei si imi lipsesc si lor de mine nu,asta e,mergem inainte,e alegerea fiecaruia pana la urma sa se retraga de pe forum daca asta isi doreste si eu consider ca trebuie sa le respect dorinta :lol:

#41860 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2019 - 01:56 PM

Vezi postareaGeany, la 02 March 2019 - 01:47 PM, a spus:

Vezi postareaany_annette, la 02 March 2019 - 01:42 PM, a spus:

PS. Mie doooooor de Stellina!!!!!!

Si mie!! :lol: si de Zerda si de Zoaza si de Ioana si de Oana S,si de Maya nu mai spun, si de Peter si de Shefu',si de Simona si de Gela si de Cerra si de toti =)) ,dar eu zic asa,daca mie imi e dor de ei si imi lipsesc si lor de mine nu,asta e,mergem inainte,e alegerea fiecaruia pana la urma sa se retraga de pe forum daca asta isi doreste si eu consider ca trebuie sa le respect dorinta :lol:

Si mie mi-e dor de toti cei pe care i-ai enumerat tu.

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2091
  • 2092
  • 2093
  • 2094
  • 2095
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

4 useri citesc topicul