Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2097
  • 2098
  • 2099
  • 2100
  • 2101
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#41961 Useril este offline   mihamarky 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationconstanta

Postat 09 March 2019 - 04:21 PM

Va imbratisez cu mare drag, pupicei grasuti puiutilor bolnavi, aici s a lasat cu inghetata, eu am vrut doar o cafea fara zahar ca am ambâț, dar am luat o lingurita, hai doua 😁 din inghetata fetii, moaaama, ce a mers cu cafeluta mea.
Am nevoie de incurajari, de luni iar la serviciu dupa 2 sapt de concediu...

#41962 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 761
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 March 2019 - 06:28 PM

Celor mari, celor mici va doresc tuturor lumea copiilor !
Nu am mai ajuns aici pentru ca nu m-am identificat cu nimeni din grupul asta, sunt total diferita dar imi era dor de voi, v-am urmarit in ultimele saptamani si am vrut sa va salut. Nu ma identific cu voi si sigur ca va voi urmari dar voi sari peste topice si mda..eu sunt in alta lume.

Nu contribui la retete desi am niste cunostinte vaste. Am invatat din calatorii si traind in Toronto unde maninc diversificat etnic.
Am tinut dieta keto si acum sunt la cea intermitent fasting dar total diferita de ceeace promoveaza Lapo. Keto m-a slabit dar si imbolnavit insa intermitent fasting, mie mi s-a potrivit si am multe beneficii.

Am calatorit peste tot in Sud America..sigura cu rucsacul in spate. Cu un bilet de doar dus pentru ca nu stiu unde ma vor purta pasii. Fara copii, fara iubit, fara bagaj mult. De aia nu ma identific cu voi. Eu am calatorit 45 de zile in Colombia iubirea mea, anul trecut 50 de zile Panama City. Buenos Aires, Montevideo si Brazil mai mult de o luna terminant cu 30 de zile in Rio de Janeiro.
Nu stiu sa vorbesc despre copii si programele lor de scoala.

Mi-am platit apartamentul si sunt libera de credit si ipoteca si pot sa sfatuiesc lumea cum sa faca asta in timp ce calatoreste 50 de zile pe an.De una singura, fara suportul unui partener, parinti, sot, etc. Desi locuiesc intr-un oras foarte divers ma plictisesc foarte des. Sunt in permanenta nevoie de miscare. New York ar fi mai mult pentru mine din punct artistic, social, etnic. Imi plac orasele vii, vibrante, insomniace.
Mno, salutari si numai bine tuturor.
Eu imi doresc sa pot calatori cat mai mult, sa vad cat mai mult, sa cunosc, sa am provocari, sa am curozitati, sa nu ma plictisesc, sa nu am rutina ! Voua va doresc sa va gasiti linistea si echilibrul in orice colt sunteti.
The more I see, the less I know.

#41963 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 March 2019 - 06:45 PM

Bine ai revenit, Floricica :-* !!! chiar si pentru putin timp.
Se pare ca esti intr-adevar, altfel decat majoritatea.
Dar sunt atatea subiecte aici, nu doar retete si copii - sunt sigura ca multi ar fi interesati sa stie cum ai ajuns sa fii libera din punct de vedere financiar, sau sa citeasca povesti si sa vada poze din calatorii de unde unii nici nu viseaza sa ajunga.
Forumul asta asa s-a transformat incat ar trebui sa-si schimbe numele :-* .

#41964 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 March 2019 - 07:06 PM

[quote name='adi_edi' timestamp='1552149921' post='250589']
Bine ai revenit, Floricica :-* !!! chiar si pentru putin timp.

Multumesc. Am uitat cum sa pun poze, nici nu stiu daca ar interesa pe cineva pozele din calatoriile mele,nu sunt profesioniste nu m-a interesat sa pozez pentru cineva ci doar am folosit telefonul pentru memoria mea.

Da, sunt fericita posesoare a unui apartament in Toronto, pe care mi l-am cumparat exercitand bunul simt si cunostintele invatate de la parintii mei. Am avut prioritati: am gatit si in continuare gatesc. Doar ce nu pot gati acasa maninc in oras..de ex Etiopian, Indian sau mexican dar niciodata nu o sa dau bani pe o cafea , doar expresso rar. Asa imi permit sa calatoresc in toata lumea si sa nu am credit la casa. Cand calatoresc incerc sa gatesc, sa imi fac un sandswish o salata saau maninc mereu unde maninca localnicii, la piata e locul meu favorit. Vorbesc multe limbi straine. Lucrez foarte multe ore suplimentare, nu sunt o fashionista, gatesc acasa, cu cat mai mult donez cu atat mai mult primesc inapoi karma... Am platit casa in 9 ani. Am 42 de ani. Intentia mea e sa calatoresc cat mai mult . Nu vreau copii, sot ci doar inspiratii.
The more I see, the less I know.

#41965 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,823
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 09 March 2019 - 07:06 PM

Vezi postareaDexter, la 08 March 2019 - 05:08 PM, a spus:

Cand "politica" asta va deveni actuala si in Romania cred ca vom avea mult de lucru pe subiectul de gramatica

Vezi postareaDexter, la 08 March 2019 - 05:08 PM, a spus:

yo Dex vezi ca v-a chemat muma-ta ca e gata masa.

Imagine postataImagine postataImagine postata mergeti in ordine, nu va-nghesuiti, este pentru toti

:-* :-* :-*
"Nu va suparati, imi dati voie sa-ti zic tu?" (Ion Baiesu - Iubirea e un lucru foarte mare)

Vezi postareamihamarky, la 09 March 2019 - 04:21 PM, a spus:

Fisiere atasate

#41966 Useril este offline   floricica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCutia Pandorei

Postat 09 March 2019 - 08:18 PM

[quote name='alpha' timestamp='1551521677' post='249735']
fie-mea mai ca n-a facut atac de cord ca nu ajunge la Twenty One Pilots sa prinda loc in fata. Am ajuns, i-au vazut, a mica a plans de emotie si mi-a multumit de vreo nspe ori ca am dus-o sa isi vada preferatii.

Eu big fan of Stone Temple Pilots. Sunt mare 😂

#41967 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 10 March 2019 - 03:43 AM

Nu i-am mai auzit. Suna bine. Vocea e super. O sa le spun sa bage urechea. Le place grunge
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#41968 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 10 March 2019 - 02:25 PM

Vezi postareamihamarky, la 09 March 2019 - 04:21 PM, a spus:

Va imbratisez cu mare drag, pupicei grasuti puiutilor bolnavi, aici s a lasat cu inghetata, eu am vrut doar o cafea fara zahar ca am ambâț, dar am luat o lingurita, hai doua din inghetata fetii, moaaama, ce a mers cu cafeluta mea.

Hai ca nu e Sarsaila chiar atat de negru Imagine postata Asa ca:
Fisier atasat  b695c7d0f52de303c5bbeec9f9fa2365.jpg (28.56K)
Number of downloads: 0

Vezi postareafloricica, la 09 March 2019 - 06:28 PM, a spus:

Celor mari, celor mici va doresc tuturor lumea copiilor !
Nu am mai ajuns aici pentru ca nu m-am identificat cu nimeni din grupul asta, sunt total diferita dar imi era dor de voi, v-am urmarit in ultimele saptamani si am vrut sa va salut. Nu ma identific cu voi si sigur ca va voi urmari dar voi sari peste topice si mda..eu sunt in alta lume.

Nu contribui la retete desi am niste cunostinte vaste. Am invatat din calatorii si traind in Toronto unde maninc diversificat etnic.
Am tinut dieta keto si acum sunt la cea intermitent fasting dar total diferita de ceeace promoveaza Lapo. Keto m-a slabit dar si imbolnavit insa intermitent fasting, mie mi s-a potrivit si am multe beneficii.

Am calatorit peste tot in Sud America..sigura cu rucsacul in spate. Cu un bilet de doar dus pentru ca nu stiu unde ma vor purta pasii. Fara copii, fara iubit, fara bagaj mult. De aia nu ma identific cu voi. Eu am calatorit 45 de zile in Colombia iubirea mea, anul trecut 50 de zile Panama City. Buenos Aires, Montevideo si Brazil mai mult de o luna terminant cu 30 de zile in Rio de Janeiro.
Nu stiu sa vorbesc despre copii si programele lor de scoala.

Mi-am platit apartamentul si sunt libera de credit si ipoteca si pot sa sfatuiesc lumea cum sa faca asta in timp ce calatoreste 50 de zile pe an.De una singura, fara suportul unui partener, parinti, sot, etc. Desi locuiesc intr-un oras foarte divers ma plictisesc foarte des. Sunt in permanenta nevoie de miscare. New York ar fi mai mult pentru mine din punct artistic, social, etnic. Imi plac orasele vii, vibrante, insomniace.
Mno, salutari si numai bine tuturor.
Eu imi doresc sa pot calatori cat mai mult, sa vad cat mai mult, sa cunosc, sa am provocari, sa am curozitati, sa nu ma plictisesc, sa nu am rutina ! Voua va doresc sa va gasiti linistea si echilibrul in orice colt sunteti.

Bine ai revenit, Flori! Imagine postata
Pai, daca ai timp, povesteste despre modelul tau de intermittent fasting la topic, poate mai e si altcineva interesat sa adopte modelul tau!
Eu una sunt numai ochi si urechi!!! Povesteste-mi, te rog, cum fac sa imi platesc o casa in 9 ani de zile :) Avem topic special despre finante :)

E duminica dupa-amiaza, asadar:

Fisier atasat  a5a1b03cbd2b58887d57420bb6d231b3.jpg (43.4K)

Aceasta postare a fost editata de Lapona Enigel: 10 March 2019 - 02:26 PM

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41969 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2019 - 02:35 PM

Fisier atasat  952225d61fbb579bbac91550c0b0a0fc.jpg (52.18K)
Fisier atasat  060e91e391884a2ea06eac3ffb4afed8.jpg (18.15K)
Fisier atasat  abbf9100c83cd3e7bd3b6b20edf00f08.jpg (7.54K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41970 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,062
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 10 March 2019 - 06:36 PM

Un ceai de plante se poate? Poate dorm si eu la noapte si nu mai stau cu ochii in seriale. Azi a batut un vant turbat si rece, pe aici, de m-a umplut de praf.

#41971 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2019 - 09:27 PM

Aici se poate orice Imagine postata
Poftiti:
Fisier atasat  ea6f88433e5ac6be553fcce196c1ad6f.jpg (98.83K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41972 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,062
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 11 March 2019 - 05:57 AM

Neatzaaa! Sa avem o saptamana buna!

Fisiere atasate

#41973 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 11 March 2019 - 07:42 AM

Si si o saptamana care sa ne mearga bineeeeee! Eu am de alergat. Si de la mine, cum va place:
Fisier atasat  8c341a7b1be62cbc2fb4ae19a8bf78cd.jpg (15.98K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  39dbeb56c7df3ed1ae97bc9550f2e2aa.jpg (20.22K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  98f72b0214a198270f38ae746eeac83a.jpg (39.72K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  d1aca69683c4cf7116ca061755c49e8d.jpg (21.7K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#41974 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 11 March 2019 - 11:24 AM

Buna dimineata, multumesc de cafele fetelor!
La mine e soare, frumos, incet incet vine primavara.
Va doresc o saptamana minunata tuturor!

#41975 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 March 2019 - 10:34 PM

salutare, sunteti in vacanta? aici scolarii sunt la odihna o saptamana.
cica joi s-ar putea sa avem spre 20 C dar intre timp cred ca ne mai ninge o data

#41976 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 March 2019 - 10:41 PM

Vezi postareaDexter, la 11 March 2019 - 10:34 PM, a spus:

salutare, sunteti in vacanta? aici scolarii sunt la odihna o saptamana.
cica joi s-ar putea sa avem spre 20 C dar intre timp cred ca ne mai ninge o data

Nuu, nika' abea am avut vacante la greu :71: pana la pashte nexam :occasion15: la noi a fost soare si ar fi fost f. bine daca nu ar fi batut un vant nebun-nebun,zburau tzigle si toate alea,a rupt si crengi de copaci pe la mine,tencuieli de pe blocuri smulse,te lua pe sus,daca nu ar fi fost asta ar fi fost o zi superba azi,maine posibilitati de ploaie :)

#41977 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,523
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 11 March 2019 - 10:54 PM

vacanta de ce?
aici au fost 2-3 zile de vacanta la copiii mici saptamina trecuta pentru sfirsit de carnaval
si gata pina la paste
si aici era frumos si senin azi dimineata si tot asa un vint teribil de a smuls un oblon la un geam :occasion15:
apoi niste nori uriti dar 3bmeteo-ul meu de incredere zice ca nu ploua, cica la Milano a fost deja ploaie torentiala de vara acu 2 zile

#41978 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,057
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 11 March 2019 - 11:02 PM

vacanta de iarna Imagine postata de fapt se chema march break. aici nu e vacanta de pasti, numai doua zile libere, vinerea si lunea de pasti
de obicei familiile se duc la mare in vacanta asta ca nu mai au nervi sa stea la frig. asa "rup" iarna, se bucura un pic de soare, vin inapoi si mai pot suporta inca o luna (doua?) de frig

#41979 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 11 March 2019 - 11:08 PM

Vezi postareaDexter, la 11 March 2019 - 11:02 PM, a spus:

vacanta de iarna Imagine postata de fapt se chema march break. aici nu e vacanta de pasti, numai doua zile libere, vinerea si lunea de pasti
de obicei familiile se duc la mare in vacanta asta ca nu mai au nervi sa stea la frig. asa "rup" iarna, se bucura un pic de soare, vin inapoi si mai pot suporta inca o luna (doua?) de frig

Noi am avut vacanta de craciun,apoi intersemestriala (ca acum nu mai sunt 3 trimestre ci 2 semestre,daci dupa vacanta de craciun de fapt se incheie mediile si apoi iar vacanta :) copiii sunt debusolati total, si greu isi reintra in ritm,e o tampenie unica :occasion15: )

#41980 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 12 March 2019 - 12:58 AM

Am ajuns astazi in Valleyfield, la fo 50 km de Montreal. Toate restaurantele/bistro-urile mai rasarite sunt inchise lunea. am aflat ducandu-ma la doua dintre ele si poticnindu-ma in usa incuiata. Noroc ca nu e frig afara.

Restaurantul hotelului (de trei stele, cel mai rasarit de aici) este inchis duminica si lunea. Incredibil!!! Doar McDonald sau alte chestii asemanatoare sunt deschise. Asa ca m-am dus la supermarket si mi-am luat niste racituri si o painica si niste bere :occasion15:)
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2097
  • 2098
  • 2099
  • 2100
  • 2101