helau, helau
Eu astept furtuna de ora 4. Hannah o cheama si se pare ca vine cu rafale de 130km/h. Cod portocaliu pana maine dimineata la 5 (deocamdata)
La 3.30 plec de la munca si ma duc direct acasa, nu mai lalai, ca nu vreau sa ma prinda pe ulita
Andreea are primul examen din sesiunea de vara la 4.30. O sa mearga pe aripile vantului
Alph' mult succes fetitei,sper ca ati trecut cu bine si peste examen si peste furtuna
Eu nu am facut mai nimic din ce-mi propusesem pe azi,domnul Geany a ajuns tarziu,au durat mult cumparaturile,spusesem ca nu mai fac cozonac,rezulta ca in loc de pasca si sarmalute am facut cozonac pana la urma maine fac pasca si sarmalutele,am cumparat totul,eu maine nu mai ies din casa nici sa ma pici cu ceara ,aglomerat peste tot ,vanzoleala,cozi,domnul Geany nici cand e o zi normala nu-i in apele lui darami-te acum
Mie si lui mami ne plac mai bronzati,domnul Geany a spus ca ii vrea mai blonzi,au iesit din cauza de lipsa de timp blonzi de data asta eu ii spun ca asa i-am facut ca am tinut cont de gustul lui
Facui si experimenturi'',am avut oua mari frumoase dar cu galbenusul desi mare si gras,galben nu rosiatic,asa ca in lapte am dizaolvat atat zaharul si unt si mirodenii si putina curcuma/turmeric,pe principiul daca poa' sa ingalbeneasca orezul fara sa-i schimbe gustul,de ce nu si la cozonac?! ,nuca am avut cam putina din pacate si sexiunea' e calda,dar de bun e f. bun
Asta e din seria "Die hard", Geany, nu?
Arata fantasmagoric cozonacul tau, il ador mai blond! Mereu cand iti vad cozonacul imi aduc aminte de mamaia mea, odihneasca-se in pace acolo unde e. Seamana tare cu al ei.
eu am terminat cu toate cate mi-am propus si sunt multumita ca nu am exagerat cu pregatirile, barometrul in cazul asta fiind frigiderul, care ar mai putea suporta cate ceva, deci e bine!
sunt linistita si zen, toate sunt in ordine si miroase frumos in casa, am un buchet frumos de lacramioare in fata, barbatii sunt inca la serviciu, animalutele au primit suficient, am facut si alte fapte bune ptr oameni mai putin norocosi, astept sarbatorile cu bucurie.
ceea ce va doresc si voua, zile frumoase si ganduri bune!
Aceasta postare a fost editata de moatza: 27 April 2019 - 11:20 AM
eu am delegat pregatirile magazinului grecesc de unde am luat cozonacul numit tsoureki, oua roșii, icre, tzatziki, tirokafteri (feta frecata cu ulei de masline, ardei iute, ardei copt, lamaie), baklavadakia (adica baklavale mici cit sa musti de doua ori) cu nuci, cu migdale, cataif, lokoumades si galactoboureko mâine sunt in deplasare la serbarea Pastelui in stil românesc unde unul dintre comeseni e vinator si pescar si totdeauna se lasa cu surprize gastronomice
vremea este superba, 2 grade si intunecat cica daca va ploua exista riscul sa se depuna. presiunea atmosferica e asa joasa ca daca nu as fi pe paralela unde sunt as sune ca sta sa vina uraganul
Paste fericit, sa nu vi se stinga lumanarea de la inviere pe drumul spre casa si traditionalul "fie ca"
Lapona Enigel, la 27 April 2019 - 09:35 AM, a spus:
Asta e din seria "Die hard", Geany, nu?
Arata fantasmagoric cozonacul tau, il ador mai blond! Mereu cand iti vad cozonacul imi aduc aminte de mamaia mea, odihneasca-se in pace acolo unde e. Seamana tare cu al ei.
Hahaha!! Da draga mea (Hristos a inviat),asa e,eu asa gatesc,ca la mama acasa,ca la bunica/mamaie ca asa e cererea la noi o mai dau eu prin balarii '' uneori dar mereu ma intorc la origini ,pe principiul ''Ma-ntorc la tine iar si iar mare albastra''
Si pasca(ca de obicei,branza dulce+ branza iute ca branzoaica ashea' si cu floricele alea-alea ,ca io' mi-s o finutza si o romanticoasa incurabila ''in pana mea'' )
Azi fuseram toti la mama la masa ca de obicei,ciocniram ouri',Ale' iar l-a spart '' pe bicu',e competitia lor,mhhhmm!!! nush' cum dar Ale' mereu castiga
Am halit ca nehalita la salata beof de numa' ca eu nu am facut ,si drob de pui cu ficatei facut de mami,restul jur ca nu m-am atins de nimic altceva ..altceva de mancare vreau sa spun ,ca de baut iar am dat prin balarii ...Si mi-a placut ca m-am intalnit cu prieteni din copilarie care si ei la randul lor venisera la parintii lor la masa si chiar am stat la cioace'',a fost o zi superba,am dat de pomana ,maine iesim la mormant la bunici ...
Carmella ce frumos cozonac,si dau si eu un cioc-cioc cu tine virtual cu outele cele colorate''Hristos a inviat'',Moatzo' si noi i-am dus lui bica si lui bicu lacramioare(era o batranica dadea 3 buchetele la 5 lei si tare drag mi-a fost de ea,mi-a povestit mama ca tata la prima lor intalnire i-a adus lacramioare,s-a emotionat cand le-a vazut ) si sincer si eu am crezut ca e multa mancare dar a incaput totul in frigider si la mine ,...Dex' tare asi mai gusta si eu din delicatesele cele de le spusesi ,...Adevarat ca a inviat Bris ...
Maine iesim la mormant asa se spune la noi sa dam de pomana.
Somn pufos tuturor ca vad ca deja e mai tarziu decat crezusem,nush' cum a zburat timpul
Andreea are primul examen din sesiunea de vara la 4.30. O sa mearga pe aripile vantului
bafta, ne-ai zis ce invata?
Multumesc! Primul a fost matematica, a mers bine. Azi chimie...e materia favorita
Nu mai stiu, Adriana, oi fi zis, da' mai zic . E la Chimie-Biologie, anul I. Din anul II ii imparte pe specializari. Ea are prima optiune Forensics si a doua Chemistry of Pharmaceutical Compounds. Daca nu s-a fi razgandit de-acu cateva saptamani, cand am vorbit ultima data despre asta
Paste fericit, tuturor! Sper ca petrecut frumos nu ca mine. Am facut o bronsita de toata frumusetea combinata cu o sinuzita la fel de frumoasa, asa ca sunt pe antibiotic, ceaiuri si leneveala. Bine ca sunt acasa, sper sa fiu apta de munca saptamana viitoare.
Lori, sa iti traiasca zbenguitii si sa va bucurati impreuna la orice intalnire