Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2199
  • 2200
  • 2201
  • 2202
  • 2203
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#44001 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,624
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 02 December 2019 - 08:01 PM

Vezi postareaWowerful, la 02 December 2019 - 06:40 PM, a spus:

PS- bomba?!? Nici eu nu prea urmaresc stirile. Noi nici nu avem televiziune acasa.Trebuie sa vad ce s-a mai intamplat prin lume in ultima saptamana.

Asa-numitele Blindgänger sau duds pe engleza, reminiscente ale razboiului si care se cauta si cand se detecteaza se elimina. E plin de ele si in Germania, mai ales in zona mea, unde a fost principalul producator si furnizor de armament , Thyssen-Krupp.

Chiar azi m-a intrebat cum am supravietuit joia trecuta ca s-a blocat toata autostrada de aici ca sa elimine una fix de pe strada mea...habar nu am avut.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44002 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2019 - 08:15 PM

Now, who wants some tea?
Fisier atasat  21a844e149de41c116182c4ae67f65dc.gif (2.24MB)
Number of downloads: 0
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#44003 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 08:35 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 December 2019 - 06:29 PM, a spus:

in timp ce au facut operatia de dez...(nu stiu cum se cheama), cu un robot, apoi au dus-o si o fac sa explodeze intr-o zona in care de obicei se extrage ceva si e tot pustiu

dezamorsare!

Vezi postareaEataly, la 02 December 2019 - 06:59 PM, a spus:

Motzulina, eu stau in nordul orasului si bomba era la sud.

iti dai seama ca la voi m-am gandit cand am auzit.

Vezi postareaLapona Enigel, la 02 December 2019 - 08:01 PM, a spus:

Chiar azi m-a intrebat cum am supravietuit joia trecuta ca s-a blocat toata autostrada de aici ca sa elimine una fix de pe strada mea...habar nu am avut.

pai de ce nu m-ai intrebat pe mine? a zis si de-a ta la stiri :71:

Dar noi tot suntem mai cu motz! la noi, nepotul unei batrane a gasit in sifonierul acesteia un proiectil adus din razboi de barbat'su. Il pastra bine ascuns de atunci, il mai stergea din cand in cand de praf, wtf!

Poate-ajungem si noi batrani, sper sa ne tina mintile DD!

edit:io dupa mine!
Giani, treci la han! te uiti la chefi? ce ma enerveaza "sicilianca" asta cu tzatzele pe-afara! vorbeste continuu si e o-ncrezuta, frate! io sunt amalia belantoni!!! valeu!

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 December 2019 - 08:35 PM

#44004 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2019 - 08:49 PM

Daa!! Motzulin',ma uit,ma uit...dar iti dai seama ca totul e regizat...la Scarlatescu in fiecare sezon a fost cate o matracuca de asta,sezonul trecut a fost creatza,''influencer'' tot cu fusta mini' si asa,inainte a mai fost aia cu flori in par ,nush' cine voia sa fie,Ileana cosanzeana,zana Maseluta,abar' n-am ,toate la Scarlatescu toate amator in bucatarie,da' ce sa vezi?! ajung departe desi chefi cu ani grei de bucatarie in spate ieseau pe rupte ,hai ca daca s-ar fi intamplat o data mai ziceam,dar mereu-mereu sezon de sezon acelasi tipar ??!! hmmm!!! :rolleyes:

(despre bomba ,acum 16 ani cand eram in Torino,chiar langa cladirea unde statea doamna mea (in spatele palatului de justitie) se descoperise o bomba f. mare ce trebuia dezamorsata ,vb. lumea ca daca exploda ar fi putut sari in aer juma' de cartier ..dar poate ca asa e lumea exagereaza :71: ..ce voiam sa spun e ca s-a mai intamplat pe acolo!

Va pup si mac' sa ma uit la chefi...Baii!!! sa n-aruncati cu ''Petre'' in mine,dar mie imi place sicilianca,nu face fonfleuri' si pandalii,dar face ca la mama(mama sicilianca =)) ) acasa ... =))

#44005 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 08:53 PM

cum ma? sa umple cannoli cu pumnul? si se ia prea tare in serios, una-doua, zice de marele belantoni, barbat'su...nu-mi place! de-asta a si dat-o Scarlatescu.
asta nu stie sa-si faca echipa! acuma in loc s-o schimbe pe zbrehuda asta cu un bucatar adevarat, a luat-o pe fata aia, priceputa, dar inceata rau.

ma rog, show!

#44006 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2019 - 09:05 PM

:71: eu o tin pe a mea...ea a spus ca face cannoli cu sutele si eu o cred faza e ca la noi in Romania sunt anumite marci de branza care nu e ce trebuie desi eticheta spune ca e ricotta sau mascarpone ,cand le mixezi se flescaie rau,asta a patit si ea,si nu au timp,in ultimile minute cand mai trebuiau doar umplute ,nu mai avea timp sa umble dupa posh' si toate alea si oricum nu mai era nimik de facut...sa-ti mai spun ceva,astia ''novicii'' in opinia lor sunt doar carne de tun ca sa protejese cutitul de aur,daca ar fi facut cutitul de aur o asa gafa se taia la montaj,la ea au subliniat la greu,le convine ca sa se faca audienta si comenturile negative de pe situl lor,pe principiul ''vb. chiar si de rau ,da' numa sa vb' de noi'' :rolleyes:

#44007 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,061
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 02 December 2019 - 09:06 PM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2019 - 08:53 PM, a spus:

cum ma? sa umple cannoli cu pumnul? si se ia prea tare in serios, una-doua, zice de marele belantoni, barbat'su...nu-mi place! de-asta a si dat-o Scarlatescu.
asta nu stie sa-si faca echipa! acuma in loc s-o schimbe pe zbrehuda asta cu un bucatar adevarat, a luat-o pe fata aia, priceputa, dar inceata rau.

ma rog, show!

Nu cred nici moarta ca se umple cannoli cu degetele cum facea ea.....e o tipa foarte plina de ea, asa ca stau si ma gandesc ce cauta in Ro daca tot spune ca e sicilianca....mie din tot show-ul asta imi place cum injura Ernesto...... :rolleyes: :71:

#44008 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 December 2019 - 09:14 PM

Vezi postareaGeany, la 02 December 2019 - 09:05 PM, a spus:

:71: eu o tin pe a mea...ea a spus ca face cannoli cu sutele si eu o cred faza e ca la noi in Romania sunt anumite marci de branza care nu e ce trebuie desi eticheta spune ca e ricotta sau mascarpone ,cand le mixezi se flescaie rau,asta a patit si ea,si nu au timp,in ultimile minute cand mai trebuiau doar umplute ,nu mai avea timp sa umble dupa posh' si toate alea si oricum nu mai era nimik de facut...sa-ti mai spun ceva,astia ''novicii'' in opinia lor sunt doar carne de tun ca sa protejese cutitul de aur,daca ar fi facut cutitul de aur o asa gafa se taia la montaj,la ea au subliniat la greu,le convine ca sa se faca audienta si comenturile negative de pe situl lor,pe principiul ''vb. chiar si de rau ,da' numa sa vb' de noi'' :rolleyes:

Serios? Pai ea numai desertul l-a facut si mi se pare normal sa iti aduci tot ce inseamna ingrediente si scule apoi te apuci de treaba! Inteleg ca timpul e factor de stres, dar mie personal decat sa fac un desert prost ca nu am timp sa-l termin, mai bine fac altceva!

#44009 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 09:15 PM

Vezi postareamino, la 02 December 2019 - 09:06 PM, a spus:

stau si ma gandesc ce cauta in Ro daca tot spune ca e sicilianca...

barbat'su are ceva rol de reprezentare ptr Italia in Romania, ceva in domeniul culinar...a zis ea la un moment dat.

Ernesto a dat-o pe rugbi cand a fost cu aprovizionarea in camara, i-a placat pe toti! :rolleyes:

tb sa se orienteze sicilianca...n-a avut timp, adevarat, tb sa faca altceva, nu sa mestece crema aia cu mainile. cred ca oricare ar fi facut asa, era carne de tun...nu!

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 December 2019 - 09:18 PM

#44010 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 December 2019 - 09:22 PM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2019 - 09:15 PM, a spus:

barbat'su are ceva rol de reprezentare ptr Italia in Romania, ceva in domeniul culinar...a zis ea la un moment dat.

Ernesto a dat-o pe rugbi cand a fost cu aprovizionarea in camara, i-a placat pe toti! :rolleyes:

Si tot a pierdut foagra-ul...a fost mai rapid Babanu :71:

#44011 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2019 - 09:25 PM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2019 - 09:15 PM, a spus:

Eczact' :71: pt. ei tot reclama e!...Ernesto gateste cuminte'' cinstit'' cum spune Bontea (care apropo,e preferatul meu din toate timpurile =)) / sezoanele si pe care deabea astept sa-l vad in Asia Expres) ...pana la urma e divertisment ,nu ma incrancenez,nu am nici un concurent preferat,dar am vizionat sezoanele trecute si vreau sa-l vad pe Fluieraru care prea sta pitit la Dumitrescu ,nu prea e camera pe el etc....hm!hm! hm! mie nu-mi miroase a bine =)) cand se termina batelurile'' si ajung la individual s-ar putea sa fie o surpriza..zic! :D

#44012 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 09:30 PM

io nu-s adepta teoriei conspiratiei, ma uit ca la o emisiune de divertisment si mai invat cate ceva.

cine intra la duel? mi s-a parut slabuta farfuria lui Dumitrescu.

auzi, Giani: ce l-o fi apucat pe Bontea sa se duca in Asia? cine-i tine afacerea atata timp?

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 December 2019 - 09:31 PM

#44013 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2019 - 09:38 PM

Hi hi hi! eu da! din cate am urmarit asta am vazut de-alungul sezoanelor! :rolleyes:

Bontea a spus in trecut ca e adeptul drumetiilor pe munte dar trasee pt. profesionisti,grele(mai nou si-a luat o barca si i s-a stricat din prima iesire pe apa :71: ),si acum vrea sa-si incerce limitele...toti chefii au angajatii lor si Scarlatescu mereu pleaca in toata lumea nu trebuie sa fie ei acolo non stop neaparat ca sa le mearga afacerea ,oricum nu-l vad sa faca prea multi purici in Asia,dar e preferatul meu si eu tot cu el tin !

#44014 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 09:44 PM

una-i o vacanta, una-i Asia! in Asia se sta cu lunile.

a castigat Scarlatescu, io cu el tin :rolleyes: si-s doar 3!
dar nu mi se pare c-a avut cea mai potrivita farfurie ptr cocktail.

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 December 2019 - 09:45 PM

#44015 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 02 December 2019 - 09:49 PM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2019 - 09:44 PM, a spus:

a castigat Scarlatescu, io cu el tin :rolleyes:

Si eu tot cu Scarlatescu, desi imi plac si ceilalti. M-a amuza Bontea cu suturile lui in cosurile de gunoi....il si vedeam uitand ca sunt pietre in cos, puse de Dumitrescu, in emisiunea trecuta! :71: =))

#44016 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 09:53 PM

eeei, masculi feroce! si Scarlatescu a daramat stativul cu vase...ce-i asta? o femeie n-ar fi facut asa!

:rolleyes: isi arata decolteul pana la buric, ca madam belantoni :71:

Aceasta postare a fost editata de moatza: 02 December 2019 - 09:53 PM

#44017 Useril este offline   any_annette 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,992

Postat 02 December 2019 - 09:54 PM

Cum sa umple cannoli cu degetele??
Asta "ne" face de kkt.

Aceasta postare a fost editata de any_annette: 02 December 2019 - 09:54 PM

#44018 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2019 - 09:55 PM

Vezi postareamoatza, la 02 December 2019 - 09:44 PM, a spus:

a castigat Scarlatescu, io cu el tin :71: si-s doar 3!

Hi hi hi! eu tot cu teoria conspiratiei sunt,s-a dus in Asia dar cu conditia cand tre' sa plece face in asa fel sa plece,nu s-a dus sa castige =)) tot manareala e si acolo,se stie dinainte cine tre' sa castige...si acum la chefi',ce sa vezi ?! a folosit Scarlatescu amuleta si a castigat :rolleyes: ...oricum rand pe rand se vor cerne si ramane tot cine trebuie sa ramana(asta e doar opinia mea,normal..poate nu e asa,dar eu asa cred) oricum mie imi place mult mai mult sa-i vad la individual acolo se vede cine ce poate si face,momentan zau ca nu am nici un preferat,ba chiar spun sincer cam toti imi plac fiecare in felul lui...eu am pierdut la auditii pe baiatul ala de la Scarlatescu ars pe fata..ce a patit saracutul?! voi ati vazut?!..tare fain si ok. tipul

#44019 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationtot aici

Postat 02 December 2019 - 10:00 PM

normal ca la individual se cerne...dar editia trecuta ti se pare ca a castigat cel mai bun? chiar si in cea dinainte...au avut echipa buna in spate. castigatorul a fost conjunctural, asa mi s-a parut.

nu stiu ce-a patit Daniel - parc-asa ii zice.
Babana e resemnat.
Imi place de Gina, ea stie ca stie si e stapana pe ea, n-o intimideaza nici sefii, colegii o respecta.

#44020 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2019 - 10:05 PM

Imagine postata Ce palaria mea oi fi pus in ceaiu' ala? Floare de limbarita Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2399 Pagini +
  • « Prima
  • 2199
  • 2200
  • 2201
  • 2202
  • 2203
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou